owad Re: pytanko 08.07.10, 20:16 tylko jakichś prezenterów z 4 i prowadzących programu,ale oni się nie liczą,bo ich nikt nie zna więc nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 raz 08.07.10, 23:09 tego takiego z W11, ale to daaawno było! i nawet nie wiem jak miał na imie. mój brat go rozpoznał Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: pytanko 08.07.10, 23:19 Gosia Andrzejewicz, Marzena Figiel, ten Fridek a detektywów, a reszte to nic ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: pytanko 08.07.10, 23:38 chylińską . ♥ , rodowiczkę i ich troje [ ale jeszcze jak była Justyna ] . XD a z zagranicy? Fergie z BEP . xd Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ Re: pytanko 08.07.10, 23:27 Kuba Wojewódzki, Agnieszka Chylińska, Małgorzata Foremniak, Marcin Prokop, Szymon Hołownia, Mariusz Pudzianowski, Beata Kozidrak, Joanna Osyda i dalej nie pamiętam, ale kilku jeszcze było. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: pytanko 08.07.10, 23:46 Doda Ewa Farna Ania Wyszkoni (wtedy jeszcze jako zespół Łzy) zespół Ira wszzystkich polskich siatkarzy i siatkarki zespół Pectus Piotr Kupicha Żaneta Majcher i chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
naciek95 jasne . ! xd 08.07.10, 23:38 Anie wyszkoni , kowalska , ich troje ;/ , brodke xd , filipa bobka ( marek , z brzyduli ) i kilku z brzyduli ;D , i taki z w11 ale to chyba nie gwiazda, choc nie wiem . . . ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: pytanko 08.07.10, 23:38 Troche tam spotkałam.. Mam pare autografów.. Z takich najsłynniejszych to braci Mroczków, Rubika, Otylię Jedrzejczak, Piasecznego i Czarka Kosińskiego(na dobre i na złe)... Jeszcze pare osób z YCD tj Paulina , Adam, Kkuba i Sebastian, Jadźka, Piróg, Egurola... No i jeszcze paru by się znalazło ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: pytanko 09.07.10, 13:07 Piaska, Maryle Rodowicz, Monike Brotke, Feal, Nelly Furtado i Emme Roberts. ) Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: pytanko 09.07.10, 15:46 Zbigniew Wodecki i ten co gra Tomka w ''MJM'' A i jeszcze mojego wujka Występuje w W11 Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: pytanko 09.07.10, 16:01 jAK U NAS W MALYM MIASTECZKU NA KASZTELANIY BYŁA DODA PODAŁA MI RĘKE BO STAŁAM W PIERWSZYM RZĘDZIE(NIE MYŁAM 2 NOCE) i golec orkiesta też na kasztelani w pierwszym rzędzie i kilku politykow jak przechodzili z trumną prezydenta w wARSZAWIE I ANKE MUCHE JAK WYCHODZIŁA Z ZŁOTYCH TARASÓW.mIAŁAM KARTKE PRZY SOBIE ALE NIEZDĄŻYŁAM Xd Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Ja widziałam Torresa i Messiego . 29.07.10, 17:37 `Torresa 3 lata temu na meczu Liverpoolu, a Messiego rok temu na meczu Barcelony. Niestety nie mam autografu ; < .Na meczach byłam przypadkowo, bo akurat spędzałam wakacje w krajach tych drużyn (Anglia i Hiszpania) . Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: pytanko 30.07.10, 20:14 ja spotkałam, a raczej widziałam: Dodę (kilka razy, gdyż pochodzi z miasta w którym mieszkam), Egurollę, Piróga, Muchę, Rusin, Gawędę, Kombii, Janiaka, Kozidrak, Maseraka i Brzydulę Odpowiedz Link Zgłoś