lulalolu 04.09.10, 16:44 pomocy! od kilku miesiecy mam zle nastroj, jestem smutna, latwo sie denerwuje i ciagle chce mi sie plakac! wiecie czemu tak mam i jak tego uniknac? z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulalolu Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 16:47 prosze to dla mnie wazne! jestem ciagle zla i smutna! Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ hormony. 04.09.10, 16:47 hormony. spróbuj iśc do kina z przyjaciółmi i unikać samotności poprawi Ci się ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wegeirka Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 16:48 moze masz depresję ... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:16 Też tak miałam, przez parę dni dopóki nie pojechałam na wakacje i nie poznałam przewspaniałego kolesia któremu mogłam się wyżalić bo i tak wiedziałam, że już nigdy w życiu go nie spotkam. Rozmowa dała mi dużo do myślenia i jestem bardzo szczęśliwa : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:23 Dorastasz.? Chyba tak. Jedz dużo czekolady i płacz tylko w ukryciu ,bo trudno jest odpowiadać na pytanie czemu płaczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:29 masz depresję - idź do psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:30 Dorastasz, to typowe w wieku dojrzewania. Niektórzy przechodzą to mniej ''boleśnie'', inni muszą bardziej pocierpieć. Nic się nie martw, dużo osób tak ma i niech nie zaskoczy cię to że będzie się to teraz ciągnąć, bo zbliża się jesień i powoli wszystkich to dopadnie Myśl optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
keiraa Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:33 miałam tak samo przez prawie trzy miesiące tylko ze ja znałam powód wiedziałam dlaczego tak jest może i tobie dzieje sie to z jakiegoś powodu Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:39 o... ja ci nie pomogę. mam to samo. tylko, że ja znam powód, a raczej powody. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida16 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:42 Dokładnie przeanalizuj co robiłś przed tym jak wpadłaś w taki stan.Bo może jakieś wcześniejsze wydazenie lub przeżycie albo czyjeś ostre słowa wprawiły cię w taki stan. Nie ignoruj tego,powiedz o tym koleżance i poproś żeby spróbowała cię rozweselić np.opowiadając dowcipy.Rób to co lubisz,zjedz kawałek czekolady i możesz trochę poćwiczyć to poprawia humor.Unikaj nerwowych i stresujących sytuacji,a jeśli to nie pomoże porozmawiaj na ten temat z rodzicami,może wspólnie podejmiecie decyzję o wizycie u specjalisty.Nie lekcewaz tego to mogą być początki depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:42 nie unikniesz tego !! to jest normalne dorastasz i to ten problem ja tez to maam niestetyy Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:45 znaczy to taki wiek jest w ktorym chormony buzuja i wiekszosc osob to ma u mnie to trwa bardzo dlugo mam mysli samobujcze itp ... przechodzi mi wtedy kiedy chodze do szkoly i spotykam kolezanki am nie ma czasu na uzalanie sie nad soba i placz ale za to wieczorami jak wracaaaam lzy same plyna i z oczu i juz mnie to wkurza bo wsumie nie mam powodu ... mi to juz minelo prawie mam takie resztki jakby ale do tego doszly naprawde duze problemy i nonstop sie doluje mam juz dosc chce to choleeernee 2012 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś