angie2 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:05 Lepiej nie śpiewaj. Wg. mnie reputacja jest ważniejsza niż oceny Odpowiedz Link Zgłoś
selena6965 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:07 Hmm ... 1.Naprawdę nie umiesz?? 2.Może da się powiedzieć pani że się wstydzisz albo coś.. 3.Poćwicz w domu śpiewanie!Może to coś da Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:08 Ja tak miałam w czwartej klasie i mimo,że śpiewać nie umiem to zrobiłam to.A jako,że kolega co pomnie śpiewał nie potrafił i wszystko prawie powiedział,a reszta klasy zapomniała i nie miała to nikt mnie nie krytykował i dostałam pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia67 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:11 pocwicz troche tę piosenke . no bo jak nie zaśpiewasz to też wyjdzziesz na idiotke bo chłopak pomysl że nie zbyt sie przykładasz do nauki i masz 1 ja bym wybrała opcje 1. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 1. 03.09.10, 18:11 ja bym wolała dostać 1, jakbym faktycznie nie umiała śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:19 Zaśpiewaj. Ja robię z siebie idiotkę w ten sposób 24 godziny na dobę. Przed prezentacją powiedz:"Zatkajcie uszy bo mój fałsz zabija" ') Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:23 zaśpiewaj najprostszą piosenkę np. kesha - tik tok . coś co nie wymaga zdolności ^^. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 moj kumpel tez niepotrafi a spiewa cały czas!!!!!! 03.09.10, 18:23 Po prostu sie nie przejmujeUsmiechnij sie glowa do góry i wybierz disco polo bo tam zawsze jest ubaw i nie trzeba byc jakos szczególnie utalentowana Powodzenia Ja potrafie śpiewac ale zawsze jak mam cos zaśpiewac to mam wrarzenie że bede fałszowac a po tem wszyscy bija mi brawo nawet jak spiewam jakis kawałek piosenki na muzyceUwierz w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:32 pociesz się tym, że nikt gorzej niż ja już nie zaśpiewa. znam swoje możliwości, a raczej ich niski poziom i na początku też się obawiałam, że mnie wyśmieją, dlatego cienko 'śpiewałam' no i był stres. na którejśtam lekcji postanowiłam wziąć to od drugiej strony i już na luzie wyśpiewałam jakąś patriotyczną piosenkę tak, że cała klasa płakała ze śmiechu. ale zrobiłam tak jak nauczycielka nam każe : odważnie i głośno. tylko niekoniecznie czysto. a potem : no cóż, to będzie ledwo co, ale trójka. xd Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka11 Nie panikuj!! 03.09.10, 18:34 Zaśpiewaj piosenkę, daj czadu, dostań 5, pokaż że się nie boisz i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś
heb Tutaj 03.09.10, 18:38 Miałam ten sam problem kilka lat temu. Miałam zaśpiewać dowolną piosenkę na ocenę. Może przesłuchaj różne typy piosenek, dopasuj głos wykonawcy do swojego i cóż, postaraj się przynajmniej. Wiadomo, że nie każdy ma cudowny głos. Możesz porozmawiać z nauczycielem i zapytać, czy nie mogłabyś tej piosenki na czymś zagrać, albo zrobić coś innego. Ja np: dobrałam piosenkę do swojego głosu, zaśpiewałam ją i jakoś było. Nikt się nie śmiał i nikt nic nie mówił, wydaje mi się, że się podobało. A głos mam straszny. Zaśpiewałam piosenkę Macieja Balcara - Dla mnie proszę graj ze ścieżki dźwiękowej do "Mustang z dzikiej doliny". Nie przejmuj się, ale nie dawaj za wygraną. Na pewno ci się uda, życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 18:42 może powiedz nauczycielce twoją sytuacje. może możecie to zrobić po lekcji, na dodatkowych zajęciach czy coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 19:25 Tez coś takiego w sql miałam... prawie wszyscy odnotowali brak talentu Ale dużo zrobiło świetne show i było bajerancko! Jak dla mnie super zabawa, tyle że my śpiewaliśmy w zespolikach (ja z 2 dziewczynami i 2 chłopakami ) , chociaż soliści też się zdarzali! Mieliśmy piosenkę Grease - "Tell me more" ! Polecam jest świetna, i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 20:07 możesz śpiewać po cichu może nikt nie będzie słyszeć lub jakieś np wziąść ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Ależ problem... =.= 03.09.10, 20:16 Dowiedz się czego słucha większość klasy i zaśpiewaj piosenkę tego wykonawcy/zespołu (na pewno każdy ma jakąś, która przypomina pod jakimś względem wakacje) i nie będę się śmiać. Chyba, że masz jakąś porąbaną klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 20:16 Śpiewaj! Ja też mam fatalny glos. A z muzyki miałam pięć. Nikt się z ciebie śmiac nie bedzie, a przynajmniej nie powinien, bo pewnie wiekszość posób w twojej klasie(jak i w wiekszości innych) spiwea cóż "nie za pięknie" Odpowiedz Link Zgłoś
impressive Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 21:45 `zaśpievaj ! pani nie patrzy na tvój głos , tylko na to czy znasz słova itp. A klasą sie nie przejmuj . Każdy i tak będzie śpievał: ) Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 03.09.10, 22:09 śpiewaj ! mnie osobiście denerwują takie osoby,które nie chcą śpiewać. nie ważne czy mają świetny głos czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Co jest dla ciebie ważniejsze-chłopak czy dobra oc 04.09.10, 11:32 A co jest ważniejsze? Chłopak, który być może nie zwróci na ciebie uwagi czy dobra ocena? Moim zdaniem ocena!!! w końcu chłopak, jeśli jest mądry to zrozumie, że ludzi nie ocenia się po śpiewaniu To jak? Dobre wrażenia na chłopaku, czy radość z piątki? Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Co jest dla ciebie ważniejsze-chłopak czy dob 04.09.10, 11:40 Ja na twoim miejscu poprosiłabym nauczycielkę, aby pozwoliła mi śpiewać np. przed lekcją sam na sam z nią xdd i w tedy nie będziesz się musiała przejmować;p Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:38 Ja bym zaśpiewała jakąś krótką, prostą piosenkę. Nie każdy umie śpiewać, to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:44 ćwicz, ćwicz i ćwicz, może wcale nie jesteś taka zła w tym śpiewaniu? Możesz zaśpiewać jaka chcesz? czy tylko polskie? Odpowiedz Link Zgłoś
dont_forget Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:42 zaśpiewaj! ale gdy będziesz śpiewała, to szalej ! śmiej się! zaproś do siebie na środek klasy jakieś przyjaciółki rób śmieszne pozy. Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten. Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:46 Zaśpiewaj. Lepiej dostać tą 5, a ośmieszyć się przed klasą, niż dostać 1 na początek roku. Zapewniam Cię, że chłopaki z twojej klasy też nie zaśpiewają nie wiadomo jak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 04.09.10, 11:49 ymmmm ja bym nie zaspiewała, bo w podstawówce zawsze ma się za śpiew 5 a w gim jest nowa nauczycielka i może byc tak jak w moim przypadku że dała mi chyba 3;/ a w podstawówce miałam zawsze 5 Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 06.09.10, 18:33 Ojjj nie wiem jak pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy rada : 06.09.10, 18:36 Zaśpiewaj !! Może tej osobie spodoba się. Bądź natularna i normalna, a jeżeli tym się nie spodobasz ten chłopak to kretyn ! . Uda ci się, jeżeli uwieżysz w swoje możliwości. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Dostać 5 czy wyjść na idiotke??;/ 06.09.10, 19:21 gdybym ja miała taki problem to raczej wybrałabym dostać 1 . ale z drugiej strony to jeśli podoba Ci się ten chłopak i Ty mu też to raczej powinien poznać twoją prawdziwą stronę. wiesz rób jak chcesz . Odpowiedz Link Zgłoś