black_lena Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 13:21 Nasi dziadkowie, pradziadkowie itd. walczyli za flagę, godło, za Polskę, a te gó...ary po prostu... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ LOL 30.08.10, 13:23 ale wiocha . już nie wspominając że to Honorata Skarbek to organizowała Odpowiedz Link Zgłoś
ooonutellaooo Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 13:24 one są walnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_10 Jakie lole... 30.08.10, 13:40 ciesze sie że mnie tam nie było bo bym zawału dostała Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Jakie lole... 30.08.10, 14:28 łączymy się w bólu z ludźmi, którzy tam mieszkali lub musieli tamtędy przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jakie lole... 30.08.10, 14:38 Nie przesadzajmy z tym bezczeszczeniem. Może to nie jest zbyt inteligentne, co one zrobiły, ale nazwanie bezczeszczeniem to chyba lekka przesada. Napisałaś tak, bo to o Bieberze? Nie przesadzajmy, też go nie lubię, ale fanek to on trochę ma. Jakie są takie są, ale zlot organizować mają prawo. Tylko mogły nie używać polskiej flagi. Chyba chciały, żeby zwrócił uwagę na nasz kraj, pewnie każda myśli, że ją zauważy i się w niej zakocha, ahh haha Odpowiedz Link Zgłoś
grim Ehe loko 30.08.10, 14:35 Jedyne co przychodzi na myśl to irytacja i zażenowanie że dzieje się to na terenie naszego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 14:37 jej. jakie to słit. też uważam, że polskie flagi były im tam zbędne. no ale. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaaxd Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 14:37 JejQ ;x robisz z niczego wielką tragedie . Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 14:45 przesadzasz. i jakie niby ku... zbeszczeszczenie polskiej flagi? gdyby ktoś na nią naszczał, spalił albo publicznie użył jako papier toaletowy - to tak. byłoby to zbeszczeszczenie flagi. ale że jakieś dziewczyny postanowiły wyjść na ulicę i w świetle dziennym wymachują naszymi flagami przy czym śpiewają "Baby" Bieber'a... weź na luz i łyknij paę tabletek, jeśli Ciebie to aż tak boli. Odpowiedz Link Zgłoś
samerus125 Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 15:08 jestem jego fanką choć na zlocie mnie nie było, ale były tam moje kumpele i opowiadali mi że była tam policja aby pilnować fanek jb i widzieli to wszystko nawet wyrazili na to zgodę więc możecie tylko płakać i patrzeć, służby wyrazili na to zgodę .. była policja tam, bo byli też tam anty .. Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous trochę przesadzasz. 30.08.10, 14:44 Nie lubię Biebera, wkurza mnie tym niby słodkim głosikiem i w ogóle, ale uważam że tu trochę przesadzasz z tym co piszesz. Fanki z polskimi flagami i co z tego?! To co zrobiły to grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ Re: Nienormalne osoby! 30.08.10, 14:56 To już naprawdę przesada... Nie mam już siły do takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ ehh. ;d 30.08.10, 15:00 szkoda słów.. szkoda polskiej flagi jakby te dziewczyny zobaczyły, jak bardzo się ośmieszyły.. cóż na świetny tekst 'baby, baby, baby, oh'. ^^ albo najlepsze jest to, że większość fanek chyba myśli, że 'love me' to jego piosenka. <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
vondyska Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 14:59 Zbeszczeszczennie flagi? Nie ;p Dziewczynki chciały pokazać Bieberowi, że ma fanów w Polsce. Jego fanki mają po 12-13 lat lub trochę więcej, czego od nich oczekujesz? Dla mnie zbeszczeszczenie flagi to rwanie, palenie, deptanie itp. I mówi się o tym dopiero jak zrobiły to rzekomo fanki Biebera. wiesz ile jest takich sytuacji na których nikt nie zwraca nawet uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 15:00 Zgadzam się z tobą w 100% . Dla mnie zrobienie czegoś takiego to SKANDAL! Ja tam go nie lubię , kiedyś lubiałam ale znudził już mi się...Zastanawiam się dlaczego nie zrobią zlotu fanek oraz fanów innych gwiazd np: Hilary Duff przecież ona jest genialna!(bez obrazy dla fanek)świetnie gra!OMG co się dzieje na tym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 15:00 może trochę przesadziłaś z tym zbezczeszczeniem. mogły jednak go nie naklejać na tą Polską flagę... ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 04.09.10, 15:42 no cóż, to że mają flagi mi nie przeszkadza, ale chociaż mogły ich nie kłaść na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Komentarze pod filmikiem są zajebiste.PrzeczytajTu 30.08.10, 15:03 1)Wiedzcie, ze to niewporzadku nasmiewac sie z ofiar peknietych prezerwatyw 2)łączymy się w bólu z ludźmi, którzy musieli tamtędy przechodzić HAHAHAHAHA XD Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Komentarze pod filmikiem są zajebiste.Przeczy 30.08.10, 15:17 Wiem, czytałam . Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 15:04 może i byłoby ok, gdyby nie te przesłodzone zdjęcia na flagach. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 04.09.10, 12:30 chore.... nie po nadążamy z pokeballami Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 15:10 No tiaa. Fanki Bimbera. Nie ma się co dziwić. Ale, żeby tak przy ludziach.!? Ludzie, bez przeginki. Odpowiedz Link Zgłoś
siobhan6 Jednym słowem: Kurwa. 30.08.10, 15:12 Gdybym ja tam była, to one by już nie żyły. Może teksty z YT wrzucą ma mistrzów.xdd Byłoby śmiechowo.xd Buziaki Antyfanki Justyny.;**** Odpowiedz Link Zgłoś
emka1996 Re: Jednym słowem: Kurwa. 30.08.10, 15:17 kurde, jaka szkoda że mnie tam nie bylo, mam pare wolnych pokeboli. ;/<br /> a czytaliście komentarz pod tym video ? one wymiatają <br /> a apropo flagii.. : "Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx klik ! 30.08.10, 15:27 wiedziała że fanki zjebera są głupie ale że aż tak to je chyba poje*ało Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 16:06 Widać kto jest ich idolem -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 30.08.10, 19:46 Zgadzam się. Współczuje ludziom, którzy musieli akurat tamtędy przechodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 03.09.10, 18:55 Boże ! Widzisz i nie grzmisz. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 03.09.10, 19:00 Dobrze, że mnie w tedy nie było, bo krew by się polała (nie tylko z moich uszu) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Zbeszczeszczenie polskiej flagi. 03.09.10, 19:02 mnie też, ja jestem patriotką, ale to co robiły te głupie dziewuchy, jest niewybaczalne !!! JEBAĆ ZJEBERA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś