kc_m 13.08.10, 17:04 Jak delikatnie olać chłopaka? Prosze to ważne. Jestem z chlopakiem ale juz nic do niego nie czuje i nie mam serca zerwac pomozcie prosze...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusssia Re: Nie 13.08.10, 17:08 bądź szczera powiedz wprost, mozliwe ze go to zaboli , ale przejdzie mu . i powiedz to szybko , bez sensu jest to ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Nie 15.08.10, 14:59 Musisz z nim zerwać... Nie możesz udawać że coś do niego czujesz tylko po te żeby go nie urazić... Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Nie 13.08.10, 18:43 powiedz mu wprost, że nic już nie czujesz, no i że nie chcesz go ranić i zmuszać siebie do udawania, że go kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Nie 13.08.10, 19:51 powiedz mu, że z czasem miłośc przemija, nawet ta największa i teraz właśnie Ty jesteś w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Nie 13.08.10, 21:23 Napisz mu sms`a, że chcesz zerwać tę znajomość. u mnie zadziałało <33 Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Nie 14.08.10, 14:17 Czasem nie rób tego sms! Co on sobie o Tobie pomyśli?Musisz się z nim spotkać i powiedzieć mu, że nie ma już chemii między Wami, ale pragniesz abyście zostali przyjaciółmi (jeśli chcesz). Sms go dużo bardziej urazi, że zrobiłaś to w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Nie 14.08.10, 14:42 Powiedz mu, że czujesz się nieswojo w tym związku. Poproś o przyjaźń. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 Re: Nie 14.08.10, 14:52 ja zerwałam esem i to był błąd bo sie do mnie potem nieodzywał lepiej sie z nim spotakaj x) 3 maj się ;p powodzenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Re: Nie 14.08.10, 16:56 w Bravo był podobny artykuł więc moge ci co nie co doradzic ; ) Powiedz mu że uważasz go za świetnego chłopaka i że wasz związek był dla ciebie ważny ale mimo to chcesz go zakończyć. Zaraz po rozstaniu w miarę możliwości unikaj spotkań z nim, na smsy odpowiadaj grzecznie i krótko lub wcale. Z czasem gdy jego uczucia osłabną on zaakceptuje twoją decyzje. Lecz nie pisz do niego smsa o tym że chcesz z nim zerwać bo to by było poniżej pewnego poziomu. Najlepiej wybierz odpowiednie miejsce w którym nikt wam nie bedzie przeszkadzał. Powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Nie 14.08.10, 17:05 Czy to nie ty pisałaś,że zrobiłaś to z kuzynem?No jak tam a tym?Te dwie sprawy mają jakiś związek? A co do tematu,to napewno nie SMsem,zaproś go gdzieś do parku i normalnie powiedz co czujesz,pocałuj go ostatni raz i odejdź.Nie może się nie zgodzić,bo jak mu na tobie zależy to zaakceptuje rozstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Nie 15.08.10, 14:53 MAM wrażenie,że nie chcesz nam zdradzić co u tego kuzynka? Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Nie 14.08.10, 17:06 co ci da to że będziesz delikatna . ????????????! Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Nie 14.08.10, 17:10 Może da jej reputację?Ludzkie uczucia?Może kulturę w oczach chłopaka?! Według ciebi liczy się tylko efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Nie 14.08.10, 17:10 Nie wysylaj smsa! Joe Jonas zerwal z Taylor przez telefon, a wyslanie smsa jest jeszcze gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik proszę cie!!! >tu< 14.08.10, 17:35 tylko nie zrywaj z nim przez sms'a to żałosne i bolesne dla tamtej osoby. Po prostu z nim porozmawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Spotkaj sie z nim i 14.08.10, 19:55 powiedz prosto , nie ma nic gorszego niż owijanie w bawełne . Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Nie 14.08.10, 19:59 przepraszam, ale to koniec, ale wiedz, że byłeś dla mnie ważny i dziękuję ci za spędzone chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Nie 14.08.10, 20:04 Moim zdaniem powinnaś byś stanowcza i delikatna zarazem. Powidz mu np. "No wiesz jest taka sprawa. Zwlekałam z tym dosyc długo. Nie chcę z tobą dłżej chodzic (tutaj podaj kilka argumentów). Powiedz cos tam podobnego . Odpowiedz Link Zgłoś
trampeczek Miałam podobnie... 15.08.10, 14:56 Musisz się z nim spotkać i spokojnie powiedzieć mu że już nic nie czujesz i że z wami koniec.. To trudne wiem.. Ale nie ma innego wyjścia... Tylko nie pisz mu mesa czy nie rób czegoś w tym rodzaju bo to niedojrzałe i nieodpowiedzialne... Trzymaj się . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Nie 15.08.10, 15:22 Po prostu mu to powiedz i to jak najszybciej, jeśli będziesz zwlekać będzie jeszcze gorzej.! Powiedz że nic do niego nie czujesz i że lepiej jeśli zostaniecie zwykłymi kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Nie 15.08.10, 17:09 powiec mu ze juz nie czujesz do niego tego co wcześcniej i ze lepiej by było gdybyscie zostali przyjaciółmi. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
disney_owka normalnie zrywam z tobą i już 15.08.10, 17:22 twoja słit kochana disney_ówka ci radzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Nie 17.08.10, 19:05 " Sorry, już nic do Ciebie nie czuję. Uważam, że ciągnięcie tego dalej jest bezsensu " Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Nie 19.08.10, 14:07 normalnie. mówisz mu, ze cie nie jara i nie możesz z nim być, i niech spada. możesz wcześniej go unikać albo coś zeby sie skapnął i wtedy bedzie sie juz spodziewał zerwania to go tak nie dotknie. Odpowiedz Link Zgłoś