Dodaj do ulubionych

Justin Bieber przyjedzie do polski!

• immortal_ Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 21.07.10, 21:40
      Wisi mi to jak zeszłoroczny śnieg. osobiście go nie toleruję i strasznie mnie
      wkurza więc niech sobie przyjeżdża gdzie chce, byleby jego koncert nie był
      emitowany na wszystkich możliwych kanałach w TV bo nie będzie szansy pooglądania
      czegoś mądrzejszego .
    • oleczka05101999 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 12:02
      ja się bardzo ciesze że Justin morze przyjedzie do Polski bo mam okazje
      zobaczyć go na żywo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • donia2107 Błagam tylko nie to !!!!! ; ( 22.07.10, 12:07
    • loco96 Niee,zlitujcie się!!!!!! 22.07.10, 13:11
      Nieeeeeeeeeeee!!!!
      Zlitujcie się!!!!!sad
    • klopsik Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 13:13
      Ej ! czy ktoś wam każe przychodzić na jego koncert ,co? Swoją postawą pokazujecie jakie z was pieprzone bachory! Każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje! Ale nie, wy musicie wykazać się swoim niskim ilorazem inteligencji i dokopać jakiś ochydny komentarz.Wy nawet go nie znacie ,co zazdrościcie mu że tak się go czepiliście .Jesteście jacyś psychiczni.Skoro za nim nie przepadacie to po co tu wchodzicie i tracicie swój cenny czas,to jest też okazywanie zainteresowania nim ale jakieś psychiczne.

Ktoś chce żeby był jego koncert to uszanujcie to i nie wpiepszajcie się ok?
    • klopsik Antyfani przesłanie dla was byście zmądrzeli 22.07.10, 13:16
      Ej ! czy ktoś wam każe przychodzić na jego koncert ,co? Swoją postawą pokazujecie jakie z was pieprzone bachory! Każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje! Ale nie, wy musicie wykazać się swoim niskim ilorazem inteligencji i dokopać jakiś ochydny komentarz.Wy nawet go nie znacie ,co zazdrościcie mu że tak się go czepiliście .Jesteście jacyś psychiczni.Skoro za nim nie przepadacie to po co tu wchodzicie i tracicie swój cenny czas,to jest też okazywanie zainteresowania nim ale jakieś psychiczne.

Ktoś chce żeby był jego koncert to uszanujcie to i nie wpiepszajcie się ok?
    • oldtimesakexd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 22.07.10, 21:01
      Jak szybko przyjedzie, tak szybciej wyjedzie <hahaha> xD
    • syll_483 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:26
      a on tu po co ;p niech jak najszybciej przyjedzie i pozniej jeszcze szybciej wyjedzie i niech
      nie katuje ludzi ;]
    • asiax33 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:30
      lubię jego muzykę - żal mi antyfanów . xd na 100% nie będę na jego konciercie .
    • mervelous ehh... : ( 23.07.10, 10:33
      sciana
      • iga18 Jak dawno tu nic nie pisałam ... 23.07.10, 10:47
        Na początku : Bieber to pedał, ciota nie myta, itp. itd.

Wczoraj go nie przezywałam, ale dzisiaj już będę, bo coś przeczytałam w BRAVO...
        Niestety, teraz każdy o nim gada. Wszystko kręci się wokół "Justinka"... sciana
        Jest już niby sławny i wg...

A teraz miesza się jeszcze w nie swoje sprawy ! ! !
        On jest bezczelny ! ! !
        W BRAVO ( nie piszę, że im wierzę... ! ) jest artykuł o Nicku i Selenie... Że
        Nick żałuje, że zerwał 2 razy z Sel, i tak dalej.
        Bieber podobno napisał na tt, żeby Sel uważała na Nicka, bo jest szalony i dziki
        (Nick)
        To już przesada !
        Nie powinien wtrącać się w ich sprawy... devil devil devil

Moje zdanie...

Wiem, że to nie pasuje do tego wątku, ale nie chce zakład nowego...
    • domcia.95 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 10:46
      www.kotek.pl/forum/02,3005,114490069,114490069,_Wings_.html
    • magic.xd Taaaaak! 23.07.10, 10:48
      • wercia12 Kocham go .;-*** 23.07.10, 10:52
        ale on narazie nie przyjedzie do Polski . sad
    • iga18 Dawno nie tu pisałam ... 23.07.10, 10:52
      Na początku : Bieber to pedał, ciota nie myta, itp. itd.

Wczoraj go nie przezywałam, ale dzisiaj już będę, bo coś przeczytałam w BRAVO...
      Niestety, teraz każdy o nim gada. Wszystko kręci się wokół "Justinka"... sciana
      Jest już niby sławny i wg...

A teraz miesza się jeszcze w nie swoje sprawy ! ! !
      On jest bezczelny ! ! !
      W BRAVO ( nie piszę, że im wierzę... ! ) jest artykuł o Nicku i Selenie... Że
      Nick żałuje, że zerwał 2 razy z Sel, i tak dalej.
      Bieber podobno napisał na tt, żeby Sel uważała na Nicka, bo jest szalony i dziki
      (Nick)
      To już przesada !
      Nie powinien wtrącać się w ich sprawy... devil devil devil

Moje zdanie...

Wiem, że to nie pasuje do tego wątku, ale nie chce zakład nowego..
      • mee1 Re: Dawno nie tu pisałam ... 23.07.10, 10:56
        tak Nick jest szalony i dziki w tym samym stopniu co Bieber jest mądry , a jak
        przyjedzie to zróbmy manifestacje przeciwko transwestytom na okęciu xD
        • iga18 @mee1 23.07.10, 10:59
          Zgadzam się w 100 % ; )
        • moniks97 Re: Dawno nie tu pisałam ... 23.07.10, 11:07
          jak ja go nienawidzę ...
          • silve korea północna górą!!!! 23.07.10, 11:18
            przed chwilą byłam na str. i wygrywa Korea północna!! Błogosławić kochaną Koreę
            coolcoolcool
            • iga18 Re: korea północna górą!!!! 23.07.10, 11:59
              już dawno temu to było. Też się cieszę, że Korea wygrałam... Chociaż fajnie by
              było, gdyby Izrael wygrał xD
              • iga18 *wygrała 23.07.10, 11:59
    • united12 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 23.07.10, 11:23
      nie ma po co ;D
      niech lepiej Wrocław omija szerokim łukiemdevil
    • vanessa91196 ogarnijcie się ;/ 24.07.10, 17:59
      ja jestem jego fanką . Ludzie może denerwuje was jego głos, muzyka i to że
      często mówią o nim w mediach i wgl . , ale znacie go ? ogarnijcie się z tym
      wyzywaniem i mówieniem że do Izreala bo tam zamachowcy są i wgl to tak
      jakbyście życzyli mu śmierci. A gdyby ktoś wam czegoś takiego życzył, miło by
      było , no nie wydaje mi się ;D Więc proszę was
      pomyślcie za nim coś takiego napiszecie i spróbujcie sobie wyobrazić to jak by
      to o was tak pisali xD skoro go nie lubicie a uważacie się za dorosłych to
      przestańcie wypisywać takie głupoty ;] nie chodźcie na jego koncerty, nie
      słuchajcie go nie powinno wam to przeszkadzać, a obrzucanie kogokolwiek
      pomidorami do dziecinnada i żenada. to świadczy tylko o was. Fanów Justinaa
      pozdrawiam ;**smile
      • iga18 Sama się ogarnij ! 25.07.10, 07:40
        Tak, denerwuje nas jego głos, styl i że w ogóle istnieje ! devil
        Wy, fanki, też go nie znacie...
        Jak czytacie w gazetach czy w necie to myślicie, że wiecie o nim wszystko ?! To
        się mylicie ! sciana
        Ja nie mam zamiaru chodzić na jego koncerty, bo szkoda mi kasy na tego pedała...
        sciana No i szkoda mojego zdrowia... smirk
        My, anty, mamy prawo się oburzać, bo wszędzie jest ten zasrany Bimber!
        Wchodzę na kotka - zawsze jakiś artykuł o nim, czy nowy wątek
        Wchodzę na poszkole - to samo...
        Ma być podobno w CSI - serial straci dużą oglądalność. Tak samo PW. Ale w PW
        jestem pewna, że nie wystąpi, bo prędzej anty coś mu zrobią. Albo będzie wypadek
        na planie CSI... Fajnie by było. big_grin

Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?! sciana sciana sciana
        Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery...

Pozdro dla anty ; ))
        • pepitka33 Re: Sama się ogarnij ! 01.09.10, 21:41
          iga18 napisał(a):

> Tak, denerwuje nas jego głos, styl i że w ogóle istnieje ! devil
          > Wy, fanki, też go nie znacie...
          > Jak czytacie w gazetach czy w necie to myślicie, że wiecie o nim wszystko ?! To
          > się mylicie ! sciana
          > Ja nie mam zamiaru chodzić na jego koncerty, bo szkoda mi kasy na tego pedała..
          > .
          > sciana No i szkoda mojego zdrowia... smirk
          > My, anty, mamy prawo się oburzać, bo wszędzie jest ten zasrany Bimber!
          > Wchodzę na kotka - zawsze jakiś artykuł o nim, czy nowy wątek
          > Wchodzę na poszkole - to samo...
          > Ma być podobno w CSI - serial straci dużą oglądalność. Tak samo PW. Ale w PW
          > jestem pewna, że nie wystąpi, bo prędzej anty coś mu zrobią. Albo będzie wypade
          > k
          > na planie CSI... Fajnie by było. big_grin
          >
          > Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?! sciana sciana sciana
          > Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery...
          >
          > Pozdro dla anty ; ))

"Ludzie, kiedy on już nie będzie taki sławny ?!
          Te pytanie zadaję sobie od początku jego niby kariery... " widac ze mu zazdroscisz...wez
          sie zastanow...a fajnie by bylo jakby o tobie wszedzie pisali..i ja bym napisala ze fajnie by
          bylo jakbys umarla?? milo?co? nie sadze..;] wiec jak jestes choc w 50% inteligentna masz
          w sobie kulture i choc troche dojrzalosci to przestan wypisywac takie glupoty i przekaz to
          swoim kolegom tym niby antyfanom!
        • simpson iga18-masz rację ;) 05.09.10, 11:22
          i dzięki za pozdrowienia ; )
          masz rację wszędzie jest jego gęba, jakieś bzdury o nim. W Bravo (nie dziwię
          się, zważając na poziom tego typu gazet) pokazali jakieś fotomontaże i zdjęcie
          jak kupił sobie nowe spodnie i bluzkę (wow! wow! wow! Bieber jest taki super!!!
          xd). W dodatku zrobił sobie niewidoczny tatuaż, KTÓRY TRZEBA POWIĘKSZAĆ, ŻEBY GO
          BYŁO WIDAĆ, (moja mama powiedziała, że to pewnie zmywalny z gumy do żucia xd) i
          już uważają, że będzie obtatuowany jak Trace Cyrus.

Ja nie mogę po prostu.
      • batju11 Re: ogarnijcie się ;/ 26.08.10, 16:07
        vanessa91196 napisał(a):

> ja jestem jego fanką . Ludzie może denerwuje was jego głos, muzyka i to że
        > często mówią o nim w mediach i wgl . , ale znacie go ? ogarnijcie się z tym
        > wyzywaniem i mówieniem że do Izreala bo tam zamachowcy są i wgl to tak
        > jakbyście życzyli mu śmierci. A gdyby ktoś wam czegoś takiego życzył, miło by
        > było , no nie wydaje mi się ;D Więc proszę was
        > pomyślcie za nim coś takiego napiszecie i spróbujcie sobie wyobrazić to jak by
        > to o was tak pisali xD skoro go nie lubicie a uważacie się za dorosłych to
        > przestańcie wypisywać takie głupoty ;] nie chodźcie na jego koncerty, nie
        > słuchajcie go nie powinno wam to przeszkadzać, a obrzucanie kogokolwiek
        > pomidorami do dziecinnada i żenada. to świadczy tylko o was. Fanów Justinaa
        > pozdrawiam ;**smile

Dziecko przymknij paszcze. Może to co my robimy jest dziecinadą, ale napewno nie taką
        jaką wy ukazujecie. Ten bimber to jest głupi pedał, który ma głos jak dziewczyna, no w
        sumie to nie bo dziewczyny się obrażą. Ogólnie tego co robi nie można nazwać nawet
        śpiewaniem xD Nie ma prawa przyjechać do Polski bo inaczej będzie z nim źle... hihihihi !
        • pepitka33 Re: ogarnijcie się ;/ 01.09.10, 21:45
          batju11 napisał(a):

>
          > Dziecko przymknij paszcze. Może to co my robimy jest dziecinadą, ale napewno ni
          > e taką
          > jaką wy ukazujecie. Ten bimber to jest głupi pedał, który ma głos jak dziewczyn
          > a, no w
          > sumie to nie bo dziewczyny się obrażą. Ogólnie tego co robi nie można nazwać na
          > wet
          > śpiewaniem xD Nie ma prawa przyjechać do Polski bo inaczej będzie z nim źle...
          > hihihihi !

widze kolejna madra wypowiedz! jestescie zalosni po prostu! dajcie sobie spokoj! a swoja
          droga to bym chciala zobaczyc jak niby z justinem bd zle..co? pobijesz go!? jestes
          zalosny/a! widac ze nie masz w sobie w ogole dojrzalosci..i to co piszecie jest dziecinada! aa
          widac ze mocny/a jestes w gebie a tak na prawde nic nie robisz...zreszta pow co zrobisz
          jak on przyjedzie?
    • misiaczek29 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 24.07.10, 19:03
      TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja poprostu nie moge usiedzieć
      na miejscu jak o nim słyszę !! M U S I P R Z Y J E C H A Ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      1serceJustin
      • pinklady95 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 29.08.10, 20:57
        Ja mam nadzieje że przyjedzie jak najszybciej!!! Kocham go i bardzo bardzo bardzo chce żeby
        przyjechał!!! kiss słucham jego piosenek naokrągło i robi mi sie dziwnie wesoło kiedy o nim
        słysze i czytam xD musi przyjechac do Polski!!!! KONIECZNIE!!! IserceJustinek!!kiss
    • cytrynka12 yyyyyyyy? 24.07.10, 19:05
      O FUCK!!!!!!!uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
      • majka04 Re: yyyyyyyy? 24.07.10, 20:11
        ;d;d nie jestem fanem , ale fajnie że docenił starania jego polskich wielbicielek .
    • made_in_italia Fajnie ale bilety pewnie będą kosztowały miliony 24.07.10, 20:15
    • selena_disney Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 24.07.10, 20:22
      serceserceserceserceHURRRRA! NIE CZYTAM TEGO ARTYKUŁU BO BOLĄ MNIE JUZ
      OCZY OD CZYTANIA ALE CHETNIE PÓJDE NA KONCERCIK MOŻE MNIE WEŹMIE NA SCENE A
      POTEM W RAMIONA I... MM! EXTRAA!
    • iampositive Odpowiedź. 25.07.10, 00:56
      Mi też. JA tam nic do niego nie mam, ale nie chcę, żeby przyjeżdżał. Ażmi szkodda patrzeć
      nawet na jego fanki, które wciąż się łudzą, że je zauważy, wyróżni....
    • made_in_italia POLAND!!! 25.07.10, 07:46
    • zuzia32 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 26.07.10, 20:27
      jak przyjedzie to spełni się moje marzenie
    • agzii14 szykujcie granaty. 27.07.10, 00:22
    • kasiaa_xd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 27.07.10, 12:23
      TO ODJAZDOWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO smile)
    • aniabieber Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 30.07.10, 13:06
      prosze przyjedz do polski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka