pinkic Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 10:52 az dwie osoby w zimę[*] Odpowiedz Link Zgłoś
miley199925 Re: nikt 13.08.10, 10:52 Kiedyś chyba taki chłopak osobiście go nie znałam , ale słyszałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 10:55 ` tak , umarła koleżanka . w listopadzie 2009 r. i to z mojej klasy . ( też w wypadku samochodowym . Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 25.07.10, 21:18 u mnie tak w wypadku samochodowym;/ nauczycielka i 2 uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 26.07.10, 19:54 U mnie w Gimnazjum nie ale u mojego brata koleżanka z klasy pod samochód wpadła. a i Współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nikki1297 W szkole nie... 09.07.10, 11:02 Ale za szkoły tak : Mój kuzyn, kuzynka i ich tata I współczuję wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: tak. 23.07.10, 16:41 tata mojej byłej naj przyjaciółki,i chłopak z podstawówki w wypadku samochodowym,potrącił go tir Odpowiedz Link Zgłoś
agneshiphop Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 11:13 niestety nikt w mojej szkole nie umarł i ja bym tego wogule nie chciała (( oby nie bo bym sie zabiła! Odpowiedz Link Zgłoś
paaali kiedys.kiedys ale to daaaawnoooooo temu . . . 23.07.10, 15:07 taki chłopak bił się z kolegą i mu nóż w brzuch wbił . . Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot no ;( 09.07.10, 11:20 Nie znałam tej dziewczyny ale po twarzach jej koleżanek mogłam się domyśleć, że była całkiem fajna. Miała raka i lekarze byli bezradni. Była jeszcze taka młoda, całe życie było przed nią... Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: no ;( 09.07.10, 11:27 u mnie w szkole z tego co pamiętam to chyba nikt. ale w innej a tym samym mieście taka dziewczyna zderzyła się z tirem. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ Przyro mi... ;( 09.07.10, 11:33 U mnie w szkole nikt nie umarł. Na szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnagirl_xd Tak, niestety... ='( 19.07.10, 20:48 Jeden chłopak zabił się na motorze... Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: no ;( 19.07.10, 21:11 w przedszkolu (bo w szkole to chyba nikt). Nikt jej nie lubił wszyscy się z niej śmiali i ją zaczepiali, było mi jej strasznie żal, chciałam do niej podejść ale bałam się że mnie też zaczną tak traktować. Na drugi dzień okazało się że wpadła pod samochód Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Yess 11.07.10, 13:16 W mojej szkole nie. Ale córka mojego pana z wf umarła(malutka była) miała operacje i coś sie nie udała no i niestety umarła! Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ tak 11.07.10, 20:02 u mnie w szkole były dwie siostry, ich rodzina w święta Bożego Narodzenia wzięła z domu dziecka taką dziewczynkę, żeby miałą miłe święta. no i jak odwozili tą dziewczynkę to mieli wypadek, tir wjechał im na drogę, zginęła starsza siostra, ojciec i to dziecko. straszna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaa Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 11:40 przykro mi mojej kolezance zginął ojciec, bo sie powiesil . i taka stefania zmarla na raka. teraz powinna byc w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaa Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 11:41 Bo był trochę na kacu.. Odpowiedz Link Zgłoś
emussek Tak.. -'- 09.07.10, 11:45 Tak , zmarł takie chłopak, nie chodził z nami do szkoły , bo był chory. Miał prywatne lekcje w domu. Zmarł w 2007 lub 2006 roku. To, był mój dalszy kuzyn. ... Też w 2007 roku zmarł ojciec mojej najlepszej przyjaciółki . .. Bolało, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Tak. Rok temu :( 09.07.10, 11:56 Chłopak zginął podczas wakacji. Dziewczyna popchnęła go i upadł uderzając głową o belkę. Po wakacjach miał iść do gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
vani15 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 09.07.10, 11:57 Chłopak dzień brzed balem gimnazjalnym utopił się [*] Odpowiedz Link Zgłoś
martaslodka13 ... 09.07.10, 11:57 Tak. Dziewczyna ode mnie z klasy...tylko że nikt nie wie na co... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa no umarł 09.07.10, 12:02 nauczyciel i również w wypadku samochodowym ta pani była chyba dobra znajomą naszej poprzedniej wychowawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 tak 09.07.10, 12:10 U mnie w gimnazjum kiedy do niego przyszłam rok temu(zaczynałam 1 klase) to na rozpoczęciu roku szkolnego była msza za zmarłego chłopaka z 3 klasy(miał wtedy zaczynać 3 klase)...gzieś w jakimś miejscu jeżdził z kumplami na rowerach i nie zauważył dziury na tych takich "górkach" czy jak to się nazywa do jeżdżenia deskorolkami i rowerami i w nią wjechał i uderzył głową w drzewo...jego kumple się przestraszyli i nawet mu nie pomogli ani pogotowia nie zawołali tylko uciekli z tamtąd i ktoś jakiś gościu przechodził koło tego miejsca i zadzwonił po pogotowie i wogóle ale było już za późno bo on zmarł... Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 10.07.10, 15:10 Nie, nigdy w życiu nie spotkałam umarłego uczniów w mojej byłej szkole. Tylko rodzice uczniów. Jakieś 2 lata temu ojciec mojej koleżanki w mojej byłej klasy. Miał wypadek z wysokiej drabiny koło domu. Uderzył w głowę i był śpiączce. I umarł, szkoda mojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 10.07.10, 16:31 z mojej szkoly nie. ale w innej szkole w moim miescie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:25 Przykro mi W mojej sql. naszczęście nikt nie umarł i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:30 mi także jest przykro. u mnie nikt nie umarł w szkole, ale w przedszkolu kolezanka zginęła w wypadku samochodowym. cała rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 :< 11.07.10, 12:30 taa u nas chłopak który szedł do komunii potrącił go na pasach samochód Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:33 Mój najlepszy kumpel wyskoczył z 6 piętra... jakieś 9 msc temu... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:34 tak. moj kolega z klasy .. ale dziwnie tak na publicznej stronie rozmawiac o smierci kolegow czy kolezanek ze szkoly .. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:40 W drugiej klasie podstawówki, kolega zmarł na raka. Ale chorował bardzo długo, to była klasa integracyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate27 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:40 U mnie w tym roku umarł taki chłopak co rok wcześniej skończył szkołę. Jechał samochodem i miał jakiś atak W dzień pogrzeu nauczyciele puścili nas wcześniej z lekcji żebyśmy mogli iść do niego na pogrzeb. Dużo osób od nas ze szkoły było i nauczycieli też. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable tak. 11.07.10, 12:41 co prawda dawno temu jeszcze w podstawówce ale umarł taki chłopczyk z pierwszej klasy na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:43 Tak. To znaczy wiem tylko o kilku przypadkach. W podstawówce dziewczyna na coś chorowała i zmarła. A w gimnazjum dwie osoby popełniły samobójstwo. Nie znałam Ich, więc płacz mnie ominął. Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Czy u was w szkole ktoś umarł ? 11.07.10, 12:46 u nas pod koniec roku umarła dziewczyna, ale była chora na raka. Odpowiedz Link Zgłoś