kolorowa 03.06.10, 21:23 Chyba nie było jeszcze żadnego wątku o tej piosence jak była to kosz . Więc co myślicie o tej piosence . ? Bo mi się nawet spodobała i ciągle teraz ją słucham . Więc podoba wam się ta piosenka , czy mogłaby być lepsza . ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iheartjustinb lubię 04.06.10, 14:37 ale dopiero po miesiącu słuchania od mojej koleżanki mi się spodobała ; p Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 . 04.06.10, 14:42 cóz za religijny tytuł... a co do piosenki, to ja w ogole nie przepadam za artystami pokroju Usher, Chis Brown, P.diddy... Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Usher - OMG . 04.06.10, 14:40 Usher niesamowicie podoba mi się z wyglądu, ale ta piosenka jest... no, da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Usher - OMG . 04.06.10, 14:45 Nie mogę się wypowiedziec, poniewaz nie słyszałam. Nie słucham Ushera, bo nie lubię hip hopu i rapu. Dlatego też nie mam zdania na temat piosenki. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Usher - OMG . 04.06.10, 14:57 No cóż, nie słuchałam wcześniej Ushera, to jego pierwsza piosenka, którą poznałam. Mi się podoba, ale podobno wcześniejsze płyty były dużo lepsze. W każdym razie mało się przy tym napracował. O mój Boże! O mój Boże! Dziwny tekst. Ale lubię moment, kiedy śpiewa także Will.i.am z BEP ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Usher - OMG . 04.06.10, 15:02 oryginalna, jeśliby oceniać najnowsze single wydane w ostatnim czasie. poza tym wpada w ucho, ale jak dla mnie to do posłuchania tylko, jeśli leci w radio lub ze znajomymi dla luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Usher - OMG . 05.06.10, 14:25 Mi sie podoba, bardzo fajna jest Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Usher - OMG . 05.06.10, 17:00 baaaaaaaardzo zraziłam się do tej piosenki. po prostu jej nienawidzę. beznadziejny tekst, teledysk, melodia i tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
koneko Re: Usher - OMG . 05.06.10, 17:22 nie, bo słucham tylko justinka x333 buziole. x33 Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 Re: Usher - OMG . 05.06.10, 20:38 mogła być lepsza ale najlepsza to yeah!! Odpowiedz Link Zgłoś