Dodaj do ulubionych

Flower by Kenzo

15.08.10, 07:32
Witam kociaki smile
A wiec , jakis czas temu moj tata kupil mi i mamie perfumy , moja mama sobie wybrala Flower by Kenzo. Jako iz w zestawie byl jeszcze malutki balsam do ciala , wzielam go dla siebie. Chcialam dodac ze wczesniej uzywalam bardzo duzo balsamow , samarowalam sie zawsze po prysznicu i nic mi nie pomagalo uncertain po prostu taka sucha skora..
Od tamtego czasu gdy posmarowalam sie 2/3 razy tym balsamem...idealna skora , gladziutka itd. tylko problem w tym ze byl maly i sie skonczyl sad
Poszukiwalam na allegro samego balsamu bez zestawu ale nie znalazlam
Mniej wiecej w calosci to wyglada tak : www.perfumy-perfumeria.pl/data/gfx/pictures/medium/1/9/7391_1.jpg
W sklepach tego balsamu nie ma bo patrzylam...
Wiecie moze gdzie moge dostac ten balsam ? bez wzgledu na cene
Swoja droga jakie byscie balsamy do ciala polecily ? osobiscie uzywalam z dove to mi nie za bardzo pomagaly , nivea tez mi jakos nie ida. Aktualnie mam jakis...nie napisze nazwy bo nawet nie pamietam (mieszkam za granica i niektore slowa sa na prawde dlugie..) tak czy siak nie jest najgorszy ale znow poprawy jakiejs przyzwoitej nie widze.
Pozdrawiam smile

Ps. przepraszam za bledy i jesli taki watek juz byl to koszyk smile
Obserwuj wątek
    • julik Re: Flower by Kenzo 15.08.10, 11:29
      Niestety nie wiem jak ci pomóc . Nie widziałam tego balsamu w sklepie .
      Ja jestem teraz zauroczona balsamem Dove z drobinkami złota , ale jeśli na ciebie nie
      działa ...
      Może spróbuj coś z serii Vichy esentiales , ja używałam balsamu i naprawde polecam .
      Doskonale nawilża i ma przyjemny , różany zapach . Proszę , tu zdjęcie całej serii ( balsam
      do ciała to ten największy )
      • julik Re: Flower by Kenzo 15.08.10, 11:30
        sorry zdjęcie nie weszło :
        www.beautyspion.de/spionneu/wp-content/uploads/2009/11/Vichy-Essentielles-Teaser.jpeg
        • black_angell Re: Flower by Kenzo 15.08.10, 19:49
          Dziekuje Ci smile
          Prosze pomozcie i sie wypowiadajcie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka