bubuu Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 22:06 Coś oryginalnego : zrobić sobie dzienne SpA ;D malowanie paznokci letnie makijaaże.. zaprosic koleżanke wymalować ją i zrobić jej sesje zdj. ;D albo ... po wykimnastykować sie ... a tradycyjnie /;Tv , Komp, książki muxzza ;DD mam nadzieje ,że pomogłam ;D a i polecam zrobienie jakiegoś przyjatka zz owocami ,świetny pomysł na capucinio: do szklanki wsybac dwie lub trzy łyżeczki capucinio<br /> wlać 1/2 ciepłej wody<br /> wsybać 6 kostek lody i łyżczki cukru Dodatkowo można zrobić z bitą śmietanką ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mini195 Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 22:20 na basen to raczej z koleżankami -,- zrób sobie bransoletki z muliny albo jakąś biżuterie z koralików wystarczy kupić gumkę i koraliki i masz zajęcie na jakiś czas ;D ; poczytaj jakąś książkę, posłuchaj muzyczki; może zacznij pisać pamiętnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 17:14 pamiętnik? XDD tylko o czym tu pisać, jak się nic nie robi ciekawego? "wstałam, zjadłam, posiedziałam przy kompie, poszłam spać" hmm.. ja jak wrócę to biwak, albo coś : D nudzić się nie będę. ((: z przyjaciółkami będę łazić i już. współczuję koleżanek, że Ciebie wziąć nie mogą ze sobą.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex wg mnie ? 21.07.10, 22:29 ojj , dużo rzeczy ... spać , chlać , ganiać , jeździć na rowerze/rolkach/desce etc , zwiedzać , podróżować , słuchać muzyki , tańczyć , do późna sobie siedzieć na kompie i ogólnie , spać w namiocie , jeździć na jezioro / morze , palić etc etc etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 22:32 najlepsza chwila by poznać nowych znajomych ; ) serio, wyjdź na dwór a zobaczysz- napewno znajdzie się jakiś towarzysz : D I nie siedź w domu: najgorsze co może być- całe wakacje w domu przed kompem lub tv. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
taslodkaa Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 22:35 Jak ja się nudzę to idę na basen lub rysuję Albo bawie się włosami np. prostuje albo robie loki xx Odpowiedz Link Zgłoś
taslodkaa Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 22:35 Jak ja się nudzę to idę na basen lub rysuję Albo bawie się włosami np. prostuje albo robie loki xx Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Co można robić w lato w domu? 21.07.10, 23:07 twórz! zrób dywanik , biżuterie, misia ja w takich chwilach bawię się kreatywnością i moimi pomysłami możesz też położyć się i marzyć (ja to lubię robić, ale można popaść w samozachwyt światem nierzeczywistym) Odpowiedz Link Zgłoś
pedzio_xd Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 09:15 Bu siedź przed kompem, biegaj eee nie wiem co jeszcze ; p Odpowiedz Link Zgłoś
agula14 Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 09:57 Poeksperymentuj ze swoimi włosami albo zrób sobie jakiś makijaż pobaw się w wizażystę. A jeśli chcesz coś zrobić pożytecznego to idź na rwanie wiśni przy okazji coś zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley !!!ZOBACZ TU!!! 22.07.10, 10:18 Możesz: - iść na basen lub rozłożyć swój i się w nim kąpać - opalać się - bawić się z jakimiś zwierzętami (jak masz) - robić sobie zdjęcia (ale takie fajne, na dworze) - śpiewać - puścić muzykę i tańczyć - zrobić sobie jakieś fajną fryzurę, makijaż, paznokcie -iść na spacerek ;P - grill - wymyslać wiersze, piosenki, opowiadania - rysować - malować - upiec ciasto albo zrobić cos do jedzenia dla rodziny i będzie fajny posiłek -czytać ksiażki i gazety, -chodzić do kina(jak gdzies jest) lub oglądać filmy na kompie -spotykac sie ze znajomymi -grac w gry na internecie lub na kompie -sluchać muzyki - założyć bloga - zróbić przemeblowanie pokoju (chociazby powieś plakaty na ścianie ) Pozdrawiam. Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 12:27 a bo ja wiem mi sie terz nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 12:36 isc na dwor. haha Xd no nie wiem poumawiaj sie ze starymi znajomymi.. no chyba ze masz tylko jedna grupke i nara XD pograj na kompie..ale ile mozesz tez siedziec XD nie wiem nie mam pomyslu ; d Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa.lady ;). 22.07.10, 13:07 ~ poczytaj książki ~porysuj ~pooglądaj jakies filmy, np Pamiętniki Wampirów ~wyjdź sama na spacer ~zadzwoń do babci, cioci ... ~urządź sobie sesję zdjęciową, a najładniejsze fotki wstaw na nk To tylko nieliczne propozycje Rób cokolwiek, oby się nie nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: ;). 22.07.10, 13:18 Komputer i telewizor - dwie oczywiste rzeczy. Książka, filmy, samotny spacer, odwiedziny babci. Ja jak się nudzę to lubię sobie wyjść na balkon, położyć się i słuchać muzyki lub czytać książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Co można robić w lato w domu? 22.07.10, 14:27 sama w domu? hmm robiłam naleśniki np. haha xd dużo śmiechu sobie narobiłam. komp, tv, muzyka, gitara. to mi wystarcza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
free .c; 22.07.10, 22:36 Praktycznie całe wakacje miałam zajęte jakimiś wyjazdami, więc planów alarmowych sobie nie ustawiałam. Ale parę dni przed dwutygodniową kolonią złamałam sobie rękę więc musiałam zostać w domu. Gips mi zdjeli przedwczoraj (złamałam 23 czerwca). Jak na razie nie mogę jeździć na rolkach (złamałam sobię rękę właśnie na rolkach ;c), rowerze itd. przez 2 tygodnie. Pływać mogę. Do czego zmierzam ? Że nie miałam technicznie co robić w wakacje.! Pływanie odpadało, rower, rolki itp. też. Na początku lipca na parę dni pojechałam do cioci. Było nawet fajnie. Odpoczęłam od małego braciszka. Całymi dniami siedziałam i czytałam książki ;] Potem w domu się zanudzałam. Tydzień temu pojechałam do kuzynki i tu SZOK, ona w sumie wogóle się nie nudzi. Załóżmy wstajemy o 10. Ubieramy się zjadamy śniadanie, zmywamy naczynia, (wogóle pomagliśmy jej mamie bo ona miała opracje nogi i teraz chodzi o kulach) idziemy do góry oglądać TV. Około 11:30 wychodzimy z domu. A to na zakupy lub na targ oddalony o 1,5 kilometra. Dobry spacerek c; Wracamy około 13. Gotujemy obiad, nakrywamy do stołu, a potem go zjadamy. Zmywamy naczynia, po czym idziemy na górę trochę odpocząć. Czytamy gazety i oglądamy TV. Około 16,albo idziemy do jej ogrodu na którym ma basen, albo jedziemy do Aqua Parku. Wracamy ok. 17-18. Szykujemy kolację, i tak samo jak obiad. Potem rozmawiamy z jej rodzicami i naszą ciotką, która tymczasowo, mieszka u nich, można powiedzieć na wakacje, przy herbacie. O 22 - 22:30 idziemy do jej pokoju. Myjemy się, oglądamy TV, czytamy gazety itp. W innych dniach również sprzątamy itp. Na prawdę to nie jest nudne. Ledwo dzień się zaczął a już się kończy. Dzisiaj wróciłam. Natępnym razem wyjeżdzam za tydzień. TO już bd na cały sierpień. WIęc ten tydzień mam zamiar spędzić na porządkach, robieniu nowych rzeczy: jak np. ćwiczenie tańca brzucha (na YT jest porandik), chodzeniu na basen (może), gotowaniu <3, przygotowaniach do szkoły, oraz na hobby. Mam nadzieję, że pomogłam PS: Największym sukcesem, na czas wakacji jest oderwanie się na dłuższą metę od komputera. Reszta pójdzie jak z płatka. Odpowiedz Link Zgłoś
gumciak znam pare dobrych pomysłów!!! 25.07.10, 20:16 UNIKAJCIE: oglądania tv i grania na kompie COŚ DLA TYCH CO LUBIĄ SPORT: skakanie na skakance, jazda na rowerze, jazda na deskorolce, bieganie, spacery wyprowadzanie psa, chodzenie do parku COŚ DLA TYCH CO NIE ZNALEŻLI W TYCH KATEGORIACH CZEGOŚ DLA SIEBIE: granie w gry planszowe, namaluj coś, pójdz do mcdonalda do kfc llub na pizze, w kalendarzu wpisz jakis wymyslony dzień pod każdą datą np: 26 czerwiec dzień kolorów albo 4 lipiec dzien ładnego ubioru Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 dobre pytanie.. 25.07.10, 01:50 ja siedzę na necie, tv i się nudzę. oraz myślę sobie jakie te wakacje są do dupy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Co można robić w lato w domu? 25.07.10, 07:48 Rób układ taneczny.Wybierz swoją ulubioną piosenkę i do dzieła!!!To jest naprawdę fajne i czas szybciej płybnie Odpowiedz Link Zgłoś
julka21315 Re: Co można robić w lato w domu? 25.07.10, 20:18 no właśnie ja układam i to mi wychodzi wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
julka21315 Re: Co można robić w lato w domu? 25.07.10, 20:20 można tanczyc układać piosdenki co tylko chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
obcas lektura 12.08.10, 11:46 Czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Ja przerobiłabym na Twoim miejscu książki Melissy Marr, "Królowa lata" i "Król mroku" są cudowne, główne bohaterki to nastolatki a w tle ukazuje się fantastyczny świat złych wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś