Dodaj do ulubionych

Pretty Reckless

24.08.10, 22:43
hej.
Co sadzicie o Pretty Reckless ? I o samej Taylor Momsen?
Tak z ciekawosci weszlam na youtube posluchac ich piosenkek. I musze przyznac ,ze mi sie
podobaja. Superhero, Make Me Wanna Die i He Loves You sa naprawde dobre...
A sama Taylor jakos mnie nie przekonala . Ostatnio czytalam z nia wywiad i powiedziala ze
Miley to gó... czy cos takiego. Nie lubie jak gwiazda mowi na inna takie rzeczy..
Obserwuj wątek
    • spongebob. Re: Pretty Reckless 25.08.10, 10:53
      ja też nie wiem co się ze mną dzieje. ale piosenki mi się podobają.
      ale ona sama - w ogóle, robi z siebie jakiegoś pseudorockowegoszopa.
    • agaa_ Re: Pretty Reckless 25.08.10, 10:53
      Ja lubię TPR. Najbardziej piosenki: Goin Down, Miss Nothing.
      Bardzo dobrze, ze tak powiedziała. Nie jest typpową gwiazdeczką, mówi co myśli i
      to jest plus.
      • hermiona13 Re: Pretty Reckless 25.08.10, 11:07
        uwielbiam TPR ! są genialni. Make me wanna die, zombie, miss nothing, blender
        wymiatają ;3 co do samej taylor, to lubię ją. czasami wkurza mnie swoim
        zachowaniem, ale ogólnie nic do niej nie mam i uwielbiam jej głos.
    • collage Re: Pretty Reckless 25.08.10, 11:13
      ta, no rzeczywiście podsumowując jej wypowiedź na temat miley stwierdziła, że to
      gó..., ale tak naprawdę tego nie powiedziała. jestem fanką pretty reckless, a co
      do taylor momsen, dobrze wczuwa się w role rockowej piosenkarki podkreślając to
      makijażem, ale co do ubioru nie byłabym tego taka pewna.
    • teeamo Re: Pretty Reckless 25.08.10, 11:18
      Jak cos to rocklesstongue_out i jej zachowanie jest odpowiedznie do jej wizerunku.!surprised
    • metal Re: Pretty Reckless 25.08.10, 11:20
      ja z ciekawości przesłuchałam kilka ich piosenek ale mi się nie za bardzo podobają wolę cięższe
      klimaty...a o samej Taylor szacun dla niej za to że ma własny styl i nie daje się nikomu obrażać
      ani nic chociaż zdarza jej się przegiąć
    • vanell. Re: Pretty Reckless 25.08.10, 12:00
      zespół lubię, ale piosenka make me wanna die po prostu mnie śmieszy. jakoś nie
      umiem tego inaczej określić. hm.. co sądzę o samej taylor? nie jestem pewna czy
      potrafiłaby się wybić bez szumu mediów. talent ma, ale trzeba przyznać, że lubi,
      gdy ludzie o niej mówią.
    • trufla Re: Pretty Reckless 25.08.10, 17:36
      Kiedyś natknęłam się na nich gdy słuchałam eski rock. Momsen ma niezły głos, a i
      zespół ma dość znośńe kawałki. Co do samego zachowania wokalistki to wcale nie
      nazwałą Miley gów.nem tylko pseudo gwiazdką rocka i co do tego zgadzam się w całej
      rozciągłości...
    • kingusska190 Re: Pretty Reckless 25.08.10, 17:44
      moim zdaniem Momsen wygląda jak przerośnięta panda... no ale nie miałam pisać o
      wyglądzie
      nie lubię jej, jej wypowiedzi, styl- odpychają mnie xP <lol>
      a zespół... kiedyś z ciekawości włączyłam sobie kilka piosenek i się
      zniechęciłam... jeszcze bardziej!
      • czara192 Re: Pretty Reckless 25.08.10, 20:43
        Nie jestem pieprzoną Miley Cyrus i nie chcę być taka, jak ona. Sława mnie nie obchodzi. Robię to,
        bo kocham muzykę. Uwielbiam pisać nowe piosenki. Jeśli spodobają się ludziom, to będziemy się
        świetnie razem bawić – powiedziała Momsen. Nie próbuję ubliżyć Miley, ale to cukierkowe gó...
        Disneya jest żałosne
        to powiedziala o Miley. Nie lubie czegos takiego, bo to pokazuje ze uwaza sie za lepsza od
        innych....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka