Dodaj do ulubionych

Imię dla psa...

19.08.10, 18:13
Jutro jadę po psa rasy papillon : spaniel kontynentalny. Nie mam pojęcia jak
go nazwać. To pies, nie suczka. Będzie taki biało-brązowy. Ma 2,5 miesiąca i
jest naprawdę słodki. smile Aaa, i piszcie jaką karmę jedzą wasze psy itd. i
jeżeli ktoś ma papillona to pisać jak się nazywa (koniecznie)i czy jest
grzeczny, co najważniejsze. Proszę o szybką odpowiedź. kwiat
Obserwuj wątek
    • zlovwx3 Re: Imię dla psa... 19.08.10, 18:15
      PISZCIE <3
    • magic_ Re: Imię dla psa... 19.08.10, 18:24
      Jazzy serce
      Miałam papillona, rok temu zdechł, miał 19,5 roku! Jadł karmę (tylko nie
      pedigree, ona po trzech dniach od otwarcia zaczyna śmierdzieć), Friskies jest
      najlepsza. Najchętniej wcinał kotlety mielone, serio. suspicious Ale chrupki też lubił.
      No a jak słyszał, że jem coś w szeleszczącym opakowaniu np. chipsy to OD RAZU
      musiałam mu dać. Nazywał się Elvis (bo też był psem). Mam aktualnie dwa
      pekińczyki Sonika i Sonię i dobermana Agresora wink Temu ostatniemu imię nadał od
      charakterku rzecz jasna. Agresor je wszystko - począwszy od resztek z obiadu
      skończywszy na cukierkach (tylko nie czekoladowych!). Sonia i Sonik kochają
      chrupki Friskies, lubią też mięso, które kupuje w zoologicznym.
      • magic_ Re: Imię dla psa... 19.08.10, 20:56
        magic_ napisał(a):

> Jazzy serce
        > Miałam papillona, rok temu zdechł, miał 19,5 roku! Jadł karmę (tylko nie
        > pedigree, ona po trzech dniach od otwarcia zaczyna śmierdzieć), Friskies jest
        > najlepsza. Najchętniej wcinał kotlety mielone, serio. suspicious Ale chrupki też lu
        > bił.
        > No a jak słyszał, że jem coś w szeleszczącym opakowaniu np. chipsy to OD RAZU
        > musiałam mu dać. Nazywał się Elvis (bo też był psem). Mam aktualnie dwa
        > pekińczyki Sonika i Sonię i dobermana Agresora wink Temu ostatniemu imię nadał od
        > charakterku rzecz jasna. Agresor je wszystko - począwszy od resztek z obiadu
        > skończywszy na cukierkach (tylko nie czekoladowych!). Sonia i Sonik kochają
        > chrupki Friskies, lubią też mięso, które kupuje w zoologicznym.

ALBO
        Firki
        Paully
        Selen
        Aggel
        Wigor
        Malles
        Zotar
        Komik
        Lolek
        Witek tongue_outtongue_out
        • magic_ Re: Imię dla psa... 19.08.10, 21:02
          Zapomniałam ci o czymś JESZCZE ważnym bardzo powiedzieć. Papillony KOCHAJĄ
          spędzać czas na dworze, więc na spacery wychodź z nią przynajmniej 3 razy
          dziennie (jak będzie starym psem, bo dopóki nie nauczy się załatwiać na dworze
          trzeba częściej wychodzić) i przynajmniej raz iść z nim gdzieś dalej (spacer ok.
          1-2 godzin). Zresztą papillony są wybredne... To prawdziwe francuskie pieski big_grin
    • hannahisthebest Re: Imię dla psa... 19.08.10, 18:27
      mam yorka miley i malamuta hannah
      • ksania Re: Imię dla psa... 19.08.10, 20:58
        Lufek. big_grin
    • krasula14 Re: Imię dla psa... 19.08.10, 20:59
      możesz nazwać go Chucky (czaki) tak jak ta lalka z filmu.smile
    • wikuuusss Re: Imię dla psa... 19.08.10, 21:07
      Ja mam west hinghland white terrier i jest kochany smile. Imię mojego psa jest nie
      typowe i nie chcę żeby się rozpowszechniło więc nie podam ale mogę dać ci kilka
      przykładów - Miki, Mimi, Lili, Lola, Milka, Zozol, Candy. Jest wiele kombinacji,
      idź do sklepu i popatrz na marki cukierków ! Przecież niektóre są naprawde fajne big_grin
    • ziuuta Perry . <333 19.08.10, 21:14
      Pasowałoby ;]
    • nasty_ Może William (; 11.09.10, 10:06
    • nasty_ Re: Imię dla psa... 11.09.10, 10:08
      Mój pies Sonia ma 4 miesiące, jest dość wredna, ale taka koochana. ;* Uwielbia
      chrupki Royal czy jakoś tak i Firskies. (;
    • angie2 Re: Imię dla psa... 11.09.10, 11:00
      Mój pies nazywa się Buffy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka