Dodaj do ulubionych

Forum Kotkowego Echelonu

• robpattinson w wawie! 28.08.10, 00:27
    • eurodont ja już mam bilety !! 28.08.10, 01:27
      • a.l.i.c.e Re: Fuck! Bilety! 28.08.10, 01:54
        Kurcze, nie jestem teraz w domu, a moja mama powiedziala ze pogadamy kiedy wroce
        czyli w niedzioele! musze jeszcze dogadac sie z kolezanka! FUCK! Jest szansa ze
        beda do pioniedzialku jeszcze bilety na plyte?
        • agaa_ Re:@a.l.i.c.e @ bouche2 28.08.10, 08:47
          A.l.i.c.e - nie musisz się martwić bilety będa jeszcze długo tongue_out
          bouche2 - wiem że nie jestem dorosła xP ale idzie z nami mój brat jako ktoś dorosły
          • a.l.i.c.e agaa_ 28.08.10, 11:40
            dziekibig_grin
            • lisaxx Re: agaa_ 28.08.10, 12:49
              odpowie mi ktos wreszcie jak mozna zamowic bilet sad bo widzalam jak kilka osob juz tak pisalo ze sobie zamowily .. a ja kasy ot tak nie bede miala ..
              wgl! przed chwila pomoglam z takim czyms mamie na kompie i ona sie smiala a ja ją pytam czy moge za to jechac na koncert a ona ze tak haha ;DD ale dalej nie mam z kim ..
              • asiula39 @lisaxx 28.08.10, 13:10
                Ja mam odwrotnie: mam z kim jechać, ale rodzice się nie zgodzili uncertain fuck.
                • lisaxx Re: @lisaxx 28.08.10, 13:23
                  no jeszcze nie wiem bo mama moze zmienic zdanie heh ale jestem dobrej mysli tylko musze kogos znalezc ..
                  • meva_ Re: @lisaxx 28.08.10, 13:29
                    kupuję bilety w tajemnicy przed rodzicami, jeśli się nie zgodzą sprzedam je,
                    albo stracę 220 zł, a jeśli pozwolą nie będę się martwic, że już nie ma biletów.
                    muszę tylko znaleźć kogoś kto ze mną pojedzie.
                    • lisaxx Re: @lisaxx 28.08.10, 15:03
                      a gdzie mieszkasz ??
                      • loreline_ Re: @lisaxx 28.08.10, 18:05
                        Czy ktoś ma informacje na temat stanu biletów. Czy pozostały jeszcze jakieś na
                        płytę? Czy to prawda, że ma wyjść 2 tura biletów? ; )
                        • sylwia554 Re: @lisaxx 28.08.10, 18:32
                          @loreline_ - Na ticketpro i w niektórych empikach nie ma już biletów na płytę,
                          zostały tylko na sektory i siedzące, ale sprzedają jeszcze normalnie na płytę na
                          Alter Art - www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10 Co do drugiej
                          tury - tak, ma jeszcze być druga tura, więc nie ma sensu kupować biletów na
                          sektory czy siedzących jeśli ktoś chce na płytę, bo wiem, że niektórzy tak robią.
                          • loreline_ Re: @lisaxx 28.08.10, 18:38
                            sylwia554 - dziękuję ci za odpowiedź. Już się wystraszyłam, że nici bd z mojego
                            wyjazdu na koncert Marsów (:
                            • agaa_ Re: :/ 28.08.10, 19:58
                              Ja byłam dziś w Empiku i pod długim czekaniu aż ktoś przyjdzie do kasy przyszła
                              szanowna pani, która dwa razy pytała o nazwę zespołu, po czym szukała ich w
                              googlach, a nastepnie zapytała czy to może być pisane przez 30... Po czym
                              dowiedziałam sie że 'nie prowadzimy sprzedaży'
    • ne.gra Mój pomysł na akcję. 28.08.10, 20:16
      Tak więc. Jak wiecie znakiem Marsów jest triada. Triada jest prosta do jakiegokolwiek zrobienia, ale najprościej (i moim zdaniem najefektywniej) namalować ją na wierzchniej stronie dłoni. Wiecie jak to zrobić? Złożyć dwie ręce tak, żeby wewnętrzną stroną dłoni były do przodu i poprosić kogoś, żeby białą farbą (najlepiej widoczna) na obu złączonych dłoniach. Dzięki takiemu malunkowi po podniesieniu rąk do góry chłopcy dostaną znak, że ich Echelon tutaj ich uwielbia i zawsze o nic pamięta : ) jutro wrzucę wam zdjęcie jak mniej więcej to może wyglądać.
      • loreline_ Pytanie 28.08.10, 20:37
        świetny pomysł ne.gra (: mam jeszcze jedno pytanie. czy jak się włoży bilet do
        koszyka (na stronie internetowej), to oznacza to, że go zaklepałam?
        • loreline_ Re: Pytanie 28.08.10, 20:40
          odwołuję pytanie. po wylogowaniu koszyk się wyczyszcza ; )
          • meva_ @lisaxx 28.08.10, 21:11
            mieszkam koło Rzeszowa. a ty?
            • agaa_ Re: ne.gra 28.08.10, 21:31
              tak, zrób zdjęcie bo nie ogarniam xDD.
              • ne.gra Rysunek poglądowy mojego pomysłu ^^ 28.08.10, 22:25
                No mniej więcej, pi razy oko, tak (tylko ręce mają być złożone):
                Triada < 3
                ale jutro będzie fota (dziś mnie wszystko boli, umieram i nie mam siły).
    • martynka111 coś dla mnie!!! łiiiiiii 28.08.10, 21:30
    • niuniaa chyba w Warszawie...ale nie jestem pewna 29.08.10, 01:34
      • agaa_ Re: chyba w Warszawie...ale nie jestem pewna 29.08.10, 10:08
        tak, w Warszawie. to jest pewne na 100%
        • asiuniaxd pytanie... 29.08.10, 10:33
          www.kotek.pl/forum/02,3000,115869955,,Mam_pytanie_dotyczace_konkursu_na_Tuba_pl.htmlsurprised
          • bouche2 a ja 29.08.10, 11:33
            się Wam pochwalę, dzisiaj o drugiej nad ranem rozmawiałam przez telefon z moją
            największą miłością i wielkim idolem

wczoraj rano przyszły do mnie koleżanki no i gadamy gadamy, a nagle jedna:
            ej, gdybyś miała bardziej niebieskie oczy i byłabyś facetem to przypominałabyś
            trochę jareda leto : D
            • asiula39 Re: a ja 29.08.10, 11:40
              nieeee!!!!!!!!!!!! gadałaś z Marcelem?! O.Ocryingcry
              • lisaxx Re: @ meva_ 29.08.10, 13:35
                ja kolo Katowic ..
                jak nikogo nie znajde to chyba nie pojade .. life is brutal ; (
              • bouche2 Re: a ja 29.08.10, 13:52
                tylko przez półtorej minuty, ale gadałam. mówił, że zaraz wyśle tatę tej mojej
                koleżanki, żeby mnie tam przywiózł sad((((((((
                gdybym pojechała na ten koncert to bym z Nim spała pod jednym dachem, może nawet
                w jednym łóżku, mimo że On jest ze swoją dziewczyną od 4 lat big_grin
                dobra koniec tematu, zaraz się posikam
    • e.m.m.a Echelon is everywhere 29.08.10, 13:51
      tak więc nowa Echelonowa akcja.
      tu.
      polskie tłumaczenie pewniej
      Ashly
      z 30sekunddomarsa.fora.pl
      :

Drodzy MOFOS!

Tak jak mówiłem w pierwszym blogu, naprawdę chciałbym rozwinąc nasza grupę, gdyz
      moim głównym celem jest sprawić, byście wszyscy poczuli dumę z przynalezności do
      niej. Dzisiaj zdecydowałem udowodnić, że nie jest to pusty slogan bez żadnych
      konsekwencji.

Echelon to wielka rodzina. ale żyjemy w różnych miejscach, rozrzuconych po całym
      świecie. W małych wioskach, miasteczkach, czy też wielkich znanych metropoliach.
      Myślę, że byłoby cudownie to pokazać. Może gdzieś obok Ciebie, żyje inny
      zwariowany członek naszej społeczności o którym nie masz pojęcia? Czy nie byłoby
      niesamowite gdybyście mogli się spotkać? Pozwól, że wyjaśnię, jak chciałbym, aby
      to wyglądało.

Oto 4 kroki naszej misji:

1. Znajdź w swoim mieście znaki informacyjne z nazwą twojego miejsca
      zamieszkania. Jeśli stoją przy drogach lub innych niebezpiecznych miejscach,
      możesz wykonać je samemu!

2. Zrób sobie zdjęcie stojąc obok tego znaku. Możesz to zrobić z przyjaciółmi z
      Echelonu albo sam.

3. Proszę miej ze sobą kartkę papieru, kartonu, napisz na koszulce lub przedstaw
      w jakikolwiek inny sposób słowa ‘ECHELON is everywhere’. Jeśli chcesz, możesz
      dodać to w swoim ojczystym języku ale to niekonieczne. Najważniejsza jest wersja
      angielska.

4. Bądź kreatywny!!! Dodaj marsowe symbole, triade, strzałki cokolwiek chcesz!

Jeśli masz jakiekolwiek pytania - wyślij me e-mail
      (echelon.vote30stm@gmail.com), wiadomośc na twitterze @echelon_vote,

Wyslij zdjęcia na adres echelon.vote30stm@gmail.com. Wszystkie zostaną
      umieszczone na flickr. Ostateczny termin to 30.09.2010!!!

Powodzenia!

Chciałbym abyście wzięli w tym udział wszyscy razem, bo to dla was!
      PROVEHITO IN ALTUM

PS. Proszę poinformuj mnie jeśli jesteś zainteresowany tym projektem i daj mi
      znać na twitterze @echelon_vote!

________
      według mnie akcja genialna i chyba napiszę maila do kotka by to nagłośnilibig_grin nie
      wiem czy stąd ktoś chętny będzie, ale fotami można się będzie później
      pochwalićbig_grin zresztą może ktoś z KE robił już promo w swoim mieście?smile
      • agaa_ Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 18:26
        ej to jest fajny pomysł xd.
        • asiula39 Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 18:33
          łuhuu Echelon is everywhere! świetny pomysłbig_grinbig_grin
        • julia1049 Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 18:35
          niezły pomysłsmile
          • asiuniaxd Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 20:38
            super pomysł smile ale to jest do jutra czyli ze jutro tez mozna wyslac??piwo
          • doooooooomi Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 20:49
            ej, a może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa?
            Ja osobiście jestem za! Jestem zarejestrowana na nim i ludzie są super. Jeszcze
            nie mamy zaplanowanych akcji, ale napewno się pojawią w najbliższym czasie. A im
            nas więcej, tym lepiej!
          • doooooooomi Może przyłączymy się do akcji (koncert) [...] ? 29.08.10, 20:50
            ej, a może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa?
            nie mamy zaplanowanych akcji, ale napewno się pojawią w najbliższym czasie. A im
            nas więcej, tym lepiej!
      • scarletrose Re: Echelon is everywhere 30.08.10, 13:44
        Muszę się tym zająć, tyle, że na początku września jeszcze wyjeżdżam, a teraz
        nie mam za bardzo kiedy xD
    • beyonceknowles Re: Forum Kotkowego Echelonu 29.08.10, 20:44
      sad sad : (
      • meva_ Echelon is everywhere 29.08.10, 20:56
        świetny pomysł tylko nie wiem czy dam rade jutro zrobić i wysłać to zdjęcie.
        • doooooooomi Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 21:07
          jeżeli ktoś się jeszcze martwi o bilety, to nie potrzebnie. jest potwierdzone,
          że będzie druga tura. nie wiadomo dokładnie kiedy, ale będzie z pewnością.
          • kardolina Re: Echelon is everywhere 29.08.10, 23:19
            juz daaaaawno wysłałam zdjęcia do echelon is everywhere ;p
    • scarletrose Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:01
      • doooooooomi Re: Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:20
        oczywiście (:
      • sylwia554 Re: Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:22
        Hej. smile Wybierasz się na koncert?
        • scarletrose Re: Dżem dobry. Można się dołączyć? ;3 30.08.10, 13:24
          Owszem big_grin
          • meva_ Re: Empik 30.08.10, 13:44
            byłam dzisiaj w empiku zapytać się o bilety i dowiedziałam się iż owszem
            sprzedaż prowadzą ale tylko na sektory, a nie na płytę. czy u was też tak jest?
            • scarletrose Re: Empik 30.08.10, 13:46
              Nie wiem, ale zerknęłam na ticketpro i owszem, wszystkie na płycie już wyprzedane.
              • doooooooomi Re: Empik 30.08.10, 13:56
                no tak. w empikach i na ticketpro na płytę już nie ma. tu są :
                www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10
                • doooooooomi Akcja 30.08.10, 13:58
                  pisałam to już, ale NIKT nie odpowiedział :

może przyłączymy się do akcji (chodzi o koncert) tego forum 30sekunddomarsa?
                  nie mamy tam zaplanowanych akcji, tak samo jak tu, ale napewno się pojawią w
                  najbliższym czasie. A im nas więcej, tym lepiej!
                  • bouche2 Re: Akcja 30.08.10, 14:27
                    no to jak będą akcję to myślę, że dużo osób się przyłączy wink
                    • doooooooomi Re: Akcja 30.08.10, 16:05
                      www.30sekunddomarsa.fora.pl/warszawa-torwar,20/akcje,199.html tu są różne
                      pomysły na akcje. trzeba jakieś wybrać (to to forum o którym mówiłam wcześniej,
                      żeby się do niego przyłączyć)
                      • scarletrose Re: Akcja 30.08.10, 16:25
                        Również jestem zdania, co część tamtejszych użytkowników, że w takim tłumie
                        skomplikowane akcje nie przejdą. Jedynie możemy ubrać się po Marsowemu
                        (obowiązkowo koszulki!) i oczywiście na pamięć każda piosenka, i tak będzie
                        zajebista zabawa (;
                        • sylwia554 Re: Akcja 30.08.10, 17:10
                          @doooooooomi - ja już dawno jestem tam zarejestrowana, ale zaczęłam się udzielać
                          niedawno, jakby coś to mój nick to sylwia554 ;P a co do akcji to także myślę, że
                          nic nie wypali, ale podoba mi się pomysł z tamtejszego forum z flagą (balony z
                          sektorów też mogłyby wyglądać ciekawie, ale moim zdaniem to to nie przejdzie). I
                          tak samo jak scarletrose uważam, że najlepiej nauczyć się na pamięć tekstów
                          piosenek (jeśli ktoś jeszcze nie umie) i założyć marsową koszulkę. smile
                          • sylwia554 Re: Akcja 30.08.10, 17:11
                            @scarletrose, skąd jesteś?
                            • scarletrose Re: Akcja 30.08.10, 17:49
                              Z Pruszkowa, a co? big_grin
                              • sylwia554 Re: Akcja 30.08.10, 19:04
                                Tak się pytam, bo trochę osób tutaj szuka kogoś, z kim mogliby pojechać na
                                koncert, (ja akurat nie szukam ;P) ale z Pruszkowa to chyba tutaj nikt nie
                                poszukiwał akurat. smile
                                • scarletrose Re: Akcja 30.08.10, 19:06
                                  Taa, bo ode mnie to do Warszawy jest kawałeczek tylko wink
                                  • e.m.m.a Re: Akcja 30.08.10, 23:56
                                    ja się przyłączam do balonówbig_grin na coke miałam kilka białych i czerwonych
                                    puściłam na początku (dałam ciała, bo przed koncertem, później nie było już jak,
                                    ale może ktoś widział na początku po lewejbig_grin ). najlepiej przed wyjazdem,
                                    jeszcze w domu nadmuchać i spuścić powietrze, bo później w tym tłumie będzie o
                                    wiele łatwiej to zrobićsmile tam jest jeszcze akcja z tymi kartkami co na
                                    Depeszowcach była, głównie chodzi mi o "Come Back"big_grin
                                    nadal czekam na zdjęcie triadu ne.gry, bo pomysł niezły, ale... nie z tym
                                    poczekam do foty bo nierozgarnięta jestem i po rysunku nic nie zrozumiałamsadbig_grin
                                • green_color Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 30.08.10, 21:13
                                  Te akcje to jest mega dobry pomysł wink Tyle, że właśnie te bardziej skomplikowane mają nikłą
                                  szansę, na to, że uda się je zorganizować na 100% idealnie ;/ Generalnie fajnie by było, zrobić
                                  jakąś mega fajną niespodziankę chłopakom, ale z drugiej strony najlepiej będzie, jeśli każdy
                                  założy swoją marsową koszulkę i będzie się wydzierał bez opamiętania wink
                                  Co do poszukiwania osób- JEDZIE KTOŚ Z POZNANIA? ;p Pociągiem, albo ma 2 wolne miejsca
                                  w samochodzie? ;P
                                  • sylwia554 Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 30.08.10, 21:21
                                    Osób radzę poszukać na forum
                                    (30sekunddomarsa.fora.pl/wojewodztwa,2/wielkopolskie,172.html) tutaj akurat
                                    bardzo dużo osób jedzie z Poznania, więc można się zgadać. A co do akcji to ja
                                    już pisałam - moim zdaniem najlepiej założyć koszulki, nauczyć się tekstów
                                    piosenek (jeśli ktoś jeszcze nie zna) i śpiewać! big_grin
                                    • green_color Re: Akcja (Też poszukuję osób;p) 31.08.10, 01:06
                                      Dziękuję ;* Na pewno tam poszukam wink W końcu lepiej jechać w grupie, niż w dwie osoby.
                                      Aaa, no i mam już mniej więcej pomysł, na coś w rodzaju słynnej "Akcji" wink Tyle, że napiszę o
                                      tym dzisiaj (bo już w końcu po północy jest ;P), tylko parę godzin później. Mam nadzieję, że
                                      chociaż rozpatrzycie ten pomysł ;P Tymczasem spadam, bo muszę wstać o 5.00 ;/
                                      Niech Wam się Jared przyśni wink
                                      • a.l.i.c.e Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 11:15
                                        sylwia554 ma racje.
                                        Mysle ze raczej zadna akcja nie wypali, co prawda to by bylo miłe, ale na pewno znajda sie
                                        osoby ktore nie beda miec zielonego pojecia któż to jest 30 second to mars (opiekun),
                                        chyba ze przeprowadzimy odpowiednia edukacje przed koncertem i bedziemy wpajać im
                                        do głów jacy 30STM sa cudowni<rozmarzenie> oraz wręczymy im baloniki, kartki czy
                                        cokolwiek jeszcze

green_color
                                        Niestety mi sie Jared dzisiaj nie przysniłsad chociaz moze, nie pamietam

Chcialam również oswiadczyc iż moj kochany tatus w końcu kupił mi bilety!<radość>
                                        tak sie cieszylam, tak skakalam że..
                                        sie zderzylam z szafkąsad
                                        • dark_candy_ Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 11:52
                                          ale wam zazdroszczę ;c
                                          tak się napalałam na to, że pojadę i nagle bum . wszystko do niczego .
                                          ale życzę wam udanej zabawy, chociaż jest to dopiero za cztery miesiące ;d ; *
                                          • green_color Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 12:16
                                            @dark_candy- ja też bym mega bardzo chciała jechać, ale jeszcze do końca nie
                                            wiem co z tego wyjdzie, bo moja kochana mamusia ma jakieś obiekcje ;/ Ale na
                                            szczęście mam w zanadrzu mój szatański plan xD Czyt. Postaw przed faktem
                                            dokonanym devil na to wygląda, że w przeciągu paru dni go zrealizuję wink Aaa, to
                                            prawda, że nie ma już biletów na płytę? ;X Jak na prawdę ich nie ma, to się
                                            chyba pociacham na kawałki żywcem ;X
                                            • agaa_ Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 12:39
                                              a.l.i.c.e - mój brat (opiekun) jest z lekka zorientowany więc można by go było
                                              wtajemniczyć big_grinbig_grin
                                              • a.l.i.c.e Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:00
                                                agaa_
                                                Ja mojego brata rowniez bede musiala w tajemniczyc, bo tak cudownego zespolu jeszcze nie
                                                sluchal a teraz bedzie musial bo go zmuszedevil

green_color
                                                Ma byc druga tura biletów na plyte i jeszcze mozna kupic bilety na plyte na tej stronie
                                                www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=10 wink
                                                • doooooooomi Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:19
                                                  ej! co do akcji, to teraz na forum (30sekunddomarsa) wybierzemy je i przed
                                                  koncertem (jakieś 2-3 tygonie) po prostu nagłośnimy. napiszemy do interii, wp,
                                                  onet i innych portali społecznościowych, żeby zrobili o tym jakiś temat i
                                                  napisali co planujemy. więc chyba jak jakiś fan przeczyta i jedzie załóżmy z
                                                  mamą, to wręczy mamie taką o na przykład chustkę i powie kiedy ma machać.
                                              • a.l.i.c.e Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:06
                                                muzyka.onet.pl/185694,0,10,fotonews_detail.html
                                                co za świnie! Jared nie wygląda jak kobieta!!
                                                • green_color Re: Witaj rodzino Echelonów! 31.08.10, 13:22
                                                  Aaaa! To ja kupuję bilet na płytę- nie ma innej opcji! ;D
                                                  Kuurde, ej. Z kiedy oni zdjęcie dali -.- Przecież Jared nie chodzi już taki
                                                  umalowany. Uhh... Czasami internet jest gorszy od tanich szmatławców.
                                                  • green_color Re: Akcja- Pomysł! ;) 31.08.10, 14:02
                                                    A może byśmy się tak zgadały wszystkie (tzn. użytkowniczki 'Kotka') i np. o
                                                    godzinie 17,45 zgadały się pod torwarem i żeby się odnaleźć, każda trzymałaby
                                                    kartkę z napisem 'Kotek' czy tam jakiś inny (wszystko do ustalenia) i o tej 18
                                                    wszystkie razem byśmy weszły do środka, stanęły przy barierkach i fajnie wink Aaa,
                                                    no i to ma swoje dodatkowe plusy: jako, że w jedności siła, to np. możemy się
                                                    umówić i podczas koncertu, czy tam chwilki ciszy, wykrzyczeć coś ciekawego wink Na
                                                    pewno będzie nas słychać głośniej, niż byśmy miały krzyczeć pojedynczo wink
    • ne.gra Fotka! 31.08.10, 14:20
      Macie fotkę mojej "triady" ^^ rysowałam samodzielnie i bardzo na szybko, bo za chwilkę wyjeżdżam, a jeszcze się nie spakowałam. Polecam zrobić ją grubszą, równiejszą i na biało. Są białe pisaki, nie są drogie, więc można zakupić. Najlepiej, żeby zrobił to ktoś za was : )
      Zaraz dodam to samo na forum, może się przyjmie : )
      Triada!
      • e.m.m.a Re: Fotka! 31.08.10, 23:36
        ojacie ale to fajnie wyglądabig_grin dla mnie może byćbig_grin tylko czy marker to wytrzyma?
    • zala95 Pytanie 31.08.10, 14:29
      Jak się usprawiedliwicie z nieobecności w szkole? Powiecie, że pojechałyście na
      koncert, czy np. że byłyście chore albo na badaniach? Bo jak można być chorym
      tam tylko 1/2 dni... Mama kazała mi nie mówić, ale ja myślałam nad zrobieniem
      plakatu promocyjnego i chciałam go zawiesić w szkole, to wtedy będzie wiadomo,
      ze jadę.
      No i czy któraś jedzie z tatą? Ja jadę z tatą i jego dziewczyną. Ale mój tata
      jest spoko xD
      • eurodont Re: Pytanie 31.08.10, 15:22
        hmm ja jeszcze nie wiem jak sie usprawiedliwie xD ;P
        • agaa_ Re: Pytanie 31.08.10, 15:44
          Nie będę się usprawiedliwiać bo tego dnia na pewno pójdę do szkoły. A jak nie to
          po co mam pisac dlaczego mnie nie było? tongue_out
          • sylwia554 Re: Pytanie 31.08.10, 16:23
            Wymyśli się coś, pewnie powiem mamie żeby napisała, że byłam u lekarza czy coś
            takiego. ;P
            • eurodont Re: Pytanie 31.08.10, 21:46
              ja powiem mamie żeby napisała że byłam na koncercie Marsów mwahahah !! tongue_out
        • desires. Re: Pytanie 31.08.10, 21:47
          u mnie w empiku są bilety tylko na płytę.
    • slodki_piernik Re: Forum Kotkowego Echelonu 31.08.10, 15:47
      Warszawa-Torwar
    • zala95 Irokez Jareda 31.08.10, 23:14
      Jared ściął irokeza! YAY big_grin Nie lubiłam go. Ciekawe, co teraz zrobi z włosami.
      A jak wy sądzicie? Najbardziej podobał mi się z długimi, brązowymi.
      tweetphoto.com/42550495
      • e.m.m.a Re: Irokez Jareda 31.08.10, 23:34
        no właśnie miałam pisaćbig_grin najlepsze jest "To cut the hawk or not cut the
        hawk...That is the question." by po godzinie mohwk'a już nie było. ja jednak go
        lubiłam, nawet bardzo. bardzo bardzoserce potwór z tego JJangry zabił mohwk'acrying
        no ale może będzie wielki come back czerni, a jeśli nie to niech chociaż
        zaszaleje z kolorembig_grin
      • asiuniaxd Re: Irokez Jareda 01.09.10, 08:07
        Dlaczego Jared crying shock
        hehe ciekawe co teraz wymysli big_grinwink
        kiss
        • eurodont Re: Irokez Jareda 01.09.10, 09:32
          Nieeeeee crysciana kochałam tego irokeza !! sercesciana
          • asiuniaxd Re: Irokez Jareda <3 01.09.10, 11:21
            Jestem strasznie ciekawa co bd mial teraz XDtongue_outtongue_outbig_grin
          • a.l.i.c.e Re: Irokez Jareda 01.09.10, 11:23
            Wydaje mi sie ze w krótkich bedzie mu nie do twarzy! Niech wiec zapuści wlosy lub przedłuży
            oraz przefarbuje na czerne(brąz też moze byc) tak rzecze ja, Król Julian !
            • agaa_ Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 12:40
              Tu mam dwie fotki:
              twitpic.com/2k627c
              twitpic.com/2k62do
              według mnie jest fajnie bo nie ma wielkiej zmiany tongue_out
              • green_color Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 13:29
                Ściął go! ;P Nie wierzę ;P
                Kurczę, fajna ta nowa fryzurka, ale dla mnie jednak najlepiej wygląda w ciemnych
                kolorkach, typu czerń czy jakiś ciemny brązik ;D
                • meva_ Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 14:06
                  uf! kochałam tego irokeza, ale ta fryzurka też fajna. nie ma dużej zmiany. ;]
                  • bouche2 Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 14:24
                    jest ślycznie! smile
                    • asiuniaxd Re: Zdjęcia nowej fryzury! 01.09.10, 15:00
                      tak nie ma duzej zmiany xD ale fryzurka boska kiss big_grin
                      tak trzymaj Jared piwo
                      ...
    • asiula39 Rysunki 01.09.10, 15:21
      Patrzcie na to:
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=519
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=395
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=233
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=266
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=280
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=354
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=341
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=349
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=346
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=347
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=348
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=343
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=340
      www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=177
      Ma dziewczyna talent!
      A co do nowej jaredowej fryzury, to bardzo mi się podoba smile
      • asiuniaxd Re: Rysunki 01.09.10, 17:45
        Ma duuuzy talent xD szacun dla niej tongue_out
        tez bym chciala tak umiec rysowac Jared'a i nie tylko tongue_outtongue_outtongue_out
        kiss
      • asiuniaxd Re: Rysunki 01.09.10, 17:47
        Ma duuuzy talent szacun dla niej tongue_outtongue_out smile
        Tez bym chciala rysowac takiego Jared'a i nie tylko tongue_outtongue_out big_grin
        kiss
      • kardolina uwielbiam jego nową fryzurę ;p 01.09.10, 17:49
        ale nie tak jak ta from yesterday i kings and queens xd te dwie są moje ulubione ;d
        • asiula39 Re: uwielbiam jego nową fryzurę ;p 01.09.10, 18:37
          ta z K&Q była cudna
          • bouche2 Re: uwielbiam jego nową fryzurę ;p 01.09.10, 20:16
            popieram, kings and queens to w ogóle mistrz, pod każdym względem : >
        • asiuniaxd Re: uwielbiam jego nową fryzurę ;p 02.09.10, 10:45
          kardolina napisał(a):

> ale nie tak jak ta from yesterday i kings and queens xd te dwie są moje ulubio
          > ne ;d
          Moje tez <3
          • a.l.i.c.e Re: Miejsca w sektorze 02.09.10, 13:49
            Ej dziwczyny, w którym sektorze macie miejsca?
            Ja mam w F tongue_out
          • a.l.i.c.e Sektor 02.09.10, 13:53
            W którym sektorze macie miejsca?
            Ja w F tongue_out
            • agaa_ Re: Sektor 02.09.10, 15:27
              Ja mam na płycie xP
              • sylwia554 Re: Sektor 02.09.10, 17:07
                Płyta. big_grin
            • green_color Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 15:31
              Jest problem. Pewnie już domyślacie się o co może mi chodzić, ale wyjaśnijmy.
              Sprawa dotyczy tego, że moja 'kochana rodzicielka' nie chce puścić mnie na ów
              koncert. Wszystkie próby dogadania się z nią na ten temat, kończą się totalną
              katastrofą, czyli ogromną awanturą. Od 3 dni tylko i wyłącznie się z nią kłócę,
              bo jak już wiadomo, baaardzo, baaardzo chciałabym pojechać. Tyle, że do niej to
              nie dociera, a mnie powoli już kończą się argumenty ;/ Macie jakiś pomysł jak
              ewentualnie mogłabym ją przekonać? Pomóżcie, proszę...
              • asiula39 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:49
                miałam to samo. nie jadę sad
              • somebody. Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:50
                mnie także mam nie chcę puścić. angry bo myśli że na koncertach to bóg wie co się
                dzieje. wkurza mnie. uncertain jak mi nie pozwoli to ucieknę z domu, do warszawy nie
                mam w sumie tak daleko. big_grin
              • julia1049 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 16:59
                kochana mam tak samosad Ja poprostu kocham 30 STM) . Oni to wiedzą ale mimo to itak mnie
                nie puszcząsad I druga sprawa to kasa. Może bym ich przekonała, ale nie ma kasysad
                Trochę pomieszałam.
                A może powiedz rodzicom, że taki koncert to nic takiego (w sensie nic sie tam nie dzieje nie
                wiadomo co). Albo że będzie w większości osób w twoim wieku. Trzymam kciuki. Ja już nie
                mam szansy na wyjzd tamsad Nie puścili mnie na CLMF i teraz też niesad ja sie chyba zabijewink
                • bouche2 Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 17:21
                  może powiedz im w akcie desperacji, że dla tego koncertu jesteś w stanie
                  zrezygnować ze wszystkiego i że zobaczyć 30stm na zywo to Twoje największe marzenie

moi rodzice też trochę nie rozumieją, jak można się podniecać samą obecnością na
                  koncercie. bo po prostu chyba nie wiedzą, jak muzyka na żywo wpływa na
                  człowieka, a przynajmniej na mnie. [czy Oni nie chodzili na koncerty jak byli w
                  moim wieku?]
                  no i ja np. już wiem, że będę robiła wszystko, żeby moje dzieci zobaczyły
                  swojego idola na żywo, bo to jest wspaniała sprawa. a jeśli bałabym się je
                  puścić same to jechałabym z nimi, a co
              • e.m.m.a Re: Koncert- Pomóżcie, proszę. 02.09.10, 21:06
                no nie wiem, ja jakoś problemu z rodzicami nie mam tylko z kasąsciana no ale
                wytłumacz na spokojnie, że to dla ciebie bardzo bardzo ważne, że nie będziesz
                sama, albo poszukaj jakiegoś echelona w swoim mieście albo zaplanuje się
                spotkanie kotkowego echelonu i razem ruszy się pod barierkibig_grin no a na ich
                koncertach najgroźniejsze są tylko psychofanki Jareda.
            • kardolina Re: Sektor 02.09.10, 17:04
              plyta ;p
              • a.l.i.c.e Re: Sektor 02.09.10, 17:27
                Czy ktokolwiek kupił bilety na sektor?
                • meva_ Re: Sektor 02.09.10, 17:45
                  już miałam bilety w rękach i prawie płaciłam kiedy okazało się, że tata ze mną
                  nie pojedzie, bo sam gra wtedy koncert, a nikt inny nie wykazał chęci. więc
                  jestem na 100% pewna, że 14 grudzień cały przepłaczę i będzie koszmarny. Life is
                  brutal !crying
                  • agaa_ Re: Sektor 02.09.10, 18:32
                    Ktoś na pewno ma na sektor xP
                    Ja na szczęście problemow z mamą nie miałam, powiedziałam że chcę jechać i o
                    cała historia xd.
                    Od dziś mam bilet <3
    • dominikax3 Re: Forum Kotkowego Echelonu 02.09.10, 18:36
      nie wiem.
      • pitka Re: Forum Kotkowego Echelonu 02.09.10, 20:26
        ja tez nie moge jechac sadsadsadsad
        cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying nw co ze sb zrobie 14 grudnia....
        to bd jakas masakraindifferent
      • asiuniaxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.09.10, 12:41
        Halo??? Co tu tak cicho?? big_grinbig_grinbig_grinwink
        • green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 16:56
          A więc dziękuję wszystkim dziewczynom, które zaoferowały pomoc wink Może nie
          będziecie zadowolone, ale poradziłam sobie bez niej ;p Wszystko wskazuje na to,
          że jadę i najprawdopodobniej jeszcze dziś wieczorem lub jutro kupuje bilety! wink
          Jestem przeszczęśliwa! wink))))))
          • eurodont Bilety ! 03.09.10, 17:10
            Kurde orientujecie sie kiedy mogą przyjść pocztą sciana ?? już sie martwie ! sad
            • agaa_ Re: Bilety ! 03.09.10, 20:27
              A kiedy przelałaś pieniądze? I nie zawsze wysyłają tego dnia gdy je przelejesz xP
              • sylwia554 Re: Bilety ! 03.09.10, 21:19
                U mnie było tak, że pieniądze na konto Ticketpro wpłaciłam 26.08 wieczorem,
                doszły do nich 27.08, a wysłali dopiero 31.08, doszedł dzisiaj. To też zależy od
                tego czy kupiłaś na ticetpro czy gdzieś tam indziej jeszcze, ale jak na
                ticketpro to powinno być tak samo jak u mnie, bo dzisiaj większość osób, które
                wpłaciły 26 sierpnia dostała bilety. smile
            • a.l.i.c.e Re: Bilety ! 03.09.10, 20:31
              ja zamówiłam we wtorek a dostałam w środę. Zapytaj rodziców może oni odebralismile
            • a.l.i.c.e Re: Bilety ! 03.09.10, 20:34
              zamówiłam we wtorek a dostała w środę. Zapytaj rodziców może oni odebraliwink
              • julia1049 brak biletów! 06.10.10, 19:11
                Dzisiaj patrze na ticketpro. A tam brak biletów! Ani na trybuny ani na nic! Co wy na to?
          • a.l.i.c.e Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 20:32
            Super!
            Również plyta, a może sektor?wink
            • green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 21:05
              No właśnie problem w tym, że jeszcze nie mam biletu ;/ Wolałam zaczekać na
              oficjalną zgodę i chyba to był mój błąd ;/ Moim marzeniem jest miejsce na
              płycie, tyle, że nie wiem czy takowe jeszcze są. Sektory raczej mnie nie
              interesują, bo chcę się wyszaleć na tym koncercie, a siedząc nie ma się takiej
              możliwości. Mam nadzieję, że zdołam wyskrobać jeszcze dwa bilety na płytę. A ty
              a.l.i.c.e- płyta czy sektor? wink
              • a.l.i.c.e Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 22:30
                sektorbig_grin
                • green_color Re: Dziewczyny! Dziękuję- Wejdźcie. 03.09.10, 22:41
                  Ja jeszcze próbuję upolować dwa bilety w Empiku, ale na płytę wink Bo kurczę,
                  sektor, niby fajnie, ale na płycie możesz skakać i w ogóle big_grin Tylko wiem, że
                  na pewno będą mnie wkurzać te całe przepychanki ;/ W sumie to jeszcze tak na 90%
                  wiem, że jadę, bo nie wiadomo, czy mama kumpeli dostanie urlop, żeby nas
                  odholować na miejsce (Tak, tak- rodzicielskie sprawy, typu: jesteś za młoda,
                  martwię się o ciebie, itd. ;P).
    • xxxnatalxxx Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.09.10, 21:25
      Ah, ja prawdopodobnie jade ^^. Chce kupić bilety na płytę tyle że KTOŚ jest temu
      przeciwny, bo niebezpiecznie uncertain. A mam pytanie: Macie gdzies nocleg czy wracacie po
      koncercie od razu do domu? Ah, i czy na KE jest ktos z okolic Garwolin-Siedlce- Łuków?
      • a.l.i.c.e Akcja 03.09.10, 22:37
        Razem z eurodont wymyśliłyśmy pomysł na akcje.
        Mianowicie, akcja polegała by na tym że przy np. Closer to the EDGE robimy zdjęcia(z lampą
        błyskową) w góre trzeba tylko sie umówić w którym momencie piosenki.<br />
        Może być?wink
        • eurodont Mi sie podoba ! :P 03.09.10, 22:38
          • green_color Re: Akcja 03.09.10, 22:46
            Hmm, czemu nie! tongue_out Jeśli wszyscy w jednym momencie zaczną robić zdjęcia, to
            wyjdzie z tego fajny efekt, a Dżaredo (xD) na pewno czegoś się domyśli big_grin
            Chyba, że będzie nierówno, bo wtedy pomyśli, że to zwykłe cykanie fotek ;/
        • sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 11:21
          Na koncert nie można wnosić aparatów powyżej 5mpx, a większość osób właśnie
          takie aparaty ma. Można jeszcze zrobić telefonem, ale przecież nie wszyscy mają
          lampę błyskową w komórce.
          • kardolina Re: Akcja 04.09.10, 11:34
            pomysł z aparatem nie wypali, bo nie zawsze z takim wpuszczają + każdy zapomnie + większośc będzie się bała o aparat ;]

a ja się zaczyna martwic o bilet, bo zamówiłam bilet na ticketpro w dzien kiedy ogłosili datę koncertu i wtedy też przelew zrobiłam, a biletu jeszcze nie mam ;/
            • sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 11:40
              @kardolina, jeśli poczta działa u Ciebie w sobotę to dzisiaj go powinnaś dostać,
              a jak nie to w poniedziałek
              • pinkpink Re: Akcja 04.09.10, 12:16
                mi przyszły wczoraj bilety a zamawiałam też w dzień ogłoszenia sprzedaży. smile
                pewnie przyjdą w poniedziałek. wink
              • kardolina Re: Akcja 04.09.10, 12:22
                okey, dzięki za odpowiedź ;d ja to od zmysłów odchodzę hahah xd
                • green_color Re: Akcja 04.09.10, 12:33
                  Ja np. jeszcze w ogóle nie mam biletu, ale muszę się wziąć za sytuację, bo
                  inaczej zostanie mi jakieś miejsce w sektorze na samym końcu ;D
                  • dark_candy_ Re: Akcja 04.09.10, 12:41
                    a tak w ogóle, czy są jeszcze bilety?
                    pytam z ciekawości .
                    • green_color Re: Akcja 04.09.10, 12:54
                      Mam nadzieję, że są ;P Bo jak nie będzie, to się chyba potnę na kawałki sciana
                      Byleby jeszcze tylko 2 dla mnie na płytę zostały i mogą się już skończyć ;D
                    • agnese Re: Akcja 04.09.10, 13:00
                      Co do biletów przeczytajcie sobie opis tego zdarzenia:
                      www.lastfm.pl/event/1649888+30+Seconds+to+Mars+at+Torwar+on+14+December+2010
                      Skoro tak organizatorzy powiedzieli, to muszą dotrzymać słowa więc spokojnie.
                      Nie mam jeszcze biletu i żyję wink
                      • green_color Re: Akcja 04.09.10, 15:32
                        Mam nadzieję, że tak będzie ;P Chociaż wydaje mi się, że bilety sprzedawane
                        bardzo blisko daty koncertu mogą być droższe. Tak już nieraz bywało.
                        • sylwia554 Re: Akcja 04.09.10, 16:45
                          @green_color - Możliwe, że tak będzie, ale będzie też tak, że niektóre osoby nie
                          będą mogły jechać na koncert i będą musiały sprzedać swoje bilety np. na
                          Allegro, a tam to bardzo często sprzedają taniej niż normalnie. smile
                          • green_color Re: Akcja 04.09.10, 17:31
                            @sylwia554- owszem, bywa też i tak, więc teraz pewnie też znajdą się takie
                            przypadki. Jakby na to nie patrzeć, kupić taniej bilet to niezła okazja, ale też
                            nie zawsze tak jest ;P
                            • agaa_ @ xxxnatalxxx 04.09.10, 21:29
                              Ja jestem spod Garwolina, dokładniej z Borowia xD.

A co do akcji ja myslę że nie wypali chyba tongue_out Lepiej zostać przy biało
                              czerwonych chustkach xP
                              • xxxnatalxxx Re: @ xxxnatalxxx 05.09.10, 12:00
                                O.o to bliziutko bo ja ze Stoczka Łukowskiego ;p

A co do chust to chyba nie każdy takie ma.. a nie wróć XD można markerem zrov=bić
                                • desires. >.< 05.09.10, 12:52
                                  a ja nie jadę wcale. no super. ;/
                                  • a.l.i.c.e Miejsca siedzące - Bilety 05.09.10, 14:45
                                    Na tej stronie można kupić bilety w lepszym miejscu niz na
                                    ticketprosmile
                                    • green_color Re: F*ck. I znów problem... 05.09.10, 15:00
                                      Jasne, bez nich życie nie miałoby sensu... Chodzi o to, że ja mogę wchodzić bez
                                      opiekuna, tyle, że koleżanka ma w dzień koncertu dopiero 14 urodziny, więc to
                                      mówi samo za siebie. Wiem, wiem, nie wiadomo, czy będą sprawdzać dokładną datę
                                      urodzenia, zależy od osoby, która będzie stała na bramce. Z kolei jeśli
                                      sprawdzą, to jest pozamiatane. Po prostu, potrzebujemy kogoś pełnoletniego,
                                      kogoś kto użyczy swojego podpisu na oświadczeniu. Tylko podpisu, żadnej opieki,
                                      bo po wejściu do torwaru automatycznie się rozchodzimy ;P Chodzi tylko o
                                      przejście przez bramki ;P Ktoś byłby chętny? suspicious Help!
                                      • a.l.i.c.e Re: F*ck. I znów problem... 05.09.10, 15:41
                                        wiesz co myśle, że oni jakoś specjalnie wieku sprawdzać nie będąsmile
                                        Jeśli twoja koleżanka wygląda na 15 lat to nie beda chyba sprawdzać.
                                        Ja co prawda biore brata, ale tylko dlatego ze mama pozwoliła mi iśc tylko z opiekunem i
                                        musze byc na miejscach siedzących (bo bezpieczniej).
                                        • green_color Re: F*ck. I znów problem... @a.l.i.c.e 05.09.10, 17:21
                                          Taa, moja koleżanka wygląda nawet na starszą ode mnie ;P a.l.i.c.e? Wiesz co?
                                          Mogłybyśmy się przykolegować do ciebie? ;P Byłybyśmy baaardzo, baaardzo,
                                          baaardzo, bardzo wdzięczne wink)
                                • agaa_ Re: @ xxxnatalxxx 05.09.10, 17:26
                                  o to serio blisko xD byłam tam kiedyś na koloniach big_grin

ej no chustki każdy ma, jak nie to kupić coś xP
                                  • xxxnatalxxx Re: @ xxxnatalxxx 06.09.10, 16:11
                                    wiem ;p ja mam nawet rodzinę w Borowiu ;p (tzn. chodza do szkoły w Borowiu a mieszkaja
                                    niedaleko) i sie tak zastanawiam czy ich znasz xd. Ehh. ja musze kupic bilety na siedzace bo
                                    "na płycie jest niebezpiecznie". Ale do grudnia jeszcze czas może jak będę truć matce dzien w
                                    dzien to i na plyte sie zgodzi ^^
                                    • green_color Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. 06.09.10, 17:16
                                      No właśnie. Orientuje się ktoś może czy w Torwarze będą jakieś szatnie, szafki,
                                      itp. żeby móc zostawić jakąś podręczną torbę, czy kurtkę? Sama nie jestem z
                                      Warszawy (jakbym była, to przyszłabym tylko z aparatem i biletem w łapce tongue_out),
                                      postaram się wziąć jak najmniej bagażu, ale wiadomo, że jakaś torba zakładana
                                      przez ramię na pewno będzie mi towarzyszyła. Tylko jeśli przyjdzie co do czego,
                                      nie chciałabym sterczeć przez cały koncert z torbą na ramieniu. Pewnie nawet nie
                                      przeżyłaby w tym ścisku. A wy? Bierzecie jakieś torby?
                                      • agaa_ Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 06.09.10, 19:43
                                        Na Torwarze będzie szatnia chyba po 2 zł. big_grin

Natala, a kto chodzi? Może znam big_grin
                                        • eurodont to dobrze że bd ! :P 06.09.10, 19:52
                                        • agnese Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 06.09.10, 19:52
                                          ja muszę przejechać pociągiem połowe Polski. wink
                                          ja się zastanawiam jak to będzie, bo wiecie, zima, trzeba ubierać czapki, szaliki itp. I liczę że
                                          szatnia będzie. A torby nie zamierzam raczej wnosić. Zobaczymy jeszcze tongue_out
                                        • xxxnatalxxx Re: Koncert- szatnie, szafki, itp. @xxxnatalxxx 07.09.10, 18:52
                                          Raczej znasz, o ile chodzisz do 3 gim to moj brat jest z tego samego rocznika ;p Kube i jego
                                          młodsza siostre Olę może kojarzysz? Chromin ;p

Co do szatni: Uff.. ja tez miałam sie o to spytac. Bo raczej nie będę paradowac z plecakiem.
    • agaa_ Re: Ja samochodem :D 06.09.10, 19:57
      Więc kurtki to może nie będę brać, a bluzę czy co to w saochodzie mogę zostawić xP
      • a.l.i.c.e green_color :) 06.09.10, 22:11
        wiesz co ja nie wiem czy mój brat bedzie chciał wziąć odpowiedzialnośćsmile
        ale wiesz co mozemy sie jakoś tak spotkać zeby wejsc razem i wtedy pomyślą że Wy macie
        opiekuna tongue_out
        • a.l.i.c.e Re: hm... 06.09.10, 22:17
          ej a może weźmy coś takiego po czym bedziemy wiedziały że jestesmy z kotka? znaczy cos
          po czym sie poznamysmile
          • green_color Re: @a.l.i.c.e 07.09.10, 16:16
            Hmm, w sumie tak ostatnio nad tym myślałam i chyba to będzie dziwnie wyglądać,
            jeśli ty i Twój brat będziecie mieli bilet na sektor, a ja i kumpela na płytę,
            ale jeden opiekun ;P Więc w sumie jeszcze zobaczy się jak to będzie, bo jesteśmy
            w trakcie kołowania kumpeli brata, tyle, że najpierw musiałby mieć akredytację
            prasową ;/
            Co do szafek: Też mam dość spory kawałek do przejechania i co jak co, ale jakieś
            miejsce, gdzie mogłabym zostawić moje rzeczy i odebrać je później w całości,
            byłoby strzałem w dziesiątkę.
          • green_color Re: hm... 07.09.10, 16:19
            No właśnie ja też nad tym myślałam, tyle, że mój pomysł na ten temat, został
            wcześniej zasypany milionem innych postów i tyle z tego było ;/ To jest dobre
            rozwiązanie, bo jak zbierzemy się w całość, to np. możemy krzyczeć coś podczas
            koncertu, czego gdybyśmy były same w życiu byśmy nie wykrzyczały, bo hałas by to
            przytłoczył ;P
    • scarletrose Ktoś będzie w sektorze G? (; 07.09.10, 16:24
    • amanda. A ja jadę i się cieszę, ale... 07.09.10, 16:39
      będę tam sama sad bo wśród moich znajomych raczej nie ma fanów 30 STM. Mam już bilet i
      już bym chciała ich zobaczyć big_grin, ale z drugiej strony troszkę przeraża mnie ta myśl, że
      nikogo ze mną tam nie będzie, tym bardziej że tak naprawdę to mój pierwszy taki duży
      koncert.
      • green_color Re: A ja... Uhh.. 07.09.10, 16:44
        Załamię się chyba! Nie mam jeszcze biletu, wchodzę na Alter Art i czytam, że nie
        ma już biletów na płytę! sciana sad W każdym bądź razie wyprzedane są tam, w
        Ticketpro i Eventimie ;/ Zajebi**ie crying Ma ktoś pomysł, gdzie mogłabym dostać
        jeszcze 2 bilety na płytę? crying crying
        • agnese Re: A ja... Uhh.. 07.09.10, 17:11
          Nie panikuj.
          ''Bilety mają być rzucane pulami. Bilety nie skończyły się definitywnie.''
          Pozwoliłam sobie zacytować... Na laście była gorąca dyskusja i doszło do tego że ktoś dał
          znać, że organizatorzy potwierdzili, że bilety będą drukowane na bieżąco...
          Więc tylko bez żadnej paniki. Ja też nie mam biletu i nie dramatyzuje wink
          • green_color Re: A ja... Uhh.. @agnese 07.09.10, 18:19
            A też zamierzasz jechać? Tyle, że torwar niestety też ma ilość miejsc
            ograniczoną, ale raczej mało prawdopodobne jest, żeby sprzedaż biletów
            zakończyła się mniej więcej dwa tygodnie po tym, od kiedy ogłoszono datę
            koncertu. A co w końcu z tą drugą turą- będzie czy nie? Bo to chyba jedyna
            szansa, żeby jeszcze dostać bilet.
            • agaa_ Re: A ja... Uhh.. @agnese 07.09.10, 21:06
              Na pewno będzie druga tura.
              A i tak wiele osób odsprzeda później bilety b nie będzie mogła jechać czy coś.
              • agnese ... 07.09.10, 21:26
                Słyszałam że Torwar mieści 8 tys ludu.
                I aż tyle poszłoby biletów w tak krótkim czasie? nie bójcie się, jestem prawie przekonana, że
                biletów starczy ;D
                • agaa_ Re: ... 08.09.10, 14:38
                  agnese, wiem że Marsi to nie taka gwiazda jak np Metallica ale na Metallicę
                  bilety poszły kilka godzin xP
                  • agnese Re: ... 08.09.10, 16:15
                    Pozwole sobie zacytować
                    ''Będą jeszcze bez problemu do kupienia na stronach Eventimu i TicketPro. Są one rzucane
                    są pulami. Poszła dopiero pierwsza pula, i na pewno starczy biletów dla wszystkich, tak jak
                    zapewniałem w swojej poprzedniej wiadomości.''

wszystko jasne...
                    • green_color Re: ... 08.09.10, 19:23
                      No tak, pierwsza pula zeszła, ale weszłam przed chwilą na Shoutbox'a na laście
                      (jakby co, nie udzielam się tam ;P) i z tego, co przeczytałam, to jedna
                      dziewczyna również przed chwilą kupiła elektroniczny w sklepie Alter Art'a, więc
                      weszłam na stronę AA, a tam niezmiennie od wczoraj wiadomość, że bilety na płytę
                      są wyprzedane.
                      • agnese Re: ... 08.09.10, 20:24
                        a mnie się juz obrzydł cały ten kocert! Całe te zamieszanie z tymi biletami to jedne wielkie
                        bagno. Są, nie ma, będą, nie będzie... itd.
                        Znowu się teraz okazało że bilety na płyte wykupione całkowicie ale klubowicze AA mogą
                        kupić bilety -.-
    • ne.gra Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.09.10, 15:35
      Właśnie zakupiłam bilety. Jadę z Torunia i mogę służyć podpisem jako opiekun : )
      • green_color Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.09.10, 18:25
        Ooo, ne.gra- gdybym jechała (bo na razie pewność, że pojadę wynosi 70/ 100%
        uncertain), z miłą chęcią skorzystałabym z Twojej "podpisowej" oferty ;P
        • ne.gra @green_color 10.09.10, 15:27
          Ja będę zapewne jechać jakoś 13 rano albo po południu, więc może napisz mi na maila (ne.gra@wp.pl) jak takie oświadczenie ma wyglądać (z Twoimi danymi i w ogóle), to sobie wydrukuje i przywiozę podpisane. No i będziemy musiały razem wchodzić, więc uprzedzam, że będę wchodziła najwcześniej jak się da! : ) Najprawdopodobniej od po południa będę się dopychać do bram Torwaru.
    • gns Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.09.10, 18:32
      WAWA
      • kardolina Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.09.10, 15:47
        biletów na płytę już nie ma. w ogóle ponoc. a ja jestem szczęśliwa, bo mi bilet doszedł big_grin
        • agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.09.10, 17:07
          ja już dawno mam xP
          • green_color Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:23
            Coś tu ucichło ;P
            ________
            Ogólnie rzecz biorąc, to ostatnimi dniami załamałam się psychicznie, nerwowo i
            jak tam jeszcze można, bo okazało się, że najprawdopodobniej grudniowy koncert,
            tak o, przejdzie mi koło nosa crying A to wszystko przez jakąś szefową- idiotkę,
            która nie dała mamie koleżanki urlopu na głupie dwa dni. Owszem, zrozumiałabym
            to, powiedziałabym "Trudno, żal mi, że nie mogę tam jechać", gdyby miała na to
            jakieś racjonalne wytłumaczenie, ale nie ma. Dobra, wiem, że jeśli człowiek
            pracuje, to nie jest tak, że może zrobić sobie wolne, kiedy mu się podoba, ale
            litości- tej kobiecie zostało do wzięcia jeszcze 14 dni wolnego!sciana
            Przepraszam, że tak się tu rozpisałam, ale nie mogłam się opanować.
            Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę mogła być na ich koncercie, albo, że
            "Szefowi" polski Echelon tak bardzo się spodoba, że przyjadą tu po raz trzeci.
            I, że wtedy w końcu uda mi się na koncert pojechać. Do wszystkich Echelonek,
            które bilety już mają: Jesteście ogrooomnymi szczęściarami i nie ważcie się tu
            wchodzić po koncercie, jeśli nie napiszecie mi szczegółowej relacji kiss
            • kardolina Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:39
              nie martw się ;]

spokojnie, tak samo jak po coke'u napiszę szczegółówą relację o tu ;]
            • scarletrose Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 16:40
              Szkoda, że nie możesz pojechać :c Ale Polska ostatnio się rozkręciła, jeśli
              chodzi o koncerty, więc głowa do góry, pewnie jeszcze nas odwiedzą :]
              • asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 17:31
                scarletrose mam nadzieję, że przyjadą tutaj jeszcze, bo nie odpuszczę sobię, dopóki nie usłyszę ich na żywo. Pewnie będę musiała poczekać trochę na następny koncert w Polsce, ale chyba dam radę wink a tak w ogóle to gratuluję Marsom statuetki MTV piwobig_grin
                • scarletrose Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.09.10, 17:46
                  Ano właśnie big_grin I opłaciło się wylogowywać i zalogowywać niezliczoną ilość razy,
                  aby oddać na nich głos.
                  • green_color Re: @kardolina 13.09.10, 20:32
                    Dzięki za pocieszenie ;* Czytałam Twoją relację z Coke'a i muszę przyznać, że
                    chociaż po części poczułam się tak, jakbym tam była smile Mam nadzieję, że w
                    grudniu mnie nie zawiedziesz ;P Aaa, pomachaj "Szefuniowi" ode mnie ;P Co ja
                    gadam? "Szefuniowi" i reszcie chłopaków wink
                    • a.l.i.c.e green_color 14.09.10, 15:29
                      szkodacrying
                      • asiuniaxd NARESzCIE xd hura 14.09.10, 21:01
                        hura ale sie ciesze nareszcie sie doczekalusmy hura!!!!!!!! xd tag 30 seconds to
                        mars jest taki wielki ze masakra kocham kotka serce i marsow oczywiscie
                        winkserceserceserce
                      • asiuniaxd NARESzCIE xd huraa 14.09.10, 21:01
                        hura ale sie ciesze nareszcie sie doczekalusmy hura!!!!!!!! xd tag 30 seconds to
                        mars jest taki wielki ze masakra kocham kotka serce i marsow oczywiscie
                        winkserceserceserce
                        • a.l.i.c.e Re: NARESzCIE xd huraa 15.09.10, 12:18
                          wiem, wczoraj też wstawiłam zdjęciawink
                          ej! wykopmy selene gomez!
                          • green_color Re: Nareszcie xd huraa! 15.09.10, 15:26
                            I to się nazywa Kotkowy Echelon wink Tag jest ogroooomny wink) Jestem za wykopaniem
                            gomezowej!
                            P.S. Moje załamanie wciąż trwa i raczej nie zanosi się na szybki koniec. crying
                        • scarletrose ... 15.09.10, 16:00
                          Jeszcze raz zobaczę rzekę serduszek przy Marsach, a stanę się bardzo, ale to
                          bardzo nieprzyjemna. Czy Wy naprawdę sądzicie, że "marsowanie" jakiegoś, nie
                          oszukujmy, podrzędnego forum dla nastolatek jest echelonowską misją?! *face palm*
                          • kardolina @green_color 15.09.10, 17:27
                            mam nadzieję, że Cię nie zawiodę haha big_grin i dziękuję big_grin cieszę się, że dobrze Ci się ją czytało big_grin

@scarletrose : może nie jest taką do końca naszą misją, no ale wiesz, więcej o nich inofrmacji, więcej fanów. tylko dobrze by ybło, żeby Ci nowi fani nie ogarniczlai się d the kill i closer to the edge. no i oczywiście bez fangirlsow.
                            • scarletrose Re: @green_color 15.09.10, 17:32
                              Wiem, ale chodzi o to, że przez to właśnie zrobiło się strasznie dużo
                              lawinujących serduchami i emotkami fangirlsów, które tylko piszczą do Jareda.
                              • kardolina Re: @green_color 15.09.10, 17:47
                                no nie? ech. takie groupies są najgorsze.
                                • green_color Re: @green_color 15.09.10, 18:21
                                  Taa- i te komentarze, kiedy na Kotku pojawiła się notka o Mr. Nobody'm: "MuSzZę
                                  ObEjRzEeĆ bO gRaA tAm MoOoj JaAaReDzIiK".

Litości sciana
                                  • scarletrose Re: @green_color 15.09.10, 19:09
                                    No to się cieszę, że jest tutaj tych kilka normalnych fanów XD
                                    • a.l.i.c.e Re: @green_color 16.09.10, 16:15
                                      ja jestem normalnabig_grin słucham wszystkich piosenek nie tylko "the kill" a jeśli już to szaleje za
                                      Jaredem, Tomo i Shannonemtongue_out
                                      • e.m.m.a Re: @green_color 16.09.10, 20:21
                                        przepraszam od razu za to co tu napiszę, naprawdę Echelon jest dla mnie bardzo
                                        ważny i kłótnie nie są dla mnie przyjemne, ale po pierwsze podrzędne forum nie
                                        jest obowiązkowe, po drugie marsowanie też nie. Marsi fangirlsy mają nie od
                                        dzisiaj i nie tylko przez "echelonową akcję". owszem na kotku roi się od pseudo
                                        fanek i najłatwiej zwalić to na innych, na akcję, na starania i na rozgłos.
                                        Chcecie żeby nie było fangirls? obrzydźcie Jareda i pozostałych, bo w końcu to
                                        ich wina jak wyglądają i co robią. lepszy fangirls kupujący płyty niż nikt.
                                        *face palm* na ograniczenia niektórych
                                        • kardolina Re: @green_color 16.09.10, 23:14
                                          chwila, chwila. kto mówi, że pojawiają się przez takie akcje? ja mówię, że dzięki takim akcjom też dołączają się takie. tak było zawsze i tak będzie. i ja to wiem. rozgłos, akcje etc - ja sama biorę w tym udział. i jestem świadoma, że takie pseudofanki będą się pojawiac. ale chodzi mi o zyskanie tych normalniejszych fanów. wybacz, ale ja takich osób nie lubię. i nie zgodzę się z Tobą, że lepszy taki fangirsl kupujący płytę niż nikt.
                                          nikt nie powiedział, że to wina J i pozostałych. to wina tych dziewczyn za to, jak się zachowują.

ach, i propo mojego wcześniejszego postu, kieruję teraz to co chcę powiedziec to wszystkich: nie musicie zapewniac, że nie jesteście takimi fangirlsami ;] ja Wam wierzę, po prostu wyrażam się o tych, co nimi są.
                                          • green_color Re: Musicie to zobaczyć ;) 17.09.10, 15:02
                                            Wczoraj, z racji tego, że baaaardzo nie chciało mi się zakuwać na biologię i
                                            próbowałam na siłę znaleźć sobie inne zajęcia, oglądałam z moją siostrą (24-
                                            letnia persona, która czasami od święta posłucha Marsów ;p) niektóre ich
                                            wideoklipy wink Pod, którymś z nich (nie pamiętam już pod którym) znalazłyśmy dość
                                            zabawny filmik- z resztą same zobaczcie big_grin :

[url=http://www.youtube.com/watch?v=IsAxK_1yiko&NR=1]wink[/url]
                                            • eurodont Widziałam :P świetny jest . ;] 17.09.10, 15:21
                                        • scarletrose Mojej ograniczonej tyrady ciąg dalszy. 17.09.10, 17:25
                                          Nie, ja wcale nie chcę się kłócić, naprawdę. Pisząc tamtą krótką wiadomość
                                          powiedziałam sobie, że nie będę dalej ciągnęła tego tematu, ale niestety, nie mogę.

Lepszy fangirls niż nikt? O nie, nie, wypraszam sobie. Mężczyzna, do którego tak
                                          wiele z kotkowiczek wzdycha i śle przesłodzone emotikony sam swego czasu
                                          powiedział, iż "gdyby miałby być idolem nastolatków, zabiłby się". Chyba nawet
                                          nie muszę tłumaczyć, co miał na myśli. Uważam, że lepiej by było, i tak, tutaj
                                          możecie nazwać mnie nieprawdziwą fanką, gdyby panowie mieli mniej fanów, a
                                          prawdziwych, niż całe rzesze rozochoconych faneczek. Wiecie, jak to cholernie
                                          boli, gdy widzę, jak ludzie "słitują" nad moim ukochanym zespołem, przez co
                                          potem nikt nie bierze ich na poważnie? TAK, OWSZEM, znam kilka osób, które miały
                                          pewne obiekcje co do 30STM właśnie z powodu takich to fanów. W takich momentach
                                          zwyczajnie nie mogę siedzieć spokojnie, wybaczcie. Nie lubię się wykłócać, ale
                                          musiałam.

Nie zamierzam nikogo wymieniać z nicków. To Wasza sprawa, oczywiście. Jednak
                                          jest dużo dziewczyn, uważających się za prawdziwe fanki, a "szargających" dobre
                                          imię tego zespołu. Przykro mi z tego powodu, naprawdę przykro. Bo teraz wszyscy
                                          szaleją na punkcie Echelonu, a ja pamiętam osoby, które sądziły, że to
                                          internetowe forum.
                                          Dziękuję za uwagę.
    • marsjanka115 Hmmmm ;))) 17.09.10, 15:27
      już tak zostawiając kwestie koncertu bo i tak nie jadę.;p

no to w nowym numerrze Twój Styl jest wywiad z Jaredem ja kupiłam i polecam tu
      macie link gdzie jest 1/3 wywiadu.
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!

kisskisskisssmirksmirksmirk
      • asiula39 Re: Hmmmm ;))) 17.09.10, 19:25
        marsjanko przecież miałaś jechać. Czemu zmieniłaś plany?
    • green_color Re: Hmmm :) 20.09.10, 16:25
      No właśnie Marsjanko, co się stało?
      • green_color Re: Głosowanie ;) 21.09.10, 20:41
        Ostatnio natknęłam się na stronę European Film Awards, gdzie można głosować na
        nominowane filmy. Był tam również Mr. Nobody, na którego już zagłosowałam. Wg.
        mnie film był niesamowicie ciekawy, dlatego oddałam głos wink Jeśli chcecie,
        możecie zagłosować, a jeśli film by wygrał, Jared na pewno na polu aktorskim
        poczułby się doceniony wink
        • agaa_ Re: Głosowanie ;) 23.09.10, 15:21
          no a na jakiej str? big_grin
          • marsowa. Re: Głosowanie ;) 23.09.10, 21:10
            Właśnie, mogłabyś podać stronę?
            Kilka dni temu obejrzałam Mr. Nobody i bardzo mi się spodobał. Wybiera się
            któraś z was do kina na ten film? (:
            • agaa_ Re: Głosowanie ;) 24.09.10, 14:46
              ja sę chyba wybiorę xP
              • marsowa. Re: Głosowanie ;) 24.09.10, 14:51
                ja też (:
                • agaa_ Re: Głosowanie ;) 24.09.10, 20:26
                  ale nie wiem na 100% xD
        • green_color Re: Głosowanie ;) Adres Strony;P 24.09.10, 15:53
          Aaa, ja głupia adresu zapomniałam podać big_grin Tak więc, naprawiam swój błąd ;P

Tekst
          linka

Macie tam listę wszystkich nominowanych filmów, zjedźcie trochę niżej i tam
          będzie "Mr. Nobody" smile
      • marigold x__x 24.09.10, 14:52
        nie mam kasy na bilet , matka sie o planach dowiedziała -.-"
        dupnie .
        (to moje konto nowe jakby ktoś nie wiedział)
    • yuitza Torwar - Warszawa. 23.09.10, 15:36
      Niestety, podziękuję za taką cene. c:
    • doooooooomi Golden Ticket 26.09.10, 15:02
      Takie pytanie. Kupuje ktoś?
      Bo właśnie mam zamiar zakupić ten za 1665 zł, tj. mój tata chce mi zafundować : )
      Powiedzcie mi jak to jest, jak oni to wysyłają, czy trzeba samemu się gdzieś
      udać itp.
      Z góry wszystkim, którzy odpowiedzieli, dziękuję : )

• doooooooomi Re: Golden Ticket 26.09.10, 19:09
        a jednak ich nie kupuję, nie mam zamiaru opuścić koleżanki, która ma bilet na
        płycie.
        • green_color Re: Golden Ticket 01.10.10, 16:28
          dooomi, dooomi nie rezygnuj z Golden Tix'a! Szczególnie z tego z meet& greet,
          sceną itd.
          Ja miałam jechać... Miałam... Ale pisałam już o tym kilkanaście postów wcześniej
          crying
          Ja bym nie rezygnowała z takiej okazji, a skoro tata chce Ci go zafundować-
          korzystaj! smile
          • agaa_ Re: Golden Ticket 01.10.10, 19:38
            jakbym miała kasę to tez bym korzystała big_grin
    • doooooooomi Promo!!! 03.10.10, 18:18
      Więc tak :
      organizuję promo (Gdańsk) i zapraszam wszystkich fanów 30 Seconds To Mars z
      trójmiasta i okolic, po prostu tak, żebyście mogli dojechać do Galerii
      Bałtyckiej i być od godziny 11.00 do około 18-19.00
      Data : 9 października 2010 r.
      Godzina spotkania : 11.00
      Miejsce spotkania : Galeria Bałtycka, wejście od przystanków tramwajowych i
      autobusowych.

Rozgłoście to wszędzie gdzie się da, chodzi o zebranie jak największej ilości
      osób. Mamy zamiar zrobić ludzką TRIADĘ!
      • asiula39 Re: Promo!!! 03.10.10, 20:36
        ja też chęęęęęę! tyle że to nie moje rejony niestety sad
        • agaa_ Re: Promo!!! 05.10.10, 15:50
          moje też nie xP
          30sekunddomarsa.fora.pl tongue_out na pewno kogoś znajdziesz na promo, czekam na fotki big_grin
          • doooooooomi Re: Promo!!! 06.10.10, 18:14
            Napisałam tam, napisałam także na PE. może ktoś się odezwie do soboty, chwilowo
            mam 6-7 osób. Zdjęcia wkleję na pewno ; )
            • julia1049 brak biletów! 06.10.10, 19:12
              dzisiaj patrze na ticketpro.pl I tam brak biletów! Za przeproszeniem du*a! Co wy na to?
              • green_color Re: brak biletów! 08.10.10, 19:08
                @julia1049- na ticketpro już od tak daaawna nie ma biletów, że to żadna nowość.
                Mój ulubiony live...hmmm... Za ciężko wybierać big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka