Dodaj do ulubionych

czwarta klasa

• frutella_xd Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:33
      Nowi nauczyciele, nowe sale, nowy wychowawca to chyba jedyne minusy. Tak to jest w miarę ok, jak to ujęłaś smile
      • princess14 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:38
        Na początku będzie trudniej , bo tam już nie będzie jednego wychowawcy i nauczyciela od
        wszystkiego : - ) tu są dodatkowe przedmioty jak np. przyroda , historia itp. smile Ale
        przecież pójdziesz razem z kumplami i kumpelkami z 3 klasy , więc będzie okej smile Na
        początku jak byłam w czwartej klasie ( teraz idę do gimnazjum ) to myślałam : jak
        trudno , nie dam sobie rady , ale z czasem zobaczysz , że 4 klasa była najlepsza z tych 3
        lat podstawówki smile
    • lady_cat Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:35
      a co przezywac ?

ja tam byłam dumna, ze idę do czwartej klasy i bd. starsza. c ;
    • martyna17 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:36
      teraz nie masz się czym stresować bo to cały czas podstawówka.ja jak szłam do
      gimnazjum to się strasznie stresowałam a po tych wakacjach idę do liceum i już
      się nie boję ^^
    • keisha12 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:41
      Nie jest tak żle...
    • papson_ave Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:41
      nie ma czego się bać o.O
    • onebigcrap Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:42
      nie martw sie 4 klasa to tak naprawde nic xd
    • truuu Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:43
      Ee tam xd nic strasznego, oprócz tego, że od teraz będzie powoli coraz więcej nauki.
      ale nie mogę ci powiedzieć czy się bałam, bo mam jakiś zanika pamięci, że nie
      pamiętam 1,2 i 4 klasy.3 pamiętam o dziwo xd
    • angie2 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:44
      Ja w ogóle nie przeżywałam. Czwarta klasa jest fajna i nie ma się czego bać.
    • wika123 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:46
      Mi tam się podobało. Jak myśle o 1,2,3 klasie to chce mi się rzygać. Spodoba Ci sie, o wiele
      ciekawsze lekcje, duża różnorodność. Ja właśnie kończę szkołę podstawową dlatego mam
      dla cb rade: wykorzystaj ten czas jak najlepej bo zleci barrdzo szybko. ahh i nie rób sobie
      zaległości w nauce
    • delicious Hu nie pamiętam. To było zz... 6 lat temu? ;p 16.06.10, 17:46
    • szaman Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:47
      ja chcę do czwartej klasy

było... fajnie.
    • kikanda_lol ło kobito ! 16.06.10, 17:49
      dla mnie cwawrta klasa była najfajniejsza i najłatwiejsza ! . ; d . jesli sie w
      maire dobrze uczysz to nie bedzie nic strasznego ; ******
      • hilary_fanka Re: ło kobito ! 16.06.10, 17:55
        Nie ma co się martwić. Czwarta klasa to nic strasznego. Przyroda jest beznadziejna, bo to
        mój odwieczny problem, teraz w ginazjum biologia. Poradzis sobie smile
    • anahi1 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:51
      czego tu się bać...ja idę di gimnazjum i tak nie przeżywam...
    • sandra6565 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:51
      po prostu łazisz od klasy do klasy z 10 kilogramowym plecakiem big_grin
    • tostusiowa ja pie... -,- 16.06.10, 18:07

faktycznie, jeden wielki żal i dramat. uważaj, bo to takie mrohhne i straszne crying
    • michaelmontana Re: czwarta klasa 16.06.10, 18:21
      nic . OK
    • nicely Re: czwarta klasa 16.06.10, 18:44
      podstawówkę wspominam bardzooo przyjemnie big_grin. Fajnie było - mało nauki.
    • star_150 Re: czwarta klasa 17.06.10, 09:30
      Dojdzie więcej przedmiotów i to tyle. wcale nie będzie strasznie. może starszy
      koledzy będą wam dokuczać (przynajmniej u mnie tak było). ogólnie nie jest tak
      koszmarnie, ale trudniej niż w klasach młodszych.wink

nie martw się. będzie dobrzekiss
      myślę że pomogłambig_grin
      pozdrawiam star_150
      • alex_twilight Re: czwarta klasa 17.06.10, 09:49
        Łatwizna. Ja się nie bałam xdd. No bo niby czego? ;d
    • megaveja1 Re: czwarta klasa 17.06.10, 09:49
      looL ale jesteś dziecko uncertain//
    • nastolatkak93 ooooooooooooooooooo 17.06.10, 23:10
      jak Ty teraz przezywasz to wszystko to co dopiero będzie w liceum...o matko.
    • eliza31 Re: czwarta klasa 29.06.10, 20:16
      to było dwa lata temu. Strasznie się denerwowałam. Na początku nie mogłam się przełamać. Ale teraz wiem że koszmar cię jeszcze czeka. Wierz mi 5 i 6 klasa to bardzo dużo nauki.

ps. jak się w tej klasie nie będziesz starać to póżniej będziesz mieć ciężko bo przez następne lata to są powtórki ale z rozszerzonym tematemwink
    • anne05 Jedna uwaga . . . 29.06.10, 21:53
      To serwis dla nastolatek. A 4 klasą się nie przejmuj, ja podstawówkę wspominam
      bardzo dobrze.
      • quelle Re: xoxo 29.06.10, 22:39
        nie bój się ... wszystko będzie ok.
        bo w podstawówce fajnie jest
        (noo....yyy.... ja tak wspominam moją )
    • olciaaa03 Re: czwarta klasa 29.06.10, 22:42
      No przestań będziesz z tymi samymi osobami co w poprzednich klasach i wszystko bd ok.
      Jak będziesz szła do gimnazjum to się będziesz śmiać że się czwarterj klasy obawiałaś =*
      3maj sie
    • fanka_arbuza Re: czwarta klasa- Byłam!!Zobacz!! 29.06.10, 22:45
      Ja byłam kiedyś tam wink Nie a tak serio to dwa lata temu w 4 klasie i jest nawet
      łatwo tylko trzeba się wczuć w szkolny rytm wink Potem to już nawet łatwo smile Też
      panikowałam jak szłam do 4 bo zupełnie nie wiedziałam co tam będzie.Gorzej w
      piątej bo nuczyciele przestają być mili i się robią wredni uncertainUważaj lepiej w
      piątej klasie. A szósta to jakaś masakra smilePO PROSTU UWAŻAJ NA LEKCJACH,
      PODLIZUJ SIĘ NAUCZYCIELOM KTÓRZY BEDĄ CIĘ UCZYĆ PRZEZ 3 LATA I BĄDŹ SOBĄ smile Nie
      przejmuj się , będzie dobrze !! smile Pozdrawiam smile
    • kikunia Re: czwarta klasa 29.06.10, 22:49
      Ogólnie: podstawówka jest lajtowa ; D
      Po prostu w 4 klasie trzeba się przyzwyczaić ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka