19juniorka10 06.08.10, 19:15 właśnie wróciłam z kina jestem pod mega wrażeniem filmu. jesli chodzi o muzyke to nie mogłam usiedzieć w fotelu tak wpadała w ucho a wy? byłyście? wybieracie sie? czy nie lubicie tego typu filmow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yonkee Re: Step up 3D 06.08.10, 19:19 wybieram się. dokładnej daty jeszcze nie znam ale na pewno pójdę - muszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Step up 3D 06.08.10, 21:33 omg , omg , omg , zaje.bisty film ! : 3 już go pokochałam i idę jeszcze raz , ale nie wiem kiedy xd fajnie by było jak by to na dvd udostępnili z okularami 3D czy coś takiego .. < 3 ja po filmie ryczałam jeszcze z 10 min , jak na końcówce się pocałowali , ahh . : 3 a jeszcze jak ten moose pocałował cam .. wtedy oszalałam . xd ale moose ( adam g. sevani ) jest boski i co jeszcze bosko tańczy , mrrrah , uwielbiam go ! xd : * gorrrąco polecam do obejrzenia filmu . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
m.jackson_ Re: Step up 3D 14.08.10, 15:55 klaudia2081 napisał(a): > omg , omg , omg , zaje.bisty film ! : 3 już go pokochałam i idę jeszcze raz , a > le nie wiem kiedy > xd fajnie by było jak by to na dvd udostępnili z okularami 3D czy coś takiego . > . < 3 ja po > filmie ryczałam jeszcze z 10 min , jak na końcówce się pocałowali , ahh . : 3 a > jeszcze jak ten > moose pocałował cam .. wtedy oszalałam . xd ale moose ( adam g. sevani ) jest b > oski i co > jeszcze bosko tańczy , mrrrah , uwielbiam go ! xd : * gorrrąco polecam do obejr > zenia filmu . ; > ) Widze ze ty też uwielbiasz Adasia. XDD Gość jest niemożliwy .!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Step up 3D 14.08.10, 17:04 ja też byłam film jest świetny i rewelacyjny pod każdym względem :d najbardziej spodobała mi się scena podczas wielkiego finału Wordl Jam, kiedy Moose rozwalił cały parkiet i później tańczyli w wodzie :3 i jeszcze jak Natalie i Luck są w tym miejscu i puszczają takie jakby bąbelki z rurek od picia <3 układy były mega, sama chciałabym tak tańczyć :3 a przy samym końcu, kiedy Natalie już wyjeżdżała i żegnała się z nimi to mi się ryczeć chciało ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Step up 3D 06.08.10, 19:19 Też właśnie wróciłam ; d Zajebiste było ; d strasznie dużo tańca i w ogóle , ciekawe moim zdaniem ; D Odpowiedz Link Zgłoś
zel_ka :):) 06.08.10, 21:38 Uwialbiam step up. jeszce niebyłam dopiero bede szła. I i II czesc super mam nadzieje ze 3 tez (podjarałam sie) Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Step up 3D 06.08.10, 19:20 ja się właśnie wybieram xP uwielbiam tego typu filmy ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Step up 3D 06.08.10, 19:20 Ja byłam , też niedawno wróciłam. Film po prostu MEGA ! Jak walczyli w tym finale i jak piraci potem zaczlei tańczyć co ta dizewczyna do nich dołączyła to poprostu sama chciałam do Nich dołączyć.OBY WIĘCEJ TakICH FILMÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Step up 3D 06.08.10, 19:22 Ja osobiscie nie byłam ale sie wybieram. ; p i oczywiscie kocham tego rodzaju filmy są the best. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Step up 3D 06.08.10, 19:25 Tylko szkoda, ze nie było Tylera ; ((( Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 jutro!!! 06.08.10, 19:27 Ja ide jutro na 15:30 i wręcz nie moge sie doczekac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Step up 3D 06.08.10, 19:27 Byłam i bardzo mi się podobało Kocham taneczne filmy, bo sama tańczę ( chociaż wiadomo, że nie tak dobrze jak aktorzy w Step Up xD ). Film stworzył taki klimat, że pół sali tańczyło na siedząco I jeszcze te efekty 3D... Polecam wszystkim, którzy nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Step up 3D 06.08.10, 19:32 ja ide jutro i już nie mogę sie doczeka . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
najfajniejsza97 Re: Step up 3D 06.08.10, 19:34 Ja sama tańczę to co oni.. Jestem pod wrażeniem filmu świetny Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Step up 3D 06.08.10, 19:37 mam zamiar iść, ale jakoś nie teraz. dopiero co była premiera i dużo ludzi jest , a na ostatkach mało , a ja wolę oglądać film w spokoju . x d Odpowiedz Link Zgłoś
malinka19745 Re: Step up 3D 06.08.10, 19:37 uwielbiam filmy takie jak Step up , chodzi i taniec i super muzę . : D ja się wybieram na film , nie ma nawet takiej opcji żebym nie poszła . tylko nie wiem kiedy , muszę sprawdzić kiedy u nas w kinie grają , bo piszą że np . film wychodzi 6 . a u nas w kinie tak nie ma , więc trzeba się pilnować i sprawdzać . Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19xd Re: Step up 3D 06.08.10, 19:50 Byłam dzisiaj na maratonie Step up..i bylo zajebiście.. A Step up 3D to normalnie powalało, mega był.. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Step up 3D<3 08.08.10, 21:15 właśnie wróciłam z kina : o . Poprostu meeega film ! Jest wspaniały<3 najlepszy z wszystkich części! Polecam wszystkim ten film. Jeszcze nie widziałam w kinie tak zajebistego (sory za wyrażenie ale nie wime jak to określić ) filmu . Chciałabym tak tańczyć<3333333 Odpowiedz Link Zgłoś
lenka955 Re: Step up 3D 06.08.10, 20:36 Ja MUSZĘ IŚĆ ! A po przeczytaniu opini o tym filmie to juz w ogóle !! Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Step up 3D 06.08.10, 20:38 Też właśnie wróciłam z kina i jestem pod wielkim wrażeniem, nie spodziewałam sie tego ! Super film, super muzyka, kocham takie filmy bo kocham taniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx wybieram się.. 06.08.10, 21:48 ale z przyjaciółką, która teraz wyjechała na wakacje, więc pójdę jak wróci ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meigh_ powiedzmy sobie prawdę w oczy.. 07.08.10, 16:47 film wbił mnie w fotel. byłam wczoraj i .. No powiem tak w skrócie. Niesamowity. taniec, pokazy.. noo robiły OGROMNE wrażenie. ogromne. bardzo dobra treść. gra aktorska. słowa wypowiadane czym jest taniec.świetna muzyka,klimat. i nie mówię, tego dlatego że taniec , muzyka to moje pasje. film zachwycił każdego. w kinie. koło mnie siedziało sporo ludzi po 30 samych. praktycznie sami dorośli. nikt nie chrupał popcornu, nie pił coli.. każdy siedział nieruchomo, podziwiając film. Film cudownie pokazał, czym jest taniec. Genialny. to poprostu trzeba zobaczyć.Oczywiście noo może nie każdemu się podobać, konkretnie. ale robi duże wrażenie. a czy się spodoba , to oczywiście zależy od was. Odpowiedz Link Zgłoś
meigh_ Re: powiedzmy sobie prawdę w oczy.. 07.08.10, 16:49 * po trzydziestce , samych. ) Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi jutro się wybieram, a... 07.08.10, 16:51 ... muzyka, rzeczywiście niesamowicie wpadająca w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
zel_ka Re: wybieram się. ;) 08.08.10, 21:21 chce isc w poniedziałek(ale rodzice mnie niecha puscic).! uwielbiam step up. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Step up 3D 08.08.10, 21:17 Uwielbiam takie filmy ale obejrzę w domu (nie ten sam efekt ale zawsze coś) ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
sruo. pojutrze. 08.08.10, 21:25 idę z koleżanką we wtorek. już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś