lija120 29.08.10, 17:35 Więc jakie trampki są w tym sezonie modne? Chodzi mi o takie do chodzenia po szkole . No i jakie wy sobie kupiliście lub kupicie? Jeśli był taki temat do sorry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sander Re: Trampki 29.08.10, 17:37 nawet w zimę noszę trampki. osobiście nie wyobrażam sobie życia bez nich. ;D i nie obchodzi mnie, że komuś się to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaa. Re: Trampki 29.08.10, 17:49 ja poprostu kocham trampki.<3 sądzę,że nie ma tu tej bariery modne nie modne. ja mam jedne zwykle czarne,w krate w paski, czarno szare itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Trampki 29.08.10, 17:37 kupiłam sobie granatowe nie za kostkę w H&M. nie ma raczej w trampkach 'modne, nie modne'. ewentulanie zobacz sobie nową kolekcję converse jest dużo wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia14 Re: Trampki 29.08.10, 17:42 Ja sobie kupiłam szare trampki za kostkę i nie wiem czy są modne. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo t u t a j . 29.08.10, 17:43 Ja wczoraj kupiłam sobie zwykłe szare trampki, bez jakichkolwiek ozdób, za 40zł . Bardzo mi się podobają . Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee conversy ; * 29.08.10, 18:05 ja mam conversy klasyczne , ale nie tak typowo po szkole , bo to dosc duzy wydatek jak na" zwykłe " trampki Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie mam zielonego pojęcia. x3 29.08.10, 17:45 nie znam się na modzie. Ja zazwyczaj kupuje takie...Hm. Najzwyklejsze. teraz mam takie. Tylko bez zielonego języka i całe czarne. *_* Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Trampki 29.08.10, 17:50 A muszą być od razu modne? mają się podobać, a nie być modne. Gdyby każdy patrzył 'a bo modne to kupię' to wszyscy byliby ubrani tak samo. Ja przeszłabym się do sklepów obuwniczych i poszukała jakiś zwykłych trampek. jeżeli takie 'zwykłe' by Ci się nie podobały - zawsze możesz je ozdobić. Chyba, że stać Cię na kupno drogich butów to proponuję Converse. aczkolwiek nie radzę ich kupować jeżeli Ci jeszcze nogi rosną. wiesz, stopy x dd Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Re: Trampki 29.08.10, 17:55 Heh , dzięki za rady , bo nie wiem właśnie jakie sobie kupić xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Trampki 29.08.10, 20:47 Ekhem. Trampki to trampki. Nie mogą być modne "takie" lub "takie" już z samego założenia, czym są trampki. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. trampki. 29.08.10, 20:57 dla mnie trampki zawsze będą modne. ostatnio zaopatrzyłam się w dwie nowe pary: czarne (klasycznie. pasują do wszystkiego. zawsze modne.) i w odcieniu malinowym. nie wiem, w których będę chodzić po szkole. jeszcze się nie zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Trampki 29.08.10, 21:48 Tak, conversy są modne, ale cholernie drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
melanie96 Re: Trampki 29.08.10, 21:56 chodze w trampkach ale nie po szkole.. nie wiem wgl nie moge sobie wyobrazic jak mozna na wf cwiczyn w takich trzewiczkach xdd ja mam asicsy i nie wyobrazam sb bez nich sql;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Trampki 17.09.10, 20:39 Ja ogólnie nie lubię trampek bo są totalnie nie w moim stylu, Jeśli już zakładam jakieś wygodne buty to przeważnie moje easy tone na ładne nogi i pupcię I też ostatnio zrobiły się modne Odpowiedz Link Zgłoś