immortal_ Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 21.07.10, 21:40 Wisi mi to jak zeszłoroczny śnieg. osobiście go nie toleruję i strasznie mnie wkurza więc niech sobie przyjeżdża gdzie chce, byleby jego koncert nie był emitowany na wszystkich możliwych kanałach w TV bo nie będzie szansy pooglądania czegoś mądrzejszego . Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka05101999 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 12:02 ja się bardzo ciesze że Justin morze przyjedzie do Polski bo mam okazje zobaczyć go na żywo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loco96 Niee,zlitujcie się!!!!!! 22.07.10, 13:11 Nieeeeeeeeeeee!!!! Zlitujcie się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 13:13 Ej ! czy ktoś wam każe przychodzić na jego koncert ,co? Swoją postawą pokazujecie jakie z was pieprzone bachory! Każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje! Ale nie, wy musicie wykazać się swoim niskim ilorazem inteligencji i dokopać jakiś ochydny komentarz.Wy nawet go nie znacie ,co zazdrościcie mu że tak się go czepiliście .Jesteście jacyś psychiczni.Skoro za nim nie przepadacie to po co tu wchodzicie i tracicie swój cenny czas,to jest też okazywanie zainteresowania nim ale jakieś psychiczne. Ktoś chce żeby był jego koncert to uszanujcie to i nie wpiepszajcie się ok? Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Antyfani przesłanie dla was byście zmądrzeli 22.07.10, 13:16 Ej ! czy ktoś wam każe przychodzić na jego koncert ,co? Swoją postawą pokazujecie jakie z was pieprzone bachory! Każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje! Ale nie, wy musicie wykazać się swoim niskim ilorazem inteligencji i dokopać jakiś ochydny komentarz.Wy nawet go nie znacie ,co zazdrościcie mu że tak się go czepiliście .Jesteście jacyś psychiczni.Skoro za nim nie przepadacie to po co tu wchodzicie i tracicie swój cenny czas,to jest też okazywanie zainteresowania nim ale jakieś psychiczne. Ktoś chce żeby był jego koncert to uszanujcie to i nie wpiepszajcie się ok? Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 21:01 Jak szybko przyjedzie, tak szybciej wyjedzie <hahaha> xD Odpowiedz Link Zgłoś
syll_483 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:26 a on tu po co ;p niech jak najszybciej przyjedzie i pozniej jeszcze szybciej wyjedzie i niech nie katuje ludzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asiax33 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:30 lubię jego muzykę - żal mi antyfanów . xd na 100% nie będę na jego konciercie . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Jak dawno tu nic nie pisałam ... 23.07.10, 10:47 Na początku : Bieber to pedał, ciota nie myta, itp. itd. Wczoraj go nie przezywałam, ale dzisiaj już będę, bo coś przeczytałam w BRAVO... Niestety, teraz każdy o nim gada. Wszystko kręci się wokół "Justinka"... Jest już niby sławny i wg... A teraz miesza się jeszcze w nie swoje sprawy ! ! ! On jest bezczelny ! ! ! W BRAVO ( nie piszę, że im wierzę... ! ) jest artykuł o Nicku i Selenie... Że Nick żałuje, że zerwał 2 razy z Sel, i tak dalej. Bieber podobno napisał na tt, żeby Sel uważała na Nicka, bo jest szalony i dziki (Nick) To już przesada ! Nie powinien wtrącać się w ich sprawy... Moje zdanie... Wiem, że to nie pasuje do tego wątku, ale nie chce zakład nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
domcia.95 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:46 www.kotek.pl/forum/02,3005,114490069,114490069,_Wings_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Kocham go .;-*** 23.07.10, 10:52 ale on narazie nie przyjedzie do Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Dawno nie tu pisałam ... 23.07.10, 10:52 Na początku : Bieber to pedał, ciota nie myta, itp. itd. Wczoraj go nie przezywałam, ale dzisiaj już będę, bo coś przeczytałam w BRAVO... Niestety, teraz każdy o nim gada. Wszystko kręci się wokół "Justinka"... sciana Jest już niby sławny i wg... A teraz miesza się jeszcze w nie swoje sprawy ! ! ! On jest bezczelny ! ! ! W BRAVO ( nie piszę, że im wierzę... ! ) jest artykuł o Nicku i Selenie... Że Nick żałuje, że zerwał 2 razy z Sel, i tak dalej. Bieber podobno napisał na tt, żeby Sel uważała na Nicka, bo jest szalony i dziki (Nick) To już przesada ! Nie powinien wtrącać się w ich sprawy... devil devil devil Moje zdanie... Wiem, że to nie pasuje do tego wątku, ale nie chce zakład nowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Dawno nie tu pisałam ... 23.07.10, 10:56 tak Nick jest szalony i dziki w tym samym stopniu co Bieber jest mądry , a jak przyjedzie to zróbmy manifestacje przeciwko transwestytom na okęciu xD Odpowiedz Link Zgłoś
silve korea północna górą!!!! 23.07.10, 11:18 przed chwilą byłam na str. i wygrywa Korea północna!! Błogosławić kochaną Koreę Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: korea północna górą!!!! 23.07.10, 11:59 już dawno temu to było. Też się cieszę, że Korea wygrałam... Chociaż fajnie by było, gdyby Izrael wygrał xD Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 11:23 nie ma po co ;D niech lepiej Wrocław omija szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa91196 ogarnijcie się ;/ 24.07.10, 17:59 ja jestem jego fanką . Ludzie może denerwuje was jego głos, muzyka i to że często mówią o nim w mediach i wgl . , ale znacie go ? ogarnijcie się z tym wyzywaniem i mówieniem że do Izreala bo tam zamachowcy są i wgl to tak jakbyście życzyli mu śmierci. A gdyby ktoś wam czegoś takiego życzył, miło by było , no nie wydaje mi się ;D Więc proszę was pomyślcie za nim coś takiego napiszecie i spróbujcie sobie wyobrazić to jak by to o was tak pisali xD skoro go nie lubicie a uważacie się za dorosłych to przestańcie wypisywać takie głupoty ;] nie chodźcie na jego koncerty, nie słuchajcie go nie powinno wam to przeszkadzać, a obrzucanie kogokolwiek pomidorami do dziecinnada i żenada. to świadczy tylko o was. Fanów Justinaa pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Sama się ogarnij ! 25.07.10, 07:40 Tak, denerwuje nas jego głos, styl i że w ogóle istnieje ! Wy, fanki, też go nie znacie... Jak czytacie w gazetach czy w necie to myślicie, że wiecie o nim wszystko ?! To się mylicie ! Ja nie mam zamiaru chodzić na jego koncerty, bo szkoda mi kasy na tego pedała... No i szkoda mojego zdrowia... My, anty, mamy prawo się oburzać, bo wszędzie jest ten zasrany Bimber! Wchodzę na kotka - zawsze jakiś artykuł o nim, czy nowy wątek Wchodzę na poszkole - to samo... Ma być podobno w CSI - serial straci dużą oglądalność. Tak samo PW. Ale w PW jestem pewna, że nie wystąpi, bo prędzej anty coś mu zrobią. Albo będzie wypadek na planie CSI... Fajnie by było. Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?! Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery... Pozdro dla anty ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pepitka33 Re: Sama się ogarnij ! 01.09.10, 21:41 iga18 napisał(a): > Tak, denerwuje nas jego głos, styl i że w ogóle istnieje ! > Wy, fanki, też go nie znacie... > Jak czytacie w gazetach czy w necie to myślicie, że wiecie o nim wszystko ?! To > się mylicie ! > Ja nie mam zamiaru chodzić na jego koncerty, bo szkoda mi kasy na tego pedała.. > . > No i szkoda mojego zdrowia... > My, anty, mamy prawo się oburzać, bo wszędzie jest ten zasrany Bimber! > Wchodzę na kotka - zawsze jakiś artykuł o nim, czy nowy wątek > Wchodzę na poszkole - to samo... > Ma być podobno w CSI - serial straci dużą oglądalność. Tak samo PW. Ale w PW > jestem pewna, że nie wystąpi, bo prędzej anty coś mu zrobią. Albo będzie wypade > k > na planie CSI... Fajnie by było. > > Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?! > Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery... > > Pozdro dla anty ; )) "Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?! Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery... " widac ze mu zazdroscisz...wez sie zastanow...a fajnie by bylo jakby o tobie wszedzie pisali..i ja bym napisala ze fajnie by bylo jakbys umarla?? milo?co? nie sadze..;] wiec jak jestes choc w 50% inteligentna masz w sobie kulture i choc troche dojrzalosci to przestan wypisywac takie glupoty i przekaz to swoim kolegom tym niby antyfanom! Odpowiedz Link Zgłoś
simpson iga18-masz rację ;) 05.09.10, 11:22 i dzięki za pozdrowienia ; ) masz rację wszędzie jest jego gęba, jakieś bzdury o nim. W Bravo (nie dziwię się, zważając na poziom tego typu gazet) pokazali jakieś fotomontaże i zdjęcie jak kupił sobie nowe spodnie i bluzkę (wow! wow! wow! Bieber jest taki super!!! xd). W dodatku zrobił sobie niewidoczny tatuaż, KTÓRY TRZEBA POWIĘKSZAĆ, ŻEBY GO BYŁO WIDAĆ, (moja mama powiedziała, że to pewnie zmywalny z gumy do żucia xd) i już uważają, że będzie obtatuowany jak Trace Cyrus. Ja nie mogę po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
batju11 Re: ogarnijcie się ;/ 26.08.10, 16:07 vanessa91196 napisał(a): > ja jestem jego fanką . Ludzie może denerwuje was jego głos, muzyka i to że > często mówią o nim w mediach i wgl . , ale znacie go ? ogarnijcie się z tym > wyzywaniem i mówieniem że do Izreala bo tam zamachowcy są i wgl to tak > jakbyście życzyli mu śmierci. A gdyby ktoś wam czegoś takiego życzył, miło by > było , no nie wydaje mi się ;D Więc proszę was > pomyślcie za nim coś takiego napiszecie i spróbujcie sobie wyobrazić to jak by > to o was tak pisali xD skoro go nie lubicie a uważacie się za dorosłych to > przestańcie wypisywać takie głupoty ;] nie chodźcie na jego koncerty, nie > słuchajcie go nie powinno wam to przeszkadzać, a obrzucanie kogokolwiek > pomidorami do dziecinnada i żenada. to świadczy tylko o was. Fanów Justinaa > pozdrawiam ;** Dziecko przymknij paszcze. Może to co my robimy jest dziecinadą, ale napewno nie taką jaką wy ukazujecie. Ten bimber to jest głupi pedał, który ma głos jak dziewczyna, no w sumie to nie bo dziewczyny się obrażą. Ogólnie tego co robi nie można nazwać nawet śpiewaniem xD Nie ma prawa przyjechać do Polski bo inaczej będzie z nim źle... hihihihi ! Odpowiedz Link Zgłoś
pepitka33 Re: ogarnijcie się ;/ 01.09.10, 21:45 batju11 napisał(a): > > Dziecko przymknij paszcze. Może to co my robimy jest dziecinadą, ale napewno ni > e taką > jaką wy ukazujecie. Ten bimber to jest głupi pedał, który ma głos jak dziewczyn > a, no w > sumie to nie bo dziewczyny się obrażą. Ogólnie tego co robi nie można nazwać na > wet > śpiewaniem xD Nie ma prawa przyjechać do Polski bo inaczej będzie z nim źle... > hihihihi ! widze kolejna madra wypowiedz! jestescie zalosni po prostu! dajcie sobie spokoj! a swoja droga to bym chciala zobaczyc jak niby z justinem bd zle..co? pobijesz go!? jestes zalosny/a! widac ze nie masz w sobie w ogole dojrzalosci..i to co piszecie jest dziecinada! aa widac ze mocny/a jestes w gebie a tak na prawde nic nie robisz...zreszta pow co zrobisz jak on przyjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek29 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 24.07.10, 19:03 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja poprostu nie moge usiedzieć na miejscu jak o nim słyszę !! M U S I P R Z Y J E C H A Ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1Justin Odpowiedz Link Zgłoś
pinklady95 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 29.08.10, 20:57 Ja mam nadzieje że przyjedzie jak najszybciej!!! Kocham go i bardzo bardzo bardzo chce żeby przyjechał!!! słucham jego piosenek naokrągło i robi mi sie dziwnie wesoło kiedy o nim słysze i czytam xD musi przyjechac do Polski!!!! KONIECZNIE!!! IJustinek!! Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: yyyyyyyy? 24.07.10, 20:11 ;d;d nie jestem fanem , ale fajnie że docenił starania jego polskich wielbicielek . Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 24.07.10, 20:22 HURRRRA! NIE CZYTAM TEGO ARTYKUŁU BO BOLĄ MNIE JUZ OCZY OD CZYTANIA ALE CHETNIE PÓJDE NA KONCERCIK MOŻE MNIE WEŹMIE NA SCENE A POTEM W RAMIONA I... MM! EXTRAA! Odpowiedz Link Zgłoś
iampositive Odpowiedź. 25.07.10, 00:56 Mi też. JA tam nic do niego nie mam, ale nie chcę, żeby przyjeżdżał. Ażmi szkodda patrzeć nawet na jego fanki, które wciąż się łudzą, że je zauważy, wyróżni.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia32 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 26.07.10, 20:27 jak przyjedzie to spełni się moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa_xd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 27.07.10, 12:23 TO ODJAZDOWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabieber Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 30.07.10, 13:06 prosze przyjedz do polski Odpowiedz Link Zgłoś