allie. 15.08.10, 12:20 Jaki kierunek wybrałybyście na studiach? Ja zastanawiam się nad szkołą filmową, wydział reżyserski. Ale jak teraz o tym myślę, to wydaje mi się to nieosiągalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszqa13 Re: Kierunek. 15.08.10, 12:27 ja ide dopiero za jakieś 5 lat boadjże ale chce iść na prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Kierunek. 21.08.10, 22:03 Ja mam dopiero 12 lat .! Ale jak na razie chce iść na prawo . ! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Kierunek. 15.08.10, 12:27 myślę nad japonistyką i anglistyką ale się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Kierunek. 15.08.10, 12:29 chciałam iść na sztukę, potem na filologię angielską, a następnie na japonistykę. Tsa, prawdopodobnie zmieni mi się to jeszcze wiele razy, ale... gdyby tak ukończyć japonistykę, następnie zarządzanie i marketing, to można by zostać menadżerką jakiejś zacnej, japońskiej korporacji. lol. Odpowiedz Link Zgłoś
martulla re 15.08.10, 12:30 hmm . psychologia ; ) mam do tego naturalny talentxd kiedyś myślałam o anglistyce czy też informatyka ; ) ale nie taka w szkole tylko bardziej na programistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: re 15.08.10, 12:33 Myślałam nad architekturą wnętrz lub ogrodów lub farmacją , ale raczej to pierwsze , bo nienawidzę chemii Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Kierunek. 15.08.10, 12:30 mam dopiero 13 lat i jakoś nie myslę o studiach. ale sądzę, że filologia polska lub filozofia. a w ostateczności biologia lub ochrona środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kierunek. 15.08.10, 12:35 Ja mam jeszcze 5 lat. Ale zastanawiam się nad kierunkiem związanym z biologią. Odpowiedz Link Zgłoś
free ; ) 15.08.10, 12:32 Czemu nie możliwe ? Ja chciałabym studiować medycyne, dokładnie dermatologie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexxiss Re: Kierunek. 15.08.10, 12:33 Jeżeli tak będziesz myśleć to na pewno tak będzie. Musisz myśleć pozytywnie Dobrze by było gdybyś w razie czego miała plan b W RAZIE CZEGO xdd Może wcale nie będzie Ci potrzebny. Ja jeszcze nie myślałam o tym co chce robić w przyszłości... Buziak ;** Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Kierunek. 15.08.10, 12:39 Hm, może psychologia albo studia aktorskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Kierunek. 15.08.10, 12:38 Jeszcze nie wiem. Teraz poszłam do technikum ekonomicznego, więc myślę, że coś w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Kierunek. 15.08.10, 12:40 ja geodezje, jaką to jeszcze nie wiem. studiów nie wiąże z marzeniami (no bo kto normalny marzy o byciu geodetą? ) a reżyseria wcale nie jest nieosiągalna, po prostu trzeba być kreatywnym, ambitnym, mieć wizję i to 'coś' żeby stworzyć obraz niebanalny, oryginalny, z przekazem, taki po którym film będzie się chciało oglądnąć znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
myself Re: Kierunek. 15.08.10, 12:54 angielski ;D (tłumacz)... A jak nie wyjdzie to coś z fotografią... Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Kierunek. 15.08.10, 12:55 prawo / architektura / farmacja / chemia spożywcza bądź laboratoryjna / aktorstwo -> marzeeenieee Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Socjologia, dziennikarstwo, prawo, psychologia... 15.08.10, 12:55 mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
luska6 Re: Kierunek. 20.08.10, 14:53 pr menager/socjologia/dziennikarstwo i komunikajcja spoleczna/dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjolciaxxx tutaj:) 20.08.10, 15:01 nie ma rzeczy nie osiągalnych a bynajmniej tak powinnaś myśleć wierze że jak sie postarasz to się dostaniesz powodzenia <3 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Kierunek. 20.08.10, 15:03 farmacja, amerykanistyka, architektura wnętrz, turystyka i rekreacja, polityka społeczna, dziennikarstwo. - chciałabym coś z tyhc podanych studiować : -) Odpowiedz Link Zgłoś
freya. Ja nawet nie wiem do jakiego liceum... 20.08.10, 15:10 ... mam iść a co dopiero o studiach mówić Odpowiedz Link Zgłoś
malcia ja idę właśnie na.. 20.08.10, 15:11 studium aktorskie.na studia o tym kierunku trudno sie dostac ale narazie zadowole się tą roczną szkołą a potem pomyślimy jak to bd ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ja idę właśnie na.. 20.08.10, 15:13 kierowałabym się bardziej na architekture, ale mam jeszcze dużo lat by o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ja idę właśnie na.. 20.08.10, 15:13 nie lat tylko czasu, lololololol. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Kierunek lekarski. 20.08.10, 15:15 Na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Już za rok : ) psychiatria + drugi kierunek: psychologia stosowana. Potem swój ośrodek i praca z autystami. Ale kręci mnie też dziennikarstwo, antropologia, etnologia, stosunki międzynarodowe, kulturoznawstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Kierunek lekarski. 20.08.10, 15:22 hym ,hym . anglistyka , hiszpanistyka ,polonistyka , pedagogiga lub architekrutura wnętrz . jeszcze trzy lata . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Nie ma czegoś takiego jak "hiszpanistyka" - . - 20.08.10, 16:15 Jest iberystyka. Od Półwyspu Iberyjskiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś