Dodaj do ulubionych

Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; )

18.08.10, 15:45
Na początek: takiego wątku nie było, szukałam, więc proszę o nie usuwanie go. smile

Kabarety. Ja jestem ich fanką. Uwielbiam oglądać tych ludzi, mają w sobie tyle energii, są
optymistami i pozytywnie na mnie działają. Zawsze jak włączam jakiś skecz, wystarczy 1
minuta i do końca dnia jestem cała uśmiechnięta. Rozbawiają ludzi tak jak potrzeba, na
poziomie. Są oczywiście kabarety podrzędne, ale to już inny temat. Zresztą tylko polska
scena kabaretowa jest AŻ tak dobrze ROZWINIĘTA. Moje ulubione kabarety to: Neo-
nówka, Kabaret Skeczów Męczących, Paranienormalni, Ani Mru Mru.

A jak jest z Wami? Jaki macie stosunek do tego wszystkiego i jacy są wasi
faworyci? piwo
Obserwuj wątek
    • koralina94 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:50
      Ja uwielbiałam Ani Mru Mru, i to jeden z nielicznych kabaretów, który mnie rozśmiesza.
      • trampeczek Łowcy . B 18.08.10, 15:54
      • elusha_21 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:58
        Kabaret skeczów męczących xd.;d wink
      • alice.... Paranienormalni i Marjolka:D 18.08.10, 16:44
        Marjolka big_grinDDD
    • eheehe XD 18.08.10, 15:53
      nie ma to jak neo-nówka z tym swoim niebem . co się sami z siebie śmieli . XD
      • taylor.swift Re: XD 22.08.10, 17:09
        eheehe napisał(a):

> nie ma to jak neo-nówka z tym swoim niebem . co się sami z siebie śmieli . XD

zgadzam się big_grin
      • vanessa_ Re: XD 11.09.10, 13:46
        Taaak...
        I ja również się zgadzam xd
        Najlepszy był Lucek x p
        Lubię ich za to,że nawet bez przyszykowanego tekstu mogą rozbawić,tak jak gadał
        coś tam bezsensu przez ten sznur xd
    • truskvkowa Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:53
      kocham kabarety ; dd .
      a naj bardziej lubię Kabaret Skeczów Męczocych ^^ .
    • cukiereczek. _ 18.08.10, 15:54
      Miałam szczęście na żywo zobaczyć Kabaret Skeczów Męczących.Oni są po prostu
      fantastyczni!
      • agusiax3 na żywo. : ) 18.08.10, 15:58
        też miałam szczęście zobaczyć KSM i Neonówkę na żywo, jeszcze kabaret RAK. smile
        Łowcy.B , zapomniałam o nich. sad
      • samaslodyczxd Re:Łowcy.B i Neonówka :)) 18.08.10, 15:59
    • koniczynka Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 15:57
      Lubię oglądać kabarety. Rzeczywiście niektóre potrafią mnie rozśmieszyć.
      Ja uważam, że kabarety, a właściwie ich skecze są coraz nudniejsze i przestają
      bawić. Dlatego liczę, że jeszcze Ci niektórzy zadbają o to, żeby byli nadal
      śmieszni. smile
    • dusza_mersii Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:01
      Hm.. Ja uwielbiam Paranienormalnych ale kabarety oglądam tylko od czasu do czasu.
      Bo po co mam częściej? Szczerze mówiąc moje wszystkie znajome oglądają kabarety i się
      tym rajcują ale raczej to nie jest jedyna rzecz która ich rozśmiesza. Według mnie
      wystarczy samemu przez się rozbawiać ludzi, ja tak czasem udaje jedną "aktorkę" z
      kabaretu i nawet nieźle mi to idzie. Chodzi mi w rzeczy samej o bardzo dobrze znaną
      wszystkim Mariolkę. big_grin Przepraszam, koleżanki mówią że się nadaje do kabaretu ale
      jakoś tak nie za bardzo dociera to do mnie, te ich słowa uznania. Cóż, trudno mi uwierzyć,
      że coś umiem. Dobra, trochę zmieniłam bieg swojej wypowiedzi kierując się na moje życie.
      -.-

Mersii.
    • grr_stefaa Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:04
      genialnyy wątek !
      ja też jestem wielkąą fanką kabaretów..
      moje ulubione to :
      -Neonówka<a szczególnie skecz "Niebo".. oni sami z siebie się tam śmieją>
      -Moralnego Niepokoju
      -Ani mru mru <kochaam! oni wszystkie skecze mają śmieszne>

przyjaciółki mi mówią żebym jaa w przyszłości szła do kabaretu ;D
      nawett niezły pomysł xd

lubięę śmiechy i żarty c:

ogląądam tee kabarety cały czas..
      to już uzależnienie =D
    • anja_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:04
      nigdy nie oglądałam i nie oglądam. może kiedyś zaczne :xx
    • moniag Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:07
      ja wybieram ani mru mru i paranienormalnismirk
    • innocence_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:08
      Łowcy.b <33
    • wampirzyca1995 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:09
      Zdecydowanie Ani Mru Mru, Moralnego Niepokoju i Neonówka, to są moje ulubione kabarety:-
      Dbig_grin
      • l.o.v.e Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:13
        Ani Mru Mru, Łowcy.B . serce
    • groszekx3 Ani Mru Mru i...[klik] 18.08.10, 16:20
      nie wiem jak oni się nazywają, ale robili skecz pt. "Niebo" ze św. Piotrem,
      Luckiem ;p i Bogiem.
      Najlepszy tekst to "wal do sznura"smirk. Jak oni się nazywają? Aha! Chyba Neonówka ;]
    • carolyne Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:28
      Ja także kocham oglądać kabarety !!
      Tak samo jak ty uwielbiam Kabaret Skeczów Męczących, Neonówkę i Paranienormalnych a
      także Ani mru mru

Bardzo lubię tych ludzi którzy znaleźli swój sposób na zarabianie pieniędzy i rozśmieszanie
      innych osób w jednym wink !
    • whyduckxoo ... 18.08.10, 16:34
      ta. Neonówka- best, best, best! big_grin
    • karolcia741 Ani mru mru, paranienormalni i łowcy B 18.08.10, 16:43
    • eurodont łowcy B. i moi koledzy xD 18.08.10, 16:45
    • newborn. Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:46
      Nie lubię kabaretów. -.-
      • majka04 ogólnie do wszyscy . 18.08.10, 16:51
    • euforiia Ani mru , mru . <3 18.08.10, 16:47
    • lilii_95 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 16:52
      Łowcy. B, Kabaret Skeczów Męczących, Limo, Kabaret Hrabi.
    • princessm Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:32
      Skecz "Niebo" Neonówki - mój absolutny numer 1 big_grin Do tej kategorii zaliczam też "Tofika"
      Ani mru mru. To są moje ulubione kabarety. Uwielbiam też Mariolkę Krejzolkę
      Paranienormalnych. Kabaret Skeczów Męczących - świetny jest ich " Hymn na Euro 2012".
      Osobiście byłam tez na występach kabaretu Koń Polski i Grzegorza Halamy. Bylo rewelacyjnie.
    • magic_ Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:37
      Paranienormalni
    • nearlaify Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 18.08.10, 18:42
      Mnie rozwala kabaret Limo. Skecz "Naciągaj! Naciągaj!" i "Hitler, czyli zmiana
      nazwiska" mnie rozwalają xd A co do Ani Mru Mru, to uważam, że trochę stracili
      na swojej świetności niestety.
    • demus_selenka Hhhhhmmmmm.... 18.08.10, 18:46
      Neonówka, Ani Mru Mru, Kabaret Skeczów Męczących, Spadkobiercy i jeszcze jest ich
      dużo...big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • taylor.swift Re: 22.08.10, 17:08
        Oczywiście Kieleccy chłopcy z Kabaretu Skeczów Męczących (KSM) jak to mówią smile
        Poza tym Łowcy kropka B i Hrabi
        • taylor.swift Re: Limo! 22.08.10, 17:25
          jak mogłam zapomnieć o moim kochanym kabarecie Limo ?!
          "zmiana nazwiska " jest świetna smile
    • seneka4 Re: Co nas bawi, czyli polska scena kabaretowa. ; 22.08.10, 17:13
      Czasami oglądam ani mru mru. (; ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka