gorzata.14 20.07.10, 14:19 Mieszkacie w domku jednorodzinnym czy w lokach? Ja mieszkam w blokach Wątek założony z nudów jak coś to KoSz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshi home sweet home 20.07.10, 16:32 ja mieszkam w domku z ogrodem i sadem, lubię mieć kawałek własnego 'terytorium' chociaż do bloku też mogłabym się przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Domek vs. bloki 20.07.10, 16:32 Mieszkam w bloku aczkolwiek wolałabym dom, wtedy rodzice kupiliby mi psa, a tak to dupa, muszę czekać aż skończę szkołę i się wyprowadzę. ;s Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Domek vs. bloki 20.07.10, 18:27 w wieżowcu , ale chciałabym mieszkać w domku i mieć własny pokój ! bo mam z młodszym bratek który ma na pół pokoju zabawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Domek vs. bloki 20.07.10, 18:37 ja w domu ale wolała bym w bloku bo więcej ludzi i zawsze jest z kim pogadac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Domek vs. bloki 20.07.10, 19:11 Blok. I się cieszę.Lubie podglądać sąsiadów,siedzieć pod blokiem. Chociaż chciałabym mieć dom,bo miałabym swój pokój,ogród i rodzice kupiliby pewnie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Domek vs. bloki 20.07.10, 22:01 j mieszkam w domku na szczescie juz teraz jednorodzinnym wczesniej mieszkalam z babcia dziadkiem kuzyka kuzynem ciocia i wujkiem i oczywiscie z rodzicami i bratem!!! ale i tak na jednym podworku sa dwa domy Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu w bloku - przeprowadzam się do domku xd 21.07.10, 01:10 jestem prawie w trakcie przeprowadzki xd Odpowiedz Link Zgłoś
nacpanaa Re: Domek vs. bloki 21.07.10, 07:28 Mieszkam w domu jednorodzinnym i wole zeby tak pozostało ; ) Na wakacje u cioci w tamtym roku mieszkałam w bloku i nie za bardzo przypadł mi do gustu ten tryb życia. Odpowiedz Link Zgłoś