pacia199715 23.07.10, 17:33 Tak jak w wątku piszcie jakie znacie mogą być wesołe, smutne itp. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia741 Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 17:39 Zapomnieć Ciebie - Natalia Kukulska Little House - Amanda Seyfried Odpowiedz Link Zgłoś
pacia199715 Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 17:43 dzięki karolcia.. Jescze jakieś . ? ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 17:47 Leona Lewis - Better In Time . Stachursky - Gdy Zapłaczesz . Nasty Ladies - Byś tylko był *dostępna jest tylko na YT* Tłoku , Kama , Jula - Zostań . Peja feat. Sandra - Kiedy Proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 17:48 oo , masz mojego bananika na avvku <33. Jak miło ;D umćć... nie wiem. Dżonaski mi siem tylko kojarzą<333. Możee... In My Head? Może powinnaś dać tytuł "Ulubione piosenki"? Cóż, no nie wiem. Nic mi nie przychodzi do głowy xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
marikova Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 17:55 Reyli Barba - La Descerada. Uwielbiam tą piosenkę. Była w jakiejś telenoweli, ale teraz nie pamiętam jak się nazywała. W każdym razie była o kobiecie, której zależało tylko na kasie i wzięła ślub z bogatym mężczyzną, którego nie kochała a tego którego kochała naprawdę, zostawiła bo był biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 18:04 mhm. Ashley - dwa serca Avril Lavigne - I with you ( lub coś takiego ) Pezet - spadam ( rap jakby co ) Celine Dion - My heart will go on <33 Odpowiedz Link Zgłoś
enqu nie wiem czy lubisz takie... ale dużo ich jest :D 23.07.10, 17:59 Miley Cyrus - I hope you find it Miley Cyrus - When I look at you Miley Cyrus - Stay Miley Cyrus - Take My Along Wszystkie piosenki są cudne, osobiście uwielbiam Miley ! Może ty nie ale przeczytaj sobie tłumaczenie ... są po prostu... ahh ! Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Miłosne piosenki <33 23.07.10, 18:21 prawie wszystki Justina szczególnie polecam Up, Never Let You Go i That Should Be Me - jeśli mają być smutne oraz Kiss and Tell, One Less Lonely Girl po francusku (bardziej miłosnej sie juz chyba nie da. to jest piosenka o milości, śpiewana w języku miłosnym ) - jeśli mają być wesole a jeśli nie lubisz Justina i jego glosu, to polecam: Dead y Sunrise - Give Me Your Name, mimo ze jest to zespol rockowy, ta piosenka jest spokojna Linkin Park - Valentine's Day to samo, co do DBS Odpowiedz Link Zgłoś