koralowa aaaaa nie ! 08.07.10, 18:19 `.Brać Paula do Hiszpanii. Musimy chronić ośmiornice, przed szkopami . Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: aaaaa nie ! 08.07.10, 18:38 To chyba jedna z najgłupszych rzeczy jakie w życiu słyszałam. Żeby przejmować się 'osądami' ośmiornicy. No okej, były trafne i co z tego? Niemcy są dziwni. xd Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Matsuri. 08.07.10, 18:50 Ja się boję ośmiornic. Dlatego nie obchodzi mnie co z nią zrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 08.07.10, 18:46 O Boże! Tylko nie Paul !!!! On niczym im nie zawinił a skazują go na widelec To strasznie utalentowana ośmiornica tylko Germanie tego nie umieją docenić bo nie powróżyła im dobrze. Straszna tragedia będzie jak on zginie ... każdego zwierzęcia przecież szkoda a co dopiero takiego?! Masakra.. Oby jego opiekunie nie dopuścili go do rąk tych okropnych nie mających serca ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 08.07.10, 23:39 dziwiacy z tych ludzi. jak mozna zabijac takie zwierze a co dopiero je zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 08.07.10, 23:49 ale to nie wina tej osmiornicy, ze hiszpania wygrała . ; / niemcy mogli sie postarac bardziej . ludzie nie mają serc . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 09.07.10, 11:29 Niemcy kibice źli sa na swoich kiepskich piłkarzy, I wina obarczaja biedne zwierzę, wykorzystane w niecny sposób. Powinni się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 09.07.10, 11:31 więc ośmiornica jest ugotowana. : D czaicie ? UGOTOWANA ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 09.07.10, 13:44 przesadzają. nie powinni zabijać niewinnego zwierzaka tylko dlatego, że przeiwdział im przegraną Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 09.07.10, 20:20 nie wiemy czy to prawda, ale i tak uważam, że niemcy to wielkie ZUO! Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Tak nie wolno! 10.07.10, 14:59 Za co? Za to, że przepowiedziała i tak było? To oni nie mają serca Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 uwielbiam ją! x dd 10.07.10, 16:35 jest super!! przewidziala ze moi faworyci - Hiszpania wygra z Niemcami mecz.; 33 za to ją uwielbiam.a czemu ona jest winna? chcieli znac zwyciezce meczu, to poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat nie mogą ! ja ją kocham . < 3 10.07.10, 16:42 oby miała stu procentową skutecznosć, ośmiorniczka kochana . ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock Re: Chcą zabić Paula-ośmiornice! 12.07.10, 20:48 idiotyzm! ci niemcy wszystkich by zabili hitlerowcy jedni... akurat tak się złożyło że Paul "zgadł" kilka razy i co ?? do gara go?! ciekawe czy jakby jakiś człowiek to przepowiedział czy by go też chcieli zjeść.. Odpowiedz Link Zgłoś