Dodaj do ulubionych

2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :)

• nothing... Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 11:06
      1. Wole krótkie i dużo.
      2. Ostatnio czytałam lekturę szkolną- "Skąpiec"
      • love_sick Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 11:18
        pierwsze, zależy jak bardzo wciąga mnie książka. jeżeli mniej, to wale te
        krótsze, bo nie lubię kończyć w połowie rozdziału.
        drugie, aktualnie kończę czytać Ostatnią Piosenkę, a zaczynam Wampiry z Morganville.
    • mollyna Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 13:32
      1) Długość i ilość rozdziałów jest mi obojętna, ale ważne żeby książka była
      ggruba i wciągała.
      2) Teraz czytam Harrego Pottera, ale przed nim czytałam "Piękne Istoty". Obie b.
      fajne. POLECAM!
    • only_exception Kocham czytać !! 15.06.10, 13:47
      Kocham czytać , a na rozdziały nie zwracam większej uwagi więc nie mam na ten
      temat zdania , a poza tym mam dobrą pamięć xd
      Aktualnie czytam Pamiętniki wampirów serceserceserce
    • dziurka Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 13:52
      Hmm. Ja chyba wolę jak rozdziały są krótkie. Wszystkojest jakoś tak bardziej poukładane
      wtedy wink a aktualnie nie czytam niczego (co do mnie nie podobne smile)
      • cocacolaa Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 13:56
        Jest mi w sumie to obojętne jakie są rozdziały smile
        A aktualnie czytam "Candy" Kevin`a Brooks`a piwo
    • weleka Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 13:55
      Właściwie obojete mi jest jak długi są rozdziały. W tym momencie czytam "atramentową
      krew" C. Funke
    • happyvampirek Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 14:02
      outcast napisał(a):

> Więc tak uwielbiam czytać i do osób które mają podobnie mam dwa pytania smile
      > Po pierwsze - wolicie jak rozdziały są długie i jest ich mniej, czy rozdziały k
      > rótkie i jak jest
      > ich więcej?
      > Po drugie - jaką książkę teraz czytacie? lub jeśli nie czytacie ostatnio przecz
      > ytałyście?

Ja jestem wielką fanką książek. Ostatnio przeczytałam sage "zmierzch" trzy
      części oprócz pierwszej. Dla mnie wole żeby rozdziały były długie.brawo

LOVE serce Zmierzch smilesmile big_grinbig_grin
    • slodkiporanek Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 14:15
      Też wolę krótsze rozdziały - po prostu lepiej mi się czyta.

Ostatnio przeczytałam " Na południe od granicy, na zachód od słońca" Harukiego
      Murakami, obecnie zabieram się za "Kruchą jak lód" Jodi Picoult
      • oluusx Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 15:17
        Ja także lubię czytać krótsze rozdziały - : D ,

Obecnie czytam " Antykwariat ze starymi mapami" - Ulysses Moore .
        Jest to druga część fantastycznych przygód trójki przyjaciół, pierwsza to - "wrota czasu".
    • skejciaraa.xd Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 17:32
      Wolę, jak rozdziały są krótkie i jest ich więcej.
      Aktualnie przygotowuję się do czytania "Przed świtem", bo ciągle czekam na
      dostarczenie książki, ale chyba się wkurzę i w końcu pójdę do miejscowej
      biblioteki. ;xx
    • xyz69 Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 15.06.10, 17:38
      Ulubiona książka to zdecydowanie Wiedźmin- i tam właśnie rozdziały są krótkie- co lubię-
      czasami wręcz za krótkie smile ma to swoje plusy- ktore wymieniłaś i z którymi się zgadzam.
      no ale jak książka wciągnie, to żadna siła mnie odniej nie może oderwać i wtedy to już jest
      bez różnicy smile dlugie rozdziały potrafią trzymać w napięciu i to jet ich zaleta.
      nie jestem ani na tak ani na nie. ja akurat nie mam problemu z zapamietaniem co się działo-
      nawet jak skończę w połowie rozdziału to będę wszystko dokładnie pamiętaćsmile
    • kas.sia Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 15:55
      ja też wolę jak jest ich więcej ale są krótsze wink ostatnio czytałam "i wciąż ją
      kocham" ;pp
    • landrynkaaa Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 16:45
      Mi to bez różnicy, prawdę mówiąc czy rozdział jest krótki czy długi. Ja
      najbardziej lubie czytać romanse może nie tak dosłownie ale taki romansidła np.
      że była dziewczyna i ona zabujała sie w taki jednym chłopaku ale wstydziła sie
      do niego zagadać a ostatnio to czytam wszystkie książki z seri ,, Nie dla mamy
      nie dla taty lecz dla każdej małolaty" polecam fajne są fajne z tej seriiwink
    • delicious Hem... 16.06.10, 16:52
      Wolę krótkie rozdziały. Właściwie to nie wiem czemu. Czytałam Ostatnią Piosenkę;p
      A aktualnie studiuję Melancholię Sukuba i jak na razie to jest dobrzesmile
    • kociara125 Tak Samo jak ty 16.06.10, 16:55
      ja tak samo jak ty wink tylko czytam teraz "przed świtem"
    • twilightwoman Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 16:57
      ja bym wolała krótkie rozdziały i zgadzam się z outcast. A aktualnie czytam Harry Potter i Zakon Feniksa
      serce!!! KOCHAM KSIĄŻKI O HARRYM!!!serce
    • tenshi Re: ^^ :) 16.06.10, 16:58
      e ja chyba też wolę jak są krótsze rozdziały, bo czasem nie mam czasu dokończyć
      rozdziału, a nie lubię przerywać w połowie tongue_out

obecnie czytam "Miasto popiołów" serce
    • aistana Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 16:59
      Ja wolę jak rozdziały są długie.
      Czytam obecnie Eoin Colfer - Nadnaturalista
    • fixed_ Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 17:46
      Wolę rozdziały krótkie.
      I aktualnie czytam Pamiętniki Wampirów - Walka
    • ozzy Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:27
      Tak jak ty - zdecydowanie wole krótsze rozdziały wink
      • rogue96 Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:40
        Ja też wolę gdy jest więcej rozdziałów. Ostatnio skończyłam czytać czwartą część
        "Stowarzyszenia Wędrujących dżinsów" Ann Brasharessmile. Polecam także "Diupę" Ewy
        Nowak i "13 poprzeczną" Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk ! wink
    • xxxnikusxxx Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:33
      krótsze, a więcej.
      aktualnie nie czytam żadnej, ale tydzień temu czytałam "Zła dziewczyna" Beaty
      Ostrowickiej.
    • xnamex Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:34
      Ja wolę jak rozdziały są krótkie a jest ich więcej, chociaż w przypadku tak zaje**** książek
      jak Zmierzch to nie ma znaczenia. Teraz czytam Bajki Robotów, bo to moja lektura, ale
      sama z siebie ostatnio przeczytałam drugi raz Zmierzch, a w wakacje przeczytam trzeci raz
      (i oczywiście resztę sagi też)
    • jowi Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:36
      1.Hmm ... krótkie i więcej ...

2. Czytam :: Opowieści z Narnii ... HP i KP ...<--po raz 10 e czytam .. 4cz.
      Zmierzchu
      Przeczytałam :: Tunele .. i Wizjokrąg ... ( i lekturę ...)smirk
      • joanka Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 28.07.10, 02:24
        długość rozdziałów zależy w sumie mi obojętne jest.

Przeczytałam ostatnio "Wszyscy mężczyźni mojego kota" Karoliny Macios a teraz
        czytam " Jedz, módl się i kochaj" Elizabeth Gilbert
    • majka95 Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 16.06.10, 18:41
      Zdecydowanie krótkie i więcej.
      Obecnie? Nic, bo wszystkie skończyłam. Muszę wybrać się do biblioteki big_grin
    • itsme9 Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 17.06.10, 07:31
      wolę krótkie rozdziały a teraz drugi raz czytam Naznaczoną serce
    • nearlaify Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 17.06.10, 07:48
      Lubię, gdy rozdziały są bogate w dialogi. Nie przeszkadza mi ich rozmiar.
      Aktualnie czytam Kryształowy Anioł Katarzyny Grocholi ;p
    • niebieskooka123 Re: 2 pytania do kotkowiczek lubiących czytać :) 17.06.10, 08:44
      Ja też wole krótkie rozdziały. Co ostatnio czytałam? Wojnę Czarownic - polecamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka