malcia tutaj.!!!! 02.08.10, 12:55 plemniki znajdują się w spermie a nie w moczu Oo Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Problemik ... pomóżcie ;* 02.08.10, 12:58 Na pewno nie jesteś w ciąży. Skąd w ogóle taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu TUTAJ ! Od autorki ! Ważne ! :) 02.08.10, 13:14 dzięki za odpowiedzi , a do tych co pisali obrażliwe komentarze : słuchajcie , poprostu się zapytałam bo to mnie gryzie... to nie jest śmieszne. ale dzięki za pocieszenia . buziaki ! Luuluu Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: TUTAJ ! Od autorki ! Ważne ! :) 02.08.10, 14:01 masz rację, to nie jest śmieszne. nad stanem Twojej wiedzy odnośnie 'tych' spraw i stanie Twojej inteligencji, należy płakać. pozdrowionka i buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Problemik ... pomóżcie ;* 02.08.10, 14:01 raczej nie jesteś . xd . nie martw się b . dobrze ; ) . zobaczysz czy okres dostaniesz . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Problemik ... pomóżcie ;*- wejdź ;). 02.08.10, 14:10 nie masz czego się bać macica do zapłodniena potrzebuję spermy czyli , że musiałabyś to robić lub wiesz jakimś cudem sperma musiała by Ci się tam dostać - chłopak musiał by mieć wytrysk w Tobie , abyś była w ciąży . Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox zwariowałaś ? . 02.08.10, 14:57 heh taaak jaj mogłaś usiąść na tej desce ?!. cholera teraz będziesz mieć pewno trojaczki !. bożeee !. i teraz zapewne umrzesz !. musisz jak najszybciej ściągnąć tu rodziców! . zostało ci mało czasu ! .! ______________________________________________ `a tak apropos to żarcik . ____. w ciąże zachodzi sie przez stosunek . pozdro . -.- ps. : serio masz 14 lat ? . ._. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Problemik ... pomóżcie ;* 02.08.10, 15:01 okej, bez sarkazmu. nie jesteś, bo to po prostu nie możliwe. możesz być pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Wiem co musisz niezwłocznie zrobić!!!!! 02.08.10, 15:05 Wstaw to na mistrzowie.org Oni są bardzo pomocni, mówię ci... Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka miesiączkujesz? 02.08.10, 15:10 według mnie nic Ci sie nie stanie...ale niestety nie jestem ginekologiem i nie moge Ci powiedzieć na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
anitka15 Re: Problemik ... pomóżcie ;* 02.08.10, 15:23 tO NIE MOŻLIWE ZEBYŚ BYŁA W CIĄZY BO MOCZ NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z ZAPŁODNIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
cameron wątek niegodny komentarzy. 02.08.10, 15:28 to czysta prowokacja, po co odpisujecie w stylu: na pewno jesteś w ciąży itp... cała wypowiedź jest żałosna, więc i nie wypowiem się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Problemik ... pomóżcie ;* 07.08.10, 22:54 Na pewno nie bbędziesz miala tego problemiku" Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 hahahah ! NIE, no co ty x ddd 07.08.10, 23:02 w ciąże się zachodzi podczas zbliżenia seksualnego . w moczu nie ma spermy ! o tych rzeczach piszą w kółko w bravo Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Problemik ... pomóżcie ;* 13.08.10, 19:50 o ile nie było tam plemników to nie. w moczu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Problemik ... pomóżcie ;* 13.08.10, 21:38 przez mocz nie zachodzi się w ciążę . tobie nie jest potrzebny ginekolog , tylko psycholog . Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Problemik ... pomóżcie ;* 14.08.10, 22:58 hah . ;d sorry , ale to mnie rozbawiło . ;d NIE , nie możesz być w ciąży . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ciekawi mnie tylko jedno... 15.08.10, 00:25 ludzie zakładają konta prowokacyjne tylko i wyłącznie z jednego powodu. dlaczego? bo są tępi. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś