laurilla 03.08.10, 13:38 ...wolicie chodzić we włosach rozpuszczonych,czy związanych w jakie kolwiek fryzury?Ja lubie mieć związane w kitka - wtedy jest mi wygodnie,chociarz w rozpuszczonych wyglądam lepiej Jeśli temat był,przepraszam.Proszę o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
massage hmm 03.08.10, 13:40 wole w rozpuszczonych i tak wyglądam lepiej, ale związane tez czasem nosze Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Takie.. 06.08.10, 19:52 i takie. Oficjalnie nie mogę teraz wiązać, bo mam krótką fryzurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lolla107 Re: A więc... 03.08.10, 13:40 Mi jest lepiej w rozpuszczonych. kitkę to co chwile poprawiam i wgl xD A tak pozatym to też wyglądam lepiej w rozpuszczonych włoskach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: A więc... 03.08.10, 13:41 ja lubię w rozpuszczonych bo tak lepiej wyglądam i nie chce mi się ich układać w różne fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: A więc... 03.08.10, 13:42 wole w związanych przeważnie mam związane w kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusongomez Re: A więc... 03.08.10, 13:44 tak samo mam! w rozpuszczonych jest mi ładniej, ale za to w związanych wygodniej!! choć teraz włosy się bardziej przetłuszczają, ponieważ te słonko tak grzeje! więc wole mieć związane! a po za tym ciągle chodze do szkoły w rozpuszczonych Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: A więc... 03.08.10, 13:47 w domu chodze w koku i bez grzywki. bo tak ejst wygodniej . a do szkoły, na miasto itp. chodze w rozpuszczonych . Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: A więc... 03.08.10, 13:52 na ogół chodzę w rozpuszczonych bądź delikatnie podpiętych. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: A więc... 03.08.10, 17:11 Częściej włosy mam związane w kitek, ale w rozpuszczonych też zdarza mi się chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: A więc... 03.08.10, 13:51 Wolę rozpuszczone ;d , ale w lato jak jest tak ciepło to robię sobie kucyka i jak jest wilgoć, żeby mi się włosy nie pokręciły ; p Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa. Re: A więc... 03.08.10, 14:05 Ja to różnie albo kitka, warkocze też lubie, ale ostatnio ściełam włosy więc warkocze będzie mi ciężko upleść:^^ Albo koczki:^^ Bardzo różnie, zależy ile mam czasu do wyjścia:^^ ale stawiam w zwykły dzień na wygode:^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 Re: A więc... 03.08.10, 14:25 Ostatnio wolę związane w kuzyk czy taki kok. Jest wygodniej. Ale w rozpuszczonych też lubię chodzić, ale najpierw muszę je długo prostować ;P Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ A więc... 03.08.10, 14:27 w rozpuszczonych mi lepiej, ale niekiedy wiąże je w kucyk. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: A więc... 03.08.10, 14:32 Ja się różnie czesze ;D Zależy od dnia i humoru :p Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: A więc... 03.08.10, 14:37 Mi jest lepiej w rozpuszczonych, więc do szkoły czy jak gdzieś wychodzę to w rozpuszczonych, ale w domu i nawet w wakacje to w związanych chodzę, bo tak wygodniej ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: A więc... 03.08.10, 14:38 Rozpuszczone. Ale w lato, kiedy jest ekstremalnie gorąco, kuc lub kok to konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka Re: A więc... 03.08.10, 14:38 ja wole rozpuszczone! Ale na w-f mam związane Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: A więc... 03.08.10, 14:40 gdy gdzieś idę to zawsze w rozpuszczonych. jak jestem w domu to w kitce. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: A więc... 03.08.10, 14:40 Więc ... Uwielbiam chodzić w rozpuszczonych. ; ]] Ale czasem noszę taką kitkę. ^^ Hah.! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Zdecydowanie... 03.08.10, 14:41 ... rozpuszczone. Wyglądam w nich lepiej i jest mnie wygodniej. Kiedyś miałam ciągle kitkę, ale zmieniłam to na moją korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: A więc... wejdź tu! 03.08.10, 14:50 mam tak samo jak ty, do szkoły (i nie tylko) praktycznie zawsze chodze w związanych włosach, najczęściej robię sobie jakiś mały, artystyczny koczek, lub warkoczyki, czy też zaczesuje je w kitkę, ale w rozpuszczonych wyglądam boskoo (nie chwaląc się oczywiście). na zakończenie roku szkolnego poszlam w rozpuszczonych włosoach, lekko pofalowanych i wyszło super! dziewczyny z klasy mówiły mi, że muszę tak częsciej chodzić, ale mi ze związanymi po prostu wygodniej pozdrawiam i przepraszam że się tak rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
korcia37 Re: A więc... 03.08.10, 14:56 Ja wole kitke chociaż też w rozpuszczonych jest mi ładniej . Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: A więc... 03.08.10, 14:57 W lecie jest mi wygodniej w związanych, choć wole siebie w rozpuszczonych. Tak ogólnie to chodzę różnie, gdy jest chlodniej, rzadziej wiąże. Odpowiedz Link Zgłoś