slodki_piernik 31.08.10, 13:06 Mam do was pytanie. Ile z reguły od ilu do ilu dni powinna iść przesyłka skoro wybrałam KURIERA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avril993 Re: Maly problem z przesyłką. 31.08.10, 13:14 Ja kiedys wysyłałam z Pomorza na Śląsk to musiałam ich pogonić i przyszła po 4 dniach, ale pewnie jakbym tam nie zadzwoniła to szłaby dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
somebody. Maly problem z przesyłką. 31.08.10, 13:15 jeżeli przez kuriera, to na drugi dzień, od kiedy osoba od której kupowałaś wysłała ją. lecz zdarza się że dłużej, ja czekam już dwa dni na piórnik. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_piernik somebody... 31.08.10, 13:19 ja zamówiłam w sobotę. Wiem, że w niedzielę nie pracują więc się nie liczy. Dajmy przykład, ze wysłana została w poniedziałek wiec dzisiaj powinna przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: somebody... 31.08.10, 13:25 Kurier przychodzi z reguły rano, więc wydaje mi się, że jutro. Poza tym przelew idzie jakiś czas, a w niedzielę nie jest wysyłany, a jak np z pekao do mbanku to dopiero dziś dojdzie bo tam zawsze długo dochodzi. <ojoj> Tak w ogóle to przelew mógł dojść o 12, a przesyłki wysyłają o 10. Odpowiedz Link Zgłoś