aga77 Re: papierosy 17.09.10, 19:51 o ile za tym następnym nie będzie cala paczka to ten jeden nic Ci nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom hah 23.09.10, 13:10 ja o paleniu wiem sporo. pierwszy raz zapaliłam w zeszłym roku i od tamtej pory palę 1-2 tygodniowo, jak jest jakaś impreza to trochę więcej. i nie jestem uzależniona. bez fajek potrafię wytrzymać, nie bolą mnie płuca, nic z tych rzeczy. jeśli chcesz zapalić, to twoja decyzja. po jednym nic ci nie będzie, nie uzależnisz się, nie zniszczy ci się cera, włosy, zęby. sądzę, że życie jest za krótkie, żeby sobie odmawiać czegoś, na co nie ma się ochoty. a jak ci się nie spodoba, przestaniesz. będziesz wtedy wiedziała, czy to ci odpowiada i będziesz mogła doradzić komuś w podobny sposób (bo spora część osób odradza palenie, a same nigdy papierosa w ustach nie miały). anyway, na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: papierosy 23.09.10, 14:13 W moim wieku jesteś. Tak szybko chcesz palić!? Papierosy są ohydne, nienawidzę tego zapachu. Może i nic Ci się od jednego nie stanie, ale napewno będziesz śmierdzieć. Ludzie to odpycha. Nie wiem, czy podałabym Ci rękę, czując taki zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ papierosy 23.09.10, 14:24 pal, jak chcesz. od jednego nic ci się nie stanie, rób to z umiarem, jeśli ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Po jednym nic Ci się nie stanie.. 24.09.10, 18:24 Przecież kiedyś i tak spróbujesz. Od jednego papierosa nie popada się w nałóg, no dajcie spokój laski Tylko nie pal po to by być 'cool', spróbuj, ale nie pal zbyt często bo się uzależnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
michaela_097 Re: papierosy 24.09.10, 18:32 nie pal. To znaczy to jest twoja decyzja ale zastanów się cyz ty tego chcesz ? Uwierz mi. To że zapalisz nie będzie oznaczać, ze jesteś super. Ja bym nie paliła .. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 24.09.10, 18:40 jeśli chcesz się zniżyć do poziomu innych i palić to twoja sprawa. dla mnie jednak nie ma w tym nic atrakcyjnego i nie rozumiem twojego problemu. ja radziłabym ci nie próbować palić. aczkolwiek po jednym razie nic wielkiego ci się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: papierosy 24.09.10, 18:44 Możesz spalić nawet parę na raz a nic ci nie będzie bo gadałam z kumplem to on mówił że przez 2 dni spalił 2 paczki i dopiero wtedy się uzależnił... mi nic nie było po pierwszym...ani drugim... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: papierosy 24.09.10, 18:52 Wiesz rak może już być od jednego papierosa ,ale luuz ;d Ja osobiście pale - ale okazjonalnie i w małych ilościach -zdaję sb. sprawe ,że do nie zdrowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Tak, kurde, umrzesz. 24.09.10, 19:01 A jak myślisz.? Od jednego papierosa nic ci nie będzie, ale potem gdy ktoś ci znowu zaproponuje "czemu nie", i tak w kółko. Aż się uzależnisz. Nie warto zaczynać. Wiem z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katka15 Re: papierosy 24.09.10, 19:12 Nie no co ty :p. Chyba że masz jakieś bardzo poważne problemy z płucami lub astmę albo coś podobnego.... ale nie polecam palenia Odpowiedz Link Zgłoś
keiraa Re: papierosy 24.09.10, 19:45 nawet najmniejsza dawka szkodzi,poza tym co to za kumpela która zaprasza do palenia Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl papierosy 24.09.10, 22:29 Chyba zwariowałaś! Przecież możesz wpaść w nałóg! Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 Re: papierosy 25.09.10, 12:42 bez przesady, po jednym nie wpadnie w nałóg! xD jeśli zacznie później palić okazjonalnie (imprezy) potem z dziewczynami po szkole, to wtedy jak najbardziej jakie są wasze ulubione fajki? Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: papierosy 25.09.10, 19:59 raczej nie , chyb ż sie wkręcisz i wpadniesz w naukk . ; . Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Tak 25.09.10, 23:43 umrzesz, trafisz do piekla a sam szatan (czyli ja) bedzie Cie ... jeszcze pomysle co bede robic : P a tak na serio to nic Ci nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. papierosy. 26.09.10, 00:21 jeśli raz zapalisz, to nic. aa i jak się ostro zaciągniesz, to może być przyjemnie <: Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ zapal, nic ci nie będzie. 26.09.10, 00:55 spokojnie możesz zapalić. nic ci nie będzie od jednego. : > od kilku od razu też nie. choroby powstają, gdy coś robi się często, bardzo często. polecam black devil'e czekoladowe/waniliowe - te dwa smaki najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: zapal, nic ci nie będzie. 26.09.10, 18:26 od jednego razu nic Ci się nie stanie. spróbuj, zobacz jak to jest. może Ci się wcale nie spodoba? michelle_ - black devile są fuuuj! xd Odpowiedz Link Zgłoś
maraosbourne Re: papierosy 26.09.10, 18:30 wydaje mi sie ze po zapaleniu jednego papierosa nic sie nie stenie, ale musisz wiedziec, ze sie uzaleznisz i z tym wtedy bezdzie problem; 1. mozesz strcic płodnosc 2. jeden papieros skraca 5 minut zycia 3. zżółkną ci zeby i paznokcie 4. glos sie moze zmienic 5. wiecej zmarsczek w przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: papierosy 26.09.10, 19:12 dla mnie palenie to glupota wiec ja bym wogule nie palila ale jestem wyrozumiala bo chlopak ktory mi sie podoba pali , ale mniejsza z tym chyba nic mozesz sie jedynie uzaleznic xd. Odpowiedz Link Zgłoś
harvester "mów nie" =] 26.09.10, 21:39 lepiej nie zaczynać. Nigdy nie wiadomo jak to sie dalej potoczy.. przyecież każdy palacz zapalił kiedyś tego pierwszego "niewinnego"... Odpowiedz Link Zgłoś
mangagirl25x Re: papierosy 26.09.10, 21:46 nie wiem nigdy nie paliłam ... i nie mam zamiaru ! nigdy ! never ! Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: papierosy 26.09.10, 21:49 Nic ci się nie stanie.Kiedyś trzeba spróbować.Ale jeśli ci zasmakuje to natychmiast przestań bo się uzależnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: papierosy 26.09.10, 22:41 @stay_away żartujesz? są pyszniutkie. mi smakują bynajmniej. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 Re: papierosy 27.09.10, 17:05 dla mnie black devile sa the best <33 czekoladowe są lepsze ;D mocniejszy smaczek ;D diarumy wiśniowe tez są dobre ;] mnie osobiście fajki superowo odstresowują ;D na szczęście nie mam potrzeby palenia ich non stop ;D palę kilka (3-4) raz na 3-4miesiące ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: papierosy 02.11.10, 11:24 michelle_ no ja bynajmniej po styknięciu się z waniliowymi uznałam, że są fuj. czekoladowych jeszcze nie miałam okazji próbować, xd Odpowiedz Link Zgłoś