julka100 29.07.10, 16:22 To moje ulubione książki są fajne no i trochę straszne.Druga i trzecia częśc też jest miłosna. A co wy o tej książce sądzicie? Które części najbardziej lubicie ja 1 i 3?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka100 Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:24 julka100 napisał(a): > To moje ulubione książki są fajne no i trochę straszne.Druga i tr > zecia częśc też jest > miłosna. A co wy o tej książce sądzicie? Które części najbardziej lubicie ja 1 > i 3?! Ach mówię o atramentowym sercu atramentowej krwi i atramentowej śmierci. Prawię a bym zapomniała!-O Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:28 Szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o tej trylogii, ale poczytam sobie na jej temat. Może mnie zainteresuje, bo ostatnio nie mam co czytać Odpowiedz Link Zgłoś
julka100 Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:32 koralina94 napisał(a): > Szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o tej trylogii, ale poczytam sobie na jej > temat. Może > mnie zainteresuje, bo ostatnio nie mam co czytać Karolino 94 jeżeli chcesz dodam Ci jej opis! Tyko nie wiem jak wolisz czy żebym Ci opisała sama wiedząc co przeczytyałam czy opisy gotowe ( jeżeli chcesz a więc odpisz) ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_the_best Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:34 Czytałam pierwszą część,, Super,, polecam wszystkim., drugiej i trzeciej nie czytałam ale za to moja siostra tak i mówi że również są wspaniałe,, filmu nie oglądałam ale jak zobaczyłam aktorów to nie wydaje mi fajny.., Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:32 Mmmm.. kocham. Odkryłam dopiero tego lata, jestem przy III części. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
julka100 Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:34 agacia.7 napisał(a): > Mmmm.. kocham. Odkryłam dopiero tego lata, jestem przy III części. ;D To tak jak ja ale ja poznałam 4 miesiące temu Odpowiedz Link Zgłoś
abstracion Re: atramentowa trylogia 29.07.10, 16:52 czytałam pierwszą część.teraz zabieram się za drugą. Odpowiedz Link Zgłoś