biedronka983 04.08.10, 14:21 Mój chłopak zawsze jak gdzieś idziemy np u niego o lub u mnie jest obacuje mnie niedawno zdjął mi stanik co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denever . 04.08.10, 14:29 powiedz mu, że ma małego. nie wiem. może chce z Tobą już... ekhm... nie byłam w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 14:30 Jeśłi ci się nie podoba i się wstydzisz to mu poprostu to powiedz. Pogadaj z nim na spokojnie i powiedz, że "nie jesteś na to gotowa". Jeśli cię naprawdę kocha i ufa, to powinnien zrozumieć. Jeśli nie daj z nim spokój. NIe zasługuje na ciebie jeśłi cię nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 powiedz NIE 04.08.10, 14:30 Jak tego nie chcesz to po prostu mu to powiedz. jak dalej będzie taki napastliwy to go zostaw nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal o.O 04.08.10, 14:55 co się z tym światem dzieje?! żeby 13 latek już się chciał ten tegos ? powiedz mu żeby trzymał ręce przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 14:54 Młoda jesteś - chyba jeszcze na to za wcześnie. Jeśli nie chcesz, to powiedz "nie". Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
trampeczek No to powiedz, że Ci sie to nie podoba 04.08.10, 14:57 I tyle . Nikt nie ma Cię prawa zmuszać do seksu, no chyba że w przysżłości zostaniesz prostytutką . ;p Albo po prostu z nim zerwij . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 15:03 napisz o swoim problemie na samosi, oni cię zjadą i dostaniesz się na mistrzów. :3 jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć, naprawdę. tak chaotycznie to napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 15:07 Młoda jesteś - chyba jeszcze na to za wcześnie. Jeśli nie chcesz, to powiedz "nie". Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 15:12 Na tym świecie istnieje takie piękne słowo "nie". Użyj go. Jak to nie pomoże, to z nim zerwij - oznacza to bowiem brak szacunku do twojej osoby. Tak postępuje tylko zwykły prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 forum o modzie? 04.08.10, 15:28 zastanawia mnie kto przeniósł ten wątek na dział o modzie xD fajne te moderatorki xP Widzą coś czego my nie widzimy ;P Wcześniej było na oficjalnym forum kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
romady okej ... 04.08.10, 15:52 kurcze, co się z tymi chłopakami dzieje ? powinnaś mu powiedzieć coś w stylu 'uspokój swoje hormony chłopcze ! xd ' a jeśli nie podziała - zerwij z nim ! to chyba najlepsze rozwiązanie .. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Pomocy!!!!! 04.08.10, 15:50 pogadaj z nim powiedz że nie chcesz . a jak nie zrozumie to .... baj .? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Pomocy!!!!! 06.08.10, 17:58 Zdjął ci stanik? Marna prowokacja. o,o Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Pomocy!!!!! 06.08.10, 18:41 jejku! 13 lat i już takie rzeczy?! ile on ma lat? porozmawiaj z nim na tan temat! koniecznie. a jeżeli do niego to nie dotrze, zerwij z nim jak najszybciej. powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23101 Re: Pomocy!!!!! 06.08.10, 21:22 Powiedz mu, że sobie tego nie życzysz, a jak zrobi to jeszcze raz to szczel mu liści i idź dalej Odpowiedz Link Zgłoś