mili.xd 16.07.10, 11:19 Mam zamiar kupić sobie plecak do szkoły, bo jest wygodniejszy ale nie wiem jaki wybrać. Powiem tylko, że chciałabym żeby był gładki. Proszę o linka jakiś fajnych plecaków dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1512 Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:15 Mi się podobają takie : Nike i Puma Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 ja tam wole torbe...:) 16.07.10, 14:22 do liceum nie ide tylko teraz w 2 gim. jestem ale ja bym torbe wybrła....ale wiem że każdy jest inny...a z propozycji kasi(tego numeru nie pamiętam) wybrałabym plecak nike bo jest to lepsza firma...i plecaki nike dłuuugo wytrzymają i są fajne...a pumy nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
patriciabiebzx3 Re: ja tam wole torbe...:) 17.07.10, 11:06 Ja tam wole plecaki z jansporta to msą najlepsze plecaki i mają po 10 lat gwarancji . www.egalanteria.com.pl/data/gfx/pictures/medium/5/3/13235_1.jpg mam taki tylko ze turkusowy . Te z nowej kolekcji są troche droższe od plecaków z nike i pumy . Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:40 Wolę jednak Nike, bo śliczny plecak :0 Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:45 Ja polecam plecaki firmy JanSport Mi się podobają te, ale są też bardziej klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:45 Ja też idę do liceum i kupiłam już torbę w Diversie. Pojemna.(; Ale jeśli chcesz plecak to weź jakiś z Najki.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Plecak do liceum. 16.07.10, 14:49 tak jak któraś z koleżanek wyżej - polecam z firmy JanSport. sama mam taki i baaardzo dobrze się trzyma, jest pojemny no i oczywiście gwarancja.. trzydziestoletnia. c: Odpowiedz Link Zgłoś
sander Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:55 pussy_ napisał(a): > tak jak któraś z koleżanek wyżej - polecam z firmy JanSport. sama mam ta > ki i baaardzo dobrze się trzyma, jest pojemny no i oczywiście gwarancja.. trzyd > ziestoletnia. c: nie pierdziel, że gwarancja jest trzydziestoletnia. w takie głupoty nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 15:04 @sander A jednak dają gwarancje na 30 lat. "30 LAT GWARANCJI JanSport gwarantuje, że wszystkie produkty tej marki zakupione w autoryzowanym punkcie sprzedaży na terenie Rzeczpospolitej Polskiej, pozbawione są defektów wynikających z wad materiałów, niestarannego wykonania lub uszkodzeń powstałych w transporcie.Gwarancja obejmuje: materiał, z którego wykonano produkt, zamki, szwy oraz klamry." Całość możesz przeczytać na stronie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
blair206 Re: Plecak do liceum. 17.07.10, 10:53 Do sander: Ja także mam plecak z JanSport i gdy go kupowałam, kasjeraka powiedziała mi, że jest trzydziestoletnia gwarancja. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
patriciabiebzx3 Re: Plecak do liceum. 17.07.10, 13:47 ja mam na 10 lat ale to chyba dlatego ze kupowałam w sportowym sklepie a nie sklepie od jansporta ale moja siostra ma r na 30 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 14:55 Ja polecam z firmy Campus, robią bardzo dobre plecaki, a jeśli nie chcesz z campusa to może pro's pro??, lub bardziej popularne puma, nike, adidas?? Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Marffa xD 16.07.10, 15:12 hmm... ile mogą kosztować plecaki z jansportu?? Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 15:25 mi się podobają takie najprostsze plecaki typu ta Puma u góry. torby też są fajne - tu jakieś są, ale do mnie średnio przemawiają xd Odpowiedz Link Zgłoś
mili.xd Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 17:54 Ale dużo odpowiedzi dzięki wielkie;* zastanawiałam się właśnie nad torbą z diversa o tą ->stylio.pl/zdjecia/517/517518_l/p_ban/Niebieska+torba.jpg ta niebieska albo nad tym plecakiem ->www.adidasshop.pl/plecaki/male-plecaki/p/plecak-adidas-bts-3-stripes-inspired-e42619/ tylko nie jestem pewna czy te paski są fajne. Plecak praktyczniejszy ale torba ładniejsza dodam ze do szkoły mam pare kilosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 17:59 weż ten plecak moja koleżanka ma taki sam . jest super i wgl. juz długo go ma ;D Paski fajnee ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Plecak do liceum. 16.07.10, 18:57 ja mam taki z janasporta co marffa ( mam nadzieje ze nie przekrecilam nicka ; p) ten brązowy 4-ty od góry i też polecam tą firme, bardzo dobra ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Re: :) 17.07.10, 10:20 ten jest boski^^ no ale nie każdy lubi Avril Lavigne ten mi sie też podoba Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Plecak do liceum. 17.07.10, 10:27 Z Levisa zobacz tam mają fajne plecaki. Odpowiedz Link Zgłoś
mili.xd Re: Plecak do liceum. 17.07.10, 22:21 a co myślicie o tym plecaku allegro.pl/item1108351387_reebok_plecak_backpack_n_od_citysport.html fajniejszy od tego z adidasa? Odpowiedz Link Zgłoś