seneka4 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 14:14 zależy od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 14:34 nie wiem ale myślę że brat, ale moja siostra też potrafi byc wkurzająca Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 15:03 nie wiem , ja tam lubię swoją siostrę i dobrze się dogadujemy. nie wiem ,jak z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa to zależy <3 12.07.10, 14:39 `Ja mam brata i przyznam, że go lubię, nie chciałabym mieć siostry, ale gdyby mój brat mnie wkurzał wolałabym mieć siostrę, albo innego brata, normalne ;> . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: to zależy <3 12.07.10, 14:48 mam siostrę. ma 6 lat, jest mała , wesolutka i taka rezolutna. nie chciałabym za żadne skarby, jej oddać. Przyznam szczerze, że zawsze chciałam mieć starszego brata, co jest niestety niemożliwe. A tak, przynajmniej mam własny pokój i fajną siostrzyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: to zależy <3 12.07.10, 15:02 brat gorszy .!! mam straszego i poprostu jest nie do wytrzymańa . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: to zależy <3 12.07.10, 17:55 Siostra gorsza. Mam o 6 lat starszego brata i bardzo się cieszę Myślę, że miał duży wpływ na to jaka teraz jestem. Mimo, że się kłócimy, to i tak jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:05 Ja mam starszego brata. On ma 16 a ja 12 lat. Mimo tego i tak się dobrze dogadujemy, więc nie bredź mi ''brat albo sistra kto gorszy'' ponieważ zbycie jedynakiem nie jest miłe Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 ;] 12.07.10, 18:14 ja mam dwie siostry i uważam ze to one sa gorsze bo zabieraja gumki i spinki do włosów błyszczyki perfumy i bizuternie tak sie właśnie dzieje u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cookiereczek Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:17 Brat jak jest młodszy to gorszy.<br /> Siostra jak starsza to gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_jaa Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:27 nie mam pojecia ale wydaje mi sie, ze brat, zwlaszcza starszy Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd zalezy kiedy . ; d 12.07.10, 18:38 Jestem najstarsza, zazwyczaj wkurza mnie brat a czasami siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:36 trudno mi stwierdzić, kto jest gorszy, gdyż jestem jedynaczką. mogę się jedynie zgodzić z poprzedniczkami, które napisały, że to zależy od charakteru, osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:43 to zależy, ale brat -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:44 Nie wiem,jestem jedynaczką,ale mam kuzynkę i kuzyna.Sądzę,że wolałabym mieć siostrę niż brata,ale na pewno młodszą od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:51 moim zdaniem brat .. bo siostry nie mam wiec no .. Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 18:51 zdecydowanie brat.! ja mojego nienawidzę.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
colorful dla mnie brat. 12.07.10, 18:53 a mam siostrę. dla chłopaka siostra gorsza, dla dziewczyny brat. Przeciwieństwo płci, konflikty... tak mi się wydaje przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 27.08.10, 18:21 brat, ja mojego nienawidzę.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Brat... 12.07.10, 18:58 ( przypadek gdy brat jest starszy) Jak jesteście mali to używa siły by ci wszystko zabrać przez niego chodzisz posiniaczona, musisz oglądać bajki w których się biją i bawić się klockami lego. Kiedy robi się trochę starszy nadal musisz oglądać filmy i bajki w których się biją a ponadto dochodzą mecze, boks skoki narciarskie itd. Kiedy już podrośniecie a ty zaczniesz się interesować na dobre facetami żaden jego kumpel na ciebie nawet nie spojrzy w obawie przed bratem, ponad to braciszek będzie wiecznie robił za twojego ochroniarza co nie raz ludzi od straszy. Rodzice zaś będą chcieli cie też wszędzie ` dla bezpieczeństwa` z nim wysyłać. I ten tekst: Z nim albo wcale. Dołujące. Na okrągło leci w twoim domu Hip hop nie ważne od wieku brata a każdy twój idol chłopak który nie jest Hip hopowcem bądź piłkarzem zostaje okrzyknięty pedałem. Gdy ty podniecasz się pięknem aktora, podczas oglądania filmu brat wyjeżdża tekstem typu ` Na pewno ma małego`, ` Patrzysz tylko na wygląd. Są dużo lepsi aktorzy on jest kiepski. (tutaj zostają wymienieni ów aktorzy / i aktorki)`, ` Błagam cie: PEDAŁ!` Ponadto możesz być pewna, ze jeśli powiesz bratu który z jego kolegów ci się podoba on zaraz mu to powie i ta jeszcze niewinna mina i tekst ` A niby czemu miałbym mu nie mówić?` Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 19:02 Ja mam dwóch braci i często się kłócimy, ale bez nich moje życie było by nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 21:03 Jestem co prawda jedynaczką, ale mam koleżanki, które mają albo brata albo siostrę i widzę jak się zachowują. I powiem że siostra jest gorsza. - chodź mogę się mylić. Z bratem wg. mnie można się więcej pośmiać i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 12.07.10, 21:12 płeć nie ma nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 13.07.10, 11:36 nie wiem bo mam dwoch braci ale gdybym miala wybrac to moze starszy brat i siostra w moim wieku nie mlodsza i nie starsza Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 13.07.10, 17:28 Ja nie mam i się cieszę, ale jak już, to chciałabym mieć starszego brata Odpowiedz Link Zgłoś
moxx Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 13.07.10, 17:38 obydwoje! Głupki! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: brat czy siostra - kto jest gorszy ??? 13.07.10, 17:41 nie wiem....mam tylko brata wiec nie moge sie wypowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Młodsze rodzeństwo xd starsze jest ok ;) 13.07.10, 17:43 Jestem jedynaczką ^^ A chciałąbym mieć starszego brata... Odpowiedz Link Zgłoś