kiwqo 07.08.10, 13:19 Hej, właśnie chce założyć fbl. Ale nie mam zupełnie pomysłu na nick... Macie coś fajnego w zanadrzu? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_cat Re: Pomysł na nick ? - pomóżcie 07.08.10, 13:32 niegapsienamnie , brakpomyslunanick . i kij, nie mam pomysłu. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Pomysł na nick ? - pomóżcie 07.08.10, 13:37 eh nie wiem. mozesz sb zrobic nick taki np co lubisz : czkoladowaa. x D Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: Pomysł na nick ? - pomóżcie 07.08.10, 13:54 Jeżeli masz jakiś ulubiony zespół to możesz Paramorka , albo Greendayówka . Albo jakiś ulubiony napój to jego nazwę . jest dużo pomysłów . Albo jesli masz ksywkę to możesz dać ją ale jesli ci się ta skywka nie podoba to możesz ją przerobić . Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Re: Pomysł na nick ? - pomóżcie 07.08.10, 14:16 eee,to tylko fbl,ja tam dałam prosta nazwe zeby znajomi mnie mogli znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Pomysł na nick ? - pomóżcie 07.08.10, 14:17 biały_murzyn , nie wiem, nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś