Dodaj do ulubionych

Jak tam pierwszy dzień nauki .?

• doris_fanjonas Było nawet fajnie ! 02.09.10, 18:04
      miałam na 8 rano do 15:25 ale na szczęście mam fajnych anuczycieli więc nie mam zadania
      domowego . dzisiaj byłam też pierwszy raz w gimnazjum na lekcjach (bo jestem w 1 klasie) i
      jest tam super.smile
    • obsessive Masakra ;/ 02.09.10, 18:04
      Pierwsza gimnazjum więc wiecie...Kici, kici ,kici ;/ Noi skocili mnie tylko
      raz ;].Na lekcje nie narzekam ale moja szkola ma 4 sektory czyt. bloki każdy
      po 3 piętra i szukaj ty klasy crying Noi tyle platyn i tapet to ja na raz nie
      widziałam .Kwestia przyzwyczajenia
    • m.i.l.e.y. xDxDxD 02.09.10, 18:05
      Nie licząc rozpoczęcia, byłam pierwszy raz w nowej szkole. Jestem aktualnie w gimnazjum, dostałam się do klasy językowej. Już w 1 klasie mam matmę po angielsku (w 2 dojdzie jeszcze chemia i biologia w ang)
      Bałam sie, że w ogóle nie zrozumiem babki, ale poszłam i jest świetnie, wszystko rozumiem.
      Mam świetną wychowawczynię, panią od histy, jest bardzo za uczniami.
      Pozostali nauczyciele też super. Mają duże wymagania, ale raczej sobie poradzę.
      Jestem podobno w klasie "wybrańców", sama elita smile Ale na szczęście nie ma typowych kujonów, są świetni ludzie, mili... pierwszy raz od trzech lat było cicho całą matmę i polski (nie mówiąc o innych przedmiotach)
      Starsi uczniowie nikogo nie zaczepiają, nie przezywają, itp.
      Poza tym mam w szkole szafki smilesmilesmile W podstawówce nie miałam, więc jestem przeszczęśliwa
      Po pierwszym dniu, dokładnie po ośmiu godzinach lekcyjnych, znam imiona mniej więcej połowy klasy. kiss

Ogólnie jest git i za nic nie wróciłabym teraz do podstawówki suspicious
      • obsessive Re: xDxDxD 07.09.10, 19:28
        ja pierdziele co to za szkoła?;D Chetnie się przepisze ;D
    • andz_98 A dostałam 6 z W-Fu xD 02.09.10, 18:05
      • gandalf15 Re: 02.09.10, 18:11
        Ogólnie stresu nie było. Nie mogłam się doczekać, aż zacznie się ten dzień, tylko bałam się
        faceta od fizyki. Slyszalam od innych osób, źe strasznie ostry jest. W koncy 1 liceum to nie
        przelewki. Trzeba się wziąć do nauki. wink i nie narzekajcie gimnazjalisci, bo zobaczycie jak
        ciężko będzie za 3 lata... ;]
    • pussy_ jak tam pierwszy dzień nauki? 02.09.10, 18:08
      pomijając full pracy domowej, zapowiedzianą na przyszły czwartek pracę klasową z chemii oraz pewnie pytanie jutro z matmy - jest okej! : )
    • julkaaaxd Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:09
      u mnie spoko dostałam prace z matmy masakra! Ale było fajnie spotkałam się z kolegami z klasy nie było źle mi tam było fajnie tylko że miałam dużo lekcji!!!sciana
      Aaaa jeszcze muszę na jutro pouczyć angola.wink
    • zuta Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:10
      wczoraj już miałam test, a dzisiaj osiem lekcji
    • karcio Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:12
      dzisiaj głównie było bhpi i ten system oceniania .ale 1 gim ,strach był że nie wiem .i
      oczywiście kici,kici ;/ [ale to tylko 2 razy tongue_out]
    • kajka11 szkoła 02.09.10, 18:13
      zero stresu no i domowe w czwiczeniówce od matmy
    • punkrockowka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:13
      Na wszystkich lekcjach gadanie, jedynie na wf`ie mało gadała, tylko ćwiczyłyśmy : ) big_grinbig_grin
    • ladygaga202 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:15
      U mnie było super z początku miałam stresa bo jestem w 1 gimnazjum i nonstop do nas
      wołali kici kici.A tak to spoko nie mieliśmy zadanesmile
    • malinka25 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .?... więc 02.09.10, 18:15
      ogólnie to spoko, trochę stresa miałam, jak zawsze zresztą, ale ok smile u nas
      dzisiaj były takie organizacyjne lekcje, więc zbytnio nic ciekawego, jutro ma
      fajne lekcje, oby do weekendu i potem już jakoś może będzie. Mam straszną babę
      od polaka, już się jej się boję. W klasie ma kilka takich gęb których już
      wolałabym nie zobaczyć, ale no cóz.. big_grin nam nic NA SZCZESCIE nie zadali, wiec
      ostatni dzien WOLNOSCI uncertain
    • bojka336 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:16
      dokładnie, kici kici dla pierwszaków to tradycja gimnazjum, więc było, było ;D
      nic nam nie zadali ale za to mam juz jedną uwagę , grr xd
      było kupę śmiechu!!! i dużo wspomnień wink
      • ooonanaooo Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? TUU 02.09.10, 18:20
        Z fizyki brała do tablicy ,ale na szczęście nie poszłam big_grin Ale za to z matmy
        poszłam,do takiego dłuuuugiego przykładu,ale zrobiłam xDD Z Polaka już zadanie
        mamy,ufff ! O zapomniałabym z fizyki sprawdzian nam już zapowiedziała !
    • star_is_best Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:17
      do kitu sad cryscaredsciana
    • myslicielka123 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:20
      podobało mi siesmile
      szczególne 2 dilagodi:

Dorota:ale masz fajny breloczek
      ja:tylko mi go nie zajebaj
      dorota:no patrz, nawet na to nie wpadłam bo wiesz-ja dopiero zaczynam moją przygode z
      myśleniem

i drugi:

Agnieszkatongue_outaulina, t przypadkiem nie zapomniałaś o kimś
      ja; no też prawda! anka, chodź!

a tak wgl. to jest (narazie) zajebiściebig_grinbig_grinbig_grin
    • myslicielka123 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:20
      podobało mi siesmile
      szczególne 2 dilagodi:

Dorota:ale masz fajny breloczek
      ja:tylko mi go nie zajebaj
      dorota:no patrz, nawet na to nie wpadłam bo wiesz-ja dopiero zaczynam moją przygode z
      myśleniem
      i drugi:

Agnieszkatongue_outaulina, t przypadkiem nie zapomniałaś o kimś
      ja; no też prawda! anka, chodź!

a tak wgl. to jest (narazie) zajebiściebig_grinbig_grinbig_grin
      • siem_sciem Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 05.09.10, 12:33
        myslicielka123 napisał(a):

> podobało mi siesmile
        > szczególne 2 dilagodi:
        >
        > Dorota:ale masz fajny breloczek
        > ja:tylko mi go nie zajebaj
        > dorota:no patrz, nawet na to nie wpadłam bo wiesz-ja dopiero zaczynam moją przy
        > gode z
        > myśleniem
        > i drugi:
        >
        > Agnieszkatongue_outaulina, t przypadkiem nie zapomniałaś o kimś
        > ja; no też prawda! anka, chodź!
        >
        > a tak wgl. to jest (narazie) zajebiściebig_grinbig_grinbig_grin

breloczek oczywiście ode mnie , dzięki że wspomniałaś xd
        tongue_out
    • 2468 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:20
      Ja już zrobiłam pracę domową i co podskoczysz? ;p
    • mirrcia Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:21
      Ja miałam masakre -.- nie dość, że zmieniłam szkołę i jestem w klasie z laską, której przez całe gimnazjum nie umiałam strawić, to jeszcze pierwszego dnia Pani z biologii zrobiła nam sprawdzian - na oceny , z całego zakresu gimnazjalnego -.- Reszta nauczycieli, dotąd poznana wydaje się fajna, ale klasa też w ogóle mi jakoś nie podchodzi -.- Może to dlatego, że to początek, ale jakiś taki nie jak być powinien xD
    • sliwka13 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:22
      Nie bylo az tak zle, chociaz zalezy na ktorych lekcjach. No i baba od matmy juz
      nam zadala uncertain
    • inka13 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:22
      MASAKRA ;/ Zapowiedzieli już nam sprawdziany ! Z polskiego i angielskiego ;cc i zadania
      domowe też mamy . Na dodatek najpierw do kościoła na mszę św. a potem OSIEM lekcji ! ;/
      Ale ja do 2 gim. więc nie ma takiego stresu jak przed pierwszą .... xD
    • daj_mi_lizaka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:23
      Pewnie że miałam stresa uncertain Poszłam do 1 gim. Zgubiłyśmy się z kumpelami 3 razy
      wink Co do kocenia, to nie było tak źle, mnie nie dopadli smile Za tydzień sprawdzian
      z religii, jutro babka od matmy pyta tabliczki mnożenia ;p niektórzy jej dziś
      podpadli
    • green_day_love Okropnie :( 02.09.10, 18:23
    • owieczka98 masakra 02.09.10, 18:23
      pani z histori zadała nam w ćwiczeniach 3 zadania , a facetke z niemca mamy nową ale
      taką wredzioche i tezrz kazała dużo się nauczyć !!!! i będzie pytać codziennie ; ///
      beznadzieja.. sad
    • ladyfeltonka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:24
      spadajcie i oskole mi nie mówcie bo się zażygamsciana
    • karola__ Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:24
      u mnie wszystko w porządku, na szczęście to ostatni rok z moją klasą. oczywiście, już
      zadali - bez tego obyć się nie mogło -.- nie, nie miałam chyba stresa, bardziej żal, że koniec
      lenistwa.
      • limka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:31
        Bardzo fajnie było. Jak nie ma nauki to naprawdę jest ok. Lekcje były na luzie i nie dostaliśmy zadania (nawet z matmy, z której zawsze coś jest). Ogólnie rzecz biorąc podobał mi się ten dzień. Mogłam porozmawiać z moimi najlepszymi kumpelami (z niektórymi nie widziałam się całe dwa miesiące). Pośmiałyśmy się, pisałyśmy na lekcjach liściki i pogadałyśmy o tym co nowego. Jutro i przez cały następny tydzień dalej tak będzie. Niestety mniej więcej w połowie września zacznie się odpytywanie i kartkówki i wtedy bardzo już będę chciała wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka