silve 04.08.10, 22:42 Hej... Byłam nad morzem i dzisiaj wróciłam Ale strasznie mało się opaliłam Niestety moja karnacja nie pozwala sobie na zbrązowienie Tak więc czy macie jakieś sposoby na dobrą opaleniznę?? Dodam że byłam kilka razy na basenie w ten największy upał w godz. 11-18 i nic!! Nikt przez to mi nie uwierzy że byłam nad morzem Proszę pomocy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doggy Re: opalenizna ;/ 04.08.10, 22:51 ja też tak mam. wa tygodnie nad morzem siedziałam i nic -.- Odpowiedz Link Zgłoś
dziposs_. Re: opalenizna ;/ 04.08.10, 22:52 ja na koniec sierpnia wybieram się na wczasy jeszcze raz ^^ < 3 a więc: zaczełam jeść marchewkę ! podobno to pomaga . opalenizna powinna zostać na dłuuugo ale zobaczymy . czy się wgl opalę ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
poppy Re: opalenizna ;/ 05.08.10, 00:52 powiem Ci, że ja miałam tak samo jak ty. Mam mleczną karnację i trudno się opalam na szczęście nie na czerwono, ale co z tego. Czemu wszyscy do cholery uganiają za tą opalenizną. Myślę, że jasna karnacja też jest piękna, ja przestałam uganiać za opalenizną. Jeśli jednak na prawdę Cię to martwi to szoruj na solarium;D Lub spróbuj sama śmiać się ze swojej karnacji, miej do siebie dystans, to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś