Dodaj do ulubionych

Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/

31.07.10, 16:57
Hej Kociaki ! kiss
Dzisiaj coś mnie tak ruszyło, żeby o tym napisać. Jechałam do miasta autobusem. A za
mną siedziały dwie dziewczyny (takie lalunie). One przez cały czas gadały na mój temat
(nie znam ich). Ciągle mowiły coś typu:
Jak ona się ubrała ?! Te ciuchy to chyba wygrzebała ze śmietnika ! Co ona ma za
okulary ? Jaki ryj ?! Itp ..
I choć to strasznie denerwujące, zawsze staram się absolutnie nie zwracać na to uwagi,
żeby nie dać takim gó...arom satysfakcji !. Aż w końcu one, żeby jak kolwiek mnie
zaczepić, zaczęły mnie ciągnąć za włosy ;/ W końcu po prostu się przesiadłam, a one i tak
nie przestawały o mnie gadać. To jest jedna z takich nieciekawych sytuacji związanych z
moimi rówieśniczkami. Ja po prostu tych dziewczyn nie rozumiem. Było mnostwo takich
zdarzeń, kiedy jakieś dwie koleżanki zaczęły mnie wyzywać, krytykować mój ubiór,
cokolwiek. Tylko, że ja nie wiem o co takim nastolatkom chodzi .. A wy jak myślicie ? Może
byłyście w podobnej sytuacji ? Jak na to reagujecie ? Piszę, bo po prostu mnie to
interesuje .. Jeśli był podobny wątek to wiecie co robić smile Pozdrowienia kiss
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:23
      może Ci zazdroszczą, albo odwrotnie.
      • rock_i_rock Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:38
        Aż tak nie miałam, ale jak jechałyśmy kiedyś autobusem to wsiadły takie lalki i zaczeły ją
        wyzywać, że jak się jeszcze raz spojrzy to w ryj dostanie i zaczeły ją szturchać, a ona tylko
        popatrzyło, bo dziwnie były ubrane.
        • rock_i_rock Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:39
          To znaczy moją koleżankę, pominełam nie chcąco.
      • oliwkaa13 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:54
        albo są idiotkami albo ci zazdroszcza .
        wink
    • aivelen współczuje 01.08.10, 20:30
      nie rozumiem tych dziewczyn. dlaczego cię zaczepiają? faktycznie jesteś jakaś niezadbana, brudna, czy cos? wybacz to pytanie moze cię urazić, ale nie wiem co o tym myśleć i po prostu ytam, bo nie widze powodu, dla którego jakieś dwie idiotki miałyby cię zaczepiać.
      • euforiia Re: współczuje 01.08.10, 20:34
        piewnie im się nudziło trzeba był przywalić jednej i drugiej po ryju w miejscu publicznym i miałyby za swoje .
        • mweezy . 01.08.10, 20:38
          cóż, nigdy nie miałam takiej sytuacji nigdy, poza szeptaniem i gapieniem się na
          mnie, ale i to rzadko. cóż, pewnie im się nudziło, ewentualnie czegoś ci
          zazdroszczą. może zobaczyły, że masz jakiś fajny telefon czy ciuch? cholera wie.
        • ultra_fiolet ;] 01.08.10, 20:44
          Takie osoby po prostu mają problemy ze zdrowiem psychicznym.
          Współczuję ci bo nigdy takich <na moje szczęście> nie spotkałam i spotkać nie chce;/
    • kociooka Miałam tak kilka razy... 01.08.10, 20:40
      ... ale nic konkretnego nie zrobiłam. Raz jedną trzepnęłam po łapskach, bo
      dotykała mojej bluzki, a potem wysiadłam na najbliższym przystanku.
      Innym razem po prostu wyjęłam telefon i zaczęłam udawać, że przez niego
      rozmawiam. Gadałam coś o wujku, co z więzienia poprzedniego dnia wyszedł ;D.
      Laski się nabrały i szybko przesiadły xDD. Ale to nie zawsze wypala, bo trzeba
      być trochę głupim, by w takie coś uwierzyć - kto wkońcu chciałby o rodzinie w
      więzieniu mówić? ;d
      Jeszcze później byłam świadkiem, jak takie pomarańczowe, farbowane blondyny
      zaczepiały niczego niewinną, w dodatku cichą dziewczynę. Ta po prostu poszła do
      kierowcy wyjaśnić sprawę (może dziwnie zrobiła), a inni pasażerowie to
      potwierdzili (Co jest dziwne - taka zgodność wśród ludzi w autobusie xD) i
      dziewczyny wyleciały z autobusu.

No cóż, w każdym bądź razie życzę Ci, by nigdy już Cię nie spotkała taka
      sytuacja ;d.
      • jaja Re: Miałam tak kilka razy... 01.08.10, 20:45
        Ale szmaty, ja bym pewnie zrobiła tak jak ta dziewczyna nademna, czyli mowila
        np. o tacie ze wyszedł z wiezienia hahaha dobre by bylo
    • paulinka6767 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:43
      może powinnaś zmienić swój styl ubierania, fryzurę itp. może to do cb nie pasuje
      i tem one się cb czepiały uncertain
      • kociooka ==' 01.08.10, 20:50
        Tak, masz rację, niech zmienia styl, swój wygląd, bo jakimś wypacykowanych
        niuniom się podoba =='
    • kuroi_ Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:48
      matko, nie znoszę takiego zachowania. każdy ma swoje zdanie, ok, ale czasami
      wypadałoby się powstrzymać przed wypowiedzeniem go na głos. istnieje takie
      piękne słowo jak 'powściągliwość'
      , cytując kogoś ;q ja nigdy bym czegoś
      takiego nie zrobiła. to bezczelne i głupie. ponadto świadczy o tym, jak te
      dziewczyny zostały wychowane. współczuję im, naprawdę. jak zachowałabym się w
      takiej sytuacji? cóż, na pewno byłoby mi strasznie przykro. jestem akurat takim
      typem osoby, która przejmuje się wszystkim, co ktoś o niej powie. życzę ci, żeby
      taka sytuacja już się więcej nie zdarzyła. wszystkim tego życzę.
    • lovelena Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:51
      nie zdarzylo mi sie to, ale widzialam pare takich sytuacji
    • llena Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:53
      nie przypominam sobie takiej sytuacji, nie byłam ani po jednej ani po drugiej stronie... wole unikać konfliktów
    • frutella_xd Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:54
      Normalnie radziłabym ci to olać, ale wiem że to byłoby trudne. Więc nie przejmuj się i jak trzeba to bij smile.
    • zbieramchmury Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:57
      po prostu zachowaj się z godnością - zignoruj je. pewnie Ci zazdroszczą, może
      masz coś, czego one nie mają.
    • avrile Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:57
      Jak je spotkasz, zwróć im uwagę, może złośliwą uwagę. Raz tak miałam... Jak
      jechałam do szkoły. Tak jak ty nie zwracałam uwagi na to... Zaczęły mnie
      szarpać, ale za ubrania. To one usiadły i dalej gadały o mnie, a ja powiedziałam
      'Głupie lalki Barbie nie gadają!' No i ten potem jak stawaliśmy, ja wychodziłam,
      to wyciągnęłam z plecaka taki niezmywalny marker (był w woreczku nylonowym, żeby
      mi piórnika nie zalał) i pomazałam im te mega śłitaśnie, śliczniutkie ubraneczka
      i im język pokazałam...
    • karina545 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 20:58
      Współczuję ci. Ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji
    • piratka13 tak ,trudna sprawa .... 01.08.10, 20:58
      no tak ,po prostu takie laski nie mają mózgu wink tona a może dwie tony tapety na
      twarzy i uważają się za królowe . a chłopcy ,jak to chłopcy wolą tapetę na
      twarzy u dziewczyny .

Nie przejmuj się ,one ta robią bo są ... no sama się domyślasz ;D
      daj sobie spokój ,choć wiem ,że to nie takie łatwe ;/
      • lilii_95 Re: tak ,trudna sprawa .... 01.08.10, 21:00
        trzeba było trzasnąć im w ryj!

hm. nie miałam nigdy takiej sytuacji. i całe szczęście, bo bo takiej zostałaby
        tylko mokra plama ^^
    • cukiereczek. _ 01.08.10, 20:59
      Chciały się dowartościować wyżywając się na innych.Na odstrzał z takimi barbie!
    • chocolatex Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:00
      Może z zazdrości.
    • blanaa_ Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:00
      Noo , są takie idiotki . Najczęściej dziewczynki z dobrego domu , ubrane od góry do dołu
      w markowe ciuchy . Albo poprostu lalunie które mają się za niewiadomo co ;/ miałam taką
      sytuacje , tyle że tamta typiarka rzuciła się do mnie do bicia ;/
      • dziurka ten gatunek powinno się zamknąć 01.08.10, 21:04
        to nie są dziewczyny. to nie są nastolatki. to zwierzęta. ich gatunek powinno się zamknąć w
        klatce devil
    • caroline13 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:04
      olej je...........serce
    • bieberkovva. Myślę, że to mogła być zazdrość... 01.08.10, 21:05
    • seneka4 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:06
      powiedz spie...j i bedziesz miała spokój. ;dd
    • ridiculous Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:09
      Nie byłam w takiej sytuacji. Jednak dużo się słyszy o takich przypadkach. Jedyne, co można
      zrobić z takimi dziewczynami, to je zignorować. I nie przejmuj się takimi uwagami. Na prawdę,
      nie ma po co.
    • katsuumi_17 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:10
      Dziewczyny, a przynajmniej wiele z nich, są wredne. Jesli widza, ze ktos ma, ze tak
      powiem, "lepiej od nich", specjalnie odwracaja kota ogonem i krytykuja ja. Poprostu wiele
      z nich lubi komentowac innych, zamiasy spojrzec na siebie. Ostatnio kiedy biegalam z
      siostra na biezni na boisku podstawowki, za plotem szly jakies laski i zaczely nas
      komentowac. Szkoda, ze same nie poszly pocwiczyc, bo przydaloby im sie, ale ludzie
      poprostu wola koemntowac.
    • nickaa Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:10
      hm trudno powiedzieć .. starałabym się je olać ..
    • lili_12 Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 01.08.10, 21:10
      Znam taką jedną dziewczynę (w żadnym wypadku się z nią nie kumpluję!)
      Ona jest strasznie złośliwa i wgl.!
      Jeśłi kogoś nie lubi, to cały czas go krytykuje. A to że ma brzydki lakier, że ta spudniczka
      wygląda jak szmatka do podłogi itp. itd.
      Ona twierdzi, że jest szczera, ale krytykowanie kogoś na każdym kroku to czysta złośliwość.
    • made_in_italia Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki : 01.08.10, 22:19
      To jest po prostu chamskie!!!Ja bym powiedziała żeby się odwaliły i zaczęły
      interesować swoim życiem a nie krytykować każdą napotkaną osobę!!!Takie osoby
      nie są wychowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • monikajb Re: Dziewczyny .. A konkretnie nastolatki :/ 02.08.10, 10:18
      Nie miałam takiej sytuacji, ale z ich strony to było żałosne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka