witam

chce wam opisać moją historię , która jest autentyczna
możecie mi wierzyć. chodzi o horoskopy...
od razu powiem że mój znak to PANNA .
dzisiaj rano przeglądałam wszystkie gazety , jakie do tej pory kupiłam. Z gazet typu Bravo , Bravo Girl , Dziewczyna , Popcorn ,Klaudia (

) itd. powyrywałam horoskopy i zaczełam je sobie czytać. Były to gazety sprzed roku. No więc..
Nie pamiętam w której dokładnie gazecie pisało w horoskopie , że mój związek nie przetrwa długo... i podali miesiąc i rok w którym zerwę ze swoim chłopakiem ! Ja patrze, a tam pisze : ,,Wasz związek nie przetrwa... Pod koniec czerwca 2010 spodziewaj się zerwania... "
Wiecie kiedy mój były ze mną zerwał ?!
29 czerwca ! Zaledwie w ten wtorek !!!
rety...
no ale to nie wszystko !
W tym samym horoskopie pisało jeszcze , że sie nawet tym zerwaniem nie załamie ...
Taka prawda ! Ja się tym w ogóle nie przejmuję , bo wiem że ten chłopak był kłamcą !
Następnie , przeglądałam gazety z maja / czerwca. I tam patrze i w 2 gazetach było napisane coś w rodzaju że plany się nie powiodą, ale nie przejmiesz się tym za bardzo... itd.
I to jest prawda !
Miałam dzisiaj jechać nad morze , ale moja siostra złamała nogę... i lipa . Ale ja się nie przejmuje tym... Prawie w ogóle się nie nudzę , tylko szkoda mi mojej sis...
I było napisane , że przeżyję wakacyjny flirt , który jednak mnie zawiedzie...
i to też prawda !!!!

Chłopak , którego wczoraj poznałam w parku... sie spytał ... no wiecie o co

Długa historia !
Ale boje sie, że się zawiode... tak napisali...
hmm..
dziwne , co nie?
co o tym myślicie ?
nie usuwajcie , pliss...
pozdrawiam , LuuLuu <3