Dodaj do ulubionych

Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!!

04.09.10, 16:44
pomocy! od kilku miesiecy mam zle nastroj, jestem smutna, latwo sie denerwuje i ciagle
chce mi sie plakac! wiecie czemu tak mam i jak tego uniknac? z gory dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • lulalolu Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 16:47
      prosze to dla mnie wazne! jestem ciagle zla i smutna!
    • nelly_ hormony. 04.09.10, 16:47
      hormony. spróbuj iśc do kina z przyjaciółmi i unikać samotności poprawi Ci się ; )
      • lulalolu @nelly_ 04.09.10, 16:49
        dzieki smile
    • wegeirka Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 16:48
      moze masz depresję ...
    • naomi. Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:16
      Też tak miałam, przez parę dni dopóki nie pojechałam na wakacje i nie poznałam
      przewspaniałego kolesia któremu mogłam się wyżalić bo i tak wiedziałam, że już
      nigdy w życiu go nie spotkam. Rozmowa dała mi dużo do myślenia i jestem bardzo
      szczęśliwa : 3
    • frydka Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:23
      Dorastasz.?
      Chyba tak. Jedz dużo czekolady i płacz tylko w ukryciu ,bo trudno jest
      odpowiadać na pytanie czemu płaczesz.
    • jade depresja - psycholog 04.09.10, 18:26
    • magic_ Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:29
      masz depresję - idź do psychologa.
    • florcia08 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:30
      Dorastasz, to typowe w wieku dojrzewania. Niektórzy przechodzą to mniej
      ''boleśnie'', inni muszą bardziej pocierpieć. smile Nic się nie martw, dużo osób
      tak ma i niech nie zaskoczy cię to że będzie się to teraz ciągnąć, bo zbliża się
      jesień i powoli wszystkich to dopadnietongue_out
      Myśl optymistyczniekiss
    • keiraa Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:33
      miałam tak samo przez prawie trzy miesiące tylko ze ja znałam powód wiedziałam
      dlaczego tak jest może i tobie dzieje sie to z jakiegoś powodu
      • kajka11 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:39
        o...
        ja ci nie pomogę.
        mam to samo.
        tylko, że ja znam powód, a raczej powody.
    • brygida16 Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:42
      Dokładnie przeanalizuj co robiłś przed tym jak wpadłaś w taki stan.Bo może jakieś wcześniejsze wydazenie lub przeżycie albo czyjeś ostre słowa wprawiły cię w taki stan. Nie ignoruj tego,powiedz o tym koleżance i poproś żeby spróbowała cię rozweselić np.opowiadając dowcipy.Rób to co lubisz,zjedz kawałek czekolady i możesz trochę poćwiczyć to poprawia humor.Unikaj nerwowych i stresujących sytuacji,a jeśli to nie pomoże porozmawiaj na ten temat z rodzicami,może wspólnie podejmiecie decyzję o wizycie u specjalisty.Nie lekcewaz tego to mogą być początki depresji.
    • linda Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:42
      nie unikniesz tego !! to jest normalne dorastasz i to ten problem uncertain ja tez to maam niestetyy
      • linda Re: Pomozcie!!!!!! blagam!!!!!!! 04.09.10, 18:45
        znaczy to taki wiek jest w ktorym chormony buzuja i wiekszosc osob to ma u mnie to trwa bardzo dlugo mam mysli samobujcze itp ... przechodzi mi wtedy kiedy chodze do szkoly i spotykam kolezanki am nie ma czasu na uzalanie sie nad soba i placz ale za to wieczorami jak wracaaaam uncertain lzy same plyna i z oczu i juz mnie to wkurza bo wsumie nie mam powodu ... mi to juz minelo prawie mam takie resztki jakby ale do tego doszly naprawde duze problemy i nonstop sie doluje mam juz dosc chce to choleeernee 2012 !!!!
    • emma074 dorastanie ... 04.09.10, 18:43
      moja siostra tez tak ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka