miley__xd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:21 Raczej nie, ale ubieram się trochę w stylu grunge. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:34 jeeej nieee wiem. może właśnie do indie. XDD jestem indie laska, joł. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:41 Można powiedzieć ,że jestem skate. ta subkultura w moim przypadku objawia się tak : -słucham z zapałem hip-hopu (wszyscy polscy raperzy),rap (angielscy 50 cent ,Eminem) chodź najbardziej bliski jest mi polski hip-hop -ubieram się luzacko typu- czapki z daszkiem ,luźne bluzki. -uczę się jeździć na desce Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Skate. 07.07.10, 18:42 Można powiedzieć ,że jestem skate. ta subkultura w moim przypadku objawia się tak : -słucham z zapałem hip-hopu (wszyscy polscy raperzy),rap (angielscy 50 cent ,Eminem) chodź najbardziej bliski jest mi polski hip-hop -ubieram się luzacko typu- czapki z daszkiem ,luźne bluzki. -uczę się jeździć na desce Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:56 Tak ja do tej normalnej. Wszystkie dziewczyny z mojego osiedla a raczej grtupy są palaczami lub pijaczynami. A my ( ja i koleżanka ) się różnimy i nie pijamy ćpamy palimy... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:45 ciapek: tu chodzi o takie subkultury jak emo ,punk ,skate etc. czyli głównie o muzyke ,ubiór ,sposób myślenia etc. Nie o palenie czy picie. Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 19:02 Nie należę do żadnej subkultury. Subkultura składa się z: ubioru, toku myślenia i muzyki jakiej się słucha. Wychodzi więc na to, że należę do 5 i więcej subkultur O.O . Odpowiedz Link Zgłoś
asia3ii Re: 07.07.10, 19:05 Mam własny styl, nieokreślony i niepodpisany pod żadną kategorię. To tyle na ten temat . Odpowiedz Link Zgłoś
nano_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 19:43 Nie naleze do żadnej subkultury choć wy7glądam jak scene [scene to nie subkultura chyba], słucha emo i metalu, mam leko anarchistyczne poglądy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
julka.w1 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:09 sama nie wiem ale na pewno ubieram się niż inne osoby z mojego otoczenia. słucham innej muzyki (większość słucha polskiego rapu) mam inne zainteresowania. ogólnie jestem orginalna Odpowiedz Link Zgłoś
julka.w1 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:11 chciałam powiedzieć "ubieram się inaczej niż inni" ale się pospieszyłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
narkomanka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:20 Raczej nie, chociaż uwielbiam punk Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:21 raczej nie. Kiedyś podobało mi sie emo i słuchałam takiej muzyki jak screamo etc. wiec byłam emosem. ;l teraz na szczeście mi przeszło ,ale np: fryzury emo dalej mi sie podobają. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:26 eem teraz ze skate bawie sie w styl The Runaways. Mysle ze to ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:29 Hip Hop i Skate Odpowiedz Link Zgłoś
magda1495 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:48 subkultura.......trudno się zdecydować jaka............................................... troche gothu , trochę emo , mangi i punka............................................... słucham metalu.......(niekiedy Evanescence)............................................. ubieram i maluję się na czarno.................................................................. mam zawsze czanry chumor.................................................................... i w dodatku leją się ze mnie w budzie i wrzeszczą jak idę korytarzem: "metalówa idzie" albo "idzie pie...ne emo"................a ja to olewam................................ niech sobie gadają co chcą...................ja jestem sobą............................. ale jak ktoś się pyta kim dokładnie odpowiadam dziwak............................ no bo jak nazwać połączenie gotha , mangi ,punka i emo......................(?) Odpowiedz Link Zgłoś
nika.xd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 20:54 nie należe Odpowiedz Link Zgłoś
anahi113 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:11 Ja ubieram się w stylu Emo i Gotów Zawsze gdy idę ulica lub gdzieś jestem każdy twierdzi że jestem Emo ; -) Ale ja raczej Emo nie jestem bo chodzę często uśmiechnięta Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:42 anahi113 napisał(a): > Ja ubieram się w stylu Emo i Gotów > Zawsze gdy idę ulica lub gdzieś jestem każdy twierdzi że jestem Emo ; -) > Ale ja raczej Emo nie jestem bo chodzę często uśmiechnięta nie o to chodzi w emo żeby być ciągle smutnym i narzekać na swój los. w końcu emocje mogą być również dobre w tym : radość ,szczeście etc. Odpowiedz Link Zgłoś
supkasia Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:17 Od kiedy zrozumialam ze lubie rocka prubuje byc polaczeniem rockowej, chlopczycy, skejtuwki, emo Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:34 ja jestem oryginalna. ubierania: skate, fan rocku muzyka: electro, house, rock, metal ogólnie jestem pół skejciarą, pół rock-dziewczyną ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 21:50 jeśli wegetarianie to subkultura Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 22:11 właściwie to nie wiem, ale zawsze miałam wielki pociąg do punków. hm, tak, wydaje mi się nawet, że mogłabym się podpisać pod tą subkulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 22:35 cóż, goth, visual kei, nie wiem. niektórzy tez próbują mnie szufladkować nazywając emo, ale to standard. Odpowiedz Link Zgłoś
kate. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 23:32 Ja osobiście nie należę do żadne, ale interesuje mnie subkultura gotycka, i bynajmniej nie mówię to o cybe rgotach.. o nie.! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 23:34 Tak do: emo (ale sie nie tne tylko ubieram )Metal rock wariatów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 08.07.10, 00:08 Ja należę do grupy ludzi " Wszystko mnie jebie " xD A to do subkultrur nie należy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 08.07.10, 09:53 Och oczywiście , należę do szaleńców . a tak normalnie to nie po prostu jestem sobą Odpowiedz Link Zgłoś
miley2355 Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jakieś ? 08.07.10, 09:59 Rasta Odpowiedz Link Zgłoś