Dodaj do ulubionych

Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/

• angie2 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:05
      Lepiej nie śpiewaj. Wg. mnie reputacja jest ważniejsza niż oceny
    • selena6965 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:07
      Hmm ...
      1.Naprawdę nie umiesz??
      2.Może da się powiedzieć pani że się wstydzisz albo coś..
      3.Poćwicz w domu śpiewanie!Może to coś da big_grinbig_grinbig_grinsmilesmilesmilewinkwinkwinkkisskisskiss
      Powodzenia!
    • kaila127 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:08
      Ja tak miałam w czwartej klasie i mimo,że śpiewać nie umiem to zrobiłam to.A jako,że
      kolega co pomnie śpiewał nie potrafił i wszystko prawie powiedział,a reszta klasy
      zapomniała i nie miała to nikt mnie nie krytykował i dostałam pięć.big_grin
    • niunia67 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:11
      pocwicz troche tę piosenke . no bo jak nie zaśpiewasz to też wyjdzziesz na
      idiotke bo chłopak pomysl że nie zbyt sie przykładasz do nauki i masz 1 ja bym
      wybrała opcje 1.
    • agusiax3 1. 03.09.10, 18:11
      ja bym wolała dostać 1, jakbym faktycznie nie umiała śpiewać. smile
    • 2468 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:19
      Zaśpiewaj. Ja robię z siebie idiotkę w ten sposób 24 godziny na dobę. Przed prezentacją
      powiedz:"Zatkajcie uszy bo mój fałsz zabija" ')
      • l.o.v.e Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:23
        zaśpiewaj najprostszą piosenkę np. kesha - tik tok .
        coś co nie wymaga zdolności ^^.
        powodzenia!
    • urszulka2691 moj kumpel tez niepotrafi a spiewa cały czas!!!!!! 03.09.10, 18:23
      Po prostu sie nie przejmujewinkUsmiechnij sie glowa do góry i wybierz disco polo bo tam
      zawsze jest ubaw i nie trzeba byc jakos szczególnie utalentowanawink
      Powodzeniawink
      Ja potrafie śpiewac ale zawsze jak mam cos zaśpiewac to mam wrarzenie że bede
      fałszowac a po tem wszyscy bija mi brawo nawet jak spiewam jakis kawałek piosenki na
      muzycewinkUwierz w siebiewink
    • lamma Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:32
      pociesz się tym, że nikt gorzej niż ja już nie zaśpiewa.
      znam swoje możliwości, a raczej ich niski poziom i na początku też się obawiałam, że mnie
      wyśmieją, dlatego cienko 'śpiewałam' no i był stres. na którejśtam lekcji postanowiłam
      wziąć to od drugiej strony i już na luzie wyśpiewałam jakąś patriotyczną piosenkę tak, że
      cała klasa płakała ze śmiechu. ale zrobiłam tak jak nauczycielka nam każe : odważnie i
      głośno. tylko niekoniecznie czysto.

a potem : no cóż, to będzie ledwo co, ale trójka. xd
    • chwilka11 Nie panikuj!! 03.09.10, 18:34
      Zaśpiewaj piosenkę, daj czadu, dostań 5, pokaż że się nie boisz i będzie git kiss
    • heb Tutaj 03.09.10, 18:38
      Miałam ten sam problem kilka lat temu. Miałam zaśpiewać dowolną piosenkę na
      ocenę. Może przesłuchaj różne typy piosenek, dopasuj głos wykonawcy do swojego i
      cóż, postaraj się przynajmniej. Wiadomo, że nie każdy ma cudowny głos. Możesz
      porozmawiać z nauczycielem i zapytać, czy nie mogłabyś tej piosenki na czymś
      zagrać, albo zrobić coś innego.
      Ja np: dobrałam piosenkę do swojego głosu, zaśpiewałam ją i jakoś było. Nikt się
      nie śmiał i nikt nic nie mówił, wydaje mi się, że się podobało. A głos mam
      straszny. Zaśpiewałam piosenkę Macieja Balcara - Dla mnie proszę graj ze ścieżki
      dźwiękowej do "Mustang z dzikiej doliny".

Nie przejmuj się, ale nie dawaj za wygraną. Na pewno ci się uda, życzę powodzeniawink
    • truskawkooowaa. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:42
      może powiedz nauczycielce twoją sytuacje. może możecie to zrobić po lekcji, na
      dodatkowych zajęciach czy coś ?
    • nuskadee ZA NIC!!!!!!!!!!!! ;( 03.09.10, 19:12
    • tomfelton Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 19:25
      Tez coś takiego w sql miałam... prawie wszyscy odnotowali brak talentu big_grin Ale
      dużo zrobiło świetne show i było bajerancko!
      Jak dla mnie super zabawa, tyle że my śpiewaliśmy w zespolikach (ja z 2
      dziewczynami i 2 chłopakami wink ) , chociaż soliści też się zdarzali!
      Mieliśmy piosenkę Grease - "Tell me more" !
      Polecam jest świetna, i życzę powodzenia!
    • lov_aa Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 20:07
      możesz śpiewać po cichu może nikt nie będzie słyszeć lub jakieś np wziąść ;]
    • magic_ Ależ problem... =.= 03.09.10, 20:16
      Dowiedz się czego słucha większość klasy i zaśpiewaj piosenkę tego
      wykonawcy/zespołu (na pewno każdy ma jakąś, która przypomina pod jakimś względem
      wakacje) i nie będę się śmiać. Chyba, że masz jakąś porąbaną klasę...
    • xxxnatalxxx Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 20:16
      Śpiewaj! Ja też mam fatalny glos. A z muzyki miałam pięć. Nikt się z ciebie śmiac nie bedzie, a
      przynajmniej nie powinien, bo pewnie wiekszość posób w twojej klasie(jak i w wiekszości
      innych) spiwea cóż "nie za pięknie"
    • biedroneczko ` zaśpiewaj ;D 03.09.10, 20:27
    • impressive Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 21:45
      `zaśpievaj ! pani nie patrzy na tvój głos , tylko na to czy znasz słova itp.
      A klasą sie nie przejmuj . Każdy i tak będzie śpievał: )
      • exam. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 22:09
        śpiewaj !
        mnie osobiście denerwują takie osoby,które nie chcą śpiewać. nie ważne czy mają
        świetny głos czy nie.
    • miki_jackson Co jest dla ciebie ważniejsze-chłopak czy dobra oc 04.09.10, 11:32
      A co jest ważniejsze? Chłopak, który być może nie zwróci na ciebie uwagi czy dobra
      ocena? Moim zdaniem ocena!!! w końcu chłopak, jeśli jest mądry to zrozumie, że ludzi nie
      ocenia się po śpiewaniu

To jak? Dobre wrażenia na chłopaku, czy radość z piątki?
      • ultra_fiolet Re: Co jest dla ciebie ważniejsze-chłopak czy dob 04.09.10, 11:40
        Ja na twoim miejscu poprosiłabym nauczycielkę, aby pozwoliła mi śpiewać np.
        przed lekcją sam na sam z nią xdd

i w tedy nie będziesz się musiała przejmować;p
    • mary_ Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:38
      Ja bym zaśpiewała jakąś krótką, prostą piosenkę. Nie każdy umie śpiewać, to normalne...
      • gaba97 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:44
        ćwicz, ćwicz i ćwicz, może wcale nie jesteś taka zła w tym śpiewaniu?
        Możesz zaśpiewać jaka chcesz? czy tylko polskie?
    • dont_forget Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:42
      zaśpiewaj!
      ale gdy będziesz śpiewała, to szalej ! śmiej się! zaproś do siebie na środek
      klasy jakieś przyjaciółki wink rób śmieszne pozy.
      • forgotten. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:46
        Zaśpiewaj. Lepiej dostać tą 5, a ośmieszyć się przed klasą, niż dostać 1 na początek roku.
        Zapewniam Cię, że chłopaki z twojej klasy też nie zaśpiewają nie wiadomo jak pięknie. wink
    • alexa10 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:49
      ymmmm ja bym nie zaspiewała, bo w podstawówce zawsze ma się za śpiew 5 a w gim jest
      nowa nauczycielka i może byc tak jak w moim przypadku że dała mi chyba 3;/ a w
      podstawówce miałam zawsze 5
    • nicoole Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 06.09.10, 18:33
      Ojjj nie wiem jak pomócsad
    • crezyyy rada : 06.09.10, 18:36
      Zaśpiewaj !! smile
      Może tej osobie spodoba się. Bądź natularna i normalna, a jeżeli tym się nie
      spodobasz ten chłopak to kretyn ! . Uda ci się, jeżeli uwieżysz w swoje możliwości.
      powodzenia kiss
    • positive_girl Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 06.09.10, 19:21
      gdybym ja miała taki problem to raczej wybrałabym dostać 1 . ale z drugiej
      strony to jeśli podoba Ci się ten chłopak i Ty mu też to raczej powinien poznać
      twoją prawdziwą stronę.
      wiesz rób jak chcesz . wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka