Dodaj do ulubionych

popularność.

• teeamo Re: popularność. 28.08.10, 11:09
      No mozna tak powiedziec, że jestem.A dlatego bo jak poszłam do 1 gim to sie
      poznawałam z 3 klasistami. I odbiłam chłopaka dziewczynie własnie z 3 klasy ; p
      Ale tak pozatym to trzeba byc otwartym na wszelkie znajomosci i nie zgrywac idiotki bo to
      nie jest popularnosc w tedy jak o tobie mówia tylko pozałowanie,że tak powiem.I odwaga
      tez jest wazna ;*^^
      Mam nadzieje ze pomogłam. ^^
      • crezyyy @ teeamo : cieszysz się, że... 28.08.10, 11:14
        odbiłaś komuś chłopaka ? . to akurat nie jest powód do dumy.

a co do pytań . :
        1. mam w szkole i wrogów i przyjacieli, ale tak. jestem lubiana i popularna w szkole.xD a
        bardziej u starszych tak 1-3gim bo mój brat teraz do 2gim idzie i mne wszysyc znajją tam .
        ;p
        2. po co mi to ? xd
        to rozrywka a nie show . ;p kiss
    • dupaspam Re: popularność. 28.08.10, 11:12
      byłam popularna w podstawce a w gimnazjum już nie. Ale nie na tym mi zależy i nie chce być.
      Zazwyczaj uważają mnie za inną ale inspiruje ludzi sobą. Jak być bądz przewodniczącą szkoły
      na luzie a każdy cie polubibig_grin
    • super_star Re: popularność. 28.08.10, 11:13
      1. Jestem popularna, bo jestem przewodniczącą i dość dobrze się uczę, a przy tym
      jestem dość zwariowana i pomysłowa. Zawsze śpiewam i tańczę na różnych dniach,
      np wiosny, jak był tydzień kultury uczniowskiej to się MEGA przebierałam,
      wiecie, dzień barbie itd... potem wygrałam- więc można powiedzieć , że wszędzie
      mnie pełno xD
      2. NIE ZALEŻY MI NA POPULARNOŚCI NA KOTKU !!!! Wchodzę na tą stronkę, żeby
      poczytać o gwiazdach, obejrzeć teledyski itd... nie obchodzi mnie sława na
      portalach
    • kaila127 Re: popularność. 28.08.10, 11:16
      1.Niestety nie za bardzo,ale w tym roku mam nadzieję,że będzie trochę inaczej.winkAle w
      sumie często odbieram jakieś nagrody,wyjeżdżam na jakiś konkurs poza szkołę i jestem w
      różnych kółkach więc chyba nawet tak trochę to jestem.
      2.Często tu wchodzę i zostawiam sporo komentarzy,tyle wystarczy.Ale nie zależy mi na
      dużej popularności na kotku,bo jak pisałam to wolę być bardziej popularna w szkole.
    • nicoole :////////////////////// 28.08.10, 11:29
      Dziwny wątek... Każdy Ci przecież napisze, że tak. . . bo nie możesz tego
      sprawdzićtongue_outtongue_out I na pewno większość powodu nie poda dlaczego tak jestsmile Takie
      jest moje zdaniesmile) Są też wyjątki. . .
      Pozdro xd

. . .
    • joasiiaa Mam w dupie popularność na kotku.. a w szkole to.. 28.08.10, 12:19
      w gimnazjum byłam popularna, dzięki temu że mam swój styl, charakter i trochę
      inną osobowość, ludzi jakby 'ciągnie' do mnie.. w liceum też czuję że nie będę
      obojętną osobą.. wink
    • evanescence24 Re: popularność. 28.08.10, 21:26
      1. hymm, zależy jak na to spojrzeć. w każdym razie, do tych
      "fajnych-popularnych" nie należę.
      2. po co mi to.
    • kotek.bieberka Re: popularność. 28.08.10, 21:29
      1. Nie nie byłam i nie jestem...

2. hmmm, nie wiem co takiego robię...
    • urszulka2691 w szkole - wiekszosc mnie zna ale bezprzesady 28.08.10, 21:30
      ale ja nic nie robie żeby oznac nowych ludzi bo zawsze samo jakos tak wychodziwink
      • szalonaona Re: w szkole - wiekszosc mnie zna ale bezprzesady 28.08.10, 21:34
        W szkole niezbyt jestem znana... sad
        Ale jak chcesz być popularna na kotku to po prostu musisz dużo komentować i pisać na
        forum. Może wtedy się uda...
    • paulinkakc Re: popularność. 28.08.10, 21:33
      1. Tak . Po prostu jestem lubiana i zabawna ... to może dlatego .. zawsze
      trzymamy się razem ... wink

2. yyy... nic . smirk
      • laurilla Re: popularność. 28.08.10, 21:41
        nie.
        nic.
    • nektarynka123 Re: popularność. 28.08.10, 21:38
      1Średnio,ale w sumie to mnie wszyscy w szkole znają od 1 do 6 klasbig_grin dlaczego?po prostu
      pewnie dlatego ,że koleguję się z tymi ''najlepszymi''wink
      2Staram się być sobą i pisać mądre wypowiedzi na Kotku no i dodaje nowe zdjęciasmile
      • kradzieejka_ Re: popularność. 28.08.10, 21:42
        1 . Nie, nie jestem . Troszkę mi na tym zależy, ale bez szału .
        2 . Hmmm .. No nic, siedzę na krześle i piszę . Ta-da .
    • doggy Re: popularność. 28.08.10, 21:42
      nie jestem popularna za bardzo. xd a na kocie też nie jestem, ale staram się
      wypowiadać na forum często ;dd
    • gracz_capoeira Re: popularność. 28.08.10, 21:45
      1. jestem bo często się przewracam i jestem najniższa wiec chlopaki traktują mnie jak zabawke i ciągle mnie noszą na rękach.
      2. nic bo nie jestem big_grin
      • olgx Re: popularność. 28.08.10, 21:59
        1. sama nie wiem czy jestem popularna czy nie. Chyba tak sobei. Teraz te
        najpopularniejsze wychdzą z tej szkoły, więc może coś się zmieni. Uważam, że
        trzeba zawieać nbowe znajomości. ; )
        2. Nie wiem, co trzeba robić, chyba się często udzielać ; P
    • ollinka Moze troszke... 28.08.10, 21:55
      1.W szkole jestem troche popularna bo mieszkalam w anglii i mam ciuchy ktore
      sie wyrozniajatongue_out
      2.Nie jestem popularna;/
    • rose_ popularność ;33 28.08.10, 21:57
      Wątków o popularności było 97532062362350

1. Raczej tak. A dlaczego? Cóóż, ma się swoją receptę na to. ; >
      2. A po co mi popularność tutaj, skoro i tak nikt nie wie kim naprawdę jestem?
    • frutella_xd Re: popularność. 28.08.10, 22:00
      1. Niestety. Długa i bardzo debila historia.
      2. Nic -,-'.
    • ily Re: popularność. 28.08.10, 22:00
      1 . chyba tak, ponieważ byłam przewodniczącą.
      2. udzielam się. C;
    • alyson96 Re: popularność. 28.08.10, 22:01
      1. Trochę tak . To dlatego że jestem jedyną w szkole fanką TH . Wiele osób mnie z
      tego powodu obgaduje , ale mam to gdzieś .
      2. nic
    • with.you Re: popularność. 28.08.10, 22:01
      1. Tak, można powiedziec że jestem .

2. Nie robie nic żeby być popularnym na kotku, jakoś mnie to nie kręci .
    • nelly_ popularność. 28.08.10, 22:15
      hm, zależy jak na to patrzeć.. ale jestem dosyć charakterystyczna i dużo osób
      mnie kojarzy ; )
      a po co mi popularność na kotku?
      • katsuumi_17 Re: popularność. 29.08.10, 12:49
        1. U mnie w szkole jest ponad 1000 osób, więc trudno być popularnym. Z resztą- nie jest
        to nikomu potrzebne, każdy ma swoich znajomych, liceum to nie czasy lansu.

2. Hm. Jestem bo jestem, tak naprawdę nigdy specjalnie nie chciałam. Moderuję forum,
        udzielam się i pomagam ludziom, kiedy mają problem.
        +jeśli jakiś zdesperowany pokemon chce się wypromować, zakładając wątki obrażające
        m.in mnie, to jeszcze bardziej zwraca uwagę na mój profil i w sumie jest swego
        rodzaju "reklamą".
    • dragonica Re: popularność. 29.08.10, 14:40
      1. nie
      2. nic
    • free_ Re: popularność. 29.08.10, 14:47
      1. Wśród tych na których mi zależy <3

2. Coooo ?
    • zigii Re: popularność. 29.08.10, 14:49
      1. nie wiem, czy do tej pory byłam, choć pewnie tak, bo jestem proelo;*
      ludzie kojarzą mnie jako przewodniczącą szkoły, którą byłam przez dwa lata, no i hm, najwyższa średnia. choć to nie jest tak, że wszyscy mnie lubią, bo połowa dzieci uważa mnie za kujonka, no ale okej. *-*

2. zależy co dla ciebie znaczy popularność. jeśli nawiązuję nowe znajomości i rozmawiam z ludźmi, którzy potem mnie kojarzą to jestem popularna? no to może.
      pewnie jakaś tam znaczna liczba użytkowników kojarzy mój nick, ale to nic nie znaczy.
      serio, na początku wytłumacz mi co znaczy bycie popularnym.
    • koniara13 Re: popularność. 31.08.10, 16:30
      jestem tak po środku no bo tak to mnie znają. no a co robię żeby być popularnym na kotku? siedzę se i piszę i tak w o góle to nie jestem na kotku zbyt znana(moje przyjaciółki mnie znają i moja siostra cioteczna).
    • thewildone Re: popularność. 03.09.10, 21:10
      1. nie, nie jestem popularna. i potwornie się z tego cieszę, nie chciałabym być
      jedną z tych wylansowanych dzieciaków, które aktualnie panują w mojej szkole.
      nie jestem dobra z wfu, nie mam emo fryzurki, nie chodzę na każdej przerwie do
      łazienki, aby poprawić makijaż, nie umieszczam na nk sweet fotek i nie ubieram
      się w legginsy - dlatego właśnie nie mogę być w mojej szkole popularna. xDDD
      2. jestem nowa na kotku, a poza tym nie traktuję tego portalu aż tak poważnie,
      żeby robić coś, aby stać się popularną. -.-
      • pudel Re: popularność. 03.09.10, 21:19
        1. troche... jestem przewodniczącą szkolnego samorządu uczniowskiego (jakie oficjalneXD wkręcili mnie w tosad ja wcale nie chciałam) więc troche
        2. nic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka