teeamo Re: popularność. 28.08.10, 11:09 No mozna tak powiedziec, że jestem.A dlatego bo jak poszłam do 1 gim to sie poznawałam z 3 klasistami. I odbiłam chłopaka dziewczynie własnie z 3 klasy ; p Ale tak pozatym to trzeba byc otwartym na wszelkie znajomosci i nie zgrywac idiotki bo to nie jest popularnosc w tedy jak o tobie mówia tylko pozałowanie,że tak powiem.I odwaga tez jest wazna ;*^^ Mam nadzieje ze pomogłam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy @ teeamo : cieszysz się, że... 28.08.10, 11:14 odbiłaś komuś chłopaka ? . to akurat nie jest powód do dumy. a co do pytań . : 1. mam w szkole i wrogów i przyjacieli, ale tak. jestem lubiana i popularna w szkole.xD a bardziej u starszych tak 1-3gim bo mój brat teraz do 2gim idzie i mne wszysyc znajją tam . ;p 2. po co mi to ? xd to rozrywka a nie show . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dupaspam Re: popularność. 28.08.10, 11:12 byłam popularna w podstawce a w gimnazjum już nie. Ale nie na tym mi zależy i nie chce być. Zazwyczaj uważają mnie za inną ale inspiruje ludzi sobą. Jak być bądz przewodniczącą szkoły na luzie a każdy cie polubi Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: popularność. 28.08.10, 11:13 1. Jestem popularna, bo jestem przewodniczącą i dość dobrze się uczę, a przy tym jestem dość zwariowana i pomysłowa. Zawsze śpiewam i tańczę na różnych dniach, np wiosny, jak był tydzień kultury uczniowskiej to się MEGA przebierałam, wiecie, dzień barbie itd... potem wygrałam- więc można powiedzieć , że wszędzie mnie pełno xD 2. NIE ZALEŻY MI NA POPULARNOŚCI NA KOTKU !!!! Wchodzę na tą stronkę, żeby poczytać o gwiazdach, obejrzeć teledyski itd... nie obchodzi mnie sława na portalach Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: popularność. 28.08.10, 11:16 1.Niestety nie za bardzo,ale w tym roku mam nadzieję,że będzie trochę inaczej.Ale w sumie często odbieram jakieś nagrody,wyjeżdżam na jakiś konkurs poza szkołę i jestem w różnych kółkach więc chyba nawet tak trochę to jestem. 2.Często tu wchodzę i zostawiam sporo komentarzy,tyle wystarczy.Ale nie zależy mi na dużej popularności na kotku,bo jak pisałam to wolę być bardziej popularna w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole :////////////////////// 28.08.10, 11:29 Dziwny wątek... Każdy Ci przecież napisze, że tak. . . bo nie możesz tego sprawdzić I na pewno większość powodu nie poda dlaczego tak jest Takie jest moje zdanie) Są też wyjątki. . . Pozdro xd . . . Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Mam w dupie popularność na kotku.. a w szkole to.. 28.08.10, 12:19 w gimnazjum byłam popularna, dzięki temu że mam swój styl, charakter i trochę inną osobowość, ludzi jakby 'ciągnie' do mnie.. w liceum też czuję że nie będę obojętną osobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: popularność. 28.08.10, 21:26 1. hymm, zależy jak na to spojrzeć. w każdym razie, do tych "fajnych-popularnych" nie należę. 2. po co mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: popularność. 28.08.10, 21:29 1. Nie nie byłam i nie jestem... 2. hmmm, nie wiem co takiego robię... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 w szkole - wiekszosc mnie zna ale bezprzesady 28.08.10, 21:30 ale ja nic nie robie żeby oznac nowych ludzi bo zawsze samo jakos tak wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaona Re: w szkole - wiekszosc mnie zna ale bezprzesady 28.08.10, 21:34 W szkole niezbyt jestem znana... Ale jak chcesz być popularna na kotku to po prostu musisz dużo komentować i pisać na forum. Może wtedy się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: popularność. 28.08.10, 21:33 1. Tak . Po prostu jestem lubiana i zabawna ... to może dlatego .. zawsze trzymamy się razem ... 2. yyy... nic . Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: popularność. 28.08.10, 21:38 1Średnio,ale w sumie to mnie wszyscy w szkole znają od 1 do 6 klas dlaczego?po prostu pewnie dlatego ,że koleguję się z tymi ''najlepszymi'' 2Staram się być sobą i pisać mądre wypowiedzi na Kotku no i dodaje nowe zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: popularność. 28.08.10, 21:42 1 . Nie, nie jestem . Troszkę mi na tym zależy, ale bez szału . 2 . Hmmm .. No nic, siedzę na krześle i piszę . Ta-da . Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: popularność. 28.08.10, 21:42 nie jestem popularna za bardzo. xd a na kocie też nie jestem, ale staram się wypowiadać na forum często ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_capoeira Re: popularność. 28.08.10, 21:45 1. jestem bo często się przewracam i jestem najniższa wiec chlopaki traktują mnie jak zabawke i ciągle mnie noszą na rękach. 2. nic bo nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: popularność. 28.08.10, 21:59 1. sama nie wiem czy jestem popularna czy nie. Chyba tak sobei. Teraz te najpopularniejsze wychdzą z tej szkoły, więc może coś się zmieni. Uważam, że trzeba zawieać nbowe znajomości. ; ) 2. Nie wiem, co trzeba robić, chyba się często udzielać ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ollinka Moze troszke... 28.08.10, 21:55 1.W szkole jestem troche popularna bo mieszkalam w anglii i mam ciuchy ktore sie wyrozniaja 2.Nie jestem popularna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ popularność ;33 28.08.10, 21:57 Wątków o popularności było 97532062362350 1. Raczej tak. A dlaczego? Cóóż, ma się swoją receptę na to. ; > 2. A po co mi popularność tutaj, skoro i tak nikt nie wie kim naprawdę jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: popularność. 28.08.10, 22:00 1. Niestety. Długa i bardzo debila historia. 2. Nic -,-'. Odpowiedz Link Zgłoś
ily Re: popularność. 28.08.10, 22:00 1 . chyba tak, ponieważ byłam przewodniczącą. 2. udzielam się. C; Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: popularność. 28.08.10, 22:01 1. Trochę tak . To dlatego że jestem jedyną w szkole fanką TH . Wiele osób mnie z tego powodu obgaduje , ale mam to gdzieś . 2. nic Odpowiedz Link Zgłoś
with.you Re: popularność. 28.08.10, 22:01 1. Tak, można powiedziec że jestem . 2. Nie robie nic żeby być popularnym na kotku, jakoś mnie to nie kręci . Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ popularność. 28.08.10, 22:15 hm, zależy jak na to patrzeć.. ale jestem dosyć charakterystyczna i dużo osób mnie kojarzy ; ) a po co mi popularność na kotku? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: popularność. 29.08.10, 12:49 1. U mnie w szkole jest ponad 1000 osób, więc trudno być popularnym. Z resztą- nie jest to nikomu potrzebne, każdy ma swoich znajomych, liceum to nie czasy lansu. 2. Hm. Jestem bo jestem, tak naprawdę nigdy specjalnie nie chciałam. Moderuję forum, udzielam się i pomagam ludziom, kiedy mają problem. +jeśli jakiś zdesperowany pokemon chce się wypromować, zakładając wątki obrażające m.in mnie, to jeszcze bardziej zwraca uwagę na mój profil i w sumie jest swego rodzaju "reklamą". Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: popularność. 29.08.10, 14:47 1. Wśród tych na których mi zależy <3 2. Coooo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: popularność. 29.08.10, 14:49 1. nie wiem, czy do tej pory byłam, choć pewnie tak, bo jestem proelo;* ludzie kojarzą mnie jako przewodniczącą szkoły, którą byłam przez dwa lata, no i hm, najwyższa średnia. choć to nie jest tak, że wszyscy mnie lubią, bo połowa dzieci uważa mnie za kujonka, no ale okej. *-* 2. zależy co dla ciebie znaczy popularność. jeśli nawiązuję nowe znajomości i rozmawiam z ludźmi, którzy potem mnie kojarzą to jestem popularna? no to może. pewnie jakaś tam znaczna liczba użytkowników kojarzy mój nick, ale to nic nie znaczy. serio, na początku wytłumacz mi co znaczy bycie popularnym. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: popularność. 31.08.10, 16:30 jestem tak po środku no bo tak to mnie znają. no a co robię żeby być popularnym na kotku? siedzę se i piszę i tak w o góle to nie jestem na kotku zbyt znana(moje przyjaciółki mnie znają i moja siostra cioteczna). Odpowiedz Link Zgłoś
thewildone Re: popularność. 03.09.10, 21:10 1. nie, nie jestem popularna. i potwornie się z tego cieszę, nie chciałabym być jedną z tych wylansowanych dzieciaków, które aktualnie panują w mojej szkole. nie jestem dobra z wfu, nie mam emo fryzurki, nie chodzę na każdej przerwie do łazienki, aby poprawić makijaż, nie umieszczam na nk sweet fotek i nie ubieram się w legginsy - dlatego właśnie nie mogę być w mojej szkole popularna. xDDD 2. jestem nowa na kotku, a poza tym nie traktuję tego portalu aż tak poważnie, żeby robić coś, aby stać się popularną. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: popularność. 03.09.10, 21:19 1. troche... jestem przewodniczącą szkolnego samorządu uczniowskiego (jakie oficjalneXD wkręcili mnie w to ja wcale nie chciałam) więc troche 2. nic Odpowiedz Link Zgłoś