ewelusia97 heh,,, tak ;D 07.07.10, 13:23 heh... zaczęłam dopiero.... a o czym pisze to moja tajemnica ;D heh... pozdrowionka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:29 mam kilka pomysłów, ale zazwyczaj po jakimś czasie tracę wenę napisałam jedną, drugą kończę, trzecia jest w przygotowaniu ;D staram się pisać na różne tematy, ale zawsze wpadnie mi jakiś wątek miłosny dla rozwoju akcji, co mnie strasznie denerwuje, bo potem zajmuję się tylko nim Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:34 piszemy ze slodkimporankiem książkę , gdyż dostałyśmy taką propozycję i będzie wydana. wprawdzie nie w takim ogromnym wydawnictwie , takim małym ale to też sukces. książka nie będzie jak zmierzch/nieśmiertelni/szeptem itd. będzie to książka o duchu pewnej kobiety i chłopcu. ze względu na umiłowanie Wery , fabuła pasuje do mangi. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Czy piszesz własną książkę ? OOO Tak! 07.07.10, 13:34 O 16-letniej Ellen, ktora znajduje list, mowiacy o tym, iz jest adoptowana. Jej ojciec nadal zyje i mieszka w Paryzu. Jednak nie moze opekowac sie dziewczyna z powodu choroby nowotworowej. Oddal mala Ellenke do adopcji, gdy miala dwa lata. Dziewczyna, zla na niebiologicznych rodzicow, postanawia odnalezc ojca. Wyjezdza ze starsza siostra z kraju. pisze rowniez opowiadania na blogach, ale to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet na razie ćwiczę. 07.07.10, 13:35 do książki jeszcze daleko. może za kilka lat;> Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy. Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:43 Tak, ja piszę 1125104<br /> jeśli chcesz napisz do mnie na gg Odpowiedz Link Zgłoś
mucia Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:46 Ja piszę ;] Na razie blogi w wakacje w ciąglu roku szkolenego pisze książkę i moi znajomi ją czytają. Blogi: insane-brothers.blog.onet.pl i-forgot-to-breathe.blog.onet.pl bad-guy-and-me.blog.onet.pl abyss-love.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 13:48 Kiedyś pisałam opowiadania. Teraz chcę się wziąć za książkę. Będzie o 2 siostrach i 2 chłopakach. Jeden z chłopaków do Demon Nocy, a drugi to pospolity wampirek ; p Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Mhm.... 07.07.10, 13:49 Te który podałaś.. nie są to pierwszorzędne pisarki, nie śmiem jednak dorównywać Kingowi czy Swiftowi. Pracuję aktualnie nad dwoma romansami w tym jeden fantasy, przygodówką i rozbudowaną autobiografią - co jest bardzo ciekawym doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
abstracion Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:00 nie. nie piszę. nie mam do tego ręki. mój styl pisania się do tego nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:25 coś tam próbuję sobie pisać, ale zawsze kończy się na tym, że nie mam pomysłów na kolejne wydarzenia i się zniechęcam. kiedyś jak byłam mała to jakimś takim moim marzeniem było napisanie książki xP Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 14:46 Książki nie piszę, jestem w tym za kiepska. :] Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 15:09 kiedyś jak byłam mała pisałam o wampirach , wcześniej o życiu szkolnym . Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 16:21 Ostatnio napisałam prolog do opowiadania i mam pomysł na pierwszy i drugi roździał, więc będę je pisać. Mam też pare rozpoczętych opowiadań, ale raczej ich nie skończę. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 18:09 tak pisze książkę ale na razie tylko w myślach chociaż często myślę o tym na poważniej mam parę pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 18:18 ja tak niby, bo piszę, ale przerywam po pierwszym rozdziale, bo nie mam już pomysłów. przed wakacjami obiecałam sobie że też spróbuję coś napisać i może coś z tego wyjdzie bo śni mi się ciekawa historia. xd Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 07.07.10, 19:56 moja kolezanka pisze hogsmeade.pl/forum/viewthread.php?thread_id=445&rowstart=0Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 13:38 dorównać takiej pisarce jak Meyer? cóż, to byłby żaden wyczyn, logika i wiarygodność jej książki wysiadają już po dwudziestu stronach. ale ja nie o tym. nie piszę na poważnie, raczej dopiero ćwiczę, tworzę różne opowiadania, wymyślam historie. na prawdziwą książkę to jeszcze o wiele za wcześnie, najpierw chcę dopracować swój warsztat pisarski, a dopiero potem się za to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana Tak ! ; D 08.07.10, 13:53 Lostfaith.blog.onet.pl Piszę coś swojego i staram się odbiegać od obecnie panującej mody. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 18:41 Nie, ale koleżanka uparcie próbuje mnie do tego namówić. DX Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 18:48 bardzo bym chciała ale nigdy nie dorównam tak wielkim pisarzom Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Czy piszesz własną książkę ? 08.07.10, 19:50 Kiedyś próbowałam napisać książkę, o jednym anime, ale lenistwo mi nie pozwoliło . Teraz mam pomysł i raczej będę zamieszczać to w formie opowiadania na blogu. Nigdy nawet nie próbowałabym dorównać J.K. Rowling Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy piszesz własną książkę ? 09.07.10, 14:53 No niby piszę, choć zaczynałam już z miliony razy i nigdy nie mogę skończyć, bo zawsze po kilku rozdziałach dochodzę do wniosku, że jestem beznadziejną pisarką i wszystko kasuję. Potem przychodzi kac moralny, bo przecież można było coś z tego wyciągnąć, ale za kilka dni przychodzi pomysł na nową książkę i wszystko zaczyna się od nowa. Wczoraj przy oglądaniu na axn Więzów krwi przyszedł mi do głowy 98476946 pomysł na książkę, ale powieść o wampirach to chyba coś nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patrichia_ Re: Czy piszesz własną książkę ? 09.07.10, 23:31 Broń Boże, nie staram się nikomu dorównać! Owszem, są autorzy, którzy mnie inspirują, ale na pewno nie jest to J.K. Rowling czy, o zgrozo, S. Meyer! Piszę już od kilku dobrych lat. W większości są to opowiadania, jednak od paru miesięcy pracuję nad własną książką. Mam już pięć rozdziałów, z czego jestem ogromnie dumna! W między czasie, kiedy naprawdę dopada mnie nuda, piszę opowiadanie, które umieszczam na blogu. Jest to opowiadanie fantastyczne, więc jeśli ktoś z Was ma ochotę, proszę wpadać: www.dwa- tajemnicze-swiaty.blog.onet.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaczka Re: Czy piszesz własną książkę ? 10.07.10, 12:39 Jak byłam mała (chyba na początku podstawówki) napisałam jakąś książkę z 30 stron o czarnoksiężniku hehehe. Ale ostatnio zaczęłąm pisać o wampirach.Miałam już chyba z 10 stron tego i tu bęc...gdzieś mi się to zgubiło.Muszę dokładnie przeszukać dom... Odpowiedz Link Zgłoś