Dodaj do ulubionych

Czy piszesz własną książkę ?

• ewelusia97 heh,,, tak ;D 07.07.10, 13:23
      heh... zaczęłam dopiero.... a o czym pisze to moja tajemnica ;D
      heh... pozdrowionka ;*
    • yellow_celica Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:29
      mam kilka pomysłów, ale zazwyczaj po jakimś czasie tracę wenę smile napisałam
      jedną, drugą kończę, trzecia jest w przygotowaniu ;D staram się pisać na różne
      tematy, ale zawsze wpadnie mi jakiś wątek miłosny dla rozwoju akcji, co mnie
      strasznie denerwuje, bo potem zajmuję się tylko nim tongue_out
      • karmel_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:34
        piszemy ze slodkimporankiem książkę , gdyż dostałyśmy taką propozycję i będzie wydana.
        wprawdzie nie w takim ogromnym wydawnictwie , takim małym ale to też sukces.

książka nie będzie jak zmierzch/nieśmiertelni/szeptem itd. będzie to książka o duchu pewnej
        kobiety i chłopcu. ze względu na umiłowanie Wery , fabuła pasuje do mangi. ; )
    • mervelous Re: Czy piszesz własną książkę ? OOO Tak! 07.07.10, 13:34
      O 16-letniej Ellen, ktora znajduje list, mowiacy o tym, iz jest adoptowana. Jej
      ojciec nadal zyje i mieszka w Paryzu. Jednak nie moze opekowac sie dziewczyna z
      powodu choroby nowotworowej. Oddal mala Ellenke do adopcji, gdy miala dwa lata.
      Dziewczyna, zla na niebiologicznych rodzicow, postanawia odnalezc ojca. Wyjezdza
      ze starsza siostra z kraju.

pisze rowniez opowiadania na blogach, ale to juz inna bajka.
    • sophie_annabet na razie ćwiczę. 07.07.10, 13:35
      do książki jeszcze daleko. może za kilka lat;>
    • cassidy. Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:43
      Tak, ja piszę wink
      1125104<br />
      jeśli chcesz napisz do mnie na gg
      • mucia Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:46
        Ja piszę ;]
        Na razie blogi w wakacje w ciąglu roku szkolenego pisze książkę i moi znajomi ją czytają.
        Blogi:
        insane-brothers.blog.onet.pl
        i-forgot-to-breathe.blog.onet.pl
        bad-guy-and-me.blog.onet.pl
        abyss-love.blog.onet.pl
    • gorzata.14 Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:45
      tak
    • szalona_fanka46 Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:48
      Kiedyś pisałam opowiadania. Teraz chcę się wziąć za książkę.
      Będzie o 2 siostrach i 2 chłopakach. Jeden z chłopaków do Demon Nocy, a drugi to
      pospolity wampirek ; p
    • delicious Mhm.... 07.07.10, 13:49
      Te który podałaś.. nie są to pierwszorzędne pisarki, nie śmiem jednak dorównywać
      Kingowi czy Swiftowi. Pracuję aktualnie nad dwoma romansami w tym jeden fantasy,
      przygodówką i rozbudowaną autobiografią - co jest bardzo ciekawym doświadczeniemsmile
    • abstracion Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:00

nie. nie piszę. nie mam do tego ręki. mój styl pisania się do tego nie nadaje.
      • stay_away Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:25
        coś tam próbuję sobie pisać, ale zawsze kończy się na tym, że nie mam pomysłów
        na kolejne wydarzenia i się zniechęcam.
        kiedyś jak byłam mała to jakimś takim moim marzeniem było napisanie książki xP
        • silllver Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:46
          Książki nie piszę, jestem w tym za kiepska. :]
    • bad_alex Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 15:09
      kiedyś jak byłam mała pisałam o wampirach , wcześniej o życiu szkolnym .
    • suzann. Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 16:21
      Ostatnio napisałam prolog do opowiadania i mam pomysł na pierwszy i drugi roździał, więc
      będę je pisać. Mam też pare rozpoczętych opowiadań, ale raczej ich nie skończę.
    • leyla Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 18:09
      tak pisze książkę ale na razie tylko w myślach chociaż często myślę o tym na
      poważniej mam parę pomysłów big_grin
    • chocomonster Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 18:18
      ja tak niby, bo piszę, ale przerywam po pierwszym rozdziale, bo nie mam już pomysłów. przed wakacjami obiecałam sobie że też spróbuję coś napisać i może coś z tego wyjdzie bo śni mi się ciekawa historia. xd
      • blood_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 19:56
        moja kolezanka pisze
        hogsmeade.pl/forum/viewthread.php?thread_id=445&rowstart=0Polecam!
    • klaudia_25 Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 21:48
      Coś tam piszę ...
    • drummie_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 13:38
      dorównać takiej pisarce jak Meyer? cóż, to byłby żaden wyczyn, logika i
      wiarygodność jej książki wysiadają już po dwudziestu stronach. ale ja nie o tym.
      nie piszę na poważnie, raczej dopiero ćwiczę, tworzę różne opowiadania, wymyślam
      historie. na prawdziwą książkę to jeszcze o wiele za wcześnie, najpierw chcę
      dopracować swój warsztat pisarski, a dopiero potem się za to zabrać.
    • wylogowana Tak ! ; D 08.07.10, 13:53
      Lostfaith.blog.onet.pl
      Piszę coś swojego i staram się odbiegać od obecnie panującej mody.
    • q. Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 18:41
      Nie, ale koleżanka uparcie próbuje mnie do tego namówić. DX
    • moniag Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 18:48
      bardzo bym chciała ale nigdy nie dorównam tak wielkim pisarzomsad
    • frutella_xd Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 19:50
      Kiedyś próbowałam napisać książkę, o jednym anime, ale lenistwo mi nie pozwoliło wink.
      Teraz mam pomysł i raczej będę zamieszczać to w formie opowiadania na blogu.
      Nigdy nawet nie próbowałabym dorównać J.K. Rowling smile
    • momo. Re: Czy piszesz własną książkę ? 09.07.10, 14:53
      No niby piszę, choć zaczynałam już z miliony razy i nigdy nie mogę skończyć, bo zawsze po
      kilku rozdziałach dochodzę do wniosku, że jestem beznadziejną pisarką i wszystko kasuję.
      Potem przychodzi kac moralny, bo przecież można było coś z tego wyciągnąć, ale za kilka
      dni przychodzi pomysł na nową książkę i wszystko zaczyna się od nowa.
      Wczoraj przy oglądaniu na axn Więzów krwi przyszedł mi do głowy 98476946 pomysł
      na książkę, ale powieść o wampirach to chyba coś nie dla mnie.
    • patrichia_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 09.07.10, 23:31
      Broń Boże, nie staram się nikomu dorównać! Owszem, są autorzy, którzy mnie inspirują,
      ale na pewno nie jest to J.K. Rowling czy, o zgrozo, S. Meyer! Piszę już od kilku dobrych
      lat. W większości są to opowiadania, jednak od paru miesięcy pracuję nad własną książką.
      Mam już pięć rozdziałów, z czego jestem ogromnie dumna! W między czasie, kiedy
      naprawdę dopada mnie nuda, piszę opowiadanie, które umieszczam na blogu. Jest to
      opowiadanie fantastyczne, więc jeśli ktoś z Was ma ochotę, proszę wpadać: www.dwa-
      tajemnicze-swiaty.blog.onet.pl. Pozdrawiam. wink
      • olciaczka Re: Czy piszesz własną książkę ? 10.07.10, 12:39
        Jak byłam mała (chyba na początku podstawówki) napisałam jakąś książkę z 30 stron o czarnoksiężniku hehehe. Ale ostatnio zaczęłąm pisać o wampirach.Miałam już chyba z 10 stron tego i tu bęc...gdzieś mi się to zgubiło.Muszę dokładnie przeszukać dom...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka