marissa93 05.08.10, 13:07 Siemka, mam pytanie czy któraś z was ćwiczy AW6 ? Jakie są efekty ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renooo17 Próbowałam 05.08.10, 13:09 Ale jestem za mało systematyczna xD Nie chciało mi sie tak trenować codziennie... Mój chłopak też ćwiczył ale mu sie odechciało xD Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Aerobiczna 6 Weidera. 05.08.10, 13:26 w zeszłym roku ćwiczyłam razem z kumplami ;p , za pierwszym razem wytrzymałam 3 dni za drugim 7 , a jeden mój kumpel 39 dni, bo do końca nie dał rady , a drugi w połowie wymiękł xd .. ale nie powiem, efekty są po tym ; d Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Aerobiczna 6 Weidera. 05.08.10, 14:59 efekty są, ale najczęściej widać je można dopiero po 20 dniach a nawet później - trzeba więc być systematycznym i mocno zmotywowanym, bo to tylko wygląda tak łatwo, a naprawdę mocno trzeba się napocić, żeby wtrwać. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Aerobiczna 6 Weidera. 05.08.10, 17:35 Interesowałam się tym, ale zacząć nie zaczęłam. czemu? Nie potrafię z na tyle zmotywować, żeby się tak męczyć. Jeśli będę gruba i będę musiała ćwiczyć - zacznę :p Odpowiedz Link Zgłoś