bellamk 04.08.10, 16:45 co ostatnio wam się śniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caroline13 Re: sny.... 04.08.10, 17:13 krew...... i gościu od ang. tańczył na rodeo Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Bieber klika dni temu :D 04.08.10, 23:41 całą noc moja mama ("miesięcznica" śmierci), jakieś wymiany i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy Re: Bieber klika dni temu :D 05.08.10, 00:33 Mi się codziennie coś śni a ostatnio mój sąsiad (stary wredny dziadek) Odpowiedz Link Zgłoś
sofciaa Re: bimber o,O 05.08.10, 00:27 mi ostatnio śnią się strasznie realistyczne koszmary o,o` że zostałam zgwałcona, ktoś chciał mnie pobić czy porwać oO' Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 jak bym się naćpała 05.08.10, 00:02 jakieś kolorowe obrazy i wogóle bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: sny.... 05.08.10, 00:18 Boy mojej przyjaciółki To było dziwne. Ale ona tez była w tym śnie . Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: sny.... 05.08.10, 00:23 to było parę dni temu. przyśnił mi się jakiś dziwny konkurs z podziałem na dwie grupy. byłam z Dodą (o.o) i moim kolegą, jej wielkim fanek razem w drużynie. więcej nie pamiętam. to było dziwne. nawet za nią nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: sny.... 05.08.10, 00:23 ostatnio miałam dwa takie ciekawe sny : w pierwszym śnił mi się mój komers z drugiego snu pamiętam tyle, że chłopcy z klasy starszej o rok skakali po dachach, skoczyli na mój taras i trzech się z niego sturlikało. obok mnie w tym śnie stał mój tata i młoda ale oni tego nie widzieli. Nie mogę zapomnieć tego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: sny.... 05.08.10, 00:59 dziwne , ale jak byłam na imprezie , schlałam się , poznałam kolesia , potem nie wiadomo jak znalazłam się w szkole przy tablicy ;p ja wgl. mam pokręcone sny Odpowiedz Link Zgłoś
bliss. Re: sny.... 24.08.10, 15:35 Śniło mi się, że rozmawiałam z Jessicą Albą. Była strasznie fajna Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Mój sen z wczoraj. 24.08.10, 17:17 Dziś nie pamiętam, ale opowiem wam, co śniło mi się wczoraj, co utkwiło mi w pamięci. Otóż byłam na oddawaniu krwi. Na początek robiłam badanie morfologiczne, sama wbiłam sobie igłę w palec i stamtąd pobierałam próbkę. Następnie lekarka kazała mi usiąść na fotel i dać jej rękę, aby mogła wbić mi grubaśną igłę do pobierania krwi do oddania. A że miałam ogromnego strupa na jednej z żył, babka zaczęła mi go na chama przebijać. Potem z impetem ją wyciągnęła i zaczęła dwa razy na chama (i na oślep) wbijać tę igłę w kolejną żyłę. Polała się krew. Brr, jak to piszę to mi się słabo robi. Nie wiem czy jeszcze kiedykowliek oddam krew, haha W każdym razie- szybko uciekłam z płaczem i poskarżyłam innemu lekarzowi na tę kobietę xD Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia ooou. O.O 24.08.10, 17:29 dzisiaj nie pamiętam, ale pamiętam, że ostatnio śniło mi się jak musiałam zabić swojego tatę bo był zły. i nie mogłam go zabić. jedynym sposobem na to to, wbicie mu młotka w oko. tylko, że nie mogłam dosięgnąć do jego głowy. o.o ale jakiś dziadek przyszedł i mnie podsadził. i go zabiłam. ale okazało się, że to była gra i przeszłam pierwszy poziom, więc przeszłam do następnego. była inna plansza i znowu tata, którego miałam zabić tylko, że silniejszy. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: ooou. O.O 24.08.10, 17:59 ta, świetny. XD ten należy do tych gorszych. mam sny, który nieraz film przypominają. a niektóre są tak realistyczne, że nie wiem co było snem, a co prawdą. c; Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: sny.... 24.08.10, 17:31 jedyne co pamiętam , to sprzed paru dni , jak wyprowadziłam się i miałam nowy dom . Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 >>>>>>>>>>>ŁOZO<<& 24.08.10, 17:39 Ostatnio śnił mi się Łozo z zespołu Afromental Tzn. to było tak, że grali koncert w moim mieście Łozo się we mnie zakochał i takie tam. Oświadczył mi się. Albo byłam na koncercie Afromental, a oni dawali autografy, a ja sobie rozmawiał z Łozem. Bardzo często śni mi się Łozo ostatnio Pozdrawiam fanów wspaniałego zespołu Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: sny.... 24.08.10, 17:47 ha, a ja miałam dzisaiaj taki dziwny sen [tak dla wprowadzenia, nie dawno wróciłam z obozu] to tak, byłam jakimś tam obozie i w tym hotelu co mieszkaliśmy, dokładnie piętro niżej pod moim pokojem mieszkała Lady Gaga potem nie wiem jak się tam znalazłam ale byłam u niej w pokoju i była bardzo miła (nie wiem, jak ale rozmawiałyśmy po polsku xD), i po pewnym czasie dała mi ona swoją czapkę z daszkiem . nie wiem na czym ten sen polegał, ale dobra xD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: sny.... 24.08.10, 18:04 chłopak który teraz bedzie w drugiej gimnazjum, śniło mi sie że ja byłam w pierwszej gimnazjum on był w trzeciej, i on mnie chciał skocić, a reszte już nie pamiętam......... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: sny.... 24.08.10, 18:05 i jeszcez że on mi tam wyznał że mu sie podobam i wgl..... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: sny.... 24.08.10, 18:16 a mnie noc w noc śni mi się taka jakby historia. od zakończenia obozu śni mi się obóz tylko taki... odmieniony. byłam w pasymiu. niby w śnie też jestem w pasymiu ale on zupełnie inaczej wygląda niż w rzeczywistości. są tajne przejścia, schowki, zakamarki. i najdziwniejsze jest to że dodatkowo jest tam malfoy! istny draco malfoy z kamienia filozoficznego! a druga rzecz która jest dziwna to to że dziewczyna z którą utrzymuję najwięcej kontaktu mnie nienawidzi! przykre... niby ten sam sen ale zawsze o czym innym. taki jakby serial. a raz jakieś 5 dni temu po tym pierwszym śnie śniło mi się że na kotku zakładam wątek o tym jakie jest zaklęcie na sprzątanie. w śnie pomogła mi katsuumi_17. nieźle, co? mnie to się zawsze śnią dziwactwa... i johny deep. ale to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: sny.... 24.08.10, 18:29 Ja nie pamiętam co mi się śniło , ale mogę opowiedzieć co śniło się mojej koleżance (klaudii) , bo ona ma zarombiste sny . No więc : mama Klaudii mówiła po niemiecku , ale ona ją rozumiała . Michał (kolega) chodził za mamą Klaudii i mówił : Szwab , Szwab ! Mama Klaudii powiedziała że przyszedł jej chłopak , a Klaudia nie wiedziała o co chodzi bo ona nie ma chłopaka i nagle patrzy a zza rogu wychodzi J.B. ! Klaudia zaczęła wszeszczeć i pobiegła na górę (gdzie nie wiem czemu mieszkałam ja) wchodzi i patrzy a tam mój tata obściskuje się z Taylor Swift .. ? ... haha xd Albo o zmierzchu : jak Edward zmienił się w choinkę i Bella go szukała po lesie Odpowiedz Link Zgłoś