mileyoxox Re: To za dużo? (waga) 07.07.10, 23:29 mam ten sam problem ! tylko troche inny wzrost i waga też inna ! więc nie wiem jak ci poradzic , ale moim zdaniem dobrze ci tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
temptation hmmm 07.07.10, 23:32 wiesz co... to zależy bo np. niektórzy ludzie mają tzw. ''obsesję'' na punkcie swojego wyglądu nie chodzi mi w cale o to , że są zadufaniu w sobie czy coś , ale po prostu chcą być b. szczupli. Jedni uważają że twoja waga wcześniej i teraz było Ok , inni że nie , ja np. należę do jednych z tych osób którzy są szczupli i szczupli chcą być. i dla mnie waga 57 kg jest trochę duża bo ja np. ważę 43 a jestem o jakieś 4 cm niższa od cb. nie wiem co o tym sądzić. to zależy jak kto sobie kogo widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: To za dużo? (waga) 07.07.10, 23:42 wedlug mnie 56-58 kg to dużo..ale ja mam obsesje na punkcie wagi więc pewnie nie mam racji... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: To za dużo? (waga) 07.07.10, 23:47 Ważysz normalnie nie przejmuj się a pozatym nie chodzi o wagę tylko o budowę można ważyć dużo i być szczupłym a to chyba o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciachox3 Re: To za dużo? (waga) 07.07.10, 23:48 Sama oceń ;D Ja mam 57 kg przy wzroscie 178cm ... a chcem ważyć gdzieś ok.53 kg Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: To za dużo? (waga) 07.07.10, 23:58 matko kochana Wy wszystkie jesteście nienormalne. Sorry, tak to jest jak o odpowiedniej wadze wypowiadają się dzieci, które całą wiedzę na ten temat czerpią z debilnych gazetek dla młodzieży i do tego są ślepo zapatrzone we wszystkie pięknie wyfotoszopowane ciała, którymi zasypują nas media. Twoja pierwsza waga była absolutnie idealna - BMI 22 czyli prawie w samym środeczku - mniej niz 18 masz niedowagę więcej niż 25 nadwagę. Jak chcesz sluchać 13 letnich dzieci, które przy wzroście ponad 170 chcą ważyć troszkę ponad 50 kg to feel free... Odpowiedz Link Zgłoś
koniara95 Wejdź 08.07.10, 00:05 Hm... Ja mam 175cm i waże 52kg... Moim zdaniem jeśli czujesz się dobrze ze swoim ciałem to nie powinnaś się odchudzać... Ew. jakieś ćwiczenia wieczorem ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Wejdź 08.07.10, 00:09 z taką wagą i wzrostem to Ty nie masz niedowagi tylko jesteś wychudzona... no comment Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 BMI 20.8 08.07.10, 00:06 czyli tak jak ja! xd z tym że ja trochę więcej ważę i wyższa jestem a mi w swoim ciele jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: To za dużo? (waga) 08.07.10, 00:14 masz wagę prawidłową, tak wyszło gdy obliczyłam twoje BMI na necie Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: To za dużo? (waga) 10.07.10, 20:30 Ja mam 166 cm około, ważę 58 kg i uważam, że dobrze wyglądam ; ). Odpowiedz Link Zgłoś