karoleczka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:29 Chyba do sagi Zmierzch ale kim chciałabym być to nie wiem i do Pieknych istot a tam chciałabym być hmm Leną Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.kris Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:31 ja chcialabym przeniesc sie do zmierzchu i byc bella;p lub do "zakład o miłość" no i do calej serii domu nocy "naznaczona" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:36 Ja chciałabym "wejść" do trylogii "Dary Anioła" i być Clary ,bo zazdroszczę jej Jace'a ! Po prostu go ubóstwiam i kocham! Albo do sagi "Zmierzch" jako Bella Swan ,bo tak samo jak u góry zazdroszczę jej takiego ciacha i zajebistego faceta ( osobowość i charakter ) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:38 Napewno ''Harry Potter'' - Hermiona albo Ginny i ''Zmierzch'' - Bella xD. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:40 A ja bym chciała być w ''szeptem'' Norą Odpowiedz Link Zgłoś
nesska984 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:43 zmierzch ?!. niee ;D. może Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:45 hmm.. Zmierzch jako Bella lub Alice Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:54 Kiki Strike jako Anaka Zmierzch jako Alice... no albo Bella Odpowiedz Link Zgłoś
alice28 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 23:23 Naznaczona (saga Dom Nocy)- Zoey . Bardzo spodobała mi się ta bohaterka. Fajnie byłoby być tak ekstra uzdolnioną ;D Do sagi zmierzch jako Alice. To ona spodobała mi się najbardziej a nie Bella Do Akademii Wampirów jako Rose. Dymitr jest boski !!! Do Pamiętników Wampirów jako Meredith Do Miasta Kości (saga Dary Anioła) jako Isabelle Do Pięknych istot jako (jakbym mogła być chłopakiem) ten główny bohater Do Wojny Czarownic jako Anaid ;DD Do Wampirów z Marganville jako Claire albo lepiej Amelie Do Błękitnokrwistych jako Schuyler Do ostatniej części sagi Czarnego Maga jako Sonea !!! Miała trudne życie a potem straciła Akkarina Strasznie ryczałam jak czytałam ostatnią część Wizje w mroku jako Caitlin Trochę tego dużo ale to już chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rokita25 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 23:00 Zmierzch lub My dzieci z dworca zoo Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 23:01 Ja bym chciała w Zmierzchu Rosalie i w Opowieściach z Narnii Zuzanną lub Łucją Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 23:02 na mam pomysłu... ale do jakiejś bardo romantycznej, w której byłabym główna bohaterką. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 01:02 myślę, że najbardziej odpowiadałaby mi Hermiona z Harry'ego Pottera. c; Odpowiedz Link Zgłoś
lilo_ ;)) 29.07.10, 04:57 najbardziej to Afrodyta z serii Dom Nocy < 33 , Wagabunda z "Intruza" i Draco Malfoy z HP ;p Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Świat J.K Rowling - HP!!! 29.07.10, 08:06 O tak, do dziś czekam na swoją sowę od Dubledora (wiem że w książce nie żyje ) )) to najbardziej niesamowita książka, więc nie ma sobie równych pod tym względem (choć jest jeszcze kilka Książek które bardzo lubię, jednak HP wygrywa z nimi na światy i za całą oprawkę) nie chciałabym być jednak żadną z tych postaci, bo po prostu chciałabym być sobą może ich koleżanką z klasy? i żyć naprawdę w tym świecie czarodziejów Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 08:37 Hermiona albo Ginny w HP albo być Agatą z Agaton-Gagaton Odpowiedz Link Zgłoś
kotek14 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 08:40 a ja hmmmm no może w Hermionę z harrego Pottera albo alice z kultowej sagi zmierzch ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
alis155 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 08:42 do zacmienia i chciałabym byc tam bellą Odpowiedz Link Zgłoś
mala965 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 09:09 Oczywiście do Pamiętników Wampirów Chciałabym być rzecz jasna Eleną, lub Bonnie<3 Kocham je Odpowiedz Link Zgłoś
weroncia11 odpowiedz 29.07.10, 09:25 Gdy by było to możliwe chciała bym się przenieś do książki "Przed Świtem". Ale niestety to nie jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa997 Do jakiej książki chcielibyście się przenieść? 29.07.10, 09:25 Ja do każdej części pięciologii Rick'a Riordana. Złodzieja Pioruna, Morz Potworów , Klątwy Tytana , Bitwy w Labiryncie i Ostatniego Olimpijczyka. \ Jako: (A co tam, że facet)Percy lub jakaś osoba niewymyślona. Często tak robię i wyobrażam sobie, że jestem w tej książce. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 09:28 SAga Zmierzch _ Bella ) wiadomo w ramionach Edwarda xD Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Hermiona z HP, Bella ze Zmierzchu, Clary z City of 29.07.10, 09:37 i to wszystko super pomysł z tym pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 09:45 Do Pamiętników Wampirów jako Elena albo Damon Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wikusia1908 Re: Mmmmmmm.... Nie ogarniam <3 29.07.10, 09:52 Ciekawe pytanie zadałaś zaiste xd. Ja to bym sie przeniosła do... "W pustyni i w puszczy" i byłabym tym psem, jak mu tam Seba czy coś xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 hmm, trudny wybór, ale chyba... 29.07.10, 10:00 do Zmierzchu i być albo Alice, albo Bellą, ale nie ze względu, że lubię Bellę, ale że jest zakochana z wzajemnością w Edziu. *,* Odpowiedz Link Zgłoś