agusiax3 18.08.10, 15:45 Na początek: takiego wątku nie było, szukałam, więc proszę o nie usuwanie go. Kabarety. Ja jestem ich fanką. Uwielbiam oglądać tych ludzi, mają w sobie tyle energii, są optymistami i pozytywnie na mnie działają. Zawsze jak włączam jakiś skecz, wystarczy 1 minuta i do końca dnia jestem cała uśmiechnięta. Rozbawiają ludzi tak jak potrzeba, na poziomie. Są oczywiście kabarety podrzędne, ale to już inny temat. Zresztą tylko polska scena kabaretowa jest AŻ tak dobrze ROZWINIĘTA. Moje ulubione kabarety to: Neo- nówka, Kabaret Skeczów Męczących, Paranienormalni, Ani Mru Mru. A jak jest z Wami? Jaki macie stosunek do tego wszystkiego i jacy są wasi faworyci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:50 Ja uwielbiałam Ani Mru Mru, i to jeden z nielicznych kabaretów, który mnie rozśmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:58 Kabaret skeczów męczących xd.;d Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe XD 18.08.10, 15:53 nie ma to jak neo-nówka z tym swoim niebem . co się sami z siebie śmieli . XD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: XD 22.08.10, 17:09 eheehe napisał(a): > nie ma to jak neo-nówka z tym swoim niebem . co się sami z siebie śmieli . XD zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: XD 11.09.10, 13:46 Taaak... I ja również się zgadzam xd Najlepszy był Lucek x p Lubię ich za to,że nawet bez przyszykowanego tekstu mogą rozbawić,tak jak gadał coś tam bezsensu przez ten sznur xd Odpowiedz Link Zgłoś
truskvkowa Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:53 kocham kabarety ; dd . a naj bardziej lubię Kabaret Skeczów Męczocych ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 18.08.10, 15:54 Miałam szczęście na żywo zobaczyć Kabaret Skeczów Męczących.Oni są po prostu fantastyczni! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 na żywo. : ) 18.08.10, 15:58 też miałam szczęście zobaczyć KSM i Neonówkę na żywo, jeszcze kabaret RAK. Łowcy.B , zapomniałam o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:57 Lubię oglądać kabarety. Rzeczywiście niektóre potrafią mnie rozśmieszyć. Ja uważam, że kabarety, a właściwie ich skecze są coraz nudniejsze i przestają bawić. Dlatego liczę, że jeszcze Ci niektórzy zadbają o to, żeby byli nadal śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
dusza_mersii Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:01 Hm.. Ja uwielbiam Paranienormalnych ale kabarety oglądam tylko od czasu do czasu. Bo po co mam częściej? Szczerze mówiąc moje wszystkie znajome oglądają kabarety i się tym rajcują ale raczej to nie jest jedyna rzecz która ich rozśmiesza. Według mnie wystarczy samemu przez się rozbawiać ludzi, ja tak czasem udaje jedną "aktorkę" z kabaretu i nawet nieźle mi to idzie. Chodzi mi w rzeczy samej o bardzo dobrze znaną wszystkim Mariolkę. Przepraszam, koleżanki mówią że się nadaje do kabaretu ale jakoś tak nie za bardzo dociera to do mnie, te ich słowa uznania. Cóż, trudno mi uwierzyć, że coś umiem. Dobra, trochę zmieniłam bieg swojej wypowiedzi kierując się na moje życie. -.- Mersii. Odpowiedz Link Zgłoś
grr_stefaa Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:04 genialnyy wątek ! ja też jestem wielkąą fanką kabaretów.. moje ulubione to : -Neonówka<a szczególnie skecz "Niebo".. oni sami z siebie się tam śmieją> -Moralnego Niepokoju -Ani mru mru <kochaam! oni wszystkie skecze mają śmieszne> przyjaciółki mi mówią żebym jaa w przyszłości szła do kabaretu ;D nawett niezły pomysł xd lubięę śmiechy i żarty c: ogląądam tee kabarety cały czas.. to już uzależnienie =D Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:04 nigdy nie oglądałam i nie oglądam. może kiedyś zaczne :xx Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:07 ja wybieram ani mru mru i paranienormalni Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:08 Łowcy.b <33 Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzyca1995 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:09 Zdecydowanie Ani Mru Mru, Moralnego Niepokoju i Neonówka, to są moje ulubione kabarety:- D Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:13 Ani Mru Mru, Łowcy.B . Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 Ani Mru Mru i...[klik] 18.08.10, 16:20 nie wiem jak oni się nazywają, ale robili skecz pt. "Niebo" ze św. Piotrem, Luckiem ;p i Bogiem. Najlepszy tekst to "wal do sznura". Jak oni się nazywają? Aha! Chyba Neonówka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carolyne Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:28 Ja także kocham oglądać kabarety !! Tak samo jak ty uwielbiam Kabaret Skeczów Męczących, Neonówkę i Paranienormalnych a także Ani mru mru Bardzo lubię tych ludzi którzy znaleźli swój sposób na zarabianie pieniędzy i rozśmieszanie innych osób w jednym ! Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:46 Nie lubię kabaretów. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:52 Łowcy. B, Kabaret Skeczów Męczących, Limo, Kabaret Hrabi. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:32 Skecz "Niebo" Neonówki - mój absolutny numer 1 Do tej kategorii zaliczam też "Tofika" Ani mru mru. To są moje ulubione kabarety. Uwielbiam też Mariolkę Krejzolkę Paranienormalnych. Kabaret Skeczów Męczących - świetny jest ich " Hymn na Euro 2012". Osobiście byłam tez na występach kabaretu Koń Polski i Grzegorza Halamy. Bylo rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:37 Paranienormalni Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:42 Mnie rozwala kabaret Limo. Skecz "Naciągaj! Naciągaj!" i "Hitler, czyli zmiana nazwiska" mnie rozwalają xd A co do Ani Mru Mru, to uważam, że trochę stracili na swojej świetności niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Hhhhhmmmmm.... 18.08.10, 18:46 Neonówka, Ani Mru Mru, Kabaret Skeczów Męczących, Spadkobiercy i jeszcze jest ich dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: 22.08.10, 17:08 Oczywiście Kieleccy chłopcy z Kabaretu Skeczów Męczących (KSM) jak to mówią Poza tym Łowcy kropka B i Hrabi Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Limo! 22.08.10, 17:25 jak mogłam zapomnieć o moim kochanym kabarecie Limo ?! "zmiana nazwiska " jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 22.08.10, 17:13 Czasami oglądam ani mru mru. (; ;* Odpowiedz Link Zgłoś