Dodaj do ulubionych

Nowa szkoła...

13.08.10, 16:06
Mam taki problem bo wyprowadzam się i idę od 1 września do nowej szkoły.Mam 11 lat i
idę do klasy piątej.Strasznie sie tym stresuje bo niewiem jak będzie często zadaje sobie
pytania typu: jak to będzie?,czy mnie polubią? itp.Strasznie sie denerwuje co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • szprotka02 Re: Nowa szkoła... 13.08.10, 16:13
      nie badz spieta, usmiechaj sie, gadaj z wszystkimi,normlnie, jakbyście sie
      znali..jesli beziesz siedziec cicho w kącie to nikt nie bedzie chciał z tobą
      gadac i w ogóle pomyslą, ze jakaś dziwna jestes czy coś... no, ie bedzie zle.
    • zuziora_ Re: Nowa szkoła... 13.08.10, 16:15
      Po prostu już na rozpoczęciu roku szkolnego w swojej klasie popatrz się po dziewczynach,
      która wydaje się sympatyczna i grzeczna - taka jak ty. Zagadaj delikatnie pytaniem, że nie
      chce ci się rozpoczynać nauki xD następnie przedstaw się i spytaj czy jest z koleżanką. Piąta
      klasa jest jeszcze miła i sympatyczna, że tak powiem c:

Ave^
    • nika94 Re: Nowa szkoła... 13.08.10, 16:26
      Zachowuj się normalnie. Zagadaj do dziewczyny która wydaje się sympatyczna i wszystko
      bedzie ok wink
      I nie stresuj się tak. tongue_out
    • katsuumi_17 Re: Nowa szkoła... 13.08.10, 19:20
      Bądź otwarta na nowych znajomych i nie wstydź się do nich podejść. Pokaż się z jak
      najlepszej strony, ale nie graj- bo ludzie od razu zauważają fałsz. Przyzwyczaisz się, na
      początku każdy będzie chciał z tobą pogadać, wybadać cię. Nie zamykaj się na nich, nie
      siedź w kącie, bo wtedy możesz dużo stracić w ich oczach.
    • whyduckxoo Nic. 13.08.10, 19:26
      Bądź sobą. Na pewno Cię polubią. Czemu mieliby nie polubic?
    • whyduckxoo Nic. 13.08.10, 19:26
      Bądź sobą. Na pewno Cię polubią. Czemu mieliby nie polubic?
    • jade Re: Nowa szkoła... 13.08.10, 19:28
      kurdę kolejna osoba która ma ten sam problem - czy nie mogłabyś przeszukać forum
      i znaleźć podobny temat ?
    • judixd nic nie możesz zrobić.. ale 13.08.10, 19:40
      bądz dobrej myśli i nie przejmój sie tak xd
    • blizniaczkii Re: Nowa szkoła... 15.08.10, 14:19
      po prostu bądź sobą, niby czemu mieli by cię nie polubić.
      • wyobraznia Re: Nowa szkoła... 15.08.10, 14:44
        wielebym oddała, aby pójść do szkoły nie znając nikogo. <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka