fankazmierzch3 27.07.10, 20:38 Co robicie gdy macie zły dzień? Macia jakieś sposoby żeby już nie był taki zły? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna17 Zły dzień 27.07.10, 20:57 ja słucham swojej ulubionej piosenki na cały regulator tak żeby nie słyszeć nic innego albo oglądam jakiś film w necie żeby skupić na czymś uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Zły dzień 27.07.10, 21:25 Drę się na wszystkich bez powodu i płaczę na przemian, niestety ta mam... Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Zły dzień 28.07.10, 10:29 Wtedy wszystko mnie wkurza,i lepiej omijać mnie z daleka - bo mogę się wydrzeć na kogoś o byle co. Chciałabym to zmienić...Na szczęście złe dni mam dość rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Zły dzień 27.07.10, 21:10 Zamykam się sama w pokoju, włączam eske i płaczę ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Zły dzień 27.07.10, 21:16 słucham bardzo głośno muzy i zazwyczaj odizolowuje się od wszystkich dla ich dobra....ale na szczęście nie miewam często złych dni Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Zły dzień 27.07.10, 21:16 Oglądam jakiś film z Deppem, najczęściej "Edwarda Nożycorękiego" albo "Marzyciela", oglądam jego zdjęcia na kompie, czytam od początku "Szach mat, czyli HG/SS bez cukru" mrocznej, i humor od razu mi się poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Zły dzień 27.07.10, 21:20 Hmm.. Czasami jak wstanę, to wydaję mi się, że mam zły dzień.. Bo coś zaraz na początku dnia mnie zdenerwuje, ale po krótkiej chwili jakoś tam jest mi inaczej i dzień staje się coraz lepszy.. Poza tym jestem chodzącą bombą optymizmu, więc bardzo rzadko mam złe dni xD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Zły dzień 27.07.10, 21:22 Drę się na wszystkich dookoła. Niestety, tak mam. Chociaż chciałabym to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Zły dzień. 27.07.10, 21:25 krzyczę, przeklinam a czasem wyje. nie umiem zapanować nad emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Wale głową w ścianę , biję siostrę 27.07.10, 21:26 lub krzyczę na wszystkich. Tak wiem powinnam się leczyć.-.- Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Zły dzień 27.07.10, 21:28 Jestem optymistką, rzadko mam złe dni. xdd A jak mam, to zazwyczaj zamykam się w pokoju i słucham muzyki, czytam książki, czy cokolwiek innego. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Zły dzień 27.07.10, 21:28 Puszczam sobie kabarety i mi sie chumor poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
czekoczeko Re: Zły dzień 27.07.10, 21:29 słucham ulubionej muzyki, krzyczę w poduszkę, śpię... no i oczywiście chodze na ZAKUPY.... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet słucham dżem - gorszy dzień. 27.07.10, 21:35 i mi się humor poprawia. "Jak nie to cyk, browara łyk' Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Zły dzień 27.07.10, 22:05 wkładasz słuchawki, siadasz przy otwartym oknie, włączasz dosyć głośno wesołą muzykę i po sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: Zły dzień 27.07.10, 22:02 Czytam książki - żeby oderwać się od rzeczywistości Słucham piosenki ale wesołe - tak po prostu. jak są naprawdę dobre, to chcę się po nich żyć!! ;p Dzwonię do kumpeli - żeby pogadać i się wyżalić Piszę - żeby się jakoś wyżyć. Nie piszę pamiętnika, ale opowiadanie i gdy tak piszę, po prostu coś się niefajnego dzieje. Na pewno nie oglądam wtedy tv, ani nie gram na kompie po to mnie dobija gdy nic mi się nie chce. ;] xo, klema Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 27.07.10, 22:41 jestem naburmuszona i wolę się do nikogo nie odzywać. siadam w tedy przed telewizorem, w kocu, z miską lodów i już wszyscy wiedzą, że dzisiaj nie warto ze mną zadzierać. a teraz taki wiek gdzie trudno zapanować nad emocjami, o. Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: . 28.07.10, 10:25 jem coś słodkiego albo jak mam możliwość to lecę na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady ` zły dzień ... 28.07.10, 10:40 jeśli ktoś coś do mnie mówi krzyczę do niego bez powodu. słucham głośno smutnych piosenek. ... Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Zły dzień 28.07.10, 11:49 Zależy jak bardzo zły. Szczyt to leżenie i płakanie... Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Zły dzień 28.07.10, 14:00 jestem zła na ceły świat i siedze na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Złoszcze się na wszystko i wszystkich xD 28.07.10, 14:13 Wyżywam się wtedy na ludziach. Kłócę się i obrażam.. Wiem że nie powinnam jednak czasem mam takie humory że nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Złoszcze się na wszystko i wszystkich xD 28.07.10, 20:43 rzucam maskotkami po pokoju puszczam piosenki Linkin Park albo Evanescence krzycze po wszystkich i najlepiej żeby wtedy nikt do mnie się nie zbliżał bo oberwie Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Zły dzień 29.07.10, 16:42 idę do mojego małego kuzyna, a nastrój od razu mi się poprawia. ma roczek. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Zły dzień 29.07.10, 19:19 Właśnie dzisiaj mam zły dzień. Właśnie teraz siedzę i ryczę. Odpowiedz Link Zgłoś