Dodaj do ulubionych

Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ?

21.06.10, 21:44
Kristen Stewart zawsze dość niepochlebnie wyrażała się o dziennikarzach,
ale ostatnio przechodzi samą siebie. Podczas jednego z ostatnich wywiadów,
który odbył się w cukierni, do aktorki podszedł jeden z fanów, żeby się
przywitać. Chwilę później z ust młodej aktorki usłyszeć można było soczystą
wiązankę przekleństw...
Był miły, nie poprosił mnie o zdjęcie. Cieszy mnie to, bo oni od razu logują
się do internetu i wrzucają je do sieci. Paparazzi od razu wiedzą, gdzie
jestem, jadą tam i zaczyna się szaleństwo. Portale społecznościowe spieprzyły
mi życie. Ludzie piszą wszędzie, że siedzą koło mnie. Każdy ma dostęp
do takich informacji. Widzę takich dupków siedzących nad swoimi telefonami i
mam ochotę rzucać w nimi ciastkami. Powinni zająć się swoim życiem - mówi
oburzona.
Naprawdę się wściekam, bo nikt nie szanuje mojej prywatności. Mam ochotę
wrzeszczeć, żeby wynosili z mojego życia i nie robili mi zdjęć. Każdy może być
dzisiaj paparazzi. Wystarczy mieć komórkę i internet.

takich wypowiedzi jest więcej . Wg. mnie nie powinna tak mówić , bo bez fanów
nie istniała by w show-biznesie . Wiadomo że może mieć dość zainteresowania
wokół swej osoby , ale taka jest jej praca... A wy co o tym sądzicie ? wink
Obserwuj wątek
    • bombshell W główeczce się poprzerwacało (?) 21.06.10, 21:49
      bo taka prawda, że bez piszczących fanów "Zmierzchu" byłaby dziś w dup** .

I bez tych paparazzi też.
      • wiki3113 Re: W główeczce się poprzerwacało (?) 26.06.10, 11:20
        ona bez fanów i bez paparazzi zresztą też by nie istniała!
        • nick_jonas_jb Re: :P 23.08.10, 09:59
          Nigdy jej nie lubiłam... Głupia jest i chyba sodowa jej do łba uderzyła ;p sciana
          • cally . 23.08.10, 15:49
            Taa, oczywiście, od razu... Wiecie co, najłatwiej oceniać, nigdy nie będąc w
            takiej sytuacji. Gwiazda tez człowiek, tez może mieć gorszy dzień. Osobiście,
            też bym nie chciała żeby wiara się za mną włóczyła z aparatami. Każdemu kiedyś
            cierpliwość się skończy, każdy ma swoje granice wytrzymałości. No dobrze, gra w
            bardzo ostatnio popularnych filmach, to jej praca, z czegoś trzeba żyć, co nie
            znaczy, że też nie potrzebuje trochę prywatności i spokoju.
      • malwa1111 Re: W główeczce się poprzerwacało (?) 25.07.10, 23:13
        zgadzam sie z bombshell
    • nasti. Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 21.06.10, 21:52
      Zarabia grube miliony i jej się w głowie poprzewracało. A ona istnieje dzięki
      fanom i paparazzi, to hipokrytka. Prawda jest taka, że aktorzy dążą do słway,
      chwile się nacieszą a potem narzekają. Mogła iść do teatru albo skupić się na
      kinie niezależnym.
    • seneka4 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 21.06.10, 21:56
      a ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat. to ,że została aktorką od razu nie
      znaczy ,że zobowiązuje sie do tego żeby paparatzzi od razu za nią łazili krok w
      krok. Każdy chce mieć przecież chwile spokoju ,a nawet jak sie zostaje aktorem
      to nie po to żeby zostać sławnym tylko dlatego ,ze lubi sie grać i dobrze sie
      zarabia (co nie znaczy ,że jest sie materialistą tylko ,ze można wieść dobre
      życie). Wylansował ją film ,reportaże w gazetach o tym kinowym hicie ,dzieki
      temu ma fanów. To nie jest tak ,że oni czy paparatzzi ją wylansowali wylansował
      ją film w którym zagrała. Gdybym była gwiazdą ,traktowałabym to jako miłe ,że
      fani mnie proszą o zdj. czy autograf ,ale bez przesady. A gdybym była zmeczona
      grzecznie bym odmówiła. Rozumiem Kristen bo każdy moze mieć cieżkie dni. Fani
      powinni to zrozumieć ,powinni zrozumieć też ,że ona jest zwykłym człowiekiem ,a
      nie laleczka z plastiku. ;/
      • mady_ czyżbym miała inne zdanie ? 21.06.10, 22:45
        ja uważam że bardzo dobrze to nie robi , ale robi dobrze .
        miała pewnie nie dość że zły dzień , to codzienny brak prywatności to spotęgował
        . przed wyborem pracy , pewnie nawet nie myślała , że tak ją to przytłoczy .
        współczuję jej i wszystkim gwiazdom z tego powodu . spokojnie wyjść na ulicę nie
        można .
        • ala. Nigdy jej nie lubiłam.. 22.06.10, 23:26
    • joanka Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 22.06.10, 11:21
      ja uważam, że jak przegina. Co do argumentów, że robi dobrze, bo jej nie dają
      spokoju? Robert budzi jeszcze większe zainteresowanie, łażą za nim wszędzie i
      jakoś zawsze potrafi się zachować, mimo, że też go męczy. Jest miły dla fanów,
      jest sympatyczny i nie ma ciągle miny pt fuck off. Jak nie chce odpowiedzieć na
      jakieś pytanie dziennikarzy nie odpowiada, ale nie robi dookoła szumu jaki to
      ten dziennikarz jest niewychowany. Pannie Stewart to się zdarza.
      Poza tym umówmy się, ona nie jest jedyną "gwiazdą" za którą chodzą papparazzi,
      ale jedyną, która robi tego taki wielki problem.
      Chcąc nie chcąc jest to wpisane w jej zawód, a ona w tym biznesie nie siedzi od
      dziś.
      • bellacullenx joanka zgadzam się w 100%.. 11.08.10, 19:28
        Robert ma gorzej a zachowuje się o niebo lepiej, wie że to fani spowodowali że może sobie wybierać role i nie martwić się o pieniądze.
        Pokazała to ostatnia sprzeczka z paparazzi, kotek o tym pisał. Robert zachował się wtedy świetnie.. zero bójek czy coś... grzecznie i wgl.
        A Stewart? Wiecznie naburmuszona mina.. sodówa jej uderzyła.
    • antay Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 22.06.10, 11:27
      Nigdy nie lubiłam żula. Masz rację - gdyby nie fani nie istniała by w ogóle
      show biznesie. Ale większość gwiazdek, którym woda sodowa uderzyła do główki
      olewa swoich fanów.
    • silllver Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 22.06.10, 21:30
      Zarobiła kilka milionów i jeszcze narzeka.
    • pauliska1212 # 22.06.10, 22:58
      Bożee ale ona mnie już denerwuje!
      Ciągle tylko mówi jakie ma spiepr,zone życie, brak prywatności itp.
      A ciągle gra w nowych filmach.

Przecież to normalne, że jak występuje w kinowych produkcjach jest
      rozpoznawalna, a skoro tak jej z tym źle to niech rzuci aktorstwo i zamie się
      innym zawodem zamiast ciągle tylko gadać jaka jest niby nieszczęśliwa... ; x
    • ridiculous Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 22.06.10, 23:14
      Według mnie już dawno zaczęła przesadzać. Nie powinna wypowiadać się tak o swoich
      fanach. Zero szacunku dla ludzi, dzięki którym istnieje jako aktorka. Powinna być im
      wdzięczna, bo tak na prawdę nie ma wiele do zaoferowania. Przesadny manieryzm i brak
      talentu. Poza tym klasę artysty ocenia się min. po stosunku do fanów.
      • mweezy sama chciała a teraz narzeka. pfff. 22.06.10, 23:22
        nie wierzę, że nie domyślała się, że wzbudzi wielkie zainteresowanie paparazzi i
        będzie miała jakiśtam fanów kiedy zagra w filmie, który został nakręcony na
        podstawie popularnej książki...
        • norrmalna a 22.06.10, 23:36
          Chciala zostac aktorka, a wiec musiiala sie liczyc z tym, ze bedzie osoba
          rozpoznawalna. Bez fanow i paparazzi bylaby nikim. Ale z drugiej strony, mnie
          tez by wkurzalo takie cos, zero zycia prywatnego, wszedzie blyski fleszy, fani
          goniacy za Toba, masakra.
    • zigii Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 22.06.10, 23:45
      chuj mi do tego. wielka gwiazda zmierzchu sama tego chciała.
    • jarelo nie, a tekst z pudla ? 23.06.10, 08:56
      • wonderland Re: niom .. ;] 23.06.10, 14:34
    • momo. Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 23.06.10, 17:58
      Wydaje mi się, że ona ma gdzieś czy ktoś ją lubi czy nie i zajmuje się ekhm... szlifowaniem
      "talentu". Nie powinna tak robić, bo gdyby nie fani, ona byłaby nikim.
      Dlatego z dwójki gwiazd "Zmierzchu" już chyba wolę Pattinsona. Przynajmniej nie jest taką
      księżniczką na ziarnku grochu jak Stewart.
    • kara996 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 23.06.10, 19:56
      Uważam że Kristen gwiazdorzy zrobiła się z niej rozpuszczona gwiazdka
      narzekająca na reporterów okropnie się zachowuje wobec fanów uncertain
    • agacia694 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:08
      A ja uważam, że ma trochę racji. Oczywiście nie powinna obwiniać fanów za to, że ją lubią.
      Ale paparazzi i anty fani na portalach społecznościowych naprawdę potrafią uprzykrzyć
      życie. Jeśli nie darzą jej sympatią (mówię o anty fanach) to niech po prostu omijają o niej
      posty...A paparazzi będą zawsze i wszędzie, więc niech zacznie się przyzwyczajać..chociaż
      oni też nie powinni tak włazić z butami....nie wszyscy lubią jak im się co chwilę robi zdjęcia....
    • made_in_italia Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:15
      Ja też miałabym dość
    • llena Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:16
      Zachowuje się jakby była najlepszą aktorką na świecie uncertain

Ciekawa jestem czy jakby jej zaproponowali że nagle fani zniknął jak ooda całą kase jaką się na zmierzch dorobiła to co by zrobiła tongue_outtongue_out
      • vanell. Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 23.08.10, 16:05
        ok, rozumiem, że może mieć dość, że reporterzy i papparazzi ładują się w jej
        życie prywatne, ale to nie upoważnia jej do obrażania jej fanów. niedługo się od
        niej odwrócą, bo chyba nie docenia ich oddania. fani są przecież częścią jej
        kariery, a ona w widoczny sposób daje do zrozumienia, że ma to bardzo głęboko.
    • rurushu Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:18
      glupia pigwa.
      • llena Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:24
        rurushu napisał(a):

> glupia pigwa.

Hahaha - dobre tongue_outtongue_out
    • pati2505 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:28
      Przecież wiedziała że jak zagra w filmie to stanie się sławna i że nie będzie
      miała prywatności.A z resztą jestem pewna że kiedy ona była nastolatką i by
      spotkała swoją idolkę/idola to również chciałaby mieć jego autograf lub zdjęcie
      z nim. Ma dziewczyna pecha.Rozumiem można mieć zły dzień ale dobrze wiedziała na
      co się pisze kiedy zdecydowała się na rolę w filmie.big_grinbig_grin
    • bad_alex dzięki nim ma się czym podcierać i czym wozić dupę 25.07.10, 22:29
      więc niech już tak nie narzeka ... bo gdyby nie te dupki to raczej by nie miała
      i tak beznadziejnych kreacji i nie robiłaby wielu rzeczy .
    • princess132 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:31
      Jej praca to granie w filmach, a Zmierzch nikt nie uważał za taki hit. Gdyby chciała być
      sławna, zagrała by w komedii romantycznej. Jest mi jej żal, bo ona chciała być AKTORKĄ,
      a nie GWIAZDĄ.
    • kikunia Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:34
      Nie wiemy co ona czuje nigdy się nie dowiemy, więc nie wypowiadajmy sie na ten temat...
      • llena Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:38
        Ale to jest jej praca i musi się poświęcić
        I bez gadania głupot że się nie pchała
        Jakby chciała być normalną nierozpoznawalną aktorką to by grała w teatrzesciana
    • elza1502 Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:40
      a Ty bys chciala miec takie zycie?? np.wychodzisz z domu a tu w krzakach jacys
      obcy ludzie robia ci zdjecia i wrzucaja je do neta..idziesz z kolega
      gdziec-robia ci zdjecia a do tego pisza ze masz romans z 'Tajemniczym X' idziesz
      do sklepu kupujesz herbatke odchudzajaca robia ci zdjecia i pisza ze sie
      odchudzasz bo zapewne uwazasz ze jestes za gruba.chcesz sie wyluzowac i idziesz
      do pizzerii robia ci zdjecia i nawet nie mozesz jesc bez skrepowania!! ja tam ja
      rozumiem.
      • llena Re: Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 22:45
        Ale jakoś inne gwiazdy niźle sobie radzą.
        Co ma powiedzieć taka Madonna która jest tyle lat na językach, albo nawet pattison, który ma gorzej od kristen uncertain

Ale nikt nie jest głupi żeby się żalić do gazety na fotografów ani mówić na fanów w wywiadach które oni czytaja a nie jest ktoś taki durny Kristen tongue_outtongue_out
      • wonderland elza1502 25.07.10, 22:45
        Ale to jest jej praca. Gdybym tego nie chciała to bym się nie pchała w
        aktorstwo. To jest jej świadomy wybór i nie powinna teraz narzekać jaka to jest
        pokrzywdzona przez los.
        • llena Re: elza1502 25.07.10, 22:51
          I do tego płacą jej za to niezła kase

• sofciaa eeh... 25.07.10, 23:11
            na co ona narzeka?! może spać na pieniądzach, poznawać sławnych ludzi i rozwijać
            się aktorsko. jest w fantastycznej sytuacji, kiedy fani ją tak uwielbiają.
            błyski fleszy, uwielbienie fanów powinno być dla niej przyjemnością, a wręcz
            największym szczęściem w świecie! po co poszła na casting do zmierzchu wiedząc
            jak może wyglądać jej przyszłość? jeśli jest nieśmiałą osobą, która woli się
            zaszywać w swoim domu z dala od ludzi, to niech to robi, tylko niech nie
            oczekuje większej ilości pieniędzy ;/
    • gucik13 Czy Kristen dobrze traktuje swoich fanów ? 25.07.10, 23:00
      ja pierdziu, ale z niej hipokrytka !
    • dhampir_ . . . 25.07.10, 23:12
      Widać co sława obi z ludźmi -.-
      Szanuję ją jako aktorkę , ale mogłaby czasem posłuchać tego co mówi.
      Która gwiazda nie chciałaby mieć tyle fanów co ona czy Rob ? ! ! !
      Naprawdę nie wiem po co ona siedzi w tym show-biznesie.
      Lubię ją ale wkurza mnie jej podejście do fanów !
    • tostusiowa frajerka 25.07.10, 23:21
      Wiedziała w co się pakuje więc teraz niech nie udaje wielce pokrzywdzonej -,-
      • vampirzyca1995 żal mi was 11.08.10, 20:27
        serceserceKristenserceserce jest świetna a takie głupoty to se mozecie w
        dupe wsadzic............jestem jej fanką i nie tylko ze względu na SAGE
        ZMIERZCH............POWINNISCIE SIE WYPCHAC....................................A
        I ODWALCIE SIE OD NIEJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka