fankajbmcdl
03.07.10, 12:49
Jak zapewne wielu z Was zauważyło, codziennie czytam o Justinie Bieberze, Miley Cyrus i innych tym podobnych gwiazdkach. Rozumiem, większość osób ich uwielbia, ja sama zresztą jestem ich fanką, ale to, co 5 minut temu zobaczyłam, wstrząsneło mną i jestem wściekła.
Oprócz bycia fanką gwiazdek Disneya podoba mi się Nirvana (pewnie większość nie wie nawet co to). Postanowiłam coś poszukać na kotku o nich, wpisałam w wyszukiwarkę i pokazało, że jest 0 wyników.
Nie wiem, jak można zapominać o takich gwiazdach. Co chwile są wątki i plotki o Pattinsonie, Cyrus, Bieberze, a zapominamy o tak wielkich gwiazdach.
I tu pytanie dla kotka, dlaczego piszecie o takich bzdetach, jak w co ubrała się Beyonce, a nie napiszecie o Nirvanie, Elvisie, The Beatles i innych. Powinniśmy o nich pamiętać.
Dlaczego wszyscy rozpisują życzenia na 100 stron, gdy są urodziny Biebera, a gdy jest rocznica śmierci Kurta Cobaina nikt nawet o tym nie wspomni.
Nie pojmuję czasem pewnych rzeczy. To są wielcy muzycy, którzy przyczynili się bardzo do rozwoju muzyki i nie tylko.
I takie teraz pytanko do Was. Kto się ze mną zgadza ? Napiszcie coś może o wielkich, wartych zapamiętania gwiazdach, którzy się przyczynili do rozwoju muzyki, i którzy zrobili wiele dobrego.
I prośba do kotka. Niech nie daje warsztatów z czegoś tam lub jak się teraz powinno ubierać, jeśli chce się być modnym, tylko zrobi jakiś ,,program" , reportaż, który będzie Nam przypominał o takich gwiazdach i jeśli jest jakaś ich rocznica, to niech chociaż coś napisze.
Mam nadzieje, że się ze mną zgadzacie. Według mnie, nie każdy chce czytać o Paris Hilton, niektórzy moga woleć czytać o prawdziwych gwiazdach. Nie chcę nikogo tu wyróżniać, rozumiem, że niekażdy lubi muzykę Elvisa, Jacksona, The Beatles, ale można byłoby choć wspomnieć coś o nich. Po drugie założę się, że połowa osób nawet nie wie, co to Nirvana i nigdy nie słuchało ich muzyki, a szkoda, bo niektóre piosenki są naprawdę bardzo wartościowe. Oni (mówię teraz o wszystkich wielkich gwiazdach) zrobili bardzo dużo dla muzyki, a my teraz im się tak odpłacamy.
Pewnie i tak większość teraz mnie powyzywa, bo napisałam coś średnio miłego o Bieberze czy Miley, ale nie mogę tak dłuzej na to patrzeć. Chcę zobaczyć czy jednak są jakie kolwiek osoby, które też mają tego dosyć. No i mam nadzieję, że Kotek zareaguje na to i spełni moją prośbę.