avril993 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:40 Do studiowania to mi jeszcze daleko, ale ... To tak : Chciałabym studiować w Oxfordzie albo Harvardzie. Kierunek to prawo albo filologia angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:40 avril993 napisał(a): > Do studiowania to mi jeszcze daleko, ale ... > To tak : > Chciałabym studiować w Oxfordzie albo na Harvardzie. > Kierunek to prawo albo filologia angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:41 oczywiście chciałabym studiować w Ameryce , coś związane z medycyna. Ahhh gdyby się to tylko mogło spełnić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 Re. 12.07.10, 10:47 marzeniem jest japonistyka Wszystko jedno gdzie;] ale papiery złożyłam na dietetyke w Katowicach. Dziś wyniki więc zobaczymy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Re. 12.07.10, 11:28 Oj duzo, duzo, ale jeszcze nie wiem Pisarstwo, Rezyseria, Aktorstwo, Dziennikarstwo, Historia albo Psychologia xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 11:42 ja na rachunkowosci bo chce zostac ksiegowa. Mysle tez o medycynie albo kosmetyce ale bardziej sie kieruje na ksiegowosc. gdzie? w polsce bo po co mam opuszczac rodzine, przyjaciol i krewnych? żeby sobie zaszpanowac gdzie to ja bylam na uniwerku?! W polsce tez sa dobre studia wiec nie trzeba wyjezdzac z kraju... ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo turystyka, rekreacja, hotelarstwo 12.07.10, 12:20 raczej hotelarstwo, albo właśnie turystyka. co prawda marzy mi się praca jako chirurg plastyczny, albo jako księgowa no ale niestety...w polsce kariery nie zrobię . studiować będę w polsce, potem wyjeżdżam do niemiec, tam będzie mi się żyło lepiej ... nie za pensję dużo poniżej średniej krajowej Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 12:49 Chciałabym studiować w Nowym Sączu, ale wątpię, że będę miała tyle kasy. Tam miałabym siostrę, która mówi że przez te kilka lat, może otworzą jakiś nowy kierunek, się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ dziennikarstwo, jagielloński/warszawski. 12.07.10, 12:19 musze się podzielić z wami refleksją na temat studiowania mojego wymarzonego kierunku: podchodzę lekko sceptycznie do dziewczynek obwieszczających światu, że pójdą na dziennikarstwo. pomijając mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 12:25 Może... -projektowanie ogrodów lub wnętrz -aktorstwo -fotografia Zastanawiam się nad tymi Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 12:28 eee.... Nowy Jork, lub.. Madryt, albo nie wiem. Wieden- psychologia. a pozniej Jagielonski- politologia. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Politologia. 12.07.10, 12:32 chyba jakos bardziej mnie ciagnie... Jeszcze zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Prawo/Germanistyka. *-* 12.07.10, 12:37 Rzeszów ? hmm. jeszcze nie wiem. chciałabym zostać w przyszłości prawnikiem. ewentualnie - nauczycielka języka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ anja chciałaby... 12.07.10, 12:48 Dziennikarstwo i komunikację społeczną studiować <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Pójdę na dziennikarstwo. 12.07.10, 12:40 Znam angielski, a to już wiele możliwości daje, co tu ukrywać. Dziennikarstwo muzyczne, coś dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Ameryka !!! 12.07.10, 12:45 Ja chciałabym studiować w Ameryce . Chcialabym studiować malarstwo (sztukę) albo meterologię. Ale takim marzeniem z dzieciństwa jest zostanie piosenkarką Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Studia Marzeń! 13.07.10, 11:44 ja bym chciala studiowac na psychologii w krakowie, ale to za daleko wiec Torun ale tak nie ma wydzialu psychologicznego tak wiec poznan ale jeszcze mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 20:42 ja chcę iść na Yale, albo Oxford na kierunek farmacja lub farmakologia, w każdym razie coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Studia Marzeń! 08.10.10, 20:21 Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi : Reżyseria bądź Montaż cyfrowy filmowy i telewizyjny albo ewentualnie Fotografia kreacyjna . Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 20:47 angielski. < 3 najlepiej do jakijś dobrej szkoły. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Prawo albo chemia 06.10.10, 20:53 Harvard,oczywiście.Marzenie każdego ambitnego człowieka z ponad przeciętną wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 20:59 medycyna/ yale-harvard. hahah. marzenia c; Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Studia Marzeń! 06.10.10, 21:02 jeju, jeju, jeju! to chyba byłoby prawo z aplikacją notarialną, filologia polska, albo dziennikarstwo. hoho, miasta jeszcze nie znam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 21:03 Japonistyka,niestety nie uczę się aż tak dobrze A żeby się tam dostać trzeba mieć zajebisty wynik z matury Odpowiedz Link Zgłoś
ashley001 Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 21:06 ja mam wielką przyszłóść Będę aktorka amrykańsko no i studia w usa a do tego hodowcą labladorów [golenóe retriverów] albo będę miała biuro turystyczne lub doskonałym prawnikiem dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Studia Marzeń! 06.10.10, 21:11 Filologia angielska i filologia hiszpańska Odpowiedz Link Zgłoś