04.08.10, 16:45
co ostatnio wam się śniło?
Obserwuj wątek
    • klaudi073 Re: sny.... 04.08.10, 16:48
      nie pamiętam...
      • wejde.oknem Re: sny.... 04.08.10, 17:10
        jadłam psa xD
    • caroline13 Re: sny.... 04.08.10, 17:13
      krew......
      i gościu od ang. tańczył na rodeokissconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfused
    • ciapolka bimber o,O 04.08.10, 17:14
      • blanus Bieber klika dni temu :D 04.08.10, 17:15
        • elisss92 Re: Bieber klika dni temu :D 04.08.10, 23:41
          całą noc moja mama ("miesięcznica" śmierci), jakieś wymiany i w ogóle.
          • fryzura_mamy Re: Bieber klika dni temu :D 05.08.10, 00:33
            Mi się codziennie coś śni a ostatnio mój sąsiad surprised (stary wredny dziadek)
      • sofciaa Re: bimber o,O 05.08.10, 00:27
        mi ostatnio śnią się strasznie realistyczne koszmary o,o`
        że zostałam zgwałcona, ktoś chciał mnie pobić czy porwać oO'
    • lovekillerka Re: sny.... 04.08.10, 23:47
      durnoty^^ jak zwykle xD
      • oleska940 jak bym się naćpała 05.08.10, 00:02
        jakieś kolorowe obrazy i wogóle bez sensu
    • euforiia yyyyy.... 04.08.10, 23:57
      nie pamiętam moich snów , xDD
    • taebaby. Re: sny.... 05.08.10, 00:14
      Snił mi się Bill z TH o.O
    • xx.ada.xx Re: sny.... 05.08.10, 00:18
      Boy mojej przyjaciółki To było dziwne. Ale ona tez była w tym śnie .
    • zbieramchmury Re: sny.... 05.08.10, 00:23
      to było parę dni temu. przyśnił mi się jakiś dziwny konkurs z podziałem na dwie
      grupy. byłam z Dodą (o.o) i moim kolegą, jej wielkim fanek razem w drużynie.
      więcej nie pamiętam. to było dziwne. nawet za nią nie przepadam.
    • kajka11 Re: sny.... 05.08.10, 00:23
      ostatnio miałam dwa takie ciekawe sny :
      w pierwszym śnił mi się mój komers
      z drugiego snu pamiętam tyle, że chłopcy z klasy starszej o rok skakali po
      dachach, skoczyli na mój taras i trzech się z niego sturlikało. obok mnie w tym
      śnie stał mój tata i młoda ale oni tego nie widzieli. Nie mogę zapomnieć tego snu.
    • vaniney Re: sny.... 05.08.10, 00:45
      jak zabijam sforę z la push.
      • quelle Re: sny.... 05.08.10, 00:59
        dziwne ,
        ale jak byłam na imprezie ,
        schlałam się , poznałam kolesia ,
        potem nie wiadomo jak znalazłam się w szkole przy tablicy ;p

ja wgl. mam pokręcone sny
    • lofjukitten Ostatnio to chyba mój kumpel. 05.08.10, 00:58
      I zajebista orgia :3
    • bliss. Re: sny.... 24.08.10, 15:35
      Śniło mi się, że rozmawiałam z Jessicą Albą. Była strasznie fajna big_grin
    • katsuumi_17 Mój sen z wczoraj. 24.08.10, 17:17
      Dziś nie pamiętam, ale opowiem wam, co śniło mi się wczoraj, co utkwiło mi w pamięci.
      Otóż byłam na oddawaniu krwi. Na początek robiłam badanie morfologiczne, sama wbiłam
      sobie igłę w palec i stamtąd pobierałam próbkę. Następnie lekarka kazała mi usiąść na fotel
      i dać jej rękę, aby mogła wbić mi grubaśną igłę do pobierania krwi do oddania. A że
      miałam ogromnego strupa na jednej z żył, babka zaczęła mi go na chama przebijać.
      Potem z impetem ją wyciągnęła i zaczęła dwa razy na chama (i na oślep) wbijać tę igłę w
      kolejną żyłę. Polała się krew. Brr, jak to piszę to mi się słabo robi. Nie wiem czy jeszcze
      kiedykowliek oddam krew, haha big_grin W każdym razie- szybko uciekłam z płaczem i
      poskarżyłam innemu lekarzowi na tę kobietę xD
    • bellacullenx Re: sny.... 24.08.10, 17:27
      tornada,Robert ;*, szkoła
    • oliiviia ooou. O.O 24.08.10, 17:29
      dzisiaj nie pamiętam, ale pamiętam, że ostatnio śniło mi się jak musiałam zabić
      swojego tatę bo był zły. i nie mogłam go zabić. jedynym sposobem na to to,
      wbicie mu młotka w oko. tylko, że nie mogłam dosięgnąć do jego głowy. o.o ale
      jakiś dziadek przyszedł i mnie podsadził. i go zabiłam. ale okazało się, że to
      była gra i przeszłam pierwszy poziom, więc przeszłam do następnego. była inna
      plansza i znowu tata, którego miałam zabić tylko, że silniejszy. o.o
      • agatka1996 Re: ooou. O.O 24.08.10, 17:37
        oliiviia :super sen
        • oliiviia Re: ooou. O.O 24.08.10, 17:59
          ta, świetny. XD
          ten należy do tych gorszych. mam sny, który nieraz film przypominają. a niektóre
          są tak realistyczne, że nie wiem co było snem, a co prawdą. c;
    • madalena Re: sny.... 24.08.10, 17:30
      niepamiętanym.
    • karmel_ Re: sny.... 24.08.10, 17:31
      jedyne co pamiętam , to sprzed paru dni , jak wyprowadziłam się i miałam nowy dom .
    • aguniapl99 >>>>>>>>>>>ŁOZO<<& 24.08.10, 17:39
      Ostatnio śnił mi się Łozo z zespołu Afromental smile
      Tzn. to było tak, że grali koncert w moim mieście smile
      Łozo się we mnie zakochał i takie tam.
      Oświadczył mi się. serce

Albo byłam na koncercie Afromental, a oni dawali autografy, a ja sobie rozmawiał z Łozem.
      Bardzo często śni mi się Łozo ostatnio smile
      Pozdrawiam fanów wspaniałego zespołu Afromental smile
    • samawkinie Re: sny.... 24.08.10, 17:47
      ha, a ja miałam dzisaiaj taki dziwny sen big_grin
      [tak dla wprowadzenia, nie dawno wróciłam z obozu]
      to tak, byłam jakimś tam obozie i w tym hotelu co mieszkaliśmy, dokładnie piętro niżej
      pod moim pokojem mieszkała Lady Gaga big_grin potem nie wiem jak się tam znalazłam ale
      byłam u niej w pokoju i była bardzo miła (nie wiem, jak ale rozmawiałyśmy po polsku xD),
      i po pewnym czasie dała mi ona swoją czapkę z daszkiem big_grin. nie wiem na czym ten sen
      polegał, ale dobra xD
    • kotek.bieberka Re: sny.... 24.08.10, 18:04
      chłopak który teraz bedzie w drugiej gimnazjum, śniło mi sie że ja byłam w
      pierwszej gimnazjum on był w trzeciej, i on mnie chciał skocić, a reszte już nie
      pamiętam.........
      • kotek.bieberka Re: sny.... 24.08.10, 18:05
        i jeszcez że on mi tam wyznał że mu sie podobam i wgl.....
    • sweet94 Re: sny.... 24.08.10, 18:16
      a mnie noc w noc śni mi się taka jakby historia. od zakończenia obozu śni mi się
      obóz tylko taki... odmieniony. byłam w pasymiu. niby w śnie też jestem w pasymiu
      ale on zupełnie inaczej wygląda niż w rzeczywistości. są tajne przejścia,
      schowki, zakamarki. i najdziwniejsze jest to że dodatkowo jest tam malfoy! istny
      draco malfoy z kamienia filozoficznego! a druga rzecz która jest dziwna to to że
      dziewczyna z którą utrzymuję najwięcej kontaktu mnie nienawidzi! przykre...

niby ten sam sen ale zawsze o czym innym. taki jakby serial.

a raz jakieś 5 dni temu po tym pierwszym śnie śniło mi się że na kotku zakładam
      wątek o tym jakie jest zaklęcie na sprzątaniebig_grin. w śnie pomogła mi katsuumi_17.
      nieźle, co?

mnie to się zawsze śnią dziwactwa... i johny deep. ale to już inna historia.
      • janvier Re: sny.... 24.08.10, 18:29
        Ja nie pamiętam co mi się śniło , ale mogę opowiedzieć co śniło się mojej
        koleżance (klaudii) , bo ona ma zarombiste sny . wink

No więc : mama Klaudii mówiła po niemiecku , ale ona ją rozumiała . Michał
        (kolega) chodził za mamą Klaudii i mówił : Szwab , Szwab ! smile
        Mama Klaudii powiedziała że przyszedł jej chłopak , a Klaudia nie wiedziała o
        co chodzi bo ona nie ma chłopaka i nagle patrzy a zza rogu wychodzi J.B. !
        shock Klaudia zaczęła wszeszczeć i pobiegła na górę (gdzie nie wiem czemu
        mieszkałam ja) wchodzi i patrzy a tam mój tata obściskuje się z Taylor Swift ..
        ? ... haha xd

Albo o zmierzchu : jak Edward zmienił się w choinkę i Bella go szukała po lesie
        big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka