a.l.i.c.e Re: Fuck! Bilety! 28.08.10, 01:54 Kurcze, nie jestem teraz w domu, a moja mama powiedziala ze pogadamy kiedy wroce czyli w niedzioele! musze jeszcze dogadac sie z kolezanka! FUCK! Jest szansa ze beda do pioniedzialku jeszcze bilety na plyte? Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re:@a.l.i.c.e @ bouche2 28.08.10, 08:47 A.l.i.c.e - nie musisz się martwić bilety będa jeszcze długo bouche2 - wiem że nie jestem dorosła xP ale idzie z nami mój brat jako ktoś dorosły Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: agaa_ 28.08.10, 12:49 odpowie mi ktos wreszcie jak mozna zamowic bilet bo widzalam jak kilka osob juz tak pisalo ze sobie zamowily .. a ja kasy ot tak nie bede miala .. wgl! przed chwila pomoglam z takim czyms mamie na kompie i ona sie smiala a ja ją pytam czy moge za to jechac na koncert a ona ze tak haha ;DD ale dalej nie mam z kim .. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 @lisaxx 28.08.10, 13:10 Ja mam odwrotnie: mam z kim jechać, ale rodzice się nie zgodzili fuck. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: @lisaxx 28.08.10, 13:23 no jeszcze nie wiem bo mama moze zmienic zdanie heh ale jestem dobrej mysli tylko musze kogos znalezc .. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: @lisaxx 28.08.10, 13:29 kupuję bilety w tajemnicy przed rodzicami, jeśli się nie zgodzą sprzedam je, albo stracę 220 zł, a jeśli pozwolą nie będę się martwic, że już nie ma biletów. muszę tylko znaleźć kogoś kto ze mną pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: @lisaxx 28.08.10, 18:05 Czy ktoś ma informacje na temat stanu biletów. Czy pozostały jeszcze jakieś na płytę? Czy to prawda, że ma wyjść 2 tura biletów? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: @lisaxx 28.08.10, 18:32 @loreline_ - Na ticketpro i w niektórych empikach nie ma już biletów na płytę, zostały tylko na sektory i siedzące, ale sprzedają jeszcze normalnie na płytę na Alter Art - www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10 Co do drugiej tury - tak, ma jeszcze być druga tura, więc nie ma sensu kupować biletów na sektory czy siedzących jeśli ktoś chce na płytę, bo wiem, że niektórzy tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: @lisaxx 28.08.10, 18:38 sylwia554 - dziękuję ci za odpowiedź. Już się wystraszyłam, że nici bd z mojego wyjazdu na koncert Marsów (: Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: :/ 28.08.10, 19:58 Ja byłam dziś w Empiku i pod długim czekaniu aż ktoś przyjdzie do kasy przyszła szanowna pani, która dwa razy pytała o nazwę zespołu, po czym szukała ich w googlach, a nastepnie zapytała czy to może być pisane przez 30... Po czym dowiedziałam sie że 'nie prowadzimy sprzedaży' Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Mój pomysł na akcję. 28.08.10, 20:16 Tak więc. Jak wiecie znakiem Marsów jest triada. Triada jest prosta do jakiegokolwiek zrobienia, ale najprościej (i moim zdaniem najefektywniej) namalować ją na wierzchniej stronie dłoni. Wiecie jak to zrobić? Złożyć dwie ręce tak, żeby wewnętrzną stroną dłoni były do przodu i poprosić kogoś, żeby białą farbą (najlepiej widoczna) na obu złączonych dłoniach. Dzięki takiemu malunkowi po podniesieniu rąk do góry chłopcy dostaną znak, że ich Echelon tutaj ich uwielbia i zawsze o nic pamięta : ) jutro wrzucę wam zdjęcie jak mniej więcej to może wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Pytanie 28.08.10, 20:37 świetny pomysł ne.gra (: mam jeszcze jedno pytanie. czy jak się włoży bilet do koszyka (na stronie internetowej), to oznacza to, że go zaklepałam? Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: Pytanie 28.08.10, 20:40 odwołuję pytanie. po wylogowaniu koszyk się wyczyszcza ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Rysunek poglądowy mojego pomysłu ^^ 28.08.10, 22:25 No mniej więcej, pi razy oko, tak (tylko ręce mają być złożone): Triada < 3 ale jutro będzie fota (dziś mnie wszystko boli, umieram i nie mam siły). Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: chyba w Warszawie...ale nie jestem pewna 29.08.10, 10:08 tak, w Warszawie. to jest pewne na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd pytanie... 29.08.10, 10:33 www.kotek.pl/forum/02,3000,115869955,,Mam_pytanie_dotyczace_konkursu_na_Tuba_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 a ja 29.08.10, 11:33 się Wam pochwalę, dzisiaj o drugiej nad ranem rozmawiałam przez telefon z moją największą miłością i wielkim idolem wczoraj rano przyszły do mnie koleżanki no i gadamy gadamy, a nagle jedna: ej, gdybyś miała bardziej niebieskie oczy i byłabyś facetem to przypominałabyś trochę jareda leto : D Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: @ meva_ 29.08.10, 13:35 ja kolo Katowic .. jak nikogo nie znajde to chyba nie pojade .. life is brutal ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: a ja 29.08.10, 13:52 tylko przez półtorej minuty, ale gadałam. mówił, że zaraz wyśle tatę tej mojej koleżanki, żeby mnie tam przywiózł (((((((( gdybym pojechała na ten koncert to bym z Nim spała pod jednym dachem, może nawet w jednym łóżku, mimo że On jest ze swoją dziewczyną od 4 lat dobra koniec tematu, zaraz się posikam Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Echelon is everywhere 29.08.10, 13:51 tak więc nowa Echelonowa akcja. tu. polskie tłumaczenie pewniej Ashly z 30sekunddomarsa.fora.pl: Drodzy MOFOS! Tak jak mówiłem w pierwszym blogu, naprawdę chciałbym rozwinąc nasza grupę, gdyz moim głównym celem jest sprawić, byście wszyscy poczuli dumę z przynalezności do niej. Dzisiaj zdecydowałem udowodnić, że nie jest to pusty slogan bez żadnych konsekwencji. Echelon to wielka rodzina. ale żyjemy w różnych miejscach, rozrzuconych po całym świecie. W małych wioskach, miasteczkach, czy też wielkich znanych metropoliach. Myślę, że byłoby cudownie to pokazać. Może gdzieś obok Ciebie, żyje inny zwariowany członek naszej społeczności o którym nie masz pojęcia? Czy nie byłoby niesamowite gdybyście mogli się spotkać? Pozwól, że wyjaśnię, jak chciałbym, aby to wyglądało. Oto 4 kroki naszej misji: 1. Znajdź w swoim mieście znaki informacyjne z nazwą twojego miejsca zamieszkania. Jeśli stoją przy drogach lub innych niebezpiecznych miejscach, możesz wykonać je samemu! 2. Zrób sobie zdjęcie stojąc obok tego znaku. Możesz to zrobić z przyjaciółmi z Echelonu albo sam. 3. Proszę miej ze sobą kartkę papieru, kartonu, napisz na koszulce lub przedstaw w jakikolwiek inny sposób słowa ‘ECHELON is everywhere’. Jeśli chcesz, możesz dodać to w swoim ojczystym języku ale to niekonieczne. Najważniejsza jest wersja angielska. 4. Bądź kreatywny!!! Dodaj marsowe symbole, triade, strzałki cokolwiek chcesz! Jeśli masz jakiekolwiek pytania - wyślij me e-mail (echelon.vote30stm@gmail.com), wiadomośc na twitterze @echelon_vote, Wyslij zdjęcia na adres echelon.vote30stm@gmail.com. Wszystkie zostaną umieszczone na flickr. Ostateczny termin to 30.09.2010!!! Powodzenia! Chciałbym abyście wzięli w tym udział wszyscy razem, bo to dla was! PROVEHITO IN ALTUM PS. Proszę poinformuj mnie jeśli jesteś zainteresowany tym projektem i daj mi znać na twitterze @echelon_vote! ________ według mnie akcja genialna i chyba napiszę maila do kotka by to nagłośnili nie wiem czy stąd ktoś chętny będzie, ale fotami można się będzie później pochwalić zresztą może ktoś z KE robił już promo w swoim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 18:33 łuhuu Echelon is everywhere! świetny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 20:38 super pomysł ale to jest do jutra czyli ze jutro tez mozna wyslac?? Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 20:49 ej, a może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa? Ja osobiście jestem za! Jestem zarejestrowana na nim i ludzie są super. Jeszcze nie mamy zaplanowanych akcji, ale napewno się pojawią w najbliższym czasie. A im nas więcej, tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Może przyłączymy się do akcji (koncert) [...] ? 29.08.10, 20:50 ej, a może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa? Ja osobiście jestem za! Jestem zarejestrowana na nim i ludzie są super. Jeszcze nie mamy zaplanowanych akcji, ale napewno się pojawią w najbliższym czasie. A im nas więcej, tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Echelon is everywhere 30.08.10, 13:44 Muszę się tym zająć, tyle, że na początku września jeszcze wyjeżdżam, a teraz nie mam za bardzo kiedy xD Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Echelon is everywhere 29.08.10, 20:56 świetny pomysł tylko nie wiem czy dam rade jutro zrobić i wysłać to zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 21:07 jeżeli ktoś się jeszcze martwi o bilety, to nie potrzebnie. jest potwierdzone, że będzie druga tura. nie wiadomo dokładnie kiedy, ale będzie z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 23:19 juz daaaaawno wysłałam zdjęcia do echelon is everywhere ;p Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:20 oczywiście (: Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:22 Hej. Wybierasz się na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Empik 30.08.10, 13:44 byłam dzisiaj w empiku zapytać się o bilety i dowiedziałam się iż owszem sprzedaż prowadzą ale tylko na sektory, a nie na płytę. czy u was też tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Empik 30.08.10, 13:46 Nie wiem, ale zerknęłam na ticketpro i owszem, wszystkie na płycie już wyprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Empik 30.08.10, 13:56 no tak. w empikach i na ticketpro na płytę już nie ma. tu są : www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10 Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Akcja 30.08.10, 13:58 pisałam to już, ale NIKT nie odpowiedział : może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa? Ja osobiście jestem za! Jestem zarejestrowana na nim i ludzie są super. Jeszcze nie mamy tam zaplanowanych akcji, tak samo jak tu, ale napewno się pojawią w najbliższym czasie. A im nas więcej, tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Akcja 30.08.10, 14:27 no to jak będą akcję to myślę, że dużo osób się przyłączy Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Akcja 30.08.10, 16:05 www.30sekunddomarsa.fora.pl/warszawa-torwar,20/akcje,199.html tu są różne pomysły na akcje. trzeba jakieś wybrać (to to forum o którym mówiłam wcześniej, żeby się do niego przyłączyć) Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Akcja 30.08.10, 16:25 Również jestem zdania, co część tamtejszych użytkowników, że w takim tłumie skomplikowane akcje nie przejdą. Jedynie możemy ubrać się po Marsowemu (obowiązkowo koszulki!) i oczywiście na pamięć każda piosenka, i tak będzie zajebista zabawa (; Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja 30.08.10, 17:10 @doooooooomi - ja już dawno jestem tam zarejestrowana, ale zaczęłam się udzielać niedawno, jakby coś to mój nick to sylwia554 ;P a co do akcji to także myślę, że nic nie wypali, ale podoba mi się pomysł z tamtejszego forum z flagą (balony z sektorów też mogłyby wyglądać ciekawie, ale moim zdaniem to to nie przejdzie). I tak samo jak scarletrose uważam, że najlepiej nauczyć się na pamięć tekstów piosenek (jeśli ktoś jeszcze nie umie) i założyć marsową koszulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja 30.08.10, 19:04 Tak się pytam, bo trochę osób tutaj szuka kogoś, z kim mogliby pojechać na koncert, (ja akurat nie szukam ;P) ale z Pruszkowa to chyba tutaj nikt nie poszukiwał akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Akcja 30.08.10, 19:06 Taa, bo ode mnie to do Warszawy jest kawałeczek tylko Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Akcja 30.08.10, 23:56 ja się przyłączam do balonów na coke miałam kilka białych i czerwonych puściłam na początku (dałam ciała, bo przed koncertem, później nie było już jak, ale może ktoś widział na początku po lewej ). najlepiej przed wyjazdem, jeszcze w domu nadmuchać i spuścić powietrze, bo później w tym tłumie będzie o wiele łatwiej to zrobić tam jest jeszcze akcja z tymi kartkami co na Depeszowcach była, głównie chodzi mi o "Come Back" nadal czekam na zdjęcie triadu ne.gry, bo pomysł niezły, ale... nie z tym poczekam do foty bo nierozgarnięta jestem i po rysunku nic nie zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 30.08.10, 21:13 Te akcje to jest mega dobry pomysł Tyle, że właśnie te bardziej skomplikowane mają nikłą szansę, na to, że uda się je zorganizować na 100% idealnie ;/ Generalnie fajnie by było, zrobić jakąś mega fajną niespodziankę chłopakom, ale z drugiej strony najlepiej będzie, jeśli każdy założy swoją marsową koszulkę i będzie się wydzierał bez opamiętania Co do poszukiwania osób- JEDZIE KTOŚ Z POZNANIA? ;p Pociągiem, albo ma 2 wolne miejsca w samochodzie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 30.08.10, 21:21 Osób radzę poszukać na forum (30sekunddomarsa.fora.pl/wojewodztwa,2/wielkopolskie,172.html) tutaj akurat bardzo dużo osób jedzie z Poznania, więc można się zgadać. A co do akcji to ja już pisałam - moim zdaniem najlepiej założyć koszulki, nauczyć się tekstów piosenek (jeśli ktoś jeszcze nie zna) i śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 31.08.10, 01:06 Dziękuję ;* Na pewno tam poszukam W końcu lepiej jechać w grupie, niż w dwie osoby. Aaa, no i mam już mniej więcej pomysł, na coś w rodzaju słynnej "Akcji" Tyle, że napiszę o tym dzisiaj (bo już w końcu po północy jest ;P), tylko parę godzin później. Mam nadzieję, że chociaż rozpatrzycie ten pomysł ;P Tymczasem spadam, bo muszę wstać o 5.00 ;/ Niech Wam się Jared przyśni Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 11:15 sylwia554 ma racje. Mysle ze raczej zadna akcja nie wypali, co prawda to by bylo miłe, ale na pewno znajda sie osoby ktore nie beda miec zielonego pojecia któż to jest 30 second to mars (opiekun), chyba ze przeprowadzimy odpowiednia edukacje przed koncertem i bedziemy wpajać im do głów jacy 30STM sa cudowni<rozmarzenie> oraz wręczymy im baloniki, kartki czy cokolwiek jeszcze green_color Niestety mi sie Jared dzisiaj nie przysnił chociaz moze, nie pamietam Chcialam również oswiadczyc iż moj kochany tatus w końcu kupił mi bilety!<radość> tak sie cieszylam, tak skakalam że.. sie zderzylam z szafką Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 11:52 ale wam zazdroszczę ;c tak się napalałam na to, że pojadę i nagle bum . wszystko do niczego . ale życzę wam udanej zabawy, chociaż jest to dopiero za cztery miesiące ;d ; * Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 12:16 @dark_candy- ja też bym mega bardzo chciała jechać, ale jeszcze do końca nie wiem co z tego wyjdzie, bo moja kochana mamusia ma jakieś obiekcje ;/ Ale na szczęście mam w zanadrzu mój szatański plan xD Czyt. Postaw przed faktem dokonanym na to wygląda, że w przeciągu paru dni go zrealizuję Aaa, to prawda, że nie ma już biletów na płytę? ;X Jak na prawdę ich nie ma, to się chyba pociacham na kawałki żywcem ;X Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 12:39 a.l.i.c.e - mój brat (opiekun) jest z lekka zorientowany więc można by go było wtajemniczyć Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:00 agaa_ Ja mojego brata rowniez bede musiala w tajemniczyc, bo tak cudownego zespolu jeszcze nie sluchal a teraz bedzie musial bo go zmusze green_color Ma byc druga tura biletów na plyte i jeszcze mozna kupic bilety na plyte na tej stronie www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10 Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:19 ej! co do akcji, to teraz na forum (30sekunddomarsa) wybierzemy je i przed koncertem (jakieś 2-3 tygonie) po prostu nagłośnimy. napiszemy do interii, wp, onet i innych portali społecznościowych, żeby zrobili o tym jakiś temat i napisali co planujemy. więc chyba jak jakiś fan przeczyta i jedzie załóżmy z mamą, to wręczy mamie taką o na przykład chustkę i powie kiedy ma machać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:06 muzyka.onet.pl/185694,0,10,fotonews_detail.html co za świnie! Jared nie wygląda jak kobieta!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:22 Aaaa! To ja kupuję bilet na płytę- nie ma innej opcji! ;D Kuurde, ej. Z kiedy oni zdjęcie dali -.- Przecież Jared nie chodzi już taki umalowany. Uhh... Czasami internet jest gorszy od tanich szmatławców. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja- Pomysł! ;) 31.08.10, 14:02 A może byśmy się tak zgadały wszystkie (tzn. użytkowniczki 'Kotka') i np. o godzinie 17,45 zgadały się pod torwarem i żeby się odnaleźć, każda trzymałaby kartkę z napisem 'Kotek' czy tam jakiś inny (wszystko do ustalenia) i o tej 18 wszystkie razem byśmy weszły do środka, stanęły przy barierkach i fajnie Aaa, no i to ma swoje dodatkowe plusy: jako, że w jedności siła, to np. możemy się umówić i podczas koncertu, czy tam chwilki ciszy, wykrzyczeć coś ciekawego Na pewno będzie nas słychać głośniej, niż byśmy miały krzyczeć pojedynczo Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Fotka! 31.08.10, 14:20 Macie fotkę mojej "triady" ^^ rysowałam samodzielnie i bardzo na szybko, bo za chwilkę wyjeżdżam, a jeszcze się nie spakowałam. Polecam zrobić ją grubszą, równiejszą i na biało. Są białe pisaki, nie są drogie, więc można zakupić. Najlepiej, żeby zrobił to ktoś za was : ) Zaraz dodam to samo na forum, może się przyjmie : ) Triada! Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Fotka! 31.08.10, 23:36 ojacie ale to fajnie wygląda dla mnie może być tylko czy marker to wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
zala95 Pytanie 31.08.10, 14:29 Jak się usprawiedliwicie z nieobecności w szkole? Powiecie, że pojechałyście na koncert, czy np. że byłyście chore albo na badaniach? Bo jak można być chorym tam tylko 1/2 dni... Mama kazała mi nie mówić, ale ja myślałam nad zrobieniem plakatu promocyjnego i chciałam go zawiesić w szkole, to wtedy będzie wiadomo, ze jadę. No i czy któraś jedzie z tatą? Ja jadę z tatą i jego dziewczyną. Ale mój tata jest spoko xD Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: Pytanie 31.08.10, 15:22 hmm ja jeszcze nie wiem jak sie usprawiedliwie xD ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Pytanie 31.08.10, 15:44 Nie będę się usprawiedliwiać bo tego dnia na pewno pójdę do szkoły. A jak nie to po co mam pisac dlaczego mnie nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Pytanie 31.08.10, 16:23 Wymyśli się coś, pewnie powiem mamie żeby napisała, że byłam u lekarza czy coś takiego. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: Pytanie 31.08.10, 21:46 ja powiem mamie żeby napisała że byłam na koncercie Marsów mwahahah !! Odpowiedz Link Zgłoś
zala95 Irokez Jareda 31.08.10, 23:14 Jared ściął irokeza! YAY Nie lubiłam go. Ciekawe, co teraz zrobi z włosami. A jak wy sądzicie? Najbardziej podobał mi się z długimi, brązowymi. tweetphoto.com/42550495 Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Irokez Jareda 31.08.10, 23:34 no właśnie miałam pisać najlepsze jest "To cut the hawk or not cut the hawk...That is the question." by po godzinie mohwk'a już nie było. ja jednak go lubiłam, nawet bardzo. bardzo bardzo potwór z tego JJ zabił mohwk'a no ale może będzie wielki come back czerni, a jeśli nie to niech chociaż zaszaleje z kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Irokez Jareda 01.09.10, 08:07 Dlaczego Jared hehe ciekawe co teraz wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Irokez Jareda <3 01.09.10, 11:21 Jestem strasznie ciekawa co bd mial teraz XD Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Irokez Jareda 01.09.10, 11:23 Wydaje mi sie ze w krótkich bedzie mu nie do twarzy! Niech wiec zapuści wlosy lub przedłuży oraz przefarbuje na czerne(brąz też moze byc) tak rzecze ja, Król Julian ! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 12:40 Tu mam dwie fotki: twitpic.com/2k627c twitpic.com/2k62do według mnie jest fajnie bo nie ma wielkiej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 13:29 Ściął go! ;P Nie wierzę ;P Kurczę, fajna ta nowa fryzurka, ale dla mnie jednak najlepiej wygląda w ciemnych kolorkach, typu czerń czy jakiś ciemny brązik ;D Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 14:06 uf! kochałam tego irokeza, ale ta fryzurka też fajna. nie ma dużej zmiany. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 15:00 tak nie ma duzej zmiany xD ale fryzurka boska tak trzymaj Jared ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Rysunki 01.09.10, 15:21 Patrzcie na to: www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=519 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=395 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=233 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=266 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=280 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=354 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=341 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=349 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=346 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=347 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=348 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=343 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=340 www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=177 Ma dziewczyna talent! A co do nowej jaredowej fryzury, to bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Rysunki 01.09.10, 17:45 Ma duuuzy talent xD szacun dla niej tez bym chciala tak umiec rysowac Jared'a i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Rysunki 01.09.10, 17:47 Ma duuuzy talent szacun dla niej Tez bym chciala rysowac takiego Jared'a i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina uwielbiam jego nową fryzurę ;p 01.09.10, 17:49 ale nie tak jak ta from yesterday i kings and queens xd te dwie są moje ulubione ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: uwielbiam jego nową fryzurę ;p 01.09.10, 20:16 popieram, kings and queens to w ogóle mistrz, pod każdym względem : > Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: uwielbiam jego nową fryzurę ;p 02.09.10, 10:45 kardolina napisał(a): > ale nie tak jak ta from yesterday i kings and queens xd te dwie są moje ulubio > ne ;d Moje tez <3 Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Miejsca w sektorze 02.09.10, 13:49 Ej dziwczyny, w którym sektorze macie miejsca? Ja mam w F Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 15:31 Jest problem. Pewnie już domyślacie się o co może mi chodzić, ale wyjaśnijmy. Sprawa dotyczy tego, że moja 'kochana rodzicielka' nie chce puścić mnie na ów koncert. Wszystkie próby dogadania się z nią na ten temat, kończą się totalną katastrofą, czyli ogromną awanturą. Od 3 dni tylko i wyłącznie się z nią kłócę, bo jak już wiadomo, baaardzo, baaardzo chciałabym pojechać. Tyle, że do niej to nie dociera, a mnie powoli już kończą się argumenty ;/ Macie jakiś pomysł jak ewentualnie mogłabym ją przekonać? Pomóżcie, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:49 miałam to samo. nie jadę Odpowiedz Link Zgłoś
somebody. Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:50 mnie także mam nie chcę puścić. bo myśli że na koncertach to bóg wie co się dzieje. wkurza mnie. jak mi nie pozwoli to ucieknę z domu, do warszawy nie mam w sumie tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:59 kochana mam tak samo Ja poprostu kocham 30 STM) . Oni to wiedzą ale mimo to itak mnie nie puszczą I druga sprawa to kasa. Może bym ich przekonała, ale nie ma kasy Trochę pomieszałam. A może powiedz rodzicom, że taki koncert to nic takiego (w sensie nic sie tam nie dzieje nie wiadomo co). Albo że będzie w większości osób w twoim wieku. Trzymam kciuki. Ja już nie mam szansy na wyjzd tam Nie puścili mnie na CLMF i teraz też nie ja sie chyba zabije Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 17:21 może powiedz im w akcie desperacji, że dla tego koncertu jesteś w stanie zrezygnować ze wszystkiego i że zobaczyć 30stm na zywo to Twoje największe marzenie moi rodzice też trochę nie rozumieją, jak można się podniecać samą obecnością na koncercie. bo po prostu chyba nie wiedzą, jak muzyka na żywo wpływa na człowieka, a przynajmniej na mnie. [czy Oni nie chodzili na koncerty jak byli w moim wieku?] no i ja np. już wiem, że będę robiła wszystko, żeby moje dzieci zobaczyły swojego idola na żywo, bo to jest wspaniała sprawa. a jeśli bałabym się je puścić same to jechałabym z nimi, a co Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 21:06 no nie wiem, ja jakoś problemu z rodzicami nie mam tylko z kasą no ale wytłumacz na spokojnie, że to dla ciebie bardzo bardzo ważne, że nie będziesz sama, albo poszukaj jakiegoś echelona w swoim mieście albo zaplanuje się spotkanie kotkowego echelonu i razem ruszy się pod barierki no a na ich koncertach najgroźniejsze są tylko psychofanki Jareda. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Sektor 02.09.10, 17:45 już miałam bilety w rękach i prawie płaciłam kiedy okazało się, że tata ze mną nie pojedzie, bo sam gra wtedy koncert, a nikt inny nie wykazał chęci. więc jestem na 100% pewna, że 14 grudzień cały przepłaczę i będzie koszmarny. Life is brutal ! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Sektor 02.09.10, 18:32 Ktoś na pewno ma na sektor xP Ja na szczęście problemow z mamą nie miałam, powiedziałam że chcę jechać i o cała historia xd. Od dziś mam bilet <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pitka Re: Forum Kotkowego Echelonu 02.09.10, 20:26 ja tez nie moge jechac nw co ze sb zrobie 14 grudnia.... to bd jakas masakra Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.09.10, 12:41 Halo??? Co tu tak cicho?? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 16:56 A więc dziękuję wszystkim dziewczynom, które zaoferowały pomoc Może nie będziecie zadowolone, ale poradziłam sobie bez niej ;p Wszystko wskazuje na to, że jadę i najprawdopodobniej jeszcze dziś wieczorem lub jutro kupuje bilety! Jestem przeszczęśliwa! )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Bilety ! 03.09.10, 17:10 Kurde orientujecie sie kiedy mogą przyjść pocztą ?? już sie martwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Bilety ! 03.09.10, 20:27 A kiedy przelałaś pieniądze? I nie zawsze wysyłają tego dnia gdy je przelejesz xP Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Bilety ! 03.09.10, 21:19 U mnie było tak, że pieniądze na konto Ticketpro wpłaciłam 26.08 wieczorem, doszły do nich 27.08, a wysłali dopiero 31.08, doszedł dzisiaj. To też zależy od tego czy kupiłaś na ticetpro czy gdzieś tam indziej jeszcze, ale jak na ticketpro to powinno być tak samo jak u mnie, bo dzisiaj większość osób, które wpłaciły 26 sierpnia dostała bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Bilety ! 03.09.10, 20:31 ja zamówiłam we wtorek a dostałam w środę. Zapytaj rodziców może oni odebrali Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Bilety ! 03.09.10, 20:34 zamówiłam we wtorek a dostała w środę. Zapytaj rodziców może oni odebrali Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 brak biletów! 06.10.10, 19:11 Dzisiaj patrze na ticketpro. A tam brak biletów! Ani na trybuny ani na nic! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 20:32 Super! Również plyta, a może sektor? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 21:05 No właśnie problem w tym, że jeszcze nie mam biletu ;/ Wolałam zaczekać na oficjalną zgodę i chyba to był mój błąd ;/ Moim marzeniem jest miejsce na płycie, tyle, że nie wiem czy takowe jeszcze są. Sektory raczej mnie nie interesują, bo chcę się wyszaleć na tym koncercie, a siedząc nie ma się takiej możliwości. Mam nadzieję, że zdołam wyskrobać jeszcze dwa bilety na płytę. A ty a.l.i.c.e- płyta czy sektor? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 22:41 Ja jeszcze próbuję upolować dwa bilety w Empiku, ale na płytę Bo kurczę, sektor, niby fajnie, ale na płycie możesz skakać i w ogóle Tylko wiem, że na pewno będą mnie wkurzać te całe przepychanki ;/ W sumie to jeszcze tak na 90% wiem, że jadę, bo nie wiadomo, czy mama kumpeli dostanie urlop, żeby nas odholować na miejsce (Tak, tak- rodzicielskie sprawy, typu: jesteś za młoda, martwię się o ciebie, itd. ;P). Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.09.10, 21:25 Ah, ja prawdopodobnie jade ^^. Chce kupić bilety na płytę tyle że KTOŚ jest temu przeciwny, bo niebezpiecznie . A mam pytanie: Macie gdzies nocleg czy wracacie po koncercie od razu do domu? Ah, i czy na KE jest ktos z okolic Garwolin-Siedlce- Łuków? Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Akcja 03.09.10, 22:37 Razem z eurodont wymyśliłyśmy pomysł na akcje. Mianowicie, akcja polegała by na tym że przy np. Closer to the EDGE robimy zdjęcia(z lampą błyskową) w góre trzeba tylko sie umówić w którym momencie piosenki.<br /> Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja 03.09.10, 22:46 Hmm, czemu nie! Jeśli wszyscy w jednym momencie zaczną robić zdjęcia, to wyjdzie z tego fajny efekt, a Dżaredo (xD) na pewno czegoś się domyśli Chyba, że będzie nierówno, bo wtedy pomyśli, że to zwykłe cykanie fotek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 11:21 Na koncert nie można wnosić aparatów powyżej 5mpx, a większość osób właśnie takie aparaty ma. Można jeszcze zrobić telefonem, ale przecież nie wszyscy mają lampę błyskową w komórce. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Akcja 04.09.10, 11:34 pomysł z aparatem nie wypali, bo nie zawsze z takim wpuszczają + każdy zapomnie + większośc będzie się bała o aparat ;] a ja się zaczyna martwic o bilet, bo zamówiłam bilet na ticketpro w dzien kiedy ogłosili datę koncertu i wtedy też przelew zrobiłam, a biletu jeszcze nie mam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 11:40 @kardolina, jeśli poczta działa u Ciebie w sobotę to dzisiaj go powinnaś dostać, a jak nie to w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Akcja 04.09.10, 12:16 mi przyszły wczoraj bilety a zamawiałam też w dzień ogłoszenia sprzedaży. pewnie przyjdą w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Akcja 04.09.10, 12:22 okey, dzięki za odpowiedź ;d ja to od zmysłów odchodzę hahah xd Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja 04.09.10, 12:33 Ja np. jeszcze w ogóle nie mam biletu, ale muszę się wziąć za sytuację, bo inaczej zostanie mi jakieś miejsce w sektorze na samym końcu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Akcja 04.09.10, 12:41 a tak w ogóle, czy są jeszcze bilety? pytam z ciekawości . Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja 04.09.10, 12:54 Mam nadzieję, że są ;P Bo jak nie będzie, to się chyba potnę na kawałki Byleby jeszcze tylko 2 dla mnie na płytę zostały i mogą się już skończyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: Akcja 04.09.10, 13:00 Co do biletów przeczytajcie sobie opis tego zdarzenia: www.lastfm.pl/event/1649888+30+Seconds+to+Mars+at+Torwar+on+14+December+2010 Skoro tak organizatorzy powiedzieli, to muszą dotrzymać słowa więc spokojnie. Nie mam jeszcze biletu i żyję Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja 04.09.10, 15:32 Mam nadzieję, że tak będzie ;P Chociaż wydaje mi się, że bilety sprzedawane bardzo blisko daty koncertu mogą być droższe. Tak już nieraz bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 16:45 @green_color - Możliwe, że tak będzie, ale będzie też tak, że niektóre osoby nie będą mogły jechać na koncert i będą musiały sprzedać swoje bilety np. na Allegro, a tam to bardzo często sprzedają taniej niż normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Akcja 04.09.10, 17:31 @sylwia554- owszem, bywa też i tak, więc teraz pewnie też znajdą się takie przypadki. Jakby na to nie patrzeć, kupić taniej bilet to niezła okazja, ale też nie zawsze tak jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ @ xxxnatalxxx 04.09.10, 21:29 Ja jestem spod Garwolina, dokładniej z Borowia xD. A co do akcji ja myslę że nie wypali chyba Lepiej zostać przy biało czerwonych chustkach xP Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: @ xxxnatalxxx 05.09.10, 12:00 O.o to bliziutko bo ja ze Stoczka Łukowskiego ;p A co do chust to chyba nie każdy takie ma.. a nie wróć XD można markerem zrov=bić Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Miejsca siedzące - Bilety 05.09.10, 14:45 Na tej stronie można kupić bilety w lepszym miejscu niz na ticketpro Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: F*ck. I znów problem... 05.09.10, 15:00 Jasne, bez nich życie nie miałoby sensu... Chodzi o to, że ja mogę wchodzić bez opiekuna, tyle, że koleżanka ma w dzień koncertu dopiero 14 urodziny, więc to mówi samo za siebie. Wiem, wiem, nie wiadomo, czy będą sprawdzać dokładną datę urodzenia, zależy od osoby, która będzie stała na bramce. Z kolei jeśli sprawdzą, to jest pozamiatane. Po prostu, potrzebujemy kogoś pełnoletniego, kogoś kto użyczy swojego podpisu na oświadczeniu. Tylko podpisu, żadnej opieki, bo po wejściu do torwaru automatycznie się rozchodzimy ;P Chodzi tylko o przejście przez bramki ;P Ktoś byłby chętny? Help! Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: F*ck. I znów problem... 05.09.10, 15:41 wiesz co myśle, że oni jakoś specjalnie wieku sprawdzać nie będą Jeśli twoja koleżanka wygląda na 15 lat to nie beda chyba sprawdzać. Ja co prawda biore brata, ale tylko dlatego ze mama pozwoliła mi iśc tylko z opiekunem i musze byc na miejscach siedzących (bo bezpieczniej). Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: F*ck. I znów problem... @a.l.i.c.e 05.09.10, 17:21 Taa, moja koleżanka wygląda nawet na starszą ode mnie ;P a.l.i.c.e? Wiesz co? Mogłybyśmy się przykolegować do ciebie? ;P Byłybyśmy baaardzo, baaardzo, baaardzo, bardzo wdzięczne ) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: @ xxxnatalxxx 05.09.10, 17:26 o to serio blisko xD byłam tam kiedyś na koloniach ej no chustki każdy ma, jak nie to kupić coś xP Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: @ xxxnatalxxx 06.09.10, 16:11 wiem ;p ja mam nawet rodzinę w Borowiu ;p (tzn. chodza do szkoły w Borowiu a mieszkaja niedaleko) i sie tak zastanawiam czy ich znasz xd. Ehh. ja musze kupic bilety na siedzace bo "na płycie jest niebezpiecznie". Ale do grudnia jeszcze czas może jak będę truć matce dzien w dzien to i na plyte sie zgodzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. 06.09.10, 17:16 No właśnie. Orientuje się ktoś może czy w Torwarze będą jakieś szatnie, szafki, itp. żeby móc zostawić jakąś podręczną torbę, czy kurtkę? Sama nie jestem z Warszawy (jakbym była, to przyszłabym tylko z aparatem i biletem w łapce ), postaram się wziąć jak najmniej bagażu, ale wiadomo, że jakaś torba zakładana przez ramię na pewno będzie mi towarzyszyła. Tylko jeśli przyjdzie co do czego, nie chciałabym sterczeć przez cały koncert z torbą na ramieniu. Pewnie nawet nie przeżyłaby w tym ścisku. A wy? Bierzecie jakieś torby? Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 06.09.10, 19:43 Na Torwarze będzie szatnia chyba po 2 zł. Natala, a kto chodzi? Może znam Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 06.09.10, 19:52 ja muszę przejechać pociągiem połowe Polski. ja się zastanawiam jak to będzie, bo wiecie, zima, trzeba ubierać czapki, szaliki itp. I liczę że szatnia będzie. A torby nie zamierzam raczej wnosić. Zobaczymy jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 07.09.10, 18:52 Raczej znasz, o ile chodzisz do 3 gim to moj brat jest z tego samego rocznika ;p Kube i jego młodsza siostre Olę może kojarzysz? Chromin ;p Co do szatni: Uff.. ja tez miałam sie o to spytac. Bo raczej nie będę paradowac z plecakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Ja samochodem :D 06.09.10, 19:57 Więc kurtki to może nie będę brać, a bluzę czy co to w saochodzie mogę zostawić xP Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e green_color :) 06.09.10, 22:11 wiesz co ja nie wiem czy mój brat bedzie chciał wziąć odpowiedzialność ale wiesz co mozemy sie jakoś tak spotkać zeby wejsc razem i wtedy pomyślą że Wy macie opiekuna Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: hm... 06.09.10, 22:17 ej a może weźmy coś takiego po czym bedziemy wiedziały że jestesmy z kotka? znaczy cos po czym sie poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: @a.l.i.c.e 07.09.10, 16:16 Hmm, w sumie tak ostatnio nad tym myślałam i chyba to będzie dziwnie wyglądać, jeśli ty i Twój brat będziecie mieli bilet na sektor, a ja i kumpela na płytę, ale jeden opiekun ;P Więc w sumie jeszcze zobaczy się jak to będzie, bo jesteśmy w trakcie kołowania kumpeli brata, tyle, że najpierw musiałby mieć akredytację prasową ;/ Co do szafek: Też mam dość spory kawałek do przejechania i co jak co, ale jakieś miejsce, gdzie mogłabym zostawić moje rzeczy i odebrać je później w całości, byłoby strzałem w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: hm... 07.09.10, 16:19 No właśnie ja też nad tym myślałam, tyle, że mój pomysł na ten temat, został wcześniej zasypany milionem innych postów i tyle z tego było ;/ To jest dobre rozwiązanie, bo jak zbierzemy się w całość, to np. możemy krzyczeć coś podczas koncertu, czego gdybyśmy były same w życiu byśmy nie wykrzyczały, bo hałas by to przytłoczył ;P Odpowiedz Link Zgłoś
amanda. A ja jadę i się cieszę, ale... 07.09.10, 16:39 będę tam sama bo wśród moich znajomych raczej nie ma fanów 30 STM. Mam już bilet i już bym chciała ich zobaczyć , ale z drugiej strony troszkę przeraża mnie ta myśl, że nikogo ze mną tam nie będzie, tym bardziej że tak naprawdę to mój pierwszy taki duży koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: A ja... Uhh.. 07.09.10, 16:44 Załamię się chyba! Nie mam jeszcze biletu, wchodzę na Alter Art i czytam, że nie ma już biletów na płytę! W każdym bądź razie wyprzedane są tam, w Ticketpro i Eventimie ;/ Zajebi**ie Ma ktoś pomysł, gdzie mogłabym dostać jeszcze 2 bilety na płytę? Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: A ja... Uhh.. 07.09.10, 17:11 Nie panikuj. ''Bilety mają być rzucane pulami. Bilety nie skończyły się definitywnie.'' Pozwoliłam sobie zacytować... Na laście była gorąca dyskusja i doszło do tego że ktoś dał znać, że organizatorzy potwierdzili, że bilety będą drukowane na bieżąco... Więc tylko bez żadnej paniki. Ja też nie mam biletu i nie dramatyzuje Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: A ja... Uhh.. @agnese 07.09.10, 18:19 A też zamierzasz jechać? Tyle, że torwar niestety też ma ilość miejsc ograniczoną, ale raczej mało prawdopodobne jest, żeby sprzedaż biletów zakończyła się mniej więcej dwa tygodnie po tym, od kiedy ogłoszono datę koncertu. A co w końcu z tą drugą turą- będzie czy nie? Bo to chyba jedyna szansa, żeby jeszcze dostać bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: A ja... Uhh.. @agnese 07.09.10, 21:06 Na pewno będzie druga tura. A i tak wiele osób odsprzeda później bilety b nie będzie mogła jechać czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese ... 07.09.10, 21:26 Słyszałam że Torwar mieści 8 tys ludu. I aż tyle poszłoby biletów w tak krótkim czasie? nie bójcie się, jestem prawie przekonana, że biletów starczy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: ... 08.09.10, 14:38 agnese, wiem że Marsi to nie taka gwiazda jak np Metallica ale na Metallicę bilety poszły kilka godzin xP Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: ... 08.09.10, 16:15 Pozwole sobie zacytować ''Będą jeszcze bez problemu do kupienia na stronach Eventimu i TicketPro. Są one rzucane są pulami. Poszła dopiero pierwsza pula, i na pewno starczy biletów dla wszystkich, tak jak zapewniałem w swojej poprzedniej wiadomości.'' wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: ... 08.09.10, 19:23 No tak, pierwsza pula zeszła, ale weszłam przed chwilą na Shoutbox'a na laście (jakby co, nie udzielam się tam ;P) i z tego, co przeczytałam, to jedna dziewczyna również przed chwilą kupiła elektroniczny w sklepie Alter Art'a, więc weszłam na stronę AA, a tam niezmiennie od wczoraj wiadomość, że bilety na płytę są wyprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: ... 08.09.10, 20:24 a mnie się juz obrzydł cały ten kocert! Całe te zamieszanie z tymi biletami to jedne wielkie bagno. Są, nie ma, będą, nie będzie... itd. Znowu się teraz okazało że bilety na płyte wykupione całkowicie ale klubowicze AA mogą kupić bilety -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.09.10, 15:35 Właśnie zakupiłam bilety. Jadę z Torunia i mogę służyć podpisem jako opiekun : ) Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.09.10, 18:25 Ooo, ne.gra- gdybym jechała (bo na razie pewność, że pojadę wynosi 70/ 100% ), z miłą chęcią skorzystałabym z Twojej "podpisowej" oferty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra @green_color 10.09.10, 15:27 Ja będę zapewne jechać jakoś 13 rano albo po południu, więc może napisz mi na maila (ne.gra@wp.pl) jak takie oświadczenie ma wyglądać (z Twoimi danymi i w ogóle), to sobie wydrukuje i przywiozę podpisane. No i będziemy musiały razem wchodzić, więc uprzedzam, że będę wchodziła najwcześniej jak się da! : ) Najprawdopodobniej od po południa będę się dopychać do bram Torwaru. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.09.10, 15:47 biletów na płytę już nie ma. w ogóle ponoc. a ja jestem szczęśliwa, bo mi bilet doszedł Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:23 Coś tu ucichło ;P ________ Ogólnie rzecz biorąc, to ostatnimi dniami załamałam się psychicznie, nerwowo i jak tam jeszcze można, bo okazało się, że najprawdopodobniej grudniowy koncert, tak o, przejdzie mi koło nosa A to wszystko przez jakąś szefową- idiotkę, która nie dała mamie koleżanki urlopu na głupie dwa dni. Owszem, zrozumiałabym to, powiedziałabym "Trudno, żal mi, że nie mogę tam jechać", gdyby miała na to jakieś racjonalne wytłumaczenie, ale nie ma. Dobra, wiem, że jeśli człowiek pracuje, to nie jest tak, że może zrobić sobie wolne, kiedy mu się podoba, ale litości- tej kobiecie zostało do wzięcia jeszcze 14 dni wolnego! Przepraszam, że tak się tu rozpisałam, ale nie mogłam się opanować. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę mogła być na ich koncercie, albo, że "Szefowi" polski Echelon tak bardzo się spodoba, że przyjadą tu po raz trzeci. I, że wtedy w końcu uda mi się na koncert pojechać. Do wszystkich Echelonek, które bilety już mają: Jesteście ogrooomnymi szczęściarami i nie ważcie się tu wchodzić po koncercie, jeśli nie napiszecie mi szczegółowej relacji Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:39 nie martw się ;] spokojnie, tak samo jak po coke'u napiszę szczegółówą relację o tu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:40 Szkoda, że nie możesz pojechać :c Ale Polska ostatnio się rozkręciła, jeśli chodzi o koncerty, więc głowa do góry, pewnie jeszcze nas odwiedzą :] Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 17:31 scarletrose mam nadzieję, że przyjadą tutaj jeszcze, bo nie odpuszczę sobię, dopóki nie usłyszę ich na żywo. Pewnie będę musiała poczekać trochę na następny koncert w Polsce, ale chyba dam radę a tak w ogóle to gratuluję Marsom statuetki MTV Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 17:46 Ano właśnie I opłaciło się wylogowywać i zalogowywać niezliczoną ilość razy, aby oddać na nich głos. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: @kardolina 13.09.10, 20:32 Dzięki za pocieszenie ;* Czytałam Twoją relację z Coke'a i muszę przyznać, że chociaż po części poczułam się tak, jakbym tam była Mam nadzieję, że w grudniu mnie nie zawiedziesz ;P Aaa, pomachaj "Szefuniowi" ode mnie ;P Co ja gadam? "Szefuniowi" i reszcie chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd NARESzCIE xd hura 14.09.10, 21:01 hura ale sie ciesze nareszcie sie doczekalusmy hura!!!!!!!! xd tag 30 seconds to mars jest taki wielki ze masakra kocham kotka i marsow oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd NARESzCIE xd huraa 14.09.10, 21:01 hura ale sie ciesze nareszcie sie doczekalusmy hura!!!!!!!! xd tag 30 seconds to mars jest taki wielki ze masakra kocham kotka i marsow oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: NARESzCIE xd huraa 15.09.10, 12:18 wiem, wczoraj też wstawiłam zdjęcia ej! wykopmy selene gomez! Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Nareszcie xd huraa! 15.09.10, 15:26 I to się nazywa Kotkowy Echelon Tag jest ogroooomny ) Jestem za wykopaniem gomezowej! P.S. Moje załamanie wciąż trwa i raczej nie zanosi się na szybki koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose ... 15.09.10, 16:00 Jeszcze raz zobaczę rzekę serduszek przy Marsach, a stanę się bardzo, ale to bardzo nieprzyjemna. Czy Wy naprawdę sądzicie, że "marsowanie" jakiegoś, nie oszukujmy, podrzędnego forum dla nastolatek jest echelonowską misją?! *face palm* Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina @green_color 15.09.10, 17:27 mam nadzieję, że Cię nie zawiodę haha i dziękuję cieszę się, że dobrze Ci się ją czytało @scarletrose : może nie jest taką do końca naszą misją, no ale wiesz, więcej o nich inofrmacji, więcej fanów. tylko dobrze by ybło, żeby Ci nowi fani nie ogarniczlai się d the kill i closer to the edge. no i oczywiście bez fangirlsow. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: @green_color 15.09.10, 17:32 Wiem, ale chodzi o to, że przez to właśnie zrobiło się strasznie dużo lawinujących serduchami i emotkami fangirlsów, które tylko piszczą do Jareda. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: @green_color 15.09.10, 17:47 no nie? ech. takie groupies są najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: @green_color 15.09.10, 18:21 Taa- i te komentarze, kiedy na Kotku pojawiła się notka o Mr. Nobody'm: "MuSzZę ObEjRzEeĆ bO gRaA tAm MoOoj JaAaReDzIiK". Litości Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: @green_color 15.09.10, 19:09 No to się cieszę, że jest tutaj tych kilka normalnych fanów XD Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: @green_color 16.09.10, 16:15 ja jestem normalna słucham wszystkich piosenek nie tylko "the kill" a jeśli już to szaleje za Jaredem, Tomo i Shannonem Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: @green_color 16.09.10, 20:21 przepraszam od razu za to co tu napiszę, naprawdę Echelon jest dla mnie bardzo ważny i kłótnie nie są dla mnie przyjemne, ale po pierwsze podrzędne forum nie jest obowiązkowe, po drugie marsowanie też nie. Marsi fangirlsy mają nie od dzisiaj i nie tylko przez "echelonową akcję". owszem na kotku roi się od pseudo fanek i najłatwiej zwalić to na innych, na akcję, na starania i na rozgłos. Chcecie żeby nie było fangirls? obrzydźcie Jareda i pozostałych, bo w końcu to ich wina jak wyglądają i co robią. lepszy fangirls kupujący płyty niż nikt. *face palm* na ograniczenia niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: @green_color 16.09.10, 23:14 chwila, chwila. kto mówi, że pojawiają się przez takie akcje? ja mówię, że dzięki takim akcjom też dołączają się takie. tak było zawsze i tak będzie. i ja to wiem. rozgłos, akcje etc - ja sama biorę w tym udział. i jestem świadoma, że takie pseudofanki będą się pojawiac. ale chodzi mi o zyskanie tych normalniejszych fanów. wybacz, ale ja takich osób nie lubię. i nie zgodzę się z Tobą, że lepszy taki fangirsl kupujący płytę niż nikt. nikt nie powiedział, że to wina J i pozostałych. to wina tych dziewczyn za to, jak się zachowują. ach, i propo mojego wcześniejszego postu, kieruję teraz to co chcę powiedziec to wszystkich: nie musicie zapewniac, że nie jesteście takimi fangirlsami ;] ja Wam wierzę, po prostu wyrażam się o tych, co nimi są. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Musicie to zobaczyć ;) 17.09.10, 15:02 Wczoraj, z racji tego, że baaaardzo nie chciało mi się zakuwać na biologię i próbowałam na siłę znaleźć sobie inne zajęcia, oglądałam z moją siostrą (24- letnia persona, która czasami od święta posłucha Marsów ;p) niektóre ich wideoklipy Pod, którymś z nich (nie pamiętam już pod którym) znalazłyśmy dość zabawny filmik- z resztą same zobaczcie : [url=http://www.youtube.com/watch?v=IsAxK_1yiko&NR=1][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Mojej ograniczonej tyrady ciąg dalszy. 17.09.10, 17:25 Nie, ja wcale nie chcę się kłócić, naprawdę. Pisząc tamtą krótką wiadomość powiedziałam sobie, że nie będę dalej ciągnęła tego tematu, ale niestety, nie mogę. Lepszy fangirls niż nikt? O nie, nie, wypraszam sobie. Mężczyzna, do którego tak wiele z kotkowiczek wzdycha i śle przesłodzone emotikony sam swego czasu powiedział, iż "gdyby miałby być idolem nastolatków, zabiłby się". Chyba nawet nie muszę tłumaczyć, co miał na myśli. Uważam, że lepiej by było, i tak, tutaj możecie nazwać mnie nieprawdziwą fanką, gdyby panowie mieli mniej fanów, a prawdziwych, niż całe rzesze rozochoconych faneczek. Wiecie, jak to cholernie boli, gdy widzę, jak ludzie "słitują" nad moim ukochanym zespołem, przez co potem nikt nie bierze ich na poważnie? TAK, OWSZEM, znam kilka osób, które miały pewne obiekcje co do 30STM właśnie z powodu takich to fanów. W takich momentach zwyczajnie nie mogę siedzieć spokojnie, wybaczcie. Nie lubię się wykłócać, ale musiałam. Nie zamierzam nikogo wymieniać z nicków. To Wasza sprawa, oczywiście. Jednak jest dużo dziewczyn, uważających się za prawdziwe fanki, a "szargających" dobre imię tego zespołu. Przykro mi z tego powodu, naprawdę przykro. Bo teraz wszyscy szaleją na punkcie Echelonu, a ja pamiętam osoby, które sądziły, że to internetowe forum. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Hmmmm ;))) 17.09.10, 15:27 już tak zostawiając kwestie koncertu bo i tak nie jadę.;p no to w nowym numerrze Twój Styl jest wywiad z Jaredem ja kupiłam i polecam tu macie link gdzie jest 1/3 wywiadu. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Hmmmm ;))) 17.09.10, 19:25 marsjanko przecież miałaś jechać. Czemu zmieniłaś plany? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Głosowanie ;) 21.09.10, 20:41 Ostatnio natknęłam się na stronę European Film Awards, gdzie można głosować na nominowane filmy. Był tam również Mr. Nobody, na którego już zagłosowałam. Wg. mnie film był niesamowicie ciekawy, dlatego oddałam głos Jeśli chcecie, możecie zagłosować, a jeśli film by wygrał, Jared na pewno na polu aktorskim poczułby się doceniony Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: Głosowanie ;) 23.09.10, 21:10 Właśnie, mogłabyś podać stronę? Kilka dni temu obejrzałam Mr. Nobody i bardzo mi się spodobał. Wybiera się któraś z was do kina na ten film? (: Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Głosowanie ;) Adres Strony;P 24.09.10, 15:53 Aaa, ja głupia adresu zapomniałam podać Tak więc, naprawiam swój błąd ;P Tekst linka Macie tam listę wszystkich nominowanych filmów, zjedźcie trochę niżej i tam będzie "Mr. Nobody" Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 24.09.10, 14:52 nie mam kasy na bilet , matka sie o planach dowiedziała -.-" dupnie . (to moje konto nowe jakby ktoś nie wiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Golden Ticket 26.09.10, 15:02 Takie pytanie. Kupuje ktoś? Bo właśnie mam zamiar zakupić ten za 1665 zł, tj. mój tata chce mi zafundować : ) Powiedzcie mi jak to jest, jak oni to wysyłają, czy trzeba samemu się gdzieś udać itp. Z góry wszystkim, którzy odpowiedzieli, dziękuję : ) ___________ 79 dni, emocje? Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Golden Ticket 26.09.10, 19:09 a jednak ich nie kupuję, nie mam zamiaru opuścić koleżanki, która ma bilet na płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Golden Ticket 01.10.10, 16:28 dooomi, dooomi nie rezygnuj z Golden Tix'a! Szczególnie z tego z meet& greet, sceną itd. Ja miałam jechać... Miałam... Ale pisałam już o tym kilkanaście postów wcześniej Ja bym nie rezygnowała z takiej okazji, a skoro tata chce Ci go zafundować- korzystaj! Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Promo!!! 03.10.10, 18:18 Więc tak : organizuję promo (Gdańsk) i zapraszam wszystkich fanów 30 Seconds To Mars z trójmiasta i okolic, po prostu tak, żebyście mogli dojechać do Galerii Bałtyckiej i być od godziny 11.00 do około 18-19.00 Data : 9 października 2010 r. Godzina spotkania : 11.00 Miejsce spotkania : Galeria Bałtycka, wejście od przystanków tramwajowych i autobusowych. Rozgłoście to wszędzie gdzie się da, chodzi o zebranie jak największej ilości osób. Mamy zamiar zrobić ludzką TRIADĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Promo!!! 03.10.10, 20:36 ja też chęęęęęę! tyle że to nie moje rejony niestety Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Promo!!! 05.10.10, 15:50 moje też nie xP 30sekunddomarsa.fora.pl na pewno kogoś znajdziesz na promo, czekam na fotki Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Promo!!! 06.10.10, 18:14 Napisałam tam, napisałam także na PE. może ktoś się odezwie do soboty, chwilowo mam 6-7 osób. Zdjęcia wkleję na pewno ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 brak biletów! 06.10.10, 19:12 dzisiaj patrze na ticketpro.pl I tam brak biletów! Za przeproszeniem du*a! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: brak biletów! 08.10.10, 19:08 @julia1049- na ticketpro już od tak daaawna nie ma biletów, że to żadna nowość. Mój ulubiony live...hmmm... Za ciężko wybierać Odpowiedz Link Zgłoś