any3 11.07.10, 13:10 Wasze ulubione angielskie piosenki Jak było to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szatynka Re: Angielskie piosenki 11.07.10, 13:37 To bardzo kontrowersyjne pisać jakie piosenki się lubi bo nagle każdy Cię wyśmiewa, ale co tam. Zaznaczam nie mam ulubionej, dzisiaj do przesłuchania mam : z rytmicznych: - Kevin Rudolf - N.Y.C - Katy Perry - California Girls (feat. Snoop Dogg) - Good Charlotte - I just wanna live - 3OH!3 - Don't Trust Me - Modest Mouse - Dashboard - Train - Hey, soul sister - Cheryl Cole - Fight for this love - Pink - Disconnected ze spokojniejszych: - Shayne Ward - No Promises - Bryan Adams - Inside Out - 3 Doors Down- Be Somebody - Red - Pieces - Metric - Eclipse (All Yours) - Skunk Anansie - Hedonism - Roxette - Milk and toast and honey - A Fine Frenzy - Almost lover - Linkin park - Crawling No dobra starczy Odpowiedz Link Zgłoś
koneko eee! 11.07.10, 13:42 nie słucham angielskich piosenek, bo nie umiem się tekstu nigdy naóczyć!! / możesz wejść tuu? Odpowiedz Link Zgłoś
flora1912 Koneko! 11.07.10, 13:45 Nie słuchasz angielskich piosenek a kochasz JjAaSsTtIiNnAa BbIiEeBbEeRrAa. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Re: z anglii czy w języku angielskim? 11.07.10, 13:51 Wydaje mi się, że autorce wątku chodziło o piosenki w języku angielskim, niekoniecznie angielskich wykonawców. Chociaż może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Angielskie piosenki 11.07.10, 13:56 LaFee-shut up, midnight strikes, set me free Tokio Hotel-ready set go, dark site od the sun eminem-not afraid evanescence-forever you t.A.T.u-all about us bardzo mało słucham po angielsku, żadna z tych piosenek nie zalicza sie do moich ogólnych ulubionych. niemiecki rlz, a nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Angielskie piosenki 12.07.10, 13:16 Billionaire, Nothin on you, Memoris, Day'n Nite, Rude Boy, Waka waka : Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Angielskie piosenki 12.07.10, 13:19 te amo - rihanna alejandro - lady gaga iyaz - solo - obecnie męcze te piosenki hehe pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ teraz Placebo - Fuck U. ale codziennie jest inna;] 12.07.10, 13:28 Odpowiedz Link Zgłoś