madziaaa.. Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 11:04 www.youtube.com/watch?v=0ulZtySJcQI&feature=player_embedded kocham to ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 12:51 partyshank, how to dress well, milburn w życiu tego w radiu nie usłyszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:05 Jeśli masz, to polecam kanały w TV- MTV Rocks <dawniej MTV2> i MTV Hits, są to kanały brytyjskie, puszczają takie piosenki, które w Polsce będą emitowane gdzieś 2 tygi później. Fajnie puszczają też w Eska Tv, ale to jednak też komrch i jeszcze raz komercha. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 12:59 *Diana Vickers *Soulja Boy Tell'em *Eliza Doolittle *Pixie Lott *Esmée Denters *ROBYN *Ellie Goulding *Erik Hassle Moi ulubieni. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Kombi, Tokio Hotel... Szukaj sobie, bo 17.07.10, 13:11 tego jest pełno na YouTube. Wpisz jakąkolwiek literę i patrz na zespoły, piosenkarzy, piosenkarki... Będziesz słuchać sobie, aż w końcu wybrany piosenkarz/zespół/piosenkarka będzie Miał(a) To Coś xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:14 zespoły, które mam zapisane na profilu w ulubionych gwiazdach xd Odpowiedz Link Zgłoś
primas Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:22 Avenue 52, Sara Bareilles, Vanessa Carlton, Nickelback. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:23 posłuchaj Avenged Sevenfold <3 Odpowiedz Link Zgłoś
oliwcia2896 Nowe brzmienie ;D 17.07.10, 13:24 Hmm posłuchaj sobie np. Coldplay, Lifehouse, Muse, Radiohead czy Florence + The Machine, Sia Ci artyści bądz zespoły nie są tak często grane w radio, prawde mówiąć jeszcze nie słyszałam ich w radio oprocz Muse..Ale są świetni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Nowe brzmienie ;D 17.07.10, 13:32 właśnie rebel.tv ;D najlepiej heavy load XD ewentualnie no more palstic ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Nowe brzmienie ;D 17.07.10, 13:37 To zależy jaką muzykę lubisz ;p. Ale polecam piosenki z ''Gwiazdy od zaraz''. A tak na marginesie, czy to nie Ty chciałaś pisać razem ze mną na blogu o Hilary Duff? ;> Odpisałam na tym wątku, że mail mi nie chodzi, więc jedyne wyjście to gg. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, napisz: 10709052 ;]. Blog już jest, szata graficzna też, jedna redaktorka, więc pozostaje tylko pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:39 np. melani fiona, cascada, oceana, sasha Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:49 polecam; - Florence and the machine - uwielbiam 'I'm so heavy in your arms' - Muse - Band of horses - Sia - The gossip - polecam "Standing In The Way Of Control" Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 13:49 czyli masz dość komercyjnego popu? hmm. to może spróbuj rocka? :d wypiszę ci tu trochę wykonawców grających ową muzykę i które osobiście sama lubię. red hot chili peppers U2 muse pearl jam coldplay radiohead ac/dc linkin park aerosmith guns n roses nickelback green day kings of leon paramore we the kings the ready set nirvana the cranberries 30 seconds to mars avril lavigne the rasmus the veronicas snow patrol myslovitz happysad billy talent więcej znajdziesz tu mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
free Muse. Sia i Florence + The machine Wejdż t u;) 17.07.10, 14:25 Posłuchałam piosenek Muse i jedną z nich słucham już 5 raz .; ) Dzięki flo., że podałaś mi tytuły bo pewnie sama bym ich piosenek ochoty szukać nie miała. Piosenka Sii (tak się odpienia Sia ? ) My love też jest świetna. Zresztą słyszłam ją gdy Jane, opisywała krążek z Zaćmienia. A jak już pisałam Florence +The Machine mają fajne piosenki. Nie mogę przestać ich słuchać. Tylko zgram je na mp4 i przez całą drogę bd tego słuchać c; A i jeszcze dużo osób podaje coldplay czy radiohead, możecie polecić jakieś ich piosenki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Muse. Sia i Florence + The machine Wejdż t u 17.07.10, 14:57 mamy podobny gust Sia My Love słucham na okrągło Tak samo jak Florence + the machine- I'm so heavy in your arms Wszystko przez soundtrack Eclipse który według mnie jest fenomenalny ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Muse. Sia i Florence + The machine Wejdż t u 17.07.10, 15:14 Też tak uważam. Mam soundracki ze Zmierzchu i Kiężyca w Nowiu. Ten pierwszy jeszcze nie jest taki zły, ale drugi już mnie nie zadowolił .c; Odpowiedz Link Zgłoś
flo. @free po raz drugi. c: 19.07.10, 11:42 cieszę się, że pomogłam. muse jest dla mnie wspaniałym zespołem, który jeszcze przez długie lata będzie tworzył fenomenalną muzykę. hm, coldplay nie słucham, ale z radiohead moją ulubioną była 15 step i 2+2. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
whou Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 15:23 To zależy jakiej muzyki słuchasz. Ja jestem fanką indie rock, może coś z tego: Kings Of Leon, Placebo, Coldplay, Creed. Albo U2, stare dobre Savage Garden, Nirvana, The Beatles, Sting ma piękne piosenki. Ogólnie prawda, że teraz wszędzie Lady Gaga, Kesha czy Justin Biebier [o zgrozo!] Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 16:04 Kasabian Owl City Katie Melua Linkin Park Dead by Sunrise Doves Plan B Kate Nash Nirvana Metallica Ozzy Osbourne Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 16:14 Guns N' Roses, Nickelback, Iron Maiden, Metallica, Nirvana, Jimi Hendrix, System of a Down, The Beatles, AC/DC Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 16:17 Evanescence Ashley Arrison Anberlin Courtney Love Flyleaf Lacuna Coil V for Volume Sleigh Bells Florence + The Machine La Roux rzecz jasna to zależy od gustu - ja tu akurat podałam różne style muzyki . mam nadzieje, że pomogłam c: Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Nowe brzmienie .;D 23.07.10, 00:01 kejtii napisał(a): > Evanescence > Ashley Arrison > Anberlin > Courtney Love > Flyleaf > Lacuna Coil > V for Volume > Sleigh Bells > Florence + The Machine > La Roux > > rzecz jasna to zależy od gustu - ja tu akurat podałam różne style muzyki . > mam nadzieje, że pomogłam c: dodam jeszcze : The Runaways , O.N.A , (formacja) Chylińska , Seether , She & Him ... jeszcze jak coś mi sie przypomni to ci napisze . xD Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Nowe brzmienie .;D 23.07.10, 00:10 Emilie Autumn, Nightwish (Anette Olzon, Tarja Turunen), AC/DC . sorry, ale ciągle mi sie coś przypomnia . xxx LOL Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Nowe brzmienie .;D 17.07.10, 16:16 Evanescene, The Rasmus, Flyleaf, Hey, Kevin Rudolf, Placebo, Nirvana, Jason Derulo, Adam Lambert, którego ostatnimi czasy uwielbiam i sporo tego, naprawdę. zależy czego konkretnego szukasz. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Nowe brzmienie .;D 19.07.10, 11:55 posłuchaj starego , dobrego rocka Nirvana AC/DC Led Zepplin Guns N Roses Metallica ale też green day 30seconds to mars tylko nie justina -.-" Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim Re: Nowe brzmienie .;D 19.07.10, 16:46 Zależy, jakiego rodzaju muzyki słuchasz. Mogę Ci zarzucić tytułami rockowymi lub metalowymi, ale nie jestem pewna, czy Ci się spodobają. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Nowe brzmienie .;D 23.07.10, 00:29 podam Ci tytuły i ogólnie , zespoły . my chemical romance . placebo . red hot chili peppers . paramore . green day . muse . sum41 . simple plan . safura - drip drop . enrique iglesias ft . pitbull - i like it . shakira - gypsy . katy perry ft . snoop dogg - california gurls . tiesto ft . nelly furtado - who wants to be alone . shakira - waka waka - this time for africa . ke$ha - your love is my drug . lady gaga - alejandro . donkey boy - ambitions . one republic - secrets . train - hey , soul sister . eliza doolittle - skinny genes . adam lambert - whataya want from me . tom dice - me and my guitar . volver - chcę . owl city - fireflies . cheryl cole - fight for this love . iyaz - solo . lady gaga ft . beyonce - telephone . iyaz - replay . chimpuck ft . esmee denters - until you were gone . eminem - not afraid . jordin sparks - battlefield . beyonce - halo . what if - safetysuit . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex ehh . . 23.07.10, 00:28 gnr , led zeppelin , metallica , def leppard , europe , billy idol , him , ac/dc , mam wymieniać dalej czy będziesz dużą dziewczynką i sama sobie poszukasz ? Odpowiedz Link Zgłoś