leesh Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:37 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? - Harry Potter 2. Tytuł książki przy której płakałaś ?- ach dużo tego było już nie pamiętam 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? - yy też dużo ich było 4. Co wolisz : film czy książkę ? - zdecydowanie ksiązkę 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? - dużo ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:38 1 i 2 : ps. I love you 3. weronika postanawia umrzeć 4. fiilm. ; p 5. chyyba takiej nie było, ale przy wielu książkach się śmiałam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:40 1.Bliźniaczki 2.Smutne opowiadanie o miłości 3.Nie było takiej .... 4.i to i to 5.Bliźniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ;DDDDD 27.08.10, 11:40 > 1. Twoją ulubioną książką jest ... ?-Szeptem > 2. Tytuł książki przy której płakałaś ?Szkoła uczuc > 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ?Bez mojej zgody > 4. Co wolisz : film czy książkę ?to i to ale jak mam wybrac to ksiazke > 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ?zmrok .^^ Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: ;DDDDD 27.08.10, 11:49 1. Przed Świtem 2. Księżyc w Nowiu 3. Zmierzch 4. Książkę 5. Koszmarny Karolek (czytałam to jak byłam młodsza). Odpowiedz Link Zgłoś
inmemory Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:56 1. Nie lubię czytać tego, co wszyscy, ale muszę się powtórzyć- 'Ostatnia piosenka' Nicholasa Sparksa 2. 'Księżyc w nowiu' S. Meyer, 'I wciąż ją kocham' N. Sparksa. 3. 'Ostatnia piosenka' oraz 'Wyznania zakupoholiczki' ;D 4. Zdecydowanie książkę. 5. .... Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:05 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? Harry Potter 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? Księżyc W nowiu, Romeo i Julia 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? sama nie wiem 4. Co wolisz : film czy książkę ? Książkę 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Proszę bardzo . 27.08.10, 12:14 1 . Intuz . 2 . Eh , chyba żadna , ale przy wielu się wzruszyłam , może Skrzywdzona ? 3 . Oskar i Pani Róża . 4 . Książkę . 5 . Zwierzenia Georgii Nicolson . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:14 1.Lubię wiele książek. Ale podam 2 ulubione serie : Zmierzch i Błękitnokrwiści + Naznaczona (jedna część, bo tylką tą przeczytałam). 2.Mała księżniczka. xD 3.Nie przeczytałam jeszcze takiej książki które zmieniłaby moje poglądy. 4.Chyba książkę. 5. - Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:14 1. Harry Potter. 2. Ostatnia piosenka. 3. Jeszcze takiej nie znalazłam. 4. Książkę. 5. Wszystko, tylko nie mięta. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:21 1. Harry Potter i ... 2. Harry Potter i Insygnia Śmierci 3. Ala Makota 4. I to I to, po równo 5. Pamiętnik Księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
delicious .... 27.08.10, 12:45 1. Intruz 2. Za dużo żeby wymienić 3. Alchemik, Weronika postanawia umrzeć, Nostalgia Anioła 4. Zależy 5. Serie Grocholi Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:57 1. Twoją ulubioną książką jest...? Markus Zusak - Złodziejka książek, Patrick Süskind - Pachnidło. 2. Tytuł książki przy której płakałaś? Jodi Picoult - Bez mojej zgody, nie spodziewałam się, że ta książka będzie tak dobra. c: 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to...? Zmierzch, haha. Zauważyłam ile jest osób, które dają się nabrać na takie historyjki. Poza tym Buszujący w zbożu i Niewidzialne potwory Palahniuka. 4. Co wolisz : film czy książkę ? Można linczować, ale film. Pod warunkiem, że nie jest adaptacją książki. 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? Ostatni raz śmiałam się z książki na początku podstawówki, gdy czytałam Mikołajka. c: Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 12:59 * Buszujący w zbożu J. D. Salingera, oczywiście. : > Odpowiedz Link Zgłoś
thebestfriend Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:04 1.smak miłości 2.smak miłości i odlotowe wakacje 3.chyba nic nie zmieni moich poglądów na świat ; pp 4.jednocześnie to i to ;d 5.nie pamiętam jaki miała tytuł ale była booska ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:01 1 Harry Potter. 2 Harry Potter. 3 nie było takiej. 4 książkę. 5 nie było takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hsm1996 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:06 1. Zapałka na zakręcie, Megan przewodnik po chłopcach, Trzy metry nad niebem 2.Ten obcy [wiem pogrzało mnie chyba] <br /> 3. Zależy kiedy i jaki mam humor, ale zazwyczaj wolę ksiażkę<br /> 4.Koszmarny Karolek i coś tam...<br /> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:14 1. Wciąż ją kocham 2. Wciąż ją kocham 3. Wszystko jest możliwe 4. Różnie, ale raczej książkę 5. Koszmarny Karolek Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:12 zmierzch (ogólnie saga) zmierzch (ogólnie saga) zmierzch (ogólnie saga) książkę zmierzch (ogólnie saga) żadna Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:20 1. Jeździec miedziany, ale to pewnie tymczasowo. :< 2. nie płaczę, kiedy czytam. ale jeśli już to łezka zakręciła mi się przy Jeźdźcu miedzianym i ps. kocham Cię. 3. jak wyżej, a jeżeli już to Oskar i Pani Róża, cudowna książka. 4. zależy. 5. śmieję się prawie przy każdej! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
famess Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 13:30 1. Przed Świtem 2. Przed Świtem 3. Przed Świtem 4. Książka 5. Przed Świtem Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 19:57 1. nie mam 2. Ostatnia jaką sobie przypominam to "Poczwarka" 3.Była taka manga, ale książki nie. 4. Książkę. 5. nie było takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 20:05 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? Harry Potter, chyba szósta część. c: 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? Harry Potter. Oczywiście. 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? TROSZECZKĘ "Jezioro Osobliwości" 4. Co wolisz : film czy książkę ? Chyba książkę. 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? Nie pamiętam tytułu, ale było pełno książek o 4 dziewczynach. Rozbawiły mnie, ale nie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi hhhmmm.....:P 27.08.10, 20:06 1.Potop. Serio!!!!!! ja kocham Zagłobę i Skrzetuskiego 2.My, dzieci z dworca zoo. 3.Jak wyżej. 4.A zalezy.Jesli chodzi o Władcę pierścieni to film A tak to wolę jednak książki 5.Kroniki Jakuba Wędrowycza by Andrzej Pilipiuk xD lałąm ze smiechu na każdej stronie xD Odpowiedz Link Zgłoś
alisou kocham czytać. <3 27.08.10, 20:13 1. Twoją ulubioną książką jest Blues Duchów 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? Niania w Nowym Jorku 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to Była sobie dziewczyna ? 4. Co wolisz : film czy książkę ? Książkę. 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? Przed Świtem. Serio. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mocnocukierkowa Yhym.. :D 27.08.10, 20:20 1. Saga Zmierzchu - nie wiem, która część... 2. Nie płaczę przy czytaniu xD 3. Nom też Saga Zmierzch... Od teraz przy czytaniu przenoszę się w inny świat, najczęściej gdy jest to książka z emocjami... 4. No zależy. To pytanie jest trudne xD 5. Jeszcze się nie domyślasz? Powtórzę po raz 5 SAGA ZMIERZCH!!! xD Hah xD Wszystkie moje odpowiedzi to Saga Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 28.08.10, 12:41 1. "Ostatnia Piosenka", "Tajemnica Emmy" 2. "Ostatnia Piosenka", "Tajemnica Emmy" 3. 4. Zależy jakie, ale chyba raczej książki 5. "Wszystko tylko nie mięta" ) Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa1 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 28.08.10, 12:52 1. Przed Świtem 2. Ostatnia Piosenka 3. nie wiem 4. Książkę, ale film też pod warunkiem że nie jest na podstawie książki 5. Zmrok Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_95 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 28.08.10, 19:34 1. Nie wiem za dużo chyba ich przeczytałam, więc wszystkie, które przeczytałam były dobre. 2. ' Trzy metry nad niebem ' dwa dni po niej płakałam . 3. ' Trzy metry nad niebem ' ksiązką , która do mnie przemawia 4. Książkę, jedyną odmianą to jest Plotkara , którą uwielbiam jako serial 5.nie wiem, na serio czytała tak dużo, ale chyba ' Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie ' Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 28.08.10, 19:39 1. Ostatnia piosenka - N. Sparks 2. Nie zdarzyło mi się jeszcze tak naprawdę płakać na książce 3. Ostatnia piosenka - N. Sparks - dała mi do zrozumienia żeby korzystać z każdego dnia, żeby doszukiwać się Boga w życiu codziennym. 4. książkę. Lubię sobie wyobrażać to wszystko. 5. Jeszcze się nie zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś